Bence değildir. Bi çok tezi burda çürütüyoruzAyy benim kızım farketti ilk buyudugunuanneeee biii (memislere bii der ) kocaman olmusss diyo ama cinsiyet için belirleyici mi bilmiyorum ☺
Bana doktorum kesinlikle yasak dedi ama öyle bir şey tabi ki mümkün olmuyor :) can çektikçe yeniyorKızlar siz hiç paketli gıda tüketmiyor musunuz? Çikolata gofret bisküvi felan...
Abartmamak suretiyle oluyor vallaBana doktorum kesinlikle yasak dedi ama öyle bir şey tabi ki mümkün olmuyor :) can çektikçe yeniyor
Sizin gibeginiz hemen belli oldumu ile nasil belirlediki assagida veya yukarda oldugunu benim herzaman bi gobegim vardi halada o var ve aynisi gibi ne yukarda oldu ne assadaCevaplarınız için tsk ederim kızlar. Kayinvalidemin dedigine göre göbek aşağıda ise erkek yukarda ise kız olurmuş o da hep bana erkek diyor şimdiye kadar hiç kız diyen olmadı:)
Canım benim ikinci gebeliğin ilkinde 5 aya kadar belli olmamıştı ama bunda daha erken cıktı birde zayıfım onunda etkisi oldu sanırım özellikle akşamları bayaa çıkıyor ben burdayım diyor artık :)Sizin gibeginiz hemen belli oldumu ile nasil belirlediki assagida veya yukarda oldugunu benim herzaman bi gobegim vardi halada o var ve aynisi gibi ne yukarda oldu ne assada
Benim gördüğüm bi grup yok canım. Senin en son ki sorunu gördüm ama hiç bir bilgim yok o konuyla ilgili. Ender durumlar yaşanıyor,herkesin başına gelmeyince de kimseden cevap alamamanız çok normal. Bilgisi olan herkes her soruya cevap vermeye çalışıyor bilmediğimiz konular hakkında yazamıyoruz. Misal ben öğretmen değilim öğretmen arkadaşlarımın konuştuklarına dahil olamadım :) Çoğu zaman okuyorum yazamıyorum, çocuklarımız var. Ama hep takipteyim. Kimsenin kasıtlı cevap vermediğini düşünmüyorum çünkü bunun için bir sebep yok. Gitmeyin lütfenAnlamıyorum gerçekten belli Bi grup kurulmuş kendi aralarında konusuluyor ama Baska biri bisey yazsa cevap bile verilmiyor o zaman WhatsApp grubu kursanız kendinize daha kolay olmaz mı gerçekten bu son girisimdi bu gruba ismimi de silerseniz sevinirim hayırlı geceler
Ben hafta içi yaprak dökümünü izliyorum aglaya aglaya.. Acaip bişey bu hormonlar.. Kiyamam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAyy sormaaa bayram boyu herşeye ağladım babamın yanındaydım evin karsisi mezarlık ve annem orda
Bir de yardımcı olmak için herkes detaylı detaylı yazıyor sağolsunlar. Benim 3. Gebeliğim şurada bulunmayı yeğliyorsam taze annelere naçizane faydam dokunur belki diye. Yoksa unumu elemişim eleğimi asmışım :)Aynen canım bnde bazen soru soruyorum bilmiyorsa kimse cevap yazmıyor bunda bişey yok
Bende arada çikolata yiyorum cnm. Bisküvi de bi kac tane Eşim yerken canim cekerse odaKızlar siz hiç paketli gıda tüketmiyor musunuz? Çikolata gofret bisküvi felan...
Sanırım ben normalde çok uzandigim icin biraz yorulunca oldu bugün uzandim yine geçti cok şükür.. Allah calisanlarin yardımcısı olsun valla..Öncelikle başınız sağolsun tüm ölen yakınlarımız nurlar içinde yatsın.
Kızlar ben bayram öncesi güneyden kuzeye geldim şimdide Ege'deyiz. Yani bir buçuk haftadır şehir şehir geziyoruz. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece dışarıda yemek yeme konusu beni baya zorladı. Sağlıklı yemek bulmak ve yağsız b şeyler bulmak. Yağlı bi şeyler yediğimde davul gibi şiştim ve gaz sansıcı çektim. Gaz sorunum zaten hamilelik öncesinde de vardı.
Kişiden kişiye göre değişiyor anlaşılan.
Aynen canım tşk ederiz bizimle olduğun içinBir de yardımcı olmak için herkes detaylı detaylı yazıyor sağolsunlar. Benim 3. Gebeliğim şurada bulunmayı yeğliyorsam taze annelere naçizane faydam dokunur belki diye. Yoksa unumu elemişim eleğimi asmışım :)
Hmm buyuyolar biz farkina varmasak bile hala gobisimiz kucuk diyoruz ama bi doktora gidince bakinca kicaman gorununce aaa buyumus diye bi sasirmamiz oluyo allahimCanım benim ikinci gebeliğin ilkinde 5 aya kadar belli olmamıştı ama bunda daha erken cıktı birde zayıfım onunda etkisi oldu sanırım özellikle akşamları bayaa çıkıyor ben burdayım diyor artık :)
Ya benim çin takvimi kız dedi tutar inşallah hayirlisiysaberreee çin takvimi tutmayan arkadaşlar var kızı olacaklarıda duydum ama çoğunluk erkek dedi
Kızımda kutup ayısı belgeseli izleyip hüngür hüngür ağlayan bir insanimBen hafta içi yaprak dökümünü izliyorum aglaya aglaya.. Acaip bişey bu hormonlar.. Kiyamam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ins
Geçmiş olsun canım bende banyoda düştüm geçen gün sağ bacağımın üzerine çok şükür bir şey olmadı biraz oturup kaldım yerde bacağım dışında belim azıcık ağrıdı iyiyim şimdi inşallah sana da bir şey olmaz Kaan kocatepe videosu izlemiştim günlük düşmelerde bebeğe zarar geldiğini şuana kadar hiç görmedim demiştiKızlar iyi geceler 12 haftalık hamileyim bu akşam yaşanan bir olaydan dolayı ayagım takıldı ve bacagımın üstüne düştüm bir agrı veya kanamam olmadı şuan köyde olduğum içinde doktora gitmedim sabah gidicem ama içim içimi yiyor başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?