Yaa cok şükür. O zaman hemen soruyım belirtilerin neydi bende yarın gidicem. Bu arada sonradan bebek kendi gününe uyarmış ıltrasonda kafaya takmaSelam kızlar. Bugün İlk defa kan veriyim diye gittim devlet hastanesine. Cumartesi özele gideceğim kendi doktoruma. Devletteki doktorumuz kalp sesini duymadan rutin kanları istemiyormuş. Muayene etti. Normalde son adet tarıhıne göre 7+0 olmam gerek ultrasonda 6+1 çıktı çok şükür kalp sesi de duyuldu. Darısı duymayanlara inşallah
Öğrenince yazarm canım öğleden sonra cıkcak sonuc ona göre alttan bakcakmışBende kaç gündür geceleri uyuyamıyorum. Geç döllenme olduğu için yeni bir gebelik diye avutuyorum kendimi. Doktor da öyle söyledi. Ama yarın da gözükmezse var bir sıkıntı.
İnşallah artıyordur bana da yaz merak ettim betanı
Evet ilk olacak inşİlk mi
Bugün regl ilk günüm regl geçmemesine rağmen değerler iyimiKızlar ben 15 inde ilk kanı verdim saat 14:00 sıraları 115.6 çıktı iki gün sonra 17 sinde sabah 9:30 da verdim 233.1 çıktı herşey normal mi? Birde ilk muayneye ne zaman gitmeliyim ve ilk muaynede neler oluyor
2 katı artmış canım 1500 üstü olunca alttan 3 bin üstünde karından kese gözükür hesaplayıp gidebilirsinBugün regl ilk günüm regl geçmemesine rağmen değerler iyimi
Teşekkür ederimm2 katı artmış canım 1500 üstü olunca alttan 3 bin üstünde karından kese gözükür hesaplayıp gidebilirsin
Merhaba evet gittim canım ben bilerek bekledim kalp atışını duymak için 6+3 de kalp, atışını da duydukGittiniz mi kese var mıydı bende 5+1 oldum yarın kısmet olursa giderim diyorum
Kuzum benim pek belirttim olmadı. Adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı. Geçen haftaya kadar kese vardı fakat fetüs gözükmemişti. Bua ralar sadece hafif mide tuhaflığı var.yorgunluk uyuma isteği sürekli. Benim 3.gebelik zaten diğerlerinde de 1 hafta geriden gelirdi gebeeliklerim. Adetleri hep düzensizdir benimYaa cok şükür. O zaman hemen soruyım belirtilerin neydi bende yarın gidicem. Bu arada sonradan bebek kendi gününe uyarmış ıltrasonda kafaya takma☺
17 haziran 2106 nasıl kızlar?
Anladım canım benimde yok çok sadece gögüslerim biraz şiş ağzım kuru ara ara kasık ağrım var oda ayağı kalkınca falan mide yanmasıda bişey yediğim zaman oluyo ama zorlamıyo.korkuyorum bi sıkıntı olur diye yarın gidiyorum bende kalp atısınaKuzum benim pek belirttim olmadı. Adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı. Geçen haftaya kadar kese vardı fakat fetüs gözükmemişti. Bua ralar sadece hafif mide tuhaflığı var.yorgunluk uyuma isteği sürekli. Benim 3.gebelik zaten diğerlerinde de 1 hafta geriden gelirdi gebeeliklerim. Adetleri hep düzensizdir benim
Kalp atışları için öylesine bir özel dra gittim ben de. Bundan sonrası için henüz karar veremedim maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.İstanbul'dayim şuanda canım Ankara'da dönmedim henüz. Burada küçük özel bi hastaneye gittim ilk kontrol için. Ankaraya döndüğümde ne yapacağım hala meçhul. Sen karar verdin mi?
Bende aynisiyim valla az once af ederim kusdum cikardim sap sarı birsey cikardim ve bu aksama kadar devam ediyo ben kendim zorla birseyler yemeye calisiyorumki belki gecer diye banada doktorum bitane ilac yazdi adi prinperan diye hicicmedim ocdiginde belki yan etki eder dedi gozlerde kararma falan bendd korkumdan bebegime bise olur diye agzima surmedim bole devam ediyorum bakalim gecer elbetBulantılar direnenler, doktorum bana prilam verdi geçen hafta tek tük kullandım ama içime sinmiyor çocuğa bişey olursa diye zaten aman aman Bi toparlama beni. İki gündür içmemeye gayret ettim ama inanılmaz kötüyüm. Bi benim hamileliği mi çok zor geçiyor
Aa çok geçmiş olsun canım gerçekten çok dikkat etmek gerek dışardan yememek lazım bir süre, senin belirtilerin nasıl benim ateş basması kasık ağrısı falan oluyodu ama artık tık yok mide yanması dışındaolsun istiyorum bide böyle dolu dolu yaşiyim bulantı vs ama yok
Ayy hiç hatırlatmauyuyun kızlar, uyuyun göbüşler büyüdükçe çokkk uykusuz kalıcaz:))
Canım gözün Aydın. Sağlıkla devam edin inşallah. Kız bebekler geriden gelir diyorlar. Öyle mi acaba. Benim oğlanlar hep önden gitti.Selam kızlar. Bugün İlk defa kan veriyim diye gittim devlet hastanesine. Cumartesi özele gideceğim kendi doktoruma. Devletteki doktorumuz kalp sesini duymadan rutin kanları istemiyormuş. Muayene etti. Normalde son adet tarıhıne göre 7+0 olmam gerek ultrasonda 6+1 çıktı çok şükür kalp sesi de duyuldu. Darısı duymayanlara inşallah
Yok canım biri kız biri erkek benim çocuklar. İkisinde 1 hafta geriden Di. İnşallah sana kız nasip etsin allahım sağlıklı sıhhatli bana da erkekCanım gözün Aydın. Sağlıkla devam edin inşallah. Kız bebekler geriden gelir diyorlar. Öyle mi acaba. Benim oğlanlar hep önden gitti.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız yarına canımAnladım canım benimde yok çok sadece gögüslerim biraz şiş ağzım kuru ara ara kasık ağrım var oda ayağı kalkınca falan mide yanmasıda bişey yediğim zaman oluyo ama zorlamıyo.korkuyorum bi sıkıntı olur diye yarın gidiyorum bende kalp atısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?