Rica ederimDemek ki bir ilgisi yokmus. Cevabınız için teşekkürler. Akışına bırakmak en iyisi :)
Ben bayram temizligini eşimle yaptım. Dondurucu temizliğini bayrama yakın yaparım diye bıraktım. Esin yada başka biri yardım edemez mi? Cam temizliginde filan uzanmak gerekiyor sürekli. O da zararlı olabilirKızlar çok halsizim bende bi süredir. Bayram temizliği yapılacak kurban eti için dondurucu ve dolap temizlenecek hiç gözüm yemiyorortaklarımız ailem olduğu için benim evime gelecekler ve yeme içme hazırlığı yapmam lazım düşününce bile yoruluyorum bir hafta sonrasına ışınlanmak istiyorum şuan.
Biz de eşimle hep bunu konuşuruz. İlk gebeliğimde bu testler ölçümler bizi çok yıprattıı her gün üzüntüyle ağlamakla geçti diyebilirim. Tayinimiz çıktı doğuma yakın, gittiğimiz şehirdeki lojmanı boşaltmadıkları için eşyam ve biz ortada kaldık . Çok stres yaptım Evimde doğum yapamayacağım diye. Oğlum kolikmiş ben bu sancılı sürecin bir adı olduğunu sonradan öğrendim. Doğduğu günün ilk gecesi dahil sonraki haftalar hep ağlamalı, gazlı uykusuz geçti. Uykuya dalması için bir saat uğraşıp,daldığında yanından ayrılırken bacağının çıt sesine uyanırdı. İkinci gebeliğim çok dingin geçti. Söylenen riskleri inanın takmadım kafama. Hayatımda aksi giden bir şey de olmadı. Küçük oğlum da hiç gaz sorunu olmadı. Uykusu çok güzeldi. Abisi 2 yaş sendromu yaşadığında kıyamet koparırdı ağlarken miniğim hiç umursamaz uyurduInstagram'da 2 çocuklu hamile bir anneyi takip ediyorum.
Hamileliginde çok stres yaşadığı için bebeklerinin gazlı, sancili, çok ağlayan bebekler oldugunu söyledi.
Acaba doğru mudur? Ben de ilk hamileligimde herşeyi çok fazla kafaya takıyordum, eşimle de sorunlarımız vardı. Bebeğim sürekli ağlayan bir bebekti.
Aranızda sakin bebeği olup bunu doğrulayan var mi
Soğuk sıkım nereden aldınız güvendiğiniz yer ver Mı
n11 den balen marka almıştı eşim sanırım şimdide rahikimahtum diye bir siteden aldım henüz kullanmaya başlamadım onu..inşallah marka yazmış olmak sıkıntı değildir...Soğuk sıkım nereden aldınız güvendiğiniz yer ver Mı
evet bende bu konuya katılıyorum anne ne kadar stressiz ve rahatsa bebeğe de yansıyor sanırım olumlu olmak yaşadıklarımızı ve çevremizi de etkiliyor...Biz de eşimle hep bunu konuşuruz. İlk gebeliğimde bu testler ölçümler bizi çok topraktı her gün üzüntüyle ağlamakla geçti diyebilirim. Tayinimiz çıktı doğuma yakın, gittiğimiz şehirdeki lojmanı boşaltmadıkları için eşyam ve biz ortada kaldık . Çok stres yaptım Evimde doğum yapamayacağım diye. Oğlum kolikmiş ben bu sancılı sürecin bir adı olduğunu sonradan öğrendim. Doğduğu günün ilk gecesi dahil sonraki haftalar hep ağlamalı, gazlı uykusuz geçti. Uykuya dalması için bir saat uğraşıp,daldığında yanından ayrılırken bacağının çıt sesine uyanırdı. İkinci gebeliğim çok dingin geçti. Söylenen riskleri inanın takmadım kafama. Hayatımda aksi giden bir şey de olmadı. Küçük oğlum da hiç gaz sorunu olmadı. Uykusu çok güzeldi. Abisi 2 yaş sendromu yaşadığında hıyanet koparırdı ağlarken miniğim hiç umursamaz uyurdukesinlikle ben stresin bebeği olumsuz etkilediğinden eminim. Doğduktan sonra anne sütü verirken bile stressiz olmaya çalışın. Bebek hemen alıyor bu duyguyu.
