2021 Şubat Anneleri

Bende bulantılar yüzünden berbat durumdayım, 3 gündür az oluyor bitecek sandım tekrar başladı.
Gece 2 prilam,
sabah 1 akşam 1 zofer,
gün içinde de 1 tane bemix kullanıyorum ama halen çok kötü

Bende bulantılar yüzünden berbat durumdayım, 3 gündür az oluyor bitecek sandım tekrar başladı.
Gece 2 prilam,
sabah 1 akşam 1 zofer,
gün içinde de 1 tane bemix kullanıyorum ama halen çok kötü

Oyy sizin baya kötü durumdaymış. İnşallah bir an önce geçer. Bende iştahsızlık baskın. Akşamları bulantım oluyor. Bazı şeyleri asla yiyeyemiyorum sadece. Yediklerimden de keyif almıyorum.

Kızlar bende atıyım göbüşümü 10+5im şuan. Herkes erkenden çıktı karnın diyor. 1 kilo almıştım geri vermişim. Hasta olmuştum yiyemedim vermişim. Fotoğrafta da açım tamamen.

Rahim de çok büyüyor ya onun da etkisi var tabii. Ama baya belli gerçekten de. Ben zaten 75 kilo olduğumdan çıksa da anlaşılmıyor

Ben bir kilo alıyorum bir veriyorum dengesiz gidiyor. Ama toplamda 1 kilo aldım. Göbeğim de sıfır değildi hafif vardı şimdi birazcık daha belirgin ama aynı kıyafetler devam

Ben bir kilo alıyorum bir veriyorum dengesiz gidiyor. Ama toplamda 1 kilo aldım. Göbeğim de sıfır değildi hafif vardı şimdi birazcık daha belirgin ama aynı kıyafetler devam
Ben kot ve düğmeli pantolonlarımı giyemiyorum. Hep beli lastikli ince pantolonlar giyiyorum.

Oyy sizin baya kötü durumdaymış. İnşallah bir an önce geçer. Bende iştahsızlık baskın. Akşamları bulantım oluyor. Bazı şeyleri asla yiyeyemiyorum sadece. Yediklerimden de keyif almıyorum.
Insallah hepimizin gecer bir an once, ben hic bisey yiyemiyorum, yemekler kabusum oldu resmen

Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum mide bulantım ilk hamileliğim de 5 ayıma kadar sürmüştü bunda da devam ediyor bakalım ne kadar sürecek

Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum mide bulantım ilk hamileliğim de 5 ayıma kadar sürmüştü bunda da devam ediyor bakalım ne kadar sürecek
Benim de çarşamba var randevum. En son ne zaman doktora gitmiştin? Benim 3 hafta oldu da merak ettim

Kizlar benim bebise kiz dediklerinden bu yana ben ikranur koyalim dedim esime ama hc sesi cikmamisdi taki bugune kadar halasinin kizina duha koycam dedi sizde hic duydunuzmu duha ismini

Kizlar benim bebise kiz dediklerinden bu yana ben ikranur koyalim dedim esime ama hc sesi cikmamisdi taki bugune kadar halasinin kizina duha koycam dedi sizde hic duydunuzmu duha ismini
Hiç duymadım ben de keşke önce sizle paylaşsaymış. Ben bu aralar biraz sinirli bir tip oldum ama eşim böyle yapsa çok sinirlenirdim

Hiç duymadım ben de keşke önce sizle paylaşsaymış. Ben bu aralar biraz sinirli bir tip oldum ama eşim böyle yapsa çok sinirlenirdim
Yok bana supriz yapcakmis dogum yapinca ben orencekmisim olurmu oyle dedim isimli biseler yapticam ole halasinin kiziyla ip ucu falan verdi bulundu hic duymadim dedim anlami cok guzel ama ilerisinde cocuga sorun olur dedim deyis ismi sesi cikmadi

İlk hamılelıgım o kadar kolay ve huzurlu gectı ki ne stres ne mide bulantısı ne agrı ne sızı ne kavag gurultu kızım Bı dogdu tam 6 ay kolıkti

günaydın güzel anneler.mide bulantıları olanlara Allah kolaylık versin.benimde uzun aç kalınca devam ediyor malesef.inşallah atlatırız biran önce.arefe günü antalyaya gidicez.malum iyice evde bunaldım.yıllık iznimi kullanıyım azıcık.uzun yolculuğu özledim.inşallah sıkıntısız gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…