2021 Şubat Anneleri

Selam kızlar hapşırınca ağrı giriyomu karnınıza benim hep olan bi durum bu ve korkutuyo beni tutmak da istemiyorum ağrı girip geçiyo ama bişey olmaz demi
Normal hapşırınca o sancı hatta ben hapşırırken göbeğimi tutuyorum biraz azaltıyor
Bulantılar berbat istifralarım arttı su içemiyorum bardakta şişede pipetle soğuk sıcak farketmez bir yudum alıyım kusmaya başlıyorum ayran limonata meyve suyu onlarla sıvı almaya çalışıyorum

ne kadar doğru dedin. sağlıkla sıhatle kavuşma ehvamı beni de aldı bu aralar, eşime bana bir şey olursa kızıma iyi bak bile dedim. Herkes kaderini yaşar ama hamilelikten mi bilmem Bi duygusallık aldı beni pençesine. Herhalde işe başlıcam, kuzumu kreşe yollucam onun korkusu tetikledi. Rabbim tüm hamileleri korusun kollasın.

Ayy çok kötü o ya benim biraz hafifledi bulantılarım dediğim şu iki günde yine sarstı beni yiyip içebiliyorum ama bütün gün midem ağzımda geziyorum şu iki haftada geçse biter inşallah bulantılar, 9 ay çekenlerden olmayız inş

Sevgili arkadaşlar hepinize merhaba ben yeni üye oldum. Yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. Daha önce konuşulmuş birşeyi sorarsam sizlere şimdiden kusurabakmayın. :) Bende 12.haftadayım. İlk gebeliğim,
5 Ağustosta kısmetse 2li test için gideceğim. Sabahları öğürme ve gün içinde yemeklerden önce ve sonra midemde sıkıntılarım oluyor. Yinede yemek yemem de çok büyük bir sorun yok şükür.

merhaba kızlar daha önce sezaryen olanlarınızda ben hamile olmadan da 1 kere yaşamıştım midemi üşüttüğümde afedersiniz çok peşpeşe öğürme ya da kusma olduğunda sanki rahimin içine bıçak saplanıyormuş gibi keskin acı oluyor yere çökmek zorunda kaldım bikaç defa.yırtılıyormuş gibi bir acı. acaba benzer durum yaşayan var mı

Bende ayniyim surekli bana bisey olursa sana emanet diyorum esimde annesiz büyümüş biri sana bisey olcagina bana olsun onlarin anneye ihtiyacı var diyo kesinlikle hamilelikten bu duygusallık bide arkada bir evlat bırakıp doguma girme düşüncesi surekli aklimda

Kızlar benim mide bulantım azalmış. Ama birden azaldı acaba normal mi? Birde karnımın üstüne iğne batar gibi karıncalanöa tarzı bişi oluyor o nedir sizce

Ben ögürürken hep oturuyorum cunku insan kenfinden geciyo bir kere o ögürtü gelince pes pese geliyo ve nefes almada zorlaniyosun karnin birden siser gibi oluyo pantolonun dugmesini aviyorum bir kere ayakda olmusdu ozamnda rahim bolgem sizin gibi cok aciidi hissettim ondan oldugunu ondn sonra hep oturdugum yerde cikarmaya calisiyorum tabi bnm suan hafifledi yine tetikliyo ama eskisi gibi deil

Kızlar benim mide bulantım azalmış. Ama birden azaldı acaba normal mi? Birde karnımın üstüne iğne batar gibi karıncalanöa tarzı bişi oluyor o nedir sizce
Lerak etmeyin birden kesiliyo sonrasinda gumbur gumbur gelir size bi kac gun izin veriyo dinlenmek icin banada ole yapdi

teşekkür ederim canım cevabın için bazen lavaboya zor yetişiyorum peşpeşe lunca nefes alınmıyor dediğin gibi ve keskin bir acı ve uyuşma oluyor istemsiz çöküyorum eski dikişleri mi, harekete geçiriyor anlamadım

Oturdugunuz yerde cikarmaya calisin lavobaya geldiginiz an ben lavaboya cikarmiyorum direk dus kabine egiliyorum suyu aciyorum egildigim yerde daha faydasi oluyo acisi baya zor bide boyle deneyin belki isinize yarar

Merhaba biz kontrolden geldik doktor 10 gün sonra görüşelim dedi 2li yaptırdım istemeden de olsa ense kalınlığı iyi ama cihazdan dolayı burun kemiğini göremiyorum dedi bebek küçük daha dedi
Canım sen tam kaç hafta günlüksün? 12-13. Haftada yapılmıyor mu 2li?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…