2021 Şubat Anneleri

Kızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??

Kızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
Doktoruna yazabilirsen o daha iyi bilgi verir canım kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar doktorlar ama için rahat etmezse git tabi inşallah herşey yolundadır

Doktoruna yazabilirsen o daha iyi bilgi verir canım kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar doktorlar ama için rahat etmezse git tabi inşallah herşey yolundadır
İnşallah. Yazdım cevap vermedi ya. Bende öyle okudum ama bilmiyorum korktum 7. Haftada pembe akıntım olmuştu bide protestan kullandım geçti. Şimdi de bu

Kahverengi akıntı daha önce içerde kanama olmuş ama hemen dışarı çıkmamış bir süre sonra vücuttan çıkmış anlamına geliyormuş. Yani şuan aktif bir kanaman olsa kırmızı renk olması gerek. Şuan aktif bir kanaman yok. Yorulduysan, ağır iş yaptıysan olabilir. Ama için rahat etsin istiyosan imkanın varsa doktora gidebilirsin vey telefonla doktoruna sorabilirsin gelmem gerekiyor mu diye

İnşallah. Yazdım cevap vermedi ya. Bende öyle okudum ama bilmiyorum korktum 7. Haftada pembe akıntım olmuştu bide protestan kullandım geçti. Şimdi de bu
İçin nasıl rahat edecekse onu yap canım ya

Canım sen ne olur ne olmaz doktora git acilde bakilsin
Bayram bide bugün off
doktor cevap vermiyor ya İstanbuldayım üsküdar zeynep kamile gidebilirim anca. Bayramda biraz yorulmuş olabilirim

Ne olur ne olmaz için rahat etsin git acile banada kahverengi kanama da bir şey olmaz demişti doktorum progestanı vajinal al demişti kanama olursa kahverengi atıyorum bende de ara ara oluyor çünkü yorma kendini ağır falanda kaldırma

Bende Bi haftadır iştahım açıldı anlamadım bildiğin göbeğim ciktiannem daha cok erken diyo ama napayım uyaninca bile var yedikçe şişiyor bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dediğin gibi meyve yiyorum atıştırmalık

Benimde sanki düzeliyor gibi çok aç kalınca yine kötü oluyor ama o da normal herhalde benim sabahları küçük alt karnım var dediğin gibi yedikçe mideyle bütünleşiyor karnimiz çıktı gibi hissediyoruz ama daha var bence dışarıdan farkedilmesi ne valla ben her türlü meyve seviyorum manava gidince hepsinden almak istiyorum

Bayram bide bugün off

doktor cevap vermiyor ya İstanbuldayım üsküdar zeynep kamile gidebilirim anca. Bayramda biraz yorulmuş olabilirim
Beni de yol yordu bayramda baya ağrım oldu 2 3 gün. İstersen ara doktoru cnm sonuçta acil bi durum bu

Merhaba kızlar 10+4 haftalık olduk bugün mecburen doktora gittim iki gündür kanlı ishal oldum hastane de serum taktılar kadın Doğua da gittim bebek iyi dedi doktor doktorum cinsiyetle ilgili hiç yorum yapmıyor nuba göre cinsiyet tahmini yapabilen arkadaşlar bi yardımcı olsanız

Canım başka bildiğin bir doktor varsa ona da msj atsan belki cevap verir. Bence acile git yada özel hastaneler açık olabilir. Arayıp öğren o şekilde git kadın doğumcu Vardır belki.

Resmî yükledim

Eklentiler

• 4D7B5CF4-01CE-47A6-93B1-B70F70CB9CA2.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 94265E6D-7B26-4049-BC78-C3E5E71FFD37.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…