- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
İlk kullandigimda banada aynısı oldu sonra vücudum alıştı şimdi sersem oluyorum bı de uyku yapıyorKızlar benim progestandan 1-2 saat sonra aşırı başım dönüyo gözlerim netlemiyo bile böyle olan var mı 200 lük verdi hastaneye yattığım zaman doktorum
Anladım canım teşekkür ederim cevap için.Aynı ilacı bana da verdi doktorum cnm benik 2 buçuk tu. Zarar vericek olsa doktorlar vermez sanmıyorum
Gaziantepten gittim bende. Kusma genelde oluyodu yol ile birleşince daha çok oldu. 3.gebeliğim 2gebelikte de yakın uzak her yere gittim. Hatta 2.gebeliğimin 32.haftasında erciyese tırmandım. Ürgüpte gezdim. Doktorum izin verdiği için. Yani doktor bi izin verdiyse sorun olcağını sanmıyorumAnladımm İstanbul’dan mı gitmiştiniz ? Bende dinlene dinlene gideriz diyorum ama hala kabul ettiremedim. Sizin mideniz hep bulanıyor muydu yani kusma oluyor muydu? Yoksa sadede yolda mı oldu
Bu ikinci hamileliğim ilkinde pıhtılaşma sorunu yaşamadım bundan sonrada yaşamayacağım anlamına mı gelir yoksa belli olmaz mı? Böyle bir sorun yaşamadığım için aklıma hiç bu ihtimal gelmedi doğrusuCanim bnde aynı şeyi iki defa yasadim ilk önce sonraki hamileliğin için mutlaka pihtilasma testini yaptır sakın ihmal etme yaptırmadan da hamile kalma sana tavsiye.aslinda kendiliğinden düşse iyi ama dayanabilecek misin bilmiyorum kanama çok oluyor bn ikisinde de kürtaj olmuştum hakkında hayırlısı olsun üzülme sakın elinde olan bişey degil
10+0 oldum bugün. Enfeksiyon var biraz ondan herhalde ağrılarım. Ben ailemin yanındayım, annem yatağa bağlı, onun özel hizmeti, Bi de Kızımın bakımı dışında bir şey yapmıyorum.Kanama durdu 2 gün sonra hamdolsun ama hep yatıyorum evde ne yemek ne temizlik.. hepsini annemle eşim yapıyo☺ Benim de ara sıra oluyo kasık ağrım normal bence o. Senin şimdi tam kaç+kaç
Çok geçmiş olsun. Allah sabrını versin . Bende yaşadım aynı şeyi . Kalp atışlarını duyduk 1 hafta sonra kontrole gittiğimde durmuştu . Üzerine 10 gün bekledim ama ne kanamam ne ağrım hiçbirşeyim yoktu . 5-6 doktora gittim o süreçte hepsi aynı şeyi söyledi ve daha fazla beklemekten korktum kürtaj yapıldıMerhaba arkadaşlar, ikinci kez yardımınıza ihtiyacım var. 14 Temmzu’da kalp atışı için kontrole gidecektik. Dün akşam kasıklarımda ara ara alttan vuruyorlar gibi ağrı hissettim. Doktorumu aradım normal görünüyor dedi. Bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam olduğunu gördüm yine doktoru aradım gel bi bakalım dedi. Ve 22 Haziran’da gittiğim zamandan beri gelişme olmadığını söyledi. İster kürtaj ister kendiliğinden düşmesini önerdi. Çok üzgünüm. Kalp atışı ve gelişme olmadığı için seni zehirleme durumu yok dedi. Sizden istediğim yardım bu iki seçim arasında hangisini seçmem gerek?
