38 yasimdayim, 35 ustunu riskli buluyorlar, yurt disina gonderiliyor testler o yuzden biraz pahali, yada amniyosentez yapalim dedi ondan da korkuyorum bebege zarar olursa diye
bende başka türlü uyuyamiyorum ama bebis biraz büyüyünce istesemde yatamıyorsun direk rahatsız oluyor tekmeliyor doğru yat diye :))Kizlar ben karnimin ustune cok yatiyorum oyle rahat edip uyuyorum sizce bebişe bise oluyomu ole karnimin ustune yatmamdan esim bile sikayetci nasil uyumussam adam yatakda oldugumu fark etmemis su karnin uzerine uyuma diye birde kizdi
Ben şuan emziriyorum. Çevremden çok baskı var karnındaki gelişmez sakat kalır. Emen bebegin zehirlenir . Ikisine birden nasıl bakıcam doğunca emzirince falan diye psikolojimi bozmuyor değiller yani .Emzirmeye devam eden annelerimiz şu an kaldı mı bilmiyorum ama emzirme danışmanı ebe hemşire (kendisini severek takipteyim hep) şöyle bir şey paylaşmış;
bende başka türlü uyuyamiyorum ama bebis biraz büyüyünce istesemde yatamıyorsun direk rahatsız oluyor tekmeliyor doğru yat diye :))
Ben şuan emziriyorum. Çevremden çok baskı var karnındaki gelişmez sakat kalır. Emen bebegin zehirlenir . Ikisine birden nasıl bakıcam doğunca emzirince falan diye psikolojimi bozmuyor değiller yani .
Amniyosentez çok riskli diye duydum bebegin sagliklimi diye bakarken o zaman sağlığını bozarsın diyor bir çok yazıda. Bende doğum zamani 32 olucam . Allaha bıraktım O ne verirse hayırlısını verir inşallah. Sadece detaylı yatırıcam . Devlet 3 lu şart koşuyor onu da yapmak için belki onu yaparım . Bilmiyorum zamanı gelsin bakari z. Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallahTeyzem 40 yasinda dogum yapti saglikli bebek tamam risk olabilir ama olucaksa bu sen 28 yasindayken bile olabilir aldirmayi dusunmuyosan takdiri Allaha birak yok aldiririm.diyosan amniyosentez yerine diger yurtdisina gonderilen kan tahlilini tavsiye ederim
3 gün sonra 14 aylık olucak canimSenin bebis suan kac aylik cnm emziriyorum dedinya o yüzden merak ettim ☺
Ben 4.aya kadar emzirdim. Daha uzun emzirebilirdim ama toplum baskısına ve bel ağrıma yenik düştüm. Karnım büyüdükçe emzirme konforum azaldı. Sabredebilirdim hatta keşke sabretseydim. Bu muazzam durumu dibine kadar yaşamalıydım. İçim sızlıyor zaman zaman bıraktırdığım için. Kulağı tıkamalı,bilimin ışığı bize emzirmenin hiç bir zararı olmadığını söylüyor ama halen yeni araştırmalarla kendini geliştirmeyen doktorlar bıraktırmasını söylüyor gebe danışmanına. Kendi bedeninizi dinleyin bence. Sizi zorlamadığını aksi bir şeylerin olmadığını düşünüyorsanız emzirin sağlıklabende başka türlü uyuyamiyorum ama bebis biraz büyüyünce istesemde yatamıyorsun direk rahatsız oluyor tekmeliyor doğru yat diye :))
Ben şuan emziriyorum. Çevremden çok baskı var karnındaki gelişmez sakat kalır. Emen bebegin zehirlenir . Ikisine birden nasıl bakıcam doğunca emzirince falan diye psikolojimi bozmuyor değiller yani .
