- 10 Nisan 2019
- 19
- 12
- 18
- 47
Allah yardımcın olsun cnm bende kendiliğinden düşsün kürtaj olmasın diye dua ediyorumKızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
Herşeyimizi yaptırdık zaten 4 senedir uğraşıyoduk. 3.tüp bebeğe hazırlanıyoduk hamile oldugumu öğrendim rabbimin bi bildiği vardır elimizden gelen bişey yok malesef. Yine tüp bebeğe devamPihtilasma testini yaptır cnm mutlaka
İnşallah dualarımız kabul olur ama senin düşer benimde 8 ay önce kimyasal olmustu 600 900 1100 cıktı sonra düştü kendiliğindenAllah yardımcın olsun cnm bende kendiliğinden düşsün kürtaj olmasın diye dua ediyorum
Benim önceki kaybım trizomi 18 dendi gebelik karnımda sonlandırıldı.Aslında daha öncede bı jaybin olmuş trdbiren coraspin falan baslatmadi mi
hayırlı haberlerle sevin tatlım sen de.Ohh hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah bende salı gidicem ☺ ayy o sıkıntı bende de vardi gazdan mı oluyormuş kızımda 4 5 ay normal pantolon ile gezdim bunda şimdiden rahatsiz oluyorum
Aynı sıkıntılar bende de var biraz fazla olmaya başladı sankiKizlar bir de benim akıntım baya oluyor.
Saçım dökülmeye başladı. Normal mi?
Rabbim en kısa sürede tattırsın sana bu duyguyu. kuzenim 5 sene tüp bebek denedi. kendiliğinden oldu, hatta ikinci de kendiliğinden oldu. vakti zamanı vardır, en güzel mucizeler senin olsun:)Herşeyimizi yaptırdık zaten 4 senedir uğraşıyoduk. 3.tüp bebeğe hazırlanıyoduk hamile oldugumu öğrendim rabbimin bi bildiği vardır elimizden gelen bişey yok malesef. Yine tüp bebeğe devam☺
Amin arkadaşım sağolasın inşallah tüp bebekle olur hayırlısıylaRabbim en kısa sürede tattırsın sana bu duyguyu. kuzenim 5 sene tüp bebek denedi. kendiliğinden oldu, hatta ikinci de kendiliğinden oldu. vakti zamanı vardır, en güzel mucizeler senin olsun:)
İki evladım var. Akşam biraz sıcak termos koydum rahatlar gibi oldum ama geçmedi.Aynisi bende de var ve doktorum normal oldugunu soyledi.daha once gebelik gecirdiyseniz ondandir
Benimki de çok ilgisiZdi idrar tahlili bile yapmadı. Normalde her muayenede idrar tahlili olması gerekiyor. Rabbim herkesten razı olsun canım. Bebek gelişimleri farklı, ulstrason cihazları farklı, döllenme zamanları farklı. O yüzden rahat ol inşallah ilk üç ay geçsin sonra keyifli zamanlar başlar.sanmam once gidecegimi gittigim dr acayip ilgisiz olunca degistirdim yeniside randevu bulmak zor tam peaembeye diye aldim haftaya bugun. aramislar ameliyati varmis cumaya kaldimbahtsiz bedevi gibiyim kanamam durdu sende allah razi olsun cok rahatlattin beni. herkes kalbini dinledi bi hafta daha sabir artik. seninki benden coook oncedir
canım gözün aydıNGünaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.
Evet gebelikte tsh değerinin düşük olması bekleniyor. Benim de Yüksek çıkıyordu 1 sene önce ilaca başladım. Bu ay 1.25 çıktı.kızlar bugün kan verdim.tsh değerleriniz kaç?benim 3.1 çıktı.normalde gebelikte 2.5 ve altı olması gerekiyor
Canım çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın Rabbim hayırlı şekilde sana da nasip etsin anneliği inşallahKızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
Benim ilk hamileliğimde 0,0035 gibi bir değerdeydi tsh doktor nasıl hamile kaldın bu değerle dedi ilaçla biraz normalleşti hamilelikten sonra kullanmadım ilaç şimdi pazartesi hem dahiliye hem kadındoğum randevum var sanırım yine verir troid ilacıEvet gebelikte tsh değerinin düşük olması bekleniyor. Benim de Yüksek çıkıyordu 1 sene önce ilaca başladım. Bu ay 1.25 çıktı.
İç hastalıkları ve endokrin bölümüne görünmeniz gerekebilir.
O şok bi yaşanıyor değil mi :) sonra sofraya bir tabak daha koyacağını, arabanın arkasına bir oto koltuğu daha koyacağını düşünüp mutlu oluyorsun :)evet canım dün duydum.benimli kazara oldu.3.olacak nasipsebeklenen bir bebek değildi.ilk bi şok olduk.sonra alıştık .şimdi çoook mutluyum.rabbim isteyen herkese versin
Allah razı olsun inşallah herşeyin hayırlısı size güzel gebelikler diliyorum sağ salim kucagınıza alınCanım çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın Rabbim hayırlı şekilde sana da nasip etsin anneliği inşallah
Canım benim o nasıl söz.Helal olsun. Sen Allah’tan gelenin en hayırlı olduğuna inan. En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde verecektir RabbimBen bu topiği ,hamile kaldığımı öğrendiğim zaman takibe alıp sizleri takip etmeye çalışıyordum,sonra sorunla karşılaşınca buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım,belki sizleri üzerim diye ama hamilenin duası kabul olurmuş derler ya belki bir hamile kardeşim dua eder de bu hamileliğim olmasa bile yeni sağlıklı bir hamilelik için kabul olur da içimin yangını söner diye yazdım.Hakkınızı helal edin lütfen ve hepinizi Rabbim korusun sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip hayırlı bebekleriniz olsun inşallah.
Ah kuzum insan hayatı boyunca en az bir kere böyle şeyle karşılaşıyor. İnşallah seni üzmez bu süreç.Kızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?