Benim de oluyo kuzum o sanırım gaz olduğu için karında o gerilmeyle sancı giriyo.Selam kızlar hapşırınca ağrı giriyomu karnınıza benim hep olan bi durum bu ve korkutuyo beni tutmak da istemiyorum ağrı girip geçiyo ama bişey olmaz demi
Nette de normal bir durum denilmiş hep ama yine de geriliyo insan rabbim bebeklerimizi korusunBenim de oluyo kuzum o sanırım gaz olduğu için karında o gerilmeyle sancı giriyo.
Benim de oluyor. Bana da normal dedi çevremdekilerNette de normal bir durum denilmiş hep ama yine de geriliyo insan rabbim bebeklerimizi korusun
İyi bari rahatladım valla herkeste olan bişeymiş, her dk iyi olduğunu bilmek istiyo insanBenim de oluyor. Bana da normal dedi çevremdekiler
Aminnn cümlemizinkini inşallahhhhNette de normal bir durum denilmiş hep ama yine de geriliyo insan rabbim bebeklerimizi korusun
Kese şekline göre yorumlayan arkadaşlar var doğru çıkabiliyo, bide erkekler erken gösteriyo kız geçta sizin kız olabilir daha göstermediyse sankimcinsiyeti nasıl söylediler anlamıyorum, bazı cocuklarda belli bazılarında belli değil ben de öğrenmek istiyorum canım sıkıldı. İnş kız olur
Benimde daha belli değil canım bayramdan sonrasına öğreniriz insallahcinsiyeti nasıl söylediler anlamıyorum, bazı cocuklarda belli bazılarında belli değil ben de öğrenmek istiyorum canım sıkıldı. İnş kız olur
ay hayırlısı olsun. rus takvimi , çin takvimi vs. yaptım kız çıktı amaBenimde daha belli değil canım bayramdan sonrasına öğreniriz insallah
Bende bayram gunu annemlere gitcem 3 saatlik yol kara kara dusunuyorum esime bolca ayran aldircam o iyi geliyo baya tuzlu tuzlu onu deneyon bence sizdegünaydın güzel anneler.mide bulantıları olanlara Allah kolaylık versin.benimde uzun aç kalınca devam ediyor malesef.inşallah atlatırız biran önce.arefe günü antalyaya gidicez.malum iyice evde bunaldım.yıllık iznimi kullanıyım azıcık.uzun yolculuğu özledim.inşallah sıkıntısız gideriz
Demeyin öyle ya tamam ikincide insanın gonlunde farklı cinsiyet olur ama sağlıklı olsun yeter hayırlı evlat olsun yeter rabbim neyi nasip ettiyse o olucak zatenay hayırlısı olsun. rus takvimi , çin takvimi vs. yaptım kız çıktı ama
kese olayına inanmıyorum haftadan haftaya değişiyor hangisine denk geldiyse o anda ona göre yorum yapılıyor bence benim bakarken yuvarlaktı sonraki hafta fasulye gibiydi. Bilemiyorum mantıklı gelmiyor o bana. kadın dogumcular da yorum yapmıyor bu konuda. ikili testte sanki erkek mi diyip sessizce sonra erken daha dedi dr allam çok korkuyorum. 1. cocugum 5.5 yasında ve asırı hareketli , 2. erkek olayı bizi bitirir.
Hahahahaha bir şey olmaz ya sağlıklı olsunay hayırlısı olsun. rus takvimi , çin takvimi vs. yaptım kız çıktı ama
kese olayına inanmıyorum haftadan haftaya değişiyor hangisine denk geldiyse o anda ona göre yorum yapılıyor bence benim bakarken yuvarlaktı sonraki hafta fasulye gibiydi. Bilemiyorum mantıklı gelmiyor o bana. kadın dogumcular da yorum yapmıyor bu konuda. ikili testte sanki erkek mi diyip sessizce sonra erken daha dedi dr allam çok korkuyorum. 1. cocugum 5.5 yasında ve asırı hareketli , 2. erkek olayı bizi bitirir.
8+6 dayim suan ben cnmSen kaç haftalıksın tatlım benim daha geçmedi
Durumumuz aynıay hayırlısı olsun. rus takvimi , çin takvimi vs. yaptım kız çıktı ama
Anadolu hastanesi Erhan Muluk' a gidiyorum. Kızımda da ona gitmiştim.hangi dra gidiyorsun cnm ben de antalyadayım daha drum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?