Allah yardımcınız olsun, imtihanınız ağır. Güzel haberlerle yuvanız şenlensin inşallah.sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Sağol canım, darısı topicteki tüm annelere...Çok sevindim canım gözünaydın :)
Canım akıntı normal. Saç dökülmesi de sonraki zamanlarda azalıyor benim de su an cok dökülüyor insaallah dökülmeler durur.Kizlar bir de benim akıntım baya oluyor.
Saçım dökülmeye başladı. Normal mi?
allahım herşeyin hayırlısını versin sizin için.sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Selam canim:) benim ara ara oluyor gun içerisinde bi veya iki kez ama cok uzun sürmüyor.Selam kızlaaar. Aranızda kasık ağrısı olan var mı? Ne kadar sürdü veya hala sürüyor muuu?
Bende öğle sonu gitcem inşallah duyarız bizde❤Sağol canım, darısı topicteki tüm annelere...
Cnm pihtilasma testini yaptır mutlaka büyük ihtimalle pihtilasma çıkar snde bnmde kızımda yoktu sonradan 2 kayıp yaşadım şimdi iğne kullaniyorumsat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Bnde 7 ay önce annemi kaybettimAllah sabır versin bende babamı 9 ay önce kaybettim zor bir süreç Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kızınızı size bağışlasın
Amin cnm amin Allah ım sizleri korusun sağlıkla al bebegini kuacagınaAllah yardımcınız olsun, imtihanınız ağır. Güzel haberlerle yuvanız şenlensin inşallah.
Allahım sabır versin çok zorBnde 7 ay önce annemi kaybettim
Amin Allah razı olsun sizleride Rabbim korusunallahım herşeyin hayırlısını versin sizin için.
Sağol cnm doktor çarşamba gel dedi o zaman söyleyeceğim doktorum iyi bi doktor belki başka testlerde yaptırırCnm pihtilasma testini yaptır mutlaka büyük ihtimalle pihtilasma çıkar snde bnmde kızımda yoktu sonradan 2 kayıp yaşadım şimdi iğne kullaniyorum
Allah sabır versinBnde 7 ay önce annemi kaybettim
Ohh hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah bende salı gidicem ☺ ayy o sıkıntı bende de vardi gazdan mı oluyormuş kızımda 4 5 ay normal pantolon ile gezdim bunda şimdiden rahatsiz oluyorumGünaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
@insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.
Amin cnm yaşamayan bilemez hepimize Rabbim sabır versinAllahım sabır versin çok zor
Pihtilasma testini yaptır cnm mutlakaKızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
Aslında daha öncede bı jaybin olmuş trdbiren coraspin falan baslatmadi miSağol cnm doktor çarşamba gel dedi o zaman söyleyeceğim doktorum iyi bi doktor belki başka testlerde yaptırır
Bi aksilik olmazsa Temmuz un başında gidicem kontrole o zaman sorarım doktoruma teşekkür ederimTroidinize baktırın troid hamilelikte çıkıyor ve saç dökülmeside yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?