2021 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar bugün ikili testi yaptırdık
Ultrasonda baya bir şeylere baktı böbrek var,mide var,göz bebeği var,parmakları saydı falanense kalınlığı,burun kemiği bi sorun yok. Cinsiyet için erkek gibi görünüyor dedi. Ben de yüzde kaç ihtimal veriyorsunuz dedim yüzde 99 dedi
13.haftada böyle bi oran vermesi şaşırttı
Gerçi sen yine de yüzde yüz erkekmiş gibi düşünme de şimdilik diyip açık kapı da bıraktı

Ya bişey dicem kızlae ben mi çok pimpirikliyim, her oturuşum kalkışım uzanırken sağa sola dönüşüm öksürmemde yada karnımı kastığımda içim hop hop ediyo aşırı korkuyorum her hafta ultrasona da girmek istemiyorum ama böyle kolay zarar gören bişey değil dimi bebek ya sizde böylemisiniz

Canım o kadar kolay zarar görmez merak etme sen hasta değilsin hamilesin tabiki hopla zıpla her işe koştur et demiyorum ama evinin işini kendini çok yormadan yap hareketsizlikte kötü hem doğum için hem de kilo bakımından. Allaha emanetler hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlarsın. Bir sıkıntın yoksa sık doktora gitmenede gerek yok pimpiriklenme keyfini çıkar gebeliğinin mucizen içinde büyüyo

2li tarama yaptıranlar sonuçlar ne zaman çıkıyo? Haftaya cts çağırdı doktorum beni de

Ya çok rahatladım eşime de habire diyorum kolay zarar görmez falan demi diye evet dese bile bi rahatlama geliyo, bizimki uğraştırdı biraz ondan çok üstüne düşüyorum rabbim korusun hepsini sağlıkla kucaklamak nasip olsun da yeterki

ben de cinsiyeti çok ama çok merak ediyorum. çin rus takvimi kese konumu kese şekli hepsine göre kız çıktı bazen acaba erkek mi diye içime doğuyor ama emin olamıyorum
Benimde çin ve Rus takvimine göre erkek diyor 7. hafta ultrasonda sağdan gözüküyordu 11 haftalık görüntü kıza benzetti burda herkes ama bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Selam kızlar hapşırınca ağrı giriyomu karnınıza benim hep olan bi durum bu ve korkutuyo beni tutmak da istemiyorum ağrı girip geçiyo ama bişey olmaz demi
çok normal hapşururken bacaklarınızı toplayın bence kasılmasın daha fazla karnınız ve kasıklarınız.

kızlar nub a göre 12.haftadan itibaren bakılabiliyor cinsiyete ben ikilide sordum dr a şu an çokk erken yasakta yokmuş bu arada tahmin söylenebilirmiş ama dr un insiyatifine bağlıymış neyse nub yani çıkıntı var bebekte o dik ya da yüzde 30 dan fazla dikeyse erkek ,vucuda paralel ya da çok az eğimliyse kız deniliyormuş benimkine baktı işte sorunca erken ama dedi illaki bişey söylememi istiyorsan kıza benzettim dedi hatta nub u gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…