yok o regl.gibi olan 4/5 ve 6. haftada oldu zamanla azaldi benimki farkli kramp gibi saniyelik giriyo. sen korkma o hamileleik belirtileri bi sure devam ederBazen çoook fazla oluyor korkuyorum yaaaa. regl olcakmışım gibii aynııı , içim parçalanıyor sankiİ. Senin nasıl ara ara mı oluyor?
Sağlık ocağı kan tahhlili yaptı e nabızfsn baktm demir eksikliği de var pazartesiye randevu aldım canım dayanamadım
Ben kızımda lierac diye bir krem var onu tatlı badem yağı, kakao yağı ve shea yağı kullandım artık hangisi fayda etti bilmiyorum her gün bir çeşit sürüyordum 4. Aydan itibaren eski catlaklarim bile geçmiştim hatta son ay sabah akşam surmustumBiz bayanlar hep kizdzn yanayiz insallah isteginiz gibi rabbim kiz nadip eder az kaldi cinsiyetlerimizeBu arada hamilelik catlaklarina bisey kullandinizmi hic benim yengem hakiki baden yagi surdu hep cok iyi geldi ama krem olarak bi oneriniz varmi
Yaa ben lazere gidiyordum 5 seans gittim virüs çıktı kaldı üstüne de hamilelik düşününce yalan oldu neyseki gittiğim yerin hamilelik durumunda kayıt dondurma işlemi var doğumdan 6 ay sonra devam edebilirsiniz dediler öyle yapicam artıkGüldürdün beni ya. Ben de tüylüyüm kahrolası tüyler tam bebeleri doğurdum emzirdim lazere gideyim derken yine hamile kaldım :)
Aynen yaa benim son seans kalmıştı virüs yüzünden iptal oldu seans geçen aradılar randevu verdiler ama gidemicem aradıklarında bilmiyordum. Bakalım ne yapcaklar sorucam bendeYaa ben lazere gidiyordum 5 seans gittim virüs çıktı kaldı üstüne de hamilelik düşününce yalan oldu neyseki gittiğim yerin hamilelik durumunda kayıt dondurma işlemi var doğumdan 6 ay sonra devam edebilirsiniz dediler öyle yapicam artık ☺
Ah ahh bizde çok içerdik ev şişe şişe kola gazoz dolu ogrendigimden beri ağzıma sürmedim kızımda da doğumdan 1 yasa kadar icmemistim sonra başlamıştım bunda da öyle yaparımbenim icidigim kol fantanin sayisi kalmadi dahada icmem tek sodaya odaklanim
Benim gittiğim yerde seans sınırlaması yoktu zaten gidemedigim süreçte geri artmıştı artık sıfırdan baslicak bitirme garantileri var bakalım buz lazere gidiyordum ben sizin hangi tür ?Aynen yaa benim son seans kalmıştı virüs yüzünden iptal oldu seans geçen aradılar randevu verdiler ama gidemicem aradıklarında bilmiyordum. Bakalım ne yapcaklar sorucam bende
Özel bi hastanede AlexanderBenim gittiğim yerde seans sınırlaması yoktu zaten gidemedigim süreçte geri artmıştı artık sıfırdan baslicak bitirme garantileri var bakalım buz lazere gidiyordum ben sizin hangi tür ?
Kizlar bir de benim akıntım baya oluyor.Merhabalar sonunda bukdum bu topiği bende konu açmıştım yok diyekalp atışını kacinci haftada duydubuz kizlar?
Kese büyüklüğü 4+3 olarak ölçülmüştür canım. Büyüdükce haftasını yakalıcaktır önden gitmesi ya da geriden gelmesi önemli değil sen yine haftanı adet tarihine göre hesaplarsınKızlar son adettarihime göre 5+3 hamile görünüyorum Ama doktor keseyi ölçtüğünde 4+3 çıktı neden acaba yaşayn varmı çok korkuyorm değerlerim de güzel artmştı 2 günde bir ama bilemedm önemli değil o dedi ama koekuuorm varmı yaşayan
Ayy tamam bende daha 5+0’ım zatenn korkuyordum, teşekkürleryok o regl.gibi olan 4/5 ve 6. haftada oldu zamanla azaldi benimki farkli kramp gibi saniyelik giriyo. sen korkma o hamileleik belirtileri bi sure devam eder
hayırlı olsun berenerva.hoşgeldi kuzucuk....bugün inşallah güzel haberlerle dolar sayfamızGünaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.
siz de dün duymuşsunuz galiba, hayırlı olsun:)) ikinci de olsa fark etmiyor doktor bak bu bebeğin diye ekranda gösterince gene bi hoş oldumhayırlı olsun berenerva.hoşgeldi kuzucuk....bugün inşallah güzel haberlerle dolar sayfamız
Merhabalar sonunda bukdum bu topiği bende konu açmıştım yok diyekalp atışını kacinci haftada duydubuz kizlar?
Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Üzüntülerinin ardından güzel günler yakındır inşallahdua edelim müjdelesin sana Rabbim
evet canım dün duydum.benimli kazara oldu.3.olacak nasipsesiz de dün duymuşsunuz galiba, hayırlı olsun:)) ikinci de olsa fark etmiyor doktor bak bu bebeğin diye ekranda gösterince gene bi hoş oldum
Çok sevindim canım gözünaydın :)Günaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?