2021 Şubat Anneleri

bi baslarsa miden inan dolu dolu yasarsin hayatinin geri kalani mide bulantisiyla gecer bende diyodum acaba neden bulantim yok ama 2 haftadir nerdeyse beni benden aldi sabah baslayipda aksama kadar suruyo uyudugumda sadece rahatluyom
Tabi yaşamadığım için bişey diyemem ama heves ediyo insan herşeyine

Canım gözün Aydın. Sağlıkla devam edin inşallah. Kız bebekler geriden gelir diyorlar. Öyle mi acaba. Benim oğlanlar hep önden gitti.
Benim kızım da bir hafta geriden gelmişti şimdi bu da öyle gibi acaba kızıma bir kız kardeş mi geliyor

İnşallah duyarsın bebişinin kalp sesini canım sağ salim bir hamilelik geçir sağ salim kucağına al sağ salim büyüt inşallah

Çok teşekkür ederim bu birkaç gündür gerçekten çok kötüydüm her türlü belirtim vardı ama normal zaman da rahat geçiyor benim de çok şükür pek bi belirtim kalmadı

Kızlar ben 15 inde ilk kanı verdim saat 14:00 sıraları 115.6 çıktı iki gün sonra 17 sinde sabah 9:30 da verdim 233.1 çıktı herşey normal mi? Birde ilk muayneye ne zaman gitmeliyim ve ilk muaynede neler oluyor
Bunu bende merak ediyorum canım bende ilk muayene için sabırsızlınıyorum

Benim bildiğim kadariyla ilk muayene de deger 1500 2000 civari vajinal 4000 5000 civari olunca ultrasondan kese görülüyormus. Ama icinde bebek de görülüyor mu bilmiyorum

Doktorun makinesi bozuk olduğu için sabah görememiş alttan muayene ile gördü 4800 gibi bi değer dedi kalbide atıyomuş ama yine makineai arızalı oldupu için dışardan duyamadık canım

Ne güzel dua ettin. İnşallah önce sağlıklı olsunlar sonrada gönlümüzden geçeni armağan etsin rabbim

Benim de son adet tarihi 10 mayıs kızlar,, sizi hep okuyorum aslında Allah sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin. Benim ilk hamileliğim ama sanki sürekli ağrım var benim. Gaz sancısı gibi bi ağrı hani ilaç içirtmez ama hep bi rahatsızlık hissi.

Akıntı ve kahverengi lekeler vardı bitti. Dediğim gibi sizleri okudum ama böyle ağrısı olan pek yok sanki?

Slm kızlar gecen Hafta lekelenmem olmustu 2 gun ama sukur bıdaha tekrrlamadı. Bebısımde gordugumdde gayet iyiydi sukur, sat 27 nısan, bu arada, kusmam falan hıc yok sukur ama tıksınıyorum bıseyı gorunce yıyesım gelmıyo, ama bıkac lokma alınca gecıyo sukur. 3.bebısım olucak her hamılelkte. Her dogum da bambaska rabbım once hepımıze saglık sonra bebıslerıme hayrla kavsmayı nasıp etsın ıns,

Öyle derler bi sorgulayım doğruluğunu dedim. benim bu minikte abileri gibi bi kaç gün öndeymiş. Hayırlı sağlıklı olsunlar artık:)
Alla alla acaba benikidemi erkek bende onde gidiyorum 1 hafta kalp atislarindan erkek dediler ama burdakiler bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…