10+ kaçsın?Kızlar doktor bana 11 -14 hafta arası gel dedi. Bugün 11 hafta tam. Eşim ailem herkes bayramdan sonra yani 12 haftada gidelim biraz daha büyümüş olur diyor. Ben görmek istiyorum dayanamıyorum baya oldu görmeyeli. Sizce ne yapayım? Gideyim mi bugün yoksa haftaya bugün mü gideyim?
710+ kaçsın?
12 de git. çünkü dr bütün uzuvlar 12 de tamamlanmış olur net görünür falan dedi bir kadına ben de onu duydum.Kızlar doktor bana 11 -14 hafta arası gel dedi. Bugün 11 hafta tam. Eşim ailem herkes bayramdan sonra yani 12 haftada gidelim biraz daha büyümüş olur diyor. Ben görmek istiyorum dayanamıyorum baya oldu görmeyeli. Sizce ne yapayım? Gideyim mi bugün yoksa haftaya bugün mü gideyim?
İnternete yaz Rus takvimine göre cinsiyet belirleme çıkar karşınaBide rus mu var ya o nasıl
Kızlar alısverise başladınız mı
Gitcem dayanamadımKızlar doktor bana 11 -14 hafta arası gel dedi. Bugün 11 hafta tam. Eşim ailem herkes bayramdan sonra yani 12 haftada gidelim biraz daha büyümüş olur diyor. Ben görmek istiyorum dayanamıyorum baya oldu görmeyeli. Sizce ne yapayım? Gideyim mi bugün yoksa haftaya bugün mü gideyim?
Git bakalımGitcem dayanamadım
Kızlar doktor bana 11 -14 hafta arası gel dedi. Bugün 11 hafta tam. Eşim ailem herkes bayramdan sonra yani 12 haftada gidelim biraz daha büyümüş olur diyor. Ben görmek istiyorum dayanamıyorum baya oldu görmeyeli. Sizce ne yapayım? Gideyim mi bugün yoksa haftaya bugün mü gideyim?
Bende cinsiyeti bekliyoeum bize de anneannemiz biberon almışYok canım daha başlamadım ben cinsiyeti öğrendikten sonra başlarız inşallah
Sadece anneannesi battaniye almış bitane ilk eşyamız o şimdilik
Git bakalıminsan sabredemiyor ya değil mi? Sağlıklı olsunlar da.buraya da yaz canım son durumu.
Evet sabredemiyorum.bence gitme ben gittim ölçtü tmm iidi aama en azndan cinsiyeti de öğrenrdn belki sen nuran hanıma mı gidiyosun
O kadar yukarda hissedilmez canımBide dün doktordan gelince sol tarafımda kalbimin alt kısmında bi şey hareket etti baya gün boyu acaba psikolojik mi dedim elimi koyuncada hareket hissettim bu kadar erken hissedilmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?