Geçtiğimiz hafta iki cam silebildim. Aşağı düşeceğim korkusuyla kasmışım kendimi sonrasında rahatsızlandım. Eşim çok yoğun çalışıyor. İzinli gününde evin ihtiyaçlarını gideriyor çocukları gezdiriyor. Biraz güçlü duruyorum sanırım herkes her işin hamileyken bile üstesinden geleceğime inanmış pek umurlarında değil. Senin hamileliklerin kolay geçiyor zaten diyorlar. 3.gebelik çok zormuş ama. Çocukları yıkadıktan sonra bile yatma ihtiyacı duyuyorumBen bayram temizligini eşimle yaptım. Dondurucu temizliğini bayrama yakın yaparım diye bıraktım. Esin yada başka biri yardım edemez mi? Cam temizliginde filan uzanmak gerekiyor sürekli. O da zararlı olabilir
evet bana da bu tarz kuru gidalar rahat oluyor işde az simit ve peynir zeytin yiyorum yemek yerine günü rahat geçiriyorum evde yemek yiyorum ve bulantı kusma artıyor maalesef. hurma incir keçiboynuzu vs ile desteklemeye çalışıyorumNormalde makarnayı hiç sevmem ama geçende sade makarna üstü peynir iyi gelmişti bana tok da tutuyor
Merhaba bende bugün 2 li ye gittim kan sonuçları için araya bayram giriyo 1 ay sonra gel dedi bu kadar geç mi veriliyor acabahenuz 9.haftadasin bulantilarin en yogun oldugu haftalar ben sakizla biraz fayda buldum agzimin tadi kotu bulanti eskisi kadar yok bende valla 13.haftadayim sabahlari az az oluyor gun icinde rahatim aksam yine oluyor biraz ama hala yogun olanlar var 5.aya kadar da surenler oluyor.
ikiliye gittim ben de ense kalinligi burun kemiginde sikinti yok kan sonucunu bekliyorum.
Bu hamileligimde insallah bir sorun yaşamayız da bu durumu ben de deneyimlemis olurum :) Allah hepimize huzurlu yuvalar nasip etsinBiz de eşimle hep bunu konuşuruz. İlk gebeliğimde bu testler ölçümler bizi çok yıprattıı her gün üzüntüyle ağlamakla geçti diyebilirim. Tayinimiz çıktı doğuma yakın, gittiğimiz şehirdeki lojmanı boşaltmadıkları için eşyam ve biz ortada kaldık . Çok stres yaptım Evimde doğum yapamayacağım diye. Oğlum kolikmiş ben bu sancılı sürecin bir adı olduğunu sonradan öğrendim. Doğduğu günün ilk gecesi dahil sonraki haftalar hep ağlamalı, gazlı uykusuz geçti. Uykuya dalması için bir saat uğraşıp,daldığında yanından ayrılırken bacağının çıt sesine uyanırdı. İkinci gebeliğim çok dingin geçti. Söylenen riskleri inanın takmadım kafama. Hayatımda aksi giden bir şey de olmadı. Küçük oğlum da hiç gaz sorunu olmadı. Uykusu çok güzeldi. Abisi 2 yaş sendromu yaşadığında kıyamet koparırdı ağlarken miniğim hiç umursamaz uyurdukesinlikle ben stresin bebeği olumsuz etkilediğinden eminim. Doğduktan sonra anne sütü verirken bile stressiz olmaya çalışın. Bebek hemen alıyor bu duyguyu.
