2021 Şubat Anneleri

Kızlar doktor bana 11 -14 hafta arası gel dedi. Bugün 11 hafta tam. Eşim ailem herkes bayramdan sonra yani 12 haftada gidelim biraz daha büyümüş olur diyor. Ben görmek istiyorum dayanamıyorum baya oldu görmeyeli. Sizce ne yapayım? Gideyim mi bugün yoksa haftaya bugün mü gideyim?

Benim kahverengi akıntım oldu gece. Doktora gittim 10+2 deyim. Hazır gelmişken 2li test için de randevu verdi. Randevu önden alınıyordu. 2 hafta sonraya yani 12+2’ye randevu verdi. İstersen 1 hafta daha bekle.

10+ kaçsın?

12 de git. çünkü dr bütün uzuvlar 12 de tamamlanmış olur net görünür falan dedi bir kadına ben de onu duydum.

Kızlar bir gündür geçmeyen baş ağrım vardı normalde ilaç kullanan biri değilim bide bebiş olunca baya direndim ama gece uyutmadı parol içtim bi tane bi zararı olmaz inşallah dimi
Kullanan yada bilgisi olan varmı ?

Bide dün doktordan gelince sol tarafımda kalbimin alt kısmında bi şey hareket etti baya gün boyu acaba psikolojik mi dedim elimi koyuncada hareket hissettim bu kadar erken hissedilmez dimi

Gitcem dayanamadım

bence gitme ben gittim ölçtü tmm iidi aama en azndan cinsiyeti de öğrenrdn belki sen nuran hanıma mı gidiyosun

Git bakalıminsan sabredemiyor ya değil mi? Sağlıklı olsunlar da.buraya da yaz canım son durumu.
bence gitme ben gittim ölçtü tmm iidi aama en azndan cinsiyeti de öğrenrdn belki sen nuran hanıma mı gidiyosun
Evet sabredemiyorum. I insaatci evet canım nuran hanım. Ben ikili yaptırmayı düşünmüyorum zaten bugün de sölicem. Cinsiyet için de iyice kesin olsun 15 16da giderim diye düşünüyorum şuan.

Evet sabredemiyorum. I insaatci evet canım nuran hanım. Ben ikili yaptırmayı düşünmüyorum zaten bugün de sölicem. Cinsiyet için de iyice kesin olsun 15 16da giderim diye düşünüyorum şuan.
Ya benimde afedersiniz genitalde içerden böyle bi gıcıklanma var gece ağrısından yatamadım bile

walla ben de kanı yaptırmadım ultrasona tülin hanım baktı ense kalınlığı 1 mm çok ii inceck dedi
ben de kana gerek yok o zaman dedm ekstra para da vermedm çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…