Normal hapşırınca o sancı hatta ben hapşırırken göbeğimi tutuyorum biraz azaltıyorSelam kızlar hapşırınca ağrı giriyomu karnınıza benim hep olan bi durum bu ve korkutuyo beni tutmak da istemiyorum ağrı girip geçiyo ama bişey olmaz demi
Ben hep telefondan giriyorumFotoğrafını atacaktım bebişin telefondan girdiğim için atamıyorum
ne kadar doğru dedin. sağlıkla sıhatle kavuşma ehvamı beni de aldı bu aralar, eşime bana bir şey olursa kızıma iyi bak bile dedim. Herkes kaderini yaşar ama hamilelikten mi bilmem Bi duygusallık aldı beni pençesine. Herhalde işe başlıcam, kuzumu kreşe yollucam onun korkusu tetikledi. Rabbim tüm hamileleri korusun kollasın.Benim ilk oglum 11+5 ti erkek oldugunu ogrendigimizde 12. Haftada netlestur erkek oldugu takvimde felanda erkek cikiyodu hep. Bundada kiz çıkıyor ama hayirlisi olsun ya tabiki gönül farkli cinsiyet ister ama heleki su zamanda en onemlisi saglikli sihhatli bir bebege sahip olmak
Ayy çok kötü o ya benim biraz hafifledi bulantılarım dediğim şu iki günde yine sarstı beni yiyip içebiliyorum ama bütün gün midem ağzımda geziyorum şu iki haftada geçse biter inşallah bulantılar, 9 ay çekenlerden olmayız inşNormal hapşırınca o sancı hatta ben hapşırırken göbeğimi tutuyorum biraz azaltıyor
Bulantılar berbat istifralarım arttı su içemiyorum bardakta şişede pipetle soğuk sıcak farketmez bir yudum alıyım kusmaya başlıyorumayran limonata meyve suyu onlarla sıvı almaya çalışıyorum
Nasıl atacağım foto kusura bakma çok bilmiyorum bu konuyuBen hep telefondan giriyorum
ne kadar doğru dedin. sağlıkla sıhatle kavuşma ehvamı beni de aldı bu aralar, eşime bana bir şey olursa kızıma iyi bak bile dedim. Herkes kaderini yaşar ama hamilelikten mi bilmem Bi duygusallık aldı beni pençesine. Herhalde işe başlıcam, kuzumu kreşe yollucam onun korkusu tetikledi. Rabbim tüm hamileleri korusun kollasın.
Burdan yapıyosun canımNasıl atacağım foto kusura bakma çok bilmiyorum bu konuyu
Ben ögürürken hep oturuyorum cunku insan kenfinden geciyo bir kere o ögürtü gelince pes pese geliyo ve nefes almada zorlaniyosun karnin birden siser gibi oluyo pantolonun dugmesini aviyorum bir kere ayakda olmusdu ozamnda rahim bolgem sizin gibi cok aciidi hissettim ondan oldugunu ondn sonra hep oturdugum yerde cikarmaya calisiyorum tabi bnm suan hafifledi yine tetikliyo ama eskisi gibi deilmerhaba kızlar daha önce sezaryen olanlarınızda ben hamile olmadan da 1 kere yaşamıştım midemi üşüttüğümde afedersiniz çok peşpeşe öğürme ya da kusma olduğunda sanki rahimin içine bıçak saplanıyormuş gibi keskin acı oluyor yere çökmek zorunda kaldım bikaç defa.yırtılıyormuş gibi bir acı. acaba benzer durum yaşayan var mı
Lerak etmeyin birden kesiliyo sonrasinda gumbur gumbur gelir size bi kac gun izin veriyo dinlenmek icin banada ole yapdiKızlar benim mide bulantım azalmış. Ama birden azaldı acaba normal mi? Birde karnımın üstüne iğne batar gibi karıncalanöa tarzı bişi oluyor o nedir sizce
Oraya tıklıyorum açılmıyor yok girmiyorBurdan yapıyosun canım ☺Eki Görüntüle 2668702
Siz sifrelerinizi hatirliyosaniz eyer normal internet sitesinden girin ordan yapiliyo telefona indirdiginizden olmuyo bende denemisdim sonunda ole yapiyorum bende direk internetten yolluyorumOraya tıklıyorum açılmıyor yok girmiyor
teşekkür ederim canım cevabın için bazen lavaboya zor yetişiyorum peşpeşe lunca nefes alınmıyor dediğin gibi ve keskin bir acı ve uyuşma oluyor istemsiz çöküyorum eski dikişleri mi, harekete geçiriyor anlamadımBen ögürürken hep oturuyorum cunku insan kenfinden geciyo bir kere o ögürtü gelince pes pese geliyo ve nefes almada zorlaniyosun karnin birden siser gibi oluyo pantolonun dugmesini aviyorum bir kere ayakda olmusdu ozamnda rahim bolgem sizin gibi cok aciidi hissettim ondan oldugunu ondn sonra hep oturdugum yerde cikarmaya calisiyorum tabi bnm suan hafifledi yine tetikliyo ama eskisi gibi deil
Oturdugunuz yerde cikarmaya calisin lavobaya geldiginiz an ben lavaboya cikarmiyorum direk dus kabine egiliyorum suyu aciyorum egildigim yerde daha faydasi oluyo acisi baya zor bide boyle deneyin belki isinize yararteşekkür ederim canım cevabın için bazen lavaboya zor yetişiyorum peşpeşe lunca nefes alınmıyor dediğin gibi ve keskin bir acı ve uyuşma oluyor istemsiz çöküyorum eski dikişleri mi, harekete geçiriyor anlamadım
11 haftalıkken erken değil mi cinsiyet. Maşallah bu arada canımUygulamadan girmedi googledan girince yükledi bizim fotomuz da bu Teyzeleri cinsiyet tahmini alalım
Nub teorisine göre sordu sanırım11 haftalıkken erken değil mi cinsiyet. Maşallah bu arada canım
Canım sen tam kaç hafta günlüksün? 12-13. Haftada yapılmıyor mu 2li?Merhaba biz kontrolden geldik doktor 10 gün sonra görüşelim dedi 2li yaptırdım istemeden de olsa ense kalınlığı iyi ama cihazdan dolayı burun kemiğini göremiyorum dedi bebek küçük daha dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?