Saol canım. Başka Dr a mı gitsem diye düşündüm.11 ila 14. Haftalar arasında yapılıyor geç olmaz canım
Kan filan da verdin dimi bekle istersen, sonuçların çıkınca başka doktora gösterirsin çok endişe edersenSaol canım. Başka Dr a mı gitsem diye düşündüm.
Hayır daha doktora gitmedim.bayramdan sonra gidecektim. İzinliymiş bir hafta daha sonraya kaldı.Kan filan da verdin dimi bekle istersen, sonuçların çıkınca başka doktora gösterirsin çok endişe edersen
Zaten Pazartesi bayram bitiyorHayır daha doktora gitmedim.bayramdan sonra gidecektim. İzinliymiş bir hafta daha sonraya kaldı.
Ben de kıza benzettimUygulamadan girmedi googledan girince yükledi bizim fotomuz da bu Teyzeleri cinsiyet tahmini alalım
Canım o kadar kolay zarar görmez merak etme sen hasta değilsin hamilesin tabiki hopla zıpla her işe koştur et demiyorum ama evinin işini kendini çok yormadan yap hareketsizlikte kötü hem doğum için hem de kilo bakımından. Allaha emanetler hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlarsın. Bir sıkıntın yoksa sık doktora gitmenede gerek yok pimpiriklenme keyfini çıkar gebeliğinin mucizen içinde büyüyoYa bişey dicem kızlae ben mi çok pimpirikliyim, her oturuşum kalkışım uzanırken sağa sola dönüşüm öksürmemde yada karnımı kastığımda içim hop hop ediyo aşırı korkuyorum her hafta ultrasona da girmek istemiyorum ama böyle kolay zarar gören bişey değil dimi bebek ya sizde böylemisiniz
Ya çok rahatladım eşime de habire diyorum kolay zarar görmez falan demi diye evet dese bile bi rahatlama geliyo, bizimki uğraştırdı biraz ondan çok üstüne düşüyorum rabbim korusun hepsini sağlıkla kucaklamak nasip olsun da yeterkiCanım o kadar kolay zarar görmez merak etme sen hasta değilsin hamilesin tabiki hopla zıpla her işe koştur et demiyorum ama evinin işini kendini çok yormadan yap hareketsizlikte kötü hem doğum için hem de kilo bakımından. Allaha emanetler hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlarsın. Bir sıkıntın yoksa sık doktora gitmenede gerek yok pimpiriklenme keyfini çıkar gebeliğinin mucizen içinde büyüyo
Ne zaman öğrenmeye gidiceksinben de cinsiyeti çok ama çok merak ediyorum. çin rus takvimi kese konumu kese şekli hepsine göre kız çıktı bazen acaba erkek mi diye içime doğuyor ama emin olamıyorum
Benimde çin ve Rus takvimine göre erkek diyor 7. hafta ultrasonda sağdan gözüküyordu 11 haftalık görüntü kıza benzetti burda herkes ama bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz içinben de cinsiyeti çok ama çok merak ediyorum. çin rus takvimi kese konumu kese şekli hepsine göre kız çıktı bazen acaba erkek mi diye içime doğuyor ama emin olamıyorum
Bide rus mu var ya o nasılBenimde çin ve Rus takvimine göre erkek diyor 7. hafta ultrasonda sağdan gözüküyordu 11 haftalık görüntü kıza benzetti burda herkes ama bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Ne zaman öğrenmeye gidiceksin
Bide rus mu var ya o nasıl
özelde 1 haftada çıkıyor ben belki bugün alırım sonuçları dr bir ihtimal dedi cumartesi yaptırmıştım.Merhaba bende bugün 2 li ye gittim kan sonuçları için araya bayram giriyo 1 ay sonra gel dedi bu kadar geç mi veriliyor acaba
çok normal hapşururken bacaklarınızı toplayın bence kasılmasın daha fazla karnınız ve kasıklarınız.Selam kızlar hapşırınca ağrı giriyomu karnınıza benim hep olan bi durum bu ve korkutuyo beni tutmak da istemiyorum ağrı girip geçiyo ama bişey olmaz demi
hayır tam zamanı 11-14 arası yapılıyor.Kızlar benim Dr da izne çıkıyor 11+6 da gitsem ikiliye geç olur mu?dr a sordum ama cvp vermedi.
Tövbe yagoogle a yazın daha neler görecek bu gözler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?