2021 Şubat Anneleri

Kızımda 12 de kız gibi demişti benim de 13+1 olacak bakalım aynen sağlıklı sıhhatli olsun da
Ben kızımda özele gitmeme rağmen doktorum 16.haftaya kadar söylemedi bazı doktorlar %100 emin olmadan söylemiyorlar prensip meselesi herhalde inşallah öğrenirim salı günü bende merak ediyorum

Bugün pazar ve bayram doktorunuz çalışıyor herhalde salı günü bizim kontrolümüzde özel devlet ultrason cihazı çok fark ediyor salı günü bende özele gideceğim Allah nasip ederse
Doktoruma gitmedim malesef sabah hafif kahverengimsi bir akıntıyla uyandım ve acile gittim çok şükür bebeğim ıyi kendimi fazla yormuşum dinlenmemi söyledi sadece

Cevaplarınız için tsk ederim kızlar. Kayinvalidemin dedigine göre göbek aşağıda ise erkek yukarda ise kız olurmuş o da hep bana erkek diyor şimdiye kadar hiç kız diyen olmadı:)

Doktoruma gitmedim malesef sabah hafif kahverengimsi bir akıntıyla uyandım ve acile gittim çok şükür bebeğim ıyi kendimi fazla yormuşum dinlenmemi söyledi sadece
Geçmiş olsun progestan verdi mi yorma kendini ağırda kaldırma sakın bende de ara sıra bel ağrısıyla oluyor kahverengi kanama

Geçmiş olsun progestan verdi mi yorma kendini ağırda kaldırma sakın bende de ara sıra bel ağrısıyla oluyor kahverengi kanama
Kahverengi deyince doktor korkma dedi progestanda verdi evet.
Sağolasın cnm bir tane oğlum var elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin

Kahverengi deyince doktor korkma dedi progestanda verdi evet.
Sağolasın cnm bir tane oğlum var elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin
Amin inşallah Allah bağışlasın zor tabi benimde kızım var 3 yaşında bende de kırmızıyla başladı sonra kahverengiye döndü kızımda olmamıştım annem sağolsun o ilgileniyor biraz dinlenme şansım oluyor yoksa zor çocukla dinlenmek

Evet küçük bir çocukla hamilelik gerçekten zor benimki de 2.5 yaşında sürekli ilgi bekliyor yine de her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum. Allahtan üç ayın dolmasına az kaldi 3 aydan sonra daha rahat edeceğim diye kendimi avutuyorum :)

Merhaba, cinsiyeti belli olan bebekler var mi? Bizim doktor erkek gibi dedi 13 haftanın içindeyiz.

Kızlar memintolar ne alemde benim iki gebeliğimde de doğuma kadar büyümedi.Zaten küçük memintolara sahibim. Sanırım sütüm olmayacak bebeklerimi besleyemeyeceğim diye düşündüm ama öyle olmadı çok şükür. Bunda aksine şimdiden büyüdü. Kayınvalidem de farketmiş bu defa farklı gebeliğin kız bence dedi Ne dersiniz meminto bir belirti midir

Ayy benim kızım farketti ilk buyudugunu anneeee biii (memislere bii der ) kocaman olmusss diyo ama cinsiyet için belirleyici mi bilmiyorum

Kızlar siz hiç paketli gıda tüketmiyor musunuz? Çikolata gofret bisküvi felan...

Öncelikle başınız sağolsun tüm ölen yakınlarımız nurlar içinde yatsın.
Kızlar ben bayram öncesi güneyden kuzeye geldim şimdide Ege'deyiz. Yani bir buçuk haftadır şehir şehir geziyoruz. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece dışarıda yemek yeme konusu beni baya zorladı. Sağlıklı yemek bulmak ve yağsız b şeyler bulmak. Yağlı bi şeyler yediğimde davul gibi şiştim ve gaz sansıcı çektim. Gaz sorunum zaten hamilelik öncesinde de vardı.
Kişiden kişiye göre değişiyor anlaşılan.

Diyetisyenim öyle yazmıştı aslında paketli derken konserve, hazır gıda, sucuk, salam, sosis, hazır kavurma, dondurulmuş paketli ürünler, konserve mısır, hazır yemekler

Et kavurması dışında bir şey canım çekmedi benimde tatlıyı normalde çok seven ben yok yiyemiyorum istenmiyor
Valla ben yedim hepsinden ama sadece 2 şer lokma göz hakkı mı denir nefs cektimi denir artık sağlık olsun kan can olsun evlatlarımıza
Ama bayram bitti uzun süre et görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…