Her bünye aynı değil ya benim gibi olanlar nadir. benim genlerim kiloya yatkın, bir de sigarayı bırakınca paso yemiştimAboo 30kilo masallah baya almissiniz ben kendimi 30 kilo almayi dusundumde 50kilodan 80kilo olcam
Doktor bana da izin verdi çok teşekkür ederim içim rahat etti :) dinlenerek git sıkıntı olmaz dedi. Sizinde yol uzunmuş :)Gaziantepten gittim bende. Kusma genelde oluyodu yol ile birleşince daha çok oldu. 3.gebeliğim 2gebelikte de yakın uzak her yere gittim. Hatta 2.gebeliğimin 32.haftasında erciyese tırmandım. Ürgüpte gezdim. Doktorum izin verdiği için. Yani doktor bi izin verdiyse sorun olcağını sanmıyorum
Erken başlamışsınız canım düzenli ilaç kullanın kaç mg? Benimde 5.33 geldi bu kadar denk gelirKızlar benim saçlarım çok aşırı dökülüyordu sürekli yorgun argındım. Tsh yüksek çıkan var mı benim 11 çıkmış. Dün tekrar kan aldılar 5,33 çıktı. Tiroid ile ilgili sorunum var sanırım. Doktor ilaç yazdı Euthyrox diye. Acaba bebeğin gelişiminde bir zarar olur mugeç mi tedaviye başladım ya da
İnşallah sorun olmaz sizinde eşinizi ikna ederseniz iyi tatiller size:)Doktor bana da izin verdi çok teşekkür ederim içim rahat etti :) dinlenerek git sıkıntı olmaz dedi. Sizinde yol uzunmuş :)
İnşallah ya olmadı yine bi doktora gideriz :) teşekkür ederimİnşallah sorun olmaz sizinde eşinizi ikna ederseniz iyi tatiller size:)
Geblerimi pek fazla bilmiyorum vacimda yok hic tek annem var oda 4 cocuk dogurmus suanda 70lerde faman eyer ona cekersem en fazla 15 kilo almam gerek o bundan az almis cunkuHer bünye aynı değil ya benim gibi olanlar nadir. benim genlerim kiloya yatkın, bir de sigarayı bırakınca paso yemiştimdoktor azarlıyordu ama nafile 4 aylık olmadan doktorum dosyama iri bebek yazmıştı
Ayy allahım annene şifa versin inşallahhh10+0 oldum bugün. Enfeksiyon var biraz ondan herhalde ağrılarım. Ben ailemin yanındayım, annem yatağa bağlı, onun özel hizmeti, Bi de Kızımın bakımı dışında bir şey yapmıyorum.
Bnmde kızımda yoktu canim sonradan oldu Dr lar anlamıyor iki dusugum var de yaptır testini yaptırmadan hamile kalmaBu ikinci hamileliğim ilkinde pıhtılaşma sorunu yaşamadım bundan sonrada yaşamayacağım anlamına mı gelir yoksa belli olmaz mı? Böyle bir sorun yaşamadığım için aklıma hiç bu ihtimal gelmedi doğrusu
Amin inşallah, ben uzakta olduğumdan gelince onunla ilgileniyorum işteAyy allahım annene şifa versin inşallahhhen son ne zaman gördün sen minnoşu
Aminnn kuzum Cümlemizinkini inşallahhhhAmin inşallah, ben uzakta olduğumdan gelince onunla ilgileniyorum iştecümle hastalar şifa bulsun, Allahın izniyle. Geçen hafta gördüm topitik duruyordu, şekillenmeye başlamış, Rabbim daim etsin inşallah hayırlısıyla
hap olarak oyle yan etkileri var ama. dr a yinede sorun ama malesef oyleHap olarak kullanmamı söyledi
bende merak etmistim seni cok sevindimKanama durdu 2 gün sonra hamdolsun ama hep yatıyorum evde ne yemek ne temizlik.. hepsini annemle eşim yapıyo☺ Benim de ara sıra oluyo kasık ağrım normal bence o. Senin şimdi tam kaç+kaç
25 mg canım.. İnşallah geçer. Bakalım 1 ay sonra kontroller varErken başlamışsınız canım düzenli ilaç kullanın kaç mg? Benimde 5.33 geldi bu kadar denk gelirbende levotiron kullanıyorum 50 mg. Sabah aç almak lazım. Kullanılmazsa düşüğe erken doğuma ve bebekte zeka geriliğine sebep oluyor, Allah korusun. Ama ilaçla düzene giriyor ve sıkıntı kalmıyor ♥
Bana ultrason yazdı 3.67 çıkmıştı 2.14 şuan nodül mü var diye şüphelendi yüksek troid bebeğin gelişimi açısından zararlı diyor doktorlar ama aşırı yüksekliğinde hamile kalmak imkansız diyorlar içini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz inşallahKızlar benim saçlarım çok aşırı dökülüyordu sürekli yorgun argındım. Tsh yüksek çıkan var mı benim 11 çıkmış. Dün tekrar kan aldılar 5,33 çıktı. Tiroid ile ilgili sorunum var sanırım. Doktor ilaç yazdı Euthyrox diye. Acaba bebeğin gelişiminde bir zarar olur mugeç mi tedaviye başladım ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?