2021 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun cnm bende kendiliğinden düşsün kürtaj olmasın diye dua ediyorum

hayırlı haberlerle sevin tatlım sen de. ben de ilki yaz bebeğiydi, ondan kışın bu aylarda fark etmedim herhalde bu gerginliği diyordum. şu an işyerinde sandelye oturamıyorum öne bükülmüşüm, düğmeyi de açtım da anca rahat ettim.

Herşeyimizi yaptırdık zaten 4 senedir uğraşıyoduk. 3.tüp bebeğe hazırlanıyoduk hamile oldugumu öğrendim rabbimin bi bildiği vardır elimizden gelen bişey yok malesef. Yine tüp bebeğe devam☺
Rabbim en kısa sürede tattırsın sana bu duyguyu. kuzenim 5 sene tüp bebek denedi. kendiliğinden oldu, hatta ikinci de kendiliğinden oldu. vakti zamanı vardır, en güzel mucizeler senin olsun:)

Rabbim en kısa sürede tattırsın sana bu duyguyu. kuzenim 5 sene tüp bebek denedi. kendiliğinden oldu, hatta ikinci de kendiliğinden oldu. vakti zamanı vardır, en güzel mucizeler senin olsun:)
Amin arkadaşım sağolasın inşallah tüp bebekle olur hayırlısıyla sizede hayırlı hamilelikler inşallah sağ salim kucagınıza alın hepiniz

Benimki de çok ilgisiZdi idrar tahlili bile yapmadı. Normalde her muayenede idrar tahlili olması gerekiyor. Rabbim herkesten razı olsun canım. Bebek gelişimleri farklı, ulstrason cihazları farklı, döllenme zamanları farklı. O yüzden rahat ol inşallah ilk üç ay geçsin sonra keyifli zamanlar başlar.

canım gözün aydıN hep sağlıklı devam edin inşallah
büyükler boşuna demiyormuş ayağını üşütme diye. Ben de akşam ayaklarıma karnıma sıcak su torbası koyuca biraz rahatladım. Senin de söylemenle İçim rahatladı şimdi Allah razı olsun.

kızlar bugün kan verdim.tsh değerleriniz kaç?benim 3.1 çıktı.normalde gebelikte 2.5 ve altı olması gerekiyor
Evet gebelikte tsh değerinin düşük olması bekleniyor. Benim de Yüksek çıkıyordu 1 sene önce ilaca başladım. Bu ay 1.25 çıktı.
İç hastalıkları ve endokrin bölümüne görünmeniz gerekebilir.

Günaydın kızlar ben çarsamba kan verdim bhcg 2ye katlayacak mı diye bugun de verdim. Bu normal prosedür mü herkese yapılıyor mu benim hamilelikte mi Bi sıkıntı var

Canım çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın Rabbim hayırlı şekilde sana da nasip etsin anneliği inşallah

Benim ilk hamileliğimde 0,0035 gibi bir değerdeydi tsh doktor nasıl hamile kaldın bu değerle dedi ilaçla biraz normalleşti hamilelikten sonra kullanmadım ilaç şimdi pazartesi hem dahiliye hem kadındoğum randevum var sanırım yine verir troid ilacı

evet canım dün duydum.benimli kazara oldu.3.olacak nasipse beklenen bir bebek değildi.ilk bi şok olduk.sonra alıştık .şimdi çoook mutluyum.rabbim isteyen herkese versin
O şok bi yaşanıyor değil mi :) sonra sofraya bir tabak daha koyacağını, arabanın arkasına bir oto koltuğu daha koyacağını düşünüp mutlu oluyorsun :)

Canım benim o nasıl söz.Helal olsun. Sen Allah’tan gelenin en hayırlı olduğuna inan. En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde verecektir Rabbim

Ah kuzum insan hayatı boyunca en az bir kere böyle şeyle karşılaşıyor. İnşallah seni üzmez bu süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…