- 10 Nisan 2019
- 19
- 12
- 18
- 47
Allah razı olsun canım inşallah canmCanım benim o nasıl söz.Helal olsun. Sen Allah’tan gelenin en hayırlı olduğuna inan. En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde verecektir Rabbim
Eşime diyorum nasıl sığacaz diye:) diyo canını sıkma ben arabayı büyütürüm:)O şok bi yaşanıyor değil mi :) sonra sofraya bir tabak daha koyacağını, arabanın arkasına bir oto koltuğu daha koyacağını düşünüp mutlu oluyorsun :)
Önceki haftalarda nasıldı canım ağrıların? Bir de öncesinde regl ağrın oluyor muydu?Selam canim:) benim ara ara oluyor gun içerisinde bi veya iki kez ama cok uzun sürmüyor.
evet evet hiç boşuna değil hem de, geçen arkadaşa karnımı gösterdim şaka yapıyorsun bu ne dedi:) dün eşim de karnın şimdiden şişmiş demişti:) meğer hep gazdan... şu meşhur karikatürün tersi durum yaşadımcanım gözün aydıNhep sağlıklı devam edin inşallah
büyükler boşuna demiyormuş ayağını üşütme diye. Ben de akşam ayaklarıma karnıma sıcak su torbası koyuca biraz rahatladım. Senin de söylemenle İçim rahatladı şimdi Allah razı olsun.
hayırlısıyla inşallahBende öğle sonu gitcem inşallah duyarız bizde❤
Canım çok üzüldüm senin adına ama rabbimin vardır bir bildiği umarım kendiliğinden düşer hemen toparlanır sın hemende çalışmalara başlarsın ben şimdi 1 adet bekleyip devam edicem sonrada meleğim ne zaman gelmek isterse o zaman gelicekKızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
Ben 3.tüp bebeğe başlıcaktım bu oldu vakit kaybettik inşallah düşer kendiliğinden bende senin gibi bi ay sonra tedavime başlarım. Bi düşük 3 kimyasal 2 tüp bebek negatif şimdi bide boş gebeliğim oldu inşallah tüp bebekle daha sağlıklı ve devam eden bi gebeliğim olur.Canım çok üzüldüm senin adına ama rabbimin vardır bir bildiği umarım kendiliğinden düşer hemen toparlanır sın hemende çalışmalara başlarsın ben şimdi 1 adet bekleyip devam edicem sonrada meleğim ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek
Evet regl ağrılarım biraz daha şiddetli oluyordu. Bi ay az oluyorsa diğer ay şiddetliydi. Ama bu hamilelikte kaşık ağrısı o kadar ağır geçmiyor. Mesela bu aralar azaldı ağrı ama yine de ara ara devam ediyorÖnceki haftalarda nasıldı canım ağrıların? Bir de öncesinde regl ağrın oluyor muydu?
Inşallah görürsün bekliyorum burada haberlerini ben geldim doktordanHastanedeyim bu sefer keseyi görürüm inşallah
İkisinin de basBenim ikisi de aynıydı gelişimleri 1kız 1oğlan oldu:)
Ne gelirse başımızın üstünde yeri var iki halde de sevinirim diye düşünüyorumBenim ikisi de aynıydı gelişimleri 1kız 1oğlan oldu:)
İnşallah hayırlı güzel haberler verirsinHastanedeyim bu sefer keseyi görürüm inşallah
Noldu ne dedi neymiş o su?Inşallah görürsün bekliyorum burada haberlerini ben geldim doktordan
Evet iki günde %50-%60 artması gerekiyor dedi doktorum. Benim iki kez bakıldı, yeterli mi bilmiyorum. 3. randevuyu da kese ve kalp atışı kontrolü için verdi.Günaydın kızlar ben çarsamba kan verdim bhcg 2ye katlayacak mı diye bugun de verdim. Bu normal prosedür mü herkese yapılıyor mu benim hamilelikte mi Bi sıkıntı var
Yaaa ben de seni merak ediyodum. Keseyi gördüğünde yolk kesesi oluşmuşmuydu? Canım benim çok üzüldüm allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder sanaKızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
Umarım senin için dua edicem İnş güzel haberlerle geliriz cnmBen 3.tüp bebeğe başlıcaktım bu oldu vakit kaybettik inşallah düşer kendiliğinden bende senin gibi bi ay sonra tedavime başlarım. Bi düşük 3 kimyasal 2 tüp bebek negatif şimdi bide boş gebeliğim oldu inşallah tüp bebekle daha sağlıklı ve devam eden bi gebeliğim olur.
Su değilmişNoldu ne dedi neymiş o su?
İnşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunUmarım senin için dua edicem İnş güzel haberlerle geliriz cnm
Yok canım sadece kese vardı hiç bişey oluşmamış. Salı tekrar gidicem inşallah kendiliğinden düşerde kürtaja gerek kalmaz diye dua ediyorum. Senin haberlerini bekliyorum inşallah güm güm duyarsın sesini bebişinYaaa ben de seni merak ediyodum. Keseyi gördüğünde yolk kesesi oluşmuşmuydu? Canım benim çok üzüldüm allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder sana
aay evet.ne güzelO şok bi yaşanıyor değil mi :) sonra sofraya bir tabak daha koyacağını, arabanın arkasına bir oto koltuğu daha koyacağını düşünüp mutlu oluyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?