2021 Şubat Anneleri

Kızlar benim progestandan 1-2 saat sonra aşırı başım dönüyo gözlerim netlemiyo bile böyle olan var mı 200 lük verdi hastaneye yattığım zaman doktorum
İlk kullandigimda banada aynısı oldu sonra vücudum alıştı şimdi sersem oluyorum bı de uyku yapıyor

Anladımm İstanbul’dan mı gitmiştiniz ? Bende dinlene dinlene gideriz diyorum ama hala kabul ettiremedim. Sizin mideniz hep bulanıyor muydu yani kusma oluyor muydu? Yoksa sadede yolda mı oldu
Gaziantepten gittim bende. Kusma genelde oluyodu yol ile birleşince daha çok oldu. 3.gebeliğim 2gebelikte de yakın uzak her yere gittim. Hatta 2.gebeliğimin 32.haftasında erciyese tırmandım. Ürgüpte gezdim. Doktorum izin verdiği için. Yani doktor bi izin verdiyse sorun olcağını sanmıyorum

Bu ikinci hamileliğim ilkinde pıhtılaşma sorunu yaşamadım bundan sonrada yaşamayacağım anlamına mı gelir yoksa belli olmaz mı? Böyle bir sorun yaşamadığım için aklıma hiç bu ihtimal gelmedi doğrusu

Kanama durdu 2 gün sonra hamdolsun ama hep yatıyorum evde ne yemek ne temizlik.. hepsini annemle eşim yapıyo☺ Benim de ara sıra oluyo kasık ağrım normal bence o. Senin şimdi tam kaç+kaç
10+0 oldum bugün. Enfeksiyon var biraz ondan herhalde ağrılarım. Ben ailemin yanındayım, annem yatağa bağlı, onun özel hizmeti, Bi de Kızımın bakımı dışında bir şey yapmıyorum.

Çok geçmiş olsun. Allah sabrını versin . Bende yaşadım aynı şeyi . Kalp atışlarını duyduk 1 hafta sonra kontrole gittiğimde durmuştu . Üzerine 10 gün bekledim ama ne kanamam ne ağrım hiçbirşeyim yoktu . 5-6 doktora gittim o süreçte hepsi aynı şeyi söyledi ve daha fazla beklemekten korktum kürtaj yapıldı allah sağlıkla nasip eder inşallah rabbim . Allah yardımcınız olsun

Aboo 30kilo masallah baya almissiniz ben kendimi 30 kilo almayi dusundumde 50kilodan 80kilo olcam
Her bünye aynı değil ya benim gibi olanlar nadir. benim genlerim kiloya yatkın, bir de sigarayı bırakınca paso yemiştimdoktor azarlıyordu ama nafile4 aylık olmadan doktorum dosyama iri bebek yazmıştı

Doktor bana da izin verdi çok teşekkür ederim içim rahat etti :) dinlenerek git sıkıntı olmaz dedi. Sizinde yol uzunmuş :)

Erken başlamışsınız canım düzenli ilaç kullanın kaç mg? Benimde 5.33 geldi bu kadar denk gelir bende levotiron kullanıyorum 50 mg. Sabah aç almak lazım. Kullanılmazsa düşüğe erken doğuma ve bebekte zeka geriliğine sebep oluyor, Allah korusun. Ama ilaçla düzene giriyor ve sıkıntı kalmıyor

Her bünye aynı değil ya benim gibi olanlar nadir. benim genlerim kiloya yatkın, bir de sigarayı bırakınca paso yemiştimdoktor azarlıyordu ama nafile4 aylık olmadan doktorum dosyama iri bebek yazmıştı
Geblerimi pek fazla bilmiyorum vacimda yok hic tek annem var oda 4 cocuk dogurmus suanda 70lerde faman eyer ona cekersem en fazla 15 kilo almam gerek o bundan az almis cunku

10+0 oldum bugün. Enfeksiyon var biraz ondan herhalde ağrılarım. Ben ailemin yanındayım, annem yatağa bağlı, onun özel hizmeti, Bi de Kızımın bakımı dışında bir şey yapmıyorum.
Ayy allahım annene şifa versin inşallahhh en son ne zaman gördün sen minnoşu

Bnmde kızımda yoktu canim sonradan oldu Dr lar anlamıyor iki dusugum var de yaptır testini yaptırmadan hamile kalma

Ayy allahım annene şifa versin inşallahhh en son ne zaman gördün sen minnoşu
Amin inşallah, ben uzakta olduğumdan gelince onunla ilgileniyorum iştecümle hastalar şifa bulsun, Allahın izniyle. Geçen hafta gördüm topitik duruyordu, şekillenmeye başlamış, Rabbim daim etsin inşallah hayırlısıyla

Kanama durdu 2 gün sonra hamdolsun ama hep yatıyorum evde ne yemek ne temizlik.. hepsini annemle eşim yapıyo☺ Benim de ara sıra oluyo kasık ağrım normal bence o. Senin şimdi tam kaç+kaç
bende merak etmistim seni cok sevindim

25 mg canım.. İnşallah geçer. Bakalım 1 ay sonra kontroller var

Bana ultrason yazdı 3.67 çıkmıştı 2.14 şuan nodül mü var diye şüphelendi yüksek troid bebeğin gelişimi açısından zararlı diyor doktorlar ama aşırı yüksekliğinde hamile kalmak imkansız diyorlar içini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…