hangi dra gidiyorsun cnm ben de antalyadayım daha drum yokAntalya'da yasiyoruz. Burada birkaç tane perinatolog var. Araştırıp genetik test sonucumu göstereceğim artik. Allah korusun insan tedirgin oluyor. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz insallah bebislerimize
Allah yardımcınız olsun. Tek başına butun işlere yetişmek çok zor. Ama çocuğunuzdan önemli değil. Bazı pencerelerin dışı da tozlu kaliversin dışarı kadar silmeye çalışmayın benceGeçtiğimiz hafta iki cam silebildim. Aşağı düşeceğim korkusuyla kasmışım kendimi sonrasında rahatsızlandım. Eşim çok yoğun çalışıyor. İzinli gününde evin ihtiyaçlarını gideriyor çocukları gezdiriyor. Biraz güçlü duruyorum sanırım herkes her işin hamileyken bile üstesinden geleceğime inanmış pek umurlarında değil. Senin hamileliklerin kolay geçiyor zaten diyorlar. 3.gebelik çok zormuş ama. Çocukları yıkadıktan sonra bile yatma ihtiyacı duyuyorum
ben geçen hamileliğimde burda okumuştum sadece hindistan cevizi yağı kullandım ve çok şükür hiç çatlak yok ayaklarıma sürmemiştim onlarda az miktar oldu.. ben gerildikçe kaşındıkça daha çok sürdüm başlangıçta banyodan sonra sürerken büyüdükçe hergün ve ya günde birkaçkere sürdüm kaşınmasına izin vermemeye çalıştım sanki o aralıkta çatlıyor zatenNe zaman başlamak lazim peki
aynı durumdayız geçme değil benim 10.haftada artma varKizlar bulantilariniz ne zaman geçti yemek yedikten sonra resmen ölüyorum bulantıdan yemek yemeye korkar oldum canim.bisey cekiyo 2 parça aliyorum mahfoluyorum
benim karnım değil de gazdan dolayı midem belirginleşti sankiKızlar göbeğiniz karnınız kaçıncı haftada belirginleşti? 52 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama karnım vücuduma göre bariz belli ediyor. belirginleşmiş baya. Bana göre haftama göre Erken ama karnım resmen hamileyim ben diye bağırıyor. Eşim de karnın belirginleşmiş iyice diyor.. Ya sanki 5 aylık gebe gibiyim.. Erken belirginleşmesi normal mi acaba? Yada kilodan mıdır
Hepimizin yardımcısı olsun. Katılıyorum karnımızı doyuracak kadar yemek, evi pislik götürmeyecek kadar ev işi yeter şimdilik :)Allah yardımcınız olsun. Tek başına butun işlere yetişmek çok zor. Ama çocuğunuzdan önemli değil. Bazı pencerelerin dışı da tozlu kaliversin dışarı kadar silmeye çalışmayın bence
biraz asortikler sonra ortalikda dedi kodumu yapar bana yaptirdi diye aman ondan kendim yapim
Cnaım allah güç kuvvet versin maddiyat el veririse yardımcı çağırsan iki çocukla çok zorGeçtiğimiz hafta iki cam silebildim. Aşağı düşeceğim korkusuyla kasmışım kendimi sonrasında rahatsızlandım. Eşim çok yoğun çalışıyor. İzinli gününde evin ihtiyaçlarını gideriyor çocukları gezdiriyor. Biraz güçlü duruyorum sanırım herkes her işin hamileyken bile üstesinden geleceğime inanmış pek umurlarında değil. Senin hamileliklerin kolay geçiyor zaten diyorlar. 3.gebelik çok zormuş ama. Çocukları yıkadıktan sonra bile yatma ihtiyacı duyuyorum
Bende ayni durumdayimKıyafetimde olmuyor ayrıca s bedenden l beden oldum. O derece.
Sen kaç haftalıksın tatlım benim daha geçmediDemekki benim baya var gecmesine bulantilarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?