2021 Şubat Anneleri

cinsiyeti nasıl söylediler anlamıyorum, bazı cocuklarda belli bazılarında belli değil ben de öğrenmek istiyorum canım sıkıldı. İnş kız olur

cinsiyeti nasıl söylediler anlamıyorum, bazı cocuklarda belli bazılarında belli değil ben de öğrenmek istiyorum canım sıkıldı. İnş kız olur
Kese şekline göre yorumlayan arkadaşlar var doğru çıkabiliyo, bide erkekler erken gösteriyo kız geçta sizin kız olabilir daha göstermediyse sankim

Benimde daha belli değil canım bayramdan sonrasına öğreniriz insallah
ay hayırlısı olsun. rus takvimi , çin takvimi vs. yaptım kız çıktı ama
kese olayına inanmıyorum haftadan haftaya değişiyor hangisine denk geldiyse o anda ona göre yorum yapılıyor bence benim bakarken yuvarlaktı sonraki hafta fasulye gibiydi. Bilemiyorum mantıklı gelmiyor o bana. kadın dogumcular da yorum yapmıyor bu konuda. ikili testte sanki erkek mi diyip sessizce sonra erken daha dedi dr allam çok korkuyorum. 1. cocugum 5.5 yasında ve asırı hareketli , 2. erkek olayı bizi bitirir.

Bende bayram gunu annemlere gitcem 3 saatlik yol kara kara dusunuyorum esime bolca ayran aldircam o iyi geliyo baya tuzlu tuzlu onu deneyon bence sizde

Demeyin öyle ya tamam ikincide insanın gonlunde farklı cinsiyet olur ama sağlıklı olsun yeter hayırlı evlat olsun yeter rabbim neyi nasip ettiyse o olucak zaten

Hahahahaha bir şey olmaz ya sağlıklı olsun kızlarda da çıkıntı oluyormuş bazen onun geçmesini bekliyolar söylemek için. Ben ikili yaptırmadım. Takvime göre benimkisi de erkek bende bilmiyorm valla bünyeden bünyeye değişiyordur diye düşünüyorum

ben de cinsiyeti çok ama çok merak ediyorum. çin rus takvimi kese konumu kese şekli hepsine göre kız çıktı bazen acaba erkek mi diye içime doğuyor ama emin olamıyorum

Durumumuz aynı
Ben de kız istiyordum. 11. Haftada belli olmaz dedim, doktora laf arasında cinsiyeti belli olur mu diye sordum. Erkek diye tahmin yaptı. Hayal kırıklığı oluyor tabi ama kısa sürüyor :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinler ins

Benim ilk oglum 11+5 ti erkek oldugunu ogrendigimizde 12. Haftada netlestur erkek oldugu takvimde felanda erkek cikiyodu hep. Bundada kiz çıkıyor ama hayirlisi olsun ya tabiki gönül farkli cinsiyet ister ama heleki su zamanda en onemlisi saglikli sihhatli bir bebege sahip olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…