2021 Şubat Anneleri

Bide artık ne et ne balık göresim var, yemek zorundayım diye hissedip kötü oluyorum. Balık yağı mı alsam? İlk 3 ayda et balık yememek çok sıkıntı olur mu acaba?

Yaşınız kaç acaba yani kaç yaşı riskli buluyor test diye merak ettim?

Bide artık ne et ne balık göresim var, yemek zorundayım diye hissedip kötü oluyorum. Balık yağı mı alsam? İlk 3 ayda et balık yememek çok sıkıntı olur mu acaba?
İlk 3 ay anne vücudundan besleniyor. 3 aydan sonra doktor vitamin veriyor. Çoğu hamile ilk aylar düzenli beslenemiyordur. Sorun olmaz bence

Tadini cikartalim sizin biraz daha var zamaniniz biraz daha keyfini cikarta bilirsiniz bu zamanlar baya zorlu gecen zamanlarda mideden dolayi

Valla son haftalar en zoru oldugu icin bu haftalarda yasadiklarimi pek onemsemiyorum taze taze onceki gebeligim aklimda oldugu icin. İnsan iki çocuk arasinda biraz zamaj olunca unutuyor ama suan daha tazeyken aklima son zamanlar geliyor

Valla son haftalar en zoru oldugu icin bu haftalarda yasadiklarimi pek onemsemiyorum taze taze onceki gebeligim aklimda oldugu icin. İnsan iki çocuk arasinda biraz zamaj olunca unutuyor ama suan daha tazeyken aklima son zamanlar geliyor
Ilk gebeligim son zamanlari hc bilmiyorum sadece gelinden biliyorum oda agistos ayina denk gelmisdi dogumu falan sicakdan o halde kokmusdu hergun dusada girse kizin piskologisini bozmusdum kokuyosun diye gund ekac defa dus aldiriyodum

Ilk gebeligim son zamanlari hc bilmiyorum sadece gelinden biliyorum oda agistos ayina denk gelmisdi dogumu falan sicakdan o halde kokmusdu hergun dusada girse kizin piskologisini bozmusdum kokuyosun diye gund ekac defa dus aldiriyodum
Ben de ağustosta doğum yaptım. Kendi kendime kokuyorum diye günde 3 defa duş alıyordum.

Son aylarda maalesef idrara çıkma gece çok sık oluyor uyku düzeni bozuluyor. Tavsiyem 2.trimesteri iyi değerlendirin

Emzirmeye devam eden annelerimiz şu an kaldı mı bilmiyorum ama emzirme danışmanı ebe hemşire (kendisini severek takipteyim hep) şöyle bir şey paylaşmış;

Eklentiler

• 0BF779D9-9852-4EEB-A027-9FA7C36030BE.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bende dün dr`a gittim tam 11. Haftamdayım. İkili test yapar sandım 2 hafta spnra gel dedi. Nerdeyse 15 güne bir gidiyorum dr`a , sizler hangi aralıkta gidiyorsunuz?
İkili test çok önemli mutlaka yaptrmalısın dedi. Ben de dedim ki çok duydum hep kötü sonuç alıp,hamileliği zehir olup sağlıklı bebekleri olan diye riski belirtiyor kimse de 0 çıkmaz dedi.

Ben de ağustosta doğum yaptım. Kendi kendime kokuyorum diye günde 3 defa duş alıyordum.

Son aylarda maalesef idrara çıkma gece çok sık oluyor uyku düzeni bozuluyor. Tavsiyem 2.trimesteri iyi değerlendirin
2 trimestrelerimize girdik bende simdiden basladi ck idrara cikmak 1 saat gecmiyo gidiyorum doktor bebegin idrari olmus dedi bak ondan galiba agustos ayi bi cileydi ck kotu oluyo ozamn kizida deli etmisdim sen benm piskolojimi bozdun diyodu bide kokuyu kaldirmadigimdan gunde kac defa girdiriyodum dusa bilmiyorum

Selam canım, 11. Hafta bitiminden 14 bitimine kadar yapıyorlar ikili testi ama ben yaptirmadim ölçüler normal cikinca... ayda bir gidiyorum ben. Cuma gitmiştim 11+2 ydim 1 ay sonraya tahlil verdi onlari yaptirip gidicem ama ultrasona girmek istemiyorum bu sefer cok sık oluyor ayda 1 ultrason, cocuklarda hiperaktiviteyi arttırıyormuş. Yurtdışında da cok fazla ultrasona maruz bırakmıyorlarmış gebeleri gebelik boyu en fazla 5-6

38 yasimdayim, 35 ustunu riskli buluyorlar, yurt disina gonderiliyor testler o yuzden biraz pahali, yada amniyosentez yapalim dedi ondan da korkuyorum bebege zarar olursa diye
Hım ne zaman yaptıracaksın ve nerde fiyat neymiş? Kaç haftalık oldun? Ben de yarın kontrole gitçem aslında Cuma gitmem gerek ama erken gitçem dün baya karın ağrım oldu korktum.

Suanlik sorun olmaz zaten bebek disariya tekme atmaya başladığı zamanlar ozelikle mümkün olmuyor çünkü yatagi tekmeliyor
Ben şimdi bile rahatsız oluyorum gece uyaninca. Sanırım dikkat etmek lazim artik

38 yasimdayim, 35 ustunu riskli buluyorlar, yurt disina gonderiliyor testler o yuzden biraz pahali, yada amniyosentez yapalim dedi ondan da korkuyorum bebege zarar olursa diye
Amniyosentezi iyi araştır canım. Zorlu bir süreç. Eğer gebeliğini sonlandırmayacaksan riske sokma bu denli.

En güzeli hatırlamamak ben daha unutmadan yenisi geldigi icin bu korkular

Ben şimdi bile rahatsız oluyorum gece uyaninca. Sanırım dikkat etmek lazim artik

Bebekten dolayi degildir o cnm seninle.alakalidir zaten bir süre sonra yatamaz oluyorsun ister istemez ama yüz üstü yatmadan uyuyabiliyosan ne güzel benim icin sirt üstü yada yana dönüp uykuya dalmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…