2021 Şubat Anneleri

Bazen çoook fazla oluyor korkuyorum yaaaa. regl olcakmışım gibii aynııı , içim parçalanıyor sankiİ. Senin nasıl ara ara mı oluyor?
yok o regl.gibi olan 4/5 ve 6. haftada oldu zamanla azaldi benimki farkli kramp gibi saniyelik giriyo. sen korkma o hamileleik belirtileri bi sure devam eder

Biz bayanlar hep kizdzn yanayiz insallah isteginiz gibi rabbim kiz nadip eder az kaldi cinsiyetlerimize Bu arada hamilelik catlaklarina bisey kullandinizmi hic benim yengem hakiki baden yagi surdu hep cok iyi geldi ama krem olarak bi oneriniz varmi
Ben kızımda lierac diye bir krem var onu tatlı badem yağı, kakao yağı ve shea yağı kullandım artık hangisi fayda etti bilmiyorum her gün bir çeşit sürüyordum 4. Aydan itibaren eski catlaklarim bile geçmiştim hatta son ay sabah akşam surmustum

Güldürdün beni ya. Ben de tüylüyüm kahrolası tüyler tam bebeleri doğurdum emzirdim lazere gideyim derken yine hamile kaldım :)
Yaa ben lazere gidiyordum 5 seans gittim virüs çıktı kaldı üstüne de hamilelik düşününce yalan oldu neyseki gittiğim yerin hamilelik durumunda kayıt dondurma işlemi var doğumdan 6 ay sonra devam edebilirsiniz dediler öyle yapicam artık

Aynen yaa benim son seans kalmıştı virüs yüzünden iptal oldu seans geçen aradılar randevu verdiler ama gidemicem aradıklarında bilmiyordum. Bakalım ne yapcaklar sorucam bende

benim icidigim kol fantanin sayisi kalmadi dahada icmem tek sodaya odaklanim
Ah ahh bizde çok içerdik ev şişe şişe kola gazoz dolu ogrendigimden beri ağzıma sürmedim kızımda da doğumdan 1 yasa kadar icmemistim sonra başlamıştım bunda da öyle yaparım

Aynen yaa benim son seans kalmıştı virüs yüzünden iptal oldu seans geçen aradılar randevu verdiler ama gidemicem aradıklarında bilmiyordum. Bakalım ne yapcaklar sorucam bende
Benim gittiğim yerde seans sınırlaması yoktu zaten gidemedigim süreçte geri artmıştı artık sıfırdan baslicak bitirme garantileri var bakalım buz lazere gidiyordum ben sizin hangi tür ?

Merhabalar sonunda bukdum bu topiği bende konu açmıştım yok diye kalp atışını kacinci haftada duydubuz kizlar?

Kese büyüklüğü 4+3 olarak ölçülmüştür canım. Büyüdükce haftasını yakalıcaktır önden gitmesi ya da geriden gelmesi önemli değil sen yine haftanı adet tarihine göre hesaplarsın

Günaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.

hayırlı olsun berenerva.hoşgeldi kuzucuk....bugün inşallah güzel haberlerle dolar sayfamız

hayırlı olsun berenerva.hoşgeldi kuzucuk....bugün inşallah güzel haberlerle dolar sayfamız
siz de dün duymuşsunuz galiba, hayırlı olsun:)) ikinci de olsa fark etmiyor doktor bak bu bebeğin diye ekranda gösterince gene bi hoş oldum

Merhabalar sonunda bukdum bu topiği bende konu açmıştım yok diye kalp atışını kacinci haftada duydubuz kizlar?

Hoş geldin öncelikle. Ben 5+5 teyim bugük gidicem bakalım. Sen duyabildin mi benden öndesin?

Akıntı bende de var, renk değişken ama kırmızı olmadı hiç çok şükür. Saç dökülmesi yaşamadım ama başlıkta yaşayanlar vardı. Demir eksikliği falan olabilir mi

siz de dün duymuşsunuz galiba, hayırlı olsun:)) ikinci de olsa fark etmiyor doktor bak bu bebeğin diye ekranda gösterince gene bi hoş oldum
evet canım dün duydum.benimli kazara oldu.3.olacak nasipse beklenen bir bebek değildi.ilk bi şok olduk.sonra alıştık .şimdi çoook mutluyum.rabbim isteyen herkese versin

Çok sevindim canım gözünaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…