Evet öyle gerçekten riskli bir uygulama saglikliysa bebek sagligiyla oynanabiliyor hayirlisi ya amin inşallah Rabbim kimseyi evlatla sinamasinAmniyosentez çok riskli diye duydum bebegin sagliklimi diye bakarken o zaman sağlığını bozarsın diyor bir çok yazıda. Bende doğum zamani 32 olucam . Allaha bıraktım O ne verirse hayırlısını verir inşallah. Sadece detaylı yatırıcam . Devlet 3 lu şart koşuyor onu da yapmak için belki onu yaparım . Bilmiyorum zamanı gelsin bakari z. Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah
3 gün sonra 14 aylık olucak canim
sizin bebeğiniz ka c aylıktı biraktiginda. Bazen zorluğunu düşünüyorum biraktirayim diyorum ama çocuktan çok ben hazır değilim çok vicdan azabı cekiyorum . Bakalim hamileliğim ilerlesin kendi durumuma bakayim ona göre karar veririm inşallah. Şimdilik devam kızımın deyimi ile memi ye:)Ben 4.aya kadar emzirdim. Daha uzun emzirebilirdim ama toplum baskısına ve bel ağrıma yenik düştüm. Karnım büyüdükçe emzirme konforum azaldı. Sabredebilirdim hatta keşke sabretseydim. Bu muazzam durumu dibine kadar yaşamalıydım. İçim sızlıyor zaman zaman bıraktırdığım için. Kulağı tıkamalı,bilimin ışığı bize emzirmenin hiç bir zararı olmadığını söylüyor ama halen yeni araştırmalarla kendini geliştirmeyen doktorlar bıraktırmasını söylüyor gebe danışmanına. Kendi bedeninizi dinleyin bence. Sizi zorlamadığını aksi bir şeylerin olmadığını düşünüyorsanız emzirin sağlıkla
Bizim ki de 22 mayis doğumluYaa benim oglumla ayni 16 mayis dogumluyuz bizde 14 ayi 3 gun geciyor ☺
Sıkıntısını ne kadar olur bilmiyorum ama ben de et yiyememistim ilk hamileligimdeBide artık ne et ne balık göresim var, yemek zorundayım diye hissedip kötü oluyorum. Balık yağı mı alsam? İlk 3 ayda et balık yememek çok sıkıntı olur mu acaba?
Sıkıntısını ne kadar olur bilmiyorum ama ben de et yiyememistim ilk hamileligimde
Ben 1 kilo aldımArkadaşlar kaç kilo aldınız ya ben üç kilo aldım çok mutsuz hissediyorum daha 9 haftalık bu kadar aldıysam sonra ne yapicam ya
Günaydın canım öyle kesin bir tarih yok ki zaten azalmasi için bazen azalır bazen artar yine tekrar eder bulantı bence benim.mesela pek olmuyor ve kilo aldım.o yüzden miller kilo veriyor ben alıyorum sinirim bozukGünaydın hanımlar iyi haftalar olsun benim bulantı miniminicik azaldı gibi çok şükür 8+4üm bugün erken değil mi azalması içinbu analık gerçekten delilik
Vücudumuz sürekli değişiyor, yağ oranı kan oranı artıyor bebeği beslemek için meme dokusu artıyor. Bence takılma canımcım. Ben de kilo verdim ama inan üzülüyorum, bebeği besleyemiyorum diye. Hele kızımda 10 kilo vermiştim ağlıyodum hergün.Günaydın canım öyle kesin bir tarih yok ki zaten azalmasi için bazen azalır bazen artar yine tekrar eder bulantı bence benim.mesela pek olmuyor ve kilo aldım.o yüzden miller kilo veriyor ben alıyorum sinirim bozuk
Pembe alıntılar ilk aylarda normal diye biliyorum. Kanama şeklinde dönerse riskli olabilirKızlar cumartesi randevum vardı her şey normal dedi. 2 hafta sonra. İkili test ve ense kalınlığı ölçümü için çağırdı.
Bugün akıntım açık pembe geldi. Ne zaman endişelenmeyin sizce?
Kan yok,ağrım yok, bir şikayetim yok.
Ben de 1 kilo aldım ama göbeğim çıktı sanki. Galiba iç karnım çok geniş değilArkadaşlar kaç kilo aldınız ya ben üç kilo aldım çok mutsuz hissediyorum daha 9 haftalık bu kadar aldıysam sonra ne yapicam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?