2021 Şubat Anneleri

Ben bayram temizligini eşimle yaptım. Dondurucu temizliğini bayrama yakın yaparım diye bıraktım. Esin yada başka biri yardım edemez mi? Cam temizliginde filan uzanmak gerekiyor sürekli. O da zararlı olabilir

Biz de eşimle hep bunu konuşuruz. İlk gebeliğimde bu testler ölçümler bizi çok yıprattıı her gün üzüntüyle ağlamakla geçti diyebilirim. Tayinimiz çıktı doğuma yakın, gittiğimiz şehirdeki lojmanı boşaltmadıkları için eşyam ve biz ortada kaldık . Çok stres yaptım Evimde doğum yapamayacağım diye. Oğlum kolikmiş ben bu sancılı sürecin bir adı olduğunu sonradan öğrendim. Doğduğu günün ilk gecesi dahil sonraki haftalar hep ağlamalı, gazlı uykusuz geçti. Uykuya dalması için bir saat uğraşıp,daldığında yanından ayrılırken bacağının çıt sesine uyanırdı. İkinci gebeliğim çok dingin geçti. Söylenen riskleri inanın takmadım kafama. Hayatımda aksi giden bir şey de olmadı. Küçük oğlum da hiç gaz sorunu olmadı. Uykusu çok güzeldi. Abisi 2 yaş sendromu yaşadığında kıyamet koparırdı ağlarken miniğim hiç umursamaz uyurdu kesinlikle ben stresin bebeği olumsuz etkilediğinden eminim. Doğduktan sonra anne sütü verirken bile stressiz olmaya çalışın. Bebek hemen alıyor bu duyguyu.

Son düzenleme:
Soğuk sıkım nereden aldınız güvendiğiniz yer ver Mı
Soğuk sıkım nereden aldınız güvendiğiniz yer ver Mı
n11 den balen marka almıştı eşim sanırım şimdide rahikimahtum diye bir siteden aldım henüz kullanmaya başlamadım onu..inşallah marka yazmış olmak sıkıntı değildir...

evet bende bu konuya katılıyorum anne ne kadar stressiz ve rahatsa bebeğe de yansıyor sanırım olumlu olmak yaşadıklarımızı ve çevremizi de etkiliyor...

Ben bayram temizligini eşimle yaptım. Dondurucu temizliğini bayrama yakın yaparım diye bıraktım. Esin yada başka biri yardım edemez mi? Cam temizliginde filan uzanmak gerekiyor sürekli. O da zararlı olabilir
Geçtiğimiz hafta iki cam silebildim. Aşağı düşeceğim korkusuyla kasmışım kendimi sonrasında rahatsızlandım. Eşim çok yoğun çalışıyor. İzinli gününde evin ihtiyaçlarını gideriyor çocukları gezdiriyor. Biraz güçlü duruyorum sanırım herkes her işin hamileyken bile üstesinden geleceğime inanmış pek umurlarında değil. Senin hamileliklerin kolay geçiyor zaten diyorlar. 3.gebelik çok zormuş ama. Çocukları yıkadıktan sonra bile yatma ihtiyacı duyuyorum

Normalde makarnayı hiç sevmem ama geçende sade makarna üstü peynir iyi gelmişti bana tok da tutuyor
evet bana da bu tarz kuru gidalar rahat oluyor işde az simit ve peynir zeytin yiyorum yemek yerine günü rahat geçiriyorum evde yemek yiyorum ve bulantı kusma artıyor maalesef. hurma incir keçiboynuzu vs ile desteklemeye çalışıyorum

Merhaba bende bugün 2 li ye gittim kan sonuçları için araya bayram giriyo 1 ay sonra gel dedi bu kadar geç mi veriliyor acaba

Bu hamileligimde insallah bir sorun yaşamayız da bu durumu ben de deneyimlemis olurum :) Allah hepimize huzurlu yuvalar nasip etsin

Allah yardımcınız olsun. Tek başına butun işlere yetişmek çok zor. Ama çocuğunuzdan önemli değil. Bazı pencerelerin dışı da tozlu kaliversin dışarı kadar silmeye çalışmayın bence

Ne zaman başlamak lazim peki
ben geçen hamileliğimde burda okumuştum sadece hindistan cevizi yağı kullandım ve çok şükür hiç çatlak yok ayaklarıma sürmemiştim onlarda az miktar oldu.. ben gerildikçe kaşındıkça daha çok sürdüm başlangıçta banyodan sonra sürerken büyüdükçe hergün ve ya günde birkaçkere sürdüm kaşınmasına izin vermemeye çalıştım sanki o aralıkta çatlıyor zaten

benim karnım değil de gazdan dolayı midem belirginleşti sanki

Allah yardımcınız olsun. Tek başına butun işlere yetişmek çok zor. Ama çocuğunuzdan önemli değil. Bazı pencerelerin dışı da tozlu kaliversin dışarı kadar silmeye çalışmayın bence
Hepimizin yardımcısı olsun. Katılıyorum karnımızı doyuracak kadar yemek, evi pislik götürmeyecek kadar ev işi yeter şimdilik :)

Cnaım allah güç kuvvet versin maddiyat el veririse yardımcı çağırsan iki çocukla çok zor

Bence bu süreçte bizden tertemiz ev, çeşit çeşit yemekle dolu sofra beklemesinler. Zaten yemeklerin kokusu bunaltıyor, yemeği yapana kadar kan ter içinde kalıyorum. Elimden geldiğince evi temizliyorum ama öyle dip köşe girecek hiiç halim yok. Korona var zaten misafir almam evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…