2021 Şubat Anneleri

O şok bi yaşanıyor değil mi :) sonra sofraya bir tabak daha koyacağını, arabanın arkasına bir oto koltuğu daha koyacağını düşünüp mutlu oluyorsun :)
Eşime diyorum nasıl sığacaz diye:) diyo canını sıkma ben arabayı büyütürüm:)

evet evet hiç boşuna değil hem de, geçen arkadaşa karnımı gösterdim şaka yapıyorsun bu ne dedi:) dün eşim de karnın şimdiden şişmiş demişti:) meğer hep gazdan... şu meşhur karikatürün tersi durum yaşadım
Bende öğle sonu gitcem inşallah duyarız bizde❤
hayırlısıyla inşallah

Canım çok üzüldüm senin adına ama rabbimin vardır bir bildiği umarım kendiliğinden düşer hemen toparlanır sın hemende çalışmalara başlarsın ben şimdi 1 adet bekleyip devam edicem sonrada meleğim ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek

Ben 3.tüp bebeğe başlıcaktım bu oldu vakit kaybettik inşallah düşer kendiliğinden bende senin gibi bi ay sonra tedavime başlarım. Bi düşük 3 kimyasal 2 tüp bebek negatif şimdi bide boş gebeliğim oldu inşallah tüp bebekle daha sağlıklı ve devam eden bi gebeliğim olur.

Önceki haftalarda nasıldı canım ağrıların? Bir de öncesinde regl ağrın oluyor muydu?
Evet regl ağrılarım biraz daha şiddetli oluyordu. Bi ay az oluyorsa diğer ay şiddetliydi. Ama bu hamilelikte kaşık ağrısı o kadar ağır geçmiyor. Mesela bu aralar azaldı ağrı ama yine de ara ara devam ediyor

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Forumu çok takip edemiyorum bu ara çok yorgunluk ve uyku hali oluyor.
Dün belirtilerim bulantım filan azalmıştı. Bi taraftan belirtiler hafiflesin istiyoruz ama hafifleyince de endişeleniyoruz. Çok karmaşık bir süreç. Anneliğin her aşaması sabır istiyor gercekten

Benim ikisi de aynıydı gelişimleri 1kız 1oğlan oldu:)
İkisinin de bas
Benim ikisi de aynıydı gelişimleri 1kız 1oğlan oldu:)
Ne gelirse başımızın üstünde yeri var iki halde de sevinirim diye düşünüyorum Su hayatta eksikliğini en çok hissettiğim şey bir kız kardeş. Kızımın kiz kardeşi olsa güzel olur erkek olursa da bizim için farklı bir deneyim olur

Günaydın kızlar ben çarsamba kan verdim bhcg 2ye katlayacak mı diye bugun de verdim. Bu normal prosedür mü herkese yapılıyor mu benim hamilelikte mi Bi sıkıntı var
Evet iki günde %50-%60 artması gerekiyor dedi doktorum. Benim iki kez bakıldı, yeterli mi bilmiyorum. 3. randevuyu da kese ve kalp atışı kontrolü için verdi.

Yaaa ben de seni merak ediyodum. Keseyi gördüğünde yolk kesesi oluşmuşmuydu? Canım benim çok üzüldüm allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder sana

Umarım senin için dua edicem İnş güzel haberlerle geliriz cnm

Yaaa ben de seni merak ediyodum. Keseyi gördüğünde yolk kesesi oluşmuşmuydu? Canım benim çok üzüldüm allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder sana
Yok canım sadece kese vardı hiç bişey oluşmamış. Salı tekrar gidicem inşallah kendiliğinden düşerde kürtaja gerek kalmaz diye dua ediyorum. Senin haberlerini bekliyorum inşallah güm güm duyarsın sesini bebişin Dualarımız seninle ve hepinizle

O şok bi yaşanıyor değil mi :) sonra sofraya bir tabak daha koyacağını, arabanın arkasına bir oto koltuğu daha koyacağını düşünüp mutlu oluyorsun :)
aay evet.ne güzel sağ sağlim inşallah gelirler.senin yaş kaç insanbul?kızlar aksaray da kontrole giden var mı doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…