- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Ben kızımda özele gitmeme rağmen doktorum 16.haftaya kadar söylemedi bazı doktorlar %100 emin olmadan söylemiyorlar prensip meselesi herhalde inşallah öğrenirim salı günü bende merak ediyorumKızımda 12 de kız gibi demişti benim de 13+1 olacak bakalım aynen sağlıklı sıhhatli olsun da
Doktoruma gitmedim malesef sabah hafif kahverengimsi bir akıntıyla uyandım ve acile gittim çok şükür bebeğim ıyi kendimi fazla yormuşum dinlenmemi söyledi sadeceBugün pazar ve bayram doktorunuz çalışıyor herhalde salı günü bizim kontrolümüzde özel devlet ultrason cihazı çok fark ediyor salı günü bende özele gideceğim Allah nasip ederse
Geçmiş olsun progestan verdi mi yorma kendini ağırda kaldırma sakın bende de ara sıra bel ağrısıyla oluyor kahverengi kanamaDoktoruma gitmedim malesef sabah hafif kahverengimsi bir akıntıyla uyandım ve acile gittim çok şükür bebeğim ıyi kendimi fazla yormuşum dinlenmemi söyledi sadece
Kahverengi deyince doktor korkma dedi progestanda verdi evet.Geçmiş olsun progestan verdi mi yorma kendini ağırda kaldırma sakın bende de ara sıra bel ağrısıyla oluyor kahverengi kanama
Amin inşallah Allah bağışlasın zor tabi benimde kızım var 3 yaşında bende de kırmızıyla başladı sonra kahverengiye döndü kızımda olmamıştım annem sağolsun o ilgileniyor biraz dinlenme şansım oluyor yoksa zor çocukla dinlenmekKahverengi deyince doktor korkma dedi progestanda verdi evet.
Sağolasın cnm bir tane oğlum var elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin
Evet küçük bir çocukla hamilelik gerçekten zor benimki de 2.5 yaşında sürekli ilgi bekliyor yine de her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum. Allahtan üç ayın dolmasına az kaldi 3 aydan sonra daha rahat edeceğim diye kendimi avutuyorum :)Amin inşallah Allah bağışlasın zor tabi benimde kızım var 3 yaşında bende de kırmızıyla başladı sonra kahverengiye döndü kızımda olmamıştım annem sağolsun o ilgileniyor biraz dinlenme şansım oluyor yoksa zor çocukla dinlenmek
Ayy Şubat anneleri erkek ayi mi olacak birkaç kişi daha erkek dediMerhaba, cinsiyeti belli olan bebekler var mi? Bizim doktor erkek gibi dedi13 haftanın içindeyiz.
Ayy benim kızım farketti ilk buyudugunuKızlar memintolar ne alemdebenim iki gebeliğimde de doğuma kadar büyümedi.Zaten küçük memintolara sahibim. Sanırım sütüm olmayacak bebeklerimi besleyemeyeceğim diye düşündüm ama öyle olmadı çok şükür. Bunda aksine şimdiden büyüdü. Kayınvalidem de farketmiş bu defa farklı gebeliğin kız bence dedi Ne dersiniz meminto bir belirti midir
Abartmamak şartıyla yiyorum aradaKızlar siz hiç paketli gıda tüketmiyor musunuz? Çikolata gofret bisküvi felan...
Öncelikle başınız sağolsun tüm ölen yakınlarımız nurlar içinde yatsın.Bayram diye babamin mezarina gittim biraz yol biraz ayakta kaldim ağrım var ya sizin de öyle oluyo mu kızlar? Normalde hep evde yatardım. Doktoruma sordum yol için izin verdi zaten 1 buçuk saat uzaklıktaydi ama sanki 10 saat yol gittim
Bende yiyorum da arada sanki hiç yenilmemeli diye yazan oldu ben bazen yemek bulamayınca sık aciktigim için gofret çubuk kraker felan yiyorumAbartmamak şartıyla yiyorum arada
Valla ben yedim hepsinden ama sadece 2 şer lokma göz hakkı mı denir nefs cektimi denir artık sağlık olsun kan can olsun evlatlarımızaEt kavurması dışında bir şey canım çekmedi benimde tatlıyı normalde çok seven ben yok yiyemiyorum istenmiyor
Çok teşekkürler canım bunlara dikkat ediyorum rahatladim birazBunu paylaştı benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?