- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
İlk doğumda bekleniyor ama ikincide bilemedim. Ben ilk doğumda 18 saat bekledim. İkinci de 10 da başladı sancım 14.30 da doğurdum10 dk bir diyorsun, o kadar bekler mi ki yaa? Allah yardımcın olsun canım
Bence süt geliyordur. Benim kızımın 2 gün bezi kuruydu turuncu hatta kırmızı gibi oluyordu. Mecbur mama verdim düzeldi bezler. Süt olmasa çiş olmaz benceİki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Evde çocuklar var demişti ona istinaden dedim bendeİlk doğumda bekleniyor ama ikincide bilemedim. Ben ilk doğumda 18 saat bekledim. İkinci de 10 da başladı sancım 14.30 da doğurdum
Maşallah sizeİki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
İki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Aynen doktorum da annem de gayet arkalarına yaslanıp, o sancı geldiğinde anlamaman mümkün değil diyorlar ama bakalım :)Bende sancı nasıl olacak merak ediyorum arada bi sancım oluyor ama anlatılana göre böyle bişey değil
Aynen doktorum da annem de gayet arkalarına yaslanıp, o sancı geldiğinde anlamaman mümkün değil diyorlar ama bakalım :)
Mantıksız dedikleri, antikor deseler hadi anlayacağım da..Kizlar benim hastaneye gıcık oldum, şimdi cuma ameliyat var ve test muhabbeti oldu. Hastahane PCR testi kabul etmiyormus yarım saatte sonucu çıkan antijen testini kabul ediyormuş. Bu devlette yok ve o hastahane de de 388₺ . Bence tamamen duygusal bir konu bu hastanenin çünkü araştırdım dedikleri gibi aman aman birşey değilNe yapayım bilemedim
Ya yine suruntu ile yapılıyormuş ama daha kesin sonucuna ve hastahane personelini daha çok koruyormus. 3 günde ne olacak nereden bilelim gibi davranıyorlarMantıksız dedikleri, antikor deseler hadi anlayacağım da..
Maşallah ne kadar güzelsinizİki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Benimki de öyle daha az ve şiddeti hafif hareketlerinin.Hayırlısı canım
Bebeğim bugün diğer günlere göre daha sakin hafif kıpırdadığını hissediyorum ama çok değil
Dün gecede pembe leke geldi biraz tedirgin oldum
Tabi ki mümkün 3 günde bulaş olması da o zaman baştan söyle benim prosedürüm bu diye ve doğum ücretine dahil et çünkü herkese yapacaksın ama 388 tlye değilYa yine suruntu ile yapılıyormuş ama daha kesin sonucuna ve hastahane personelini daha çok koruyormus. 3 günde ne olacak nereden bilelim gibi davranıyorlar
Değil mi aptalca!!!Tabi ki mümkün 3 günde bulaş olması da o zaman baştan söyle benim prosedürüm bu diye ve doğum ücretine dahil et çünkü herkese yapacaksın ama 388 tlye değil
Sadece doğum mu yoksa tss ya da öss de var mı belki sigorta şirketi oradan karşılar. Gerçi her sigorta şirketi de karşılamıyor bu testleriDeğil mi aptalca!!!
Bir aya dek PCR kabul ediyorlardı. Hastahane yeni almış bu sistemiyemin ediyorum daha da işim olmaz (inşallah)
Bu arada benim doğum sigortam var belki olmayanlara söylemişlerdir. Bu test sigortaya dahil değil maalesef
Sadece doğum canım. Tss de var ama o zaten karşılamıyor.Sadece doğum mu yoksa tss ya da öss de var mı belki sigorta şirketi oradan karşılar. Gerçi her sigorta şirketi de karşılamıyor bu testleri
Son durumun ne canım?Çok afedersiniz ama wc gittikten sonra sancım bi anda kesildi
Naptin canim var mi gelismeHala evdeyim uyumaya çalıştım uyutmuyo valla ağrı şiddeti artıyor iyice
Ben iyiyim şükür sezaryenin etkileri baya azaldı sadece çok hareket edince ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Dün bebeğim çıktı yoğun bakımdan gayet güzel emiyor ama sürekli emmek istiyor. Uyudu diye memeyi bıraktırıp yatırınca uyanıyor hemen. Mama başladım doymuyor diye. Gaz sorunumuz da var. Tempolu bir yaşam başladık bir anda biz deMadecassol sürüyorum ama emzirmeden yikamali yada silmelisin
Cok şükür cnm.darisi bekleyen herkese inşallah
Amin cnm inşallah2100 le taburcu olduk cnm entubede oldugu icin midesi hazm edemedi o yüzden yavas aldik ama bunada şükür ben toparlandım şükür bebekte küçük oldugu icin baya güçsüz ama yılmadan emmesi icin uğraşıyorum. Sen nasılsın? Bebis emiyormu seni nasil.gidiyor ?
Sancı gelmedi mi hımm o zaman zamanı da olabilir benim de böyle başladı ardından su sancıda gelmiştiAy bilmiyorum ki
Şuan da sancı falan yok bi daha da gelmedi leke doktoruma yazsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?