2021 Şubat Anneleri

Allah yardımcınız olsun, imtihanınız ağır. Güzel haberlerle yuvanız şenlensin inşallah.

allahım herşeyin hayırlısını versin sizin için.

Cnm pihtilasma testini yaptır mutlaka büyük ihtimalle pihtilasma çıkar snde bnmde kızımda yoktu sonradan 2 kayıp yaşadım şimdi iğne kullaniyorum

Ohh hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah bende salı gidicem ☺ ayy o sıkıntı bende de vardi gazdan mı oluyormuş kızımda 4 5 ay normal pantolon ile gezdim bunda şimdiden rahatsiz oluyorum

Ben bu topiği ,hamile kaldığımı öğrendiğim zaman takibe alıp sizleri takip etmeye çalışıyordum,sonra sorunla karşılaşınca buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım,belki sizleri üzerim diye ama hamilenin duası kabul olurmuş derler ya belki bir hamile kardeşim dua eder de bu hamileliğim olmasa bile yeni sağlıklı bir hamilelik için kabul olur da içimin yangını söner diye yazdım.Hakkınızı helal edin lütfen ve hepinizi Rabbim korusun sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip hayırlı bebekleriniz olsun inşallah.

Kızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.

Pihtilasma testini yaptır cnm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…