Anladım bana Dr göremeyiz dedi erkenmiş.Nub teorisine göre sordu sanırım
O kadar sürmez bence. Devlette mi özelde mi?Arkadaşlar bu ikili tarama sonuclarının 1 ayı bulması normal mı dün gittim 1 ay sonra gel sonuc için dedi ultrasonu bile yorumlamaya cağırmadı doktor
11 haftayım ama ultrasonda 11+2 gözüküyorCanım sen tam kaç hafta günlüksün? 12-13. Haftada yapılmıyor mu 2li?
Çok anlamıyorum ama nub a göre sanki kızUygulamadan girmedi googledan girince yükledi bizim fotomuz da bu Teyzeleri cinsiyet tahmini alalım
Devlet canımO kadar sürmez bence. Devlette mi özelde mi?
Kan verdim ben 10 gün sonra dediArkadaşlar bu ikili tarama sonuclarının 1 ayı bulması normal mı dün gittim 1 ay sonra gel sonuc için dedi ultrasonu bile yorumlamaya cağırmadı doktor
Bende nedense ultrason fotosunu görür görmez kız bu dedim içimden hayırlı sağlıklı olsun farketmezÇok anlamıyorum ama nub a göre sanki kız
Devlet olduğu içindir belki ben de haftaya cuma gidicem 2liye 11+1 olcamDevlet canım
Bende genelde 7 hafta 10 gün sürüyo en çok diye duymuştum ama 1 ay sonra gel dedi sonuc için hatta kan alının yerdekilerede sordum onlarda 21 gün +bayram süresi var 1 ay dediKan verdim ben 10 gün sonra dedi
Bende devlete gittim 10 gün sonra dedi canım doktorDevlet olduğu içindir belki ben de haftaya cuma gidicem 2liye 11+1 olcam
Olabilir bari ultrason da ense kalınlığını söyleseydi fotosunu verseydi diyorum insan merak ediyoDevlet olduğu içindir belki ben de haftaya cuma gidicem 2liye 11+1 olcam
Sağlıklı olsunlar, hayırlı mutlu evlatlar olsunlar gerisi teferruat gerçekten bir de dün bir arkadaşımızla konuştuk eşimle çok güzel dua etti önce annesi sonra kendi sağlıklı olsun siz ona hayırlı ana baba oda size hayırlı evlat olsun dediBende nedense ultrason fotosunu görür görmez kız bu dedim içimden hayırlı sağlıklı olsun farketmez
Bende bayramdan sonra hastaneyi arayıp bi sorarım çıktı mı diye 10 güne denk gelinceBende devlete gittim 10 gün sonra dedi canım doktor
Amin ne güzel dua almışsınız inşallah Rabbim kabul ederSağlıklı olsunlar, hayırlı mutlu evlatlar olsunlar gerisi teferruat gerçekten bir de dün bir arkadaşımızla konuştuk eşimle çok güzel dua etti önce annesi sonra kendi sağlıklı olsun siz ona hayırlı ana baba oda size hayırlı evlat olsun dedi
11 14 hafta arası yapılıyor diye biliyorum ama geç olmaz sanırımKızlar benim Dr da izne çıkıyor 11+6 da gitsem ikiliye geç olur mu?dr a sordum ama cvp vermedi.
Geç olmaz zaten 11 le 14. Haftalar arası yapılıyo 2 li diye biliyorum bende dün gittim 12+0dıKızlar benim Dr da izne çıkıyor 11+6 da gitsem ikiliye geç olur mu?dr a sordum ama cvp vermedi.
11 ila 14. Haftalar arasında yapılıyor geç olmaz canımKızlar benim Dr da izne çıkıyor 11+6 da gitsem ikiliye geç olur mu?dr a sordum ama cvp vermedi.
Amin hepimiz için inşallahAmin ne güzel dua almışsınız inşallah Rabbim kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?