Bende öyle biliyordum da özel deki doktorum tam anlamıyla 4. Ay dedi12. Haftadan sonra diye biliyorum ben bunu. Yanlış mı biliyorum? Sen ne yersen çocuk da onu yer diyorlar
Doktoruna yazabilirsen o daha iyi bilgi verir canım kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar doktorlar ama için rahat etmezse git tabi inşallah herşey yolundadırKızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
Canım sen ne olur ne olmaz doktora git acilde bakilsinKızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
İnşallah. Yazdım cevap vermedi ya. Bende öyle okudum ama bilmiyorum korktumDoktoruna yazabilirsen o daha iyi bilgi verir canım kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar doktorlar ama için rahat etmezse git tabi inşallah herşey yolundadır
Kahverengi akıntı daha önce içerde kanama olmuş ama hemen dışarı çıkmamış bir süre sonra vücuttan çıkmış anlamına geliyormuş. Yani şuan aktif bir kanaman olsa kırmızı renk olması gerek. Şuan aktif bir kanaman yok. Yorulduysan, ağır iş yaptıysan olabilir. Ama için rahat etsin istiyosan imkanın varsa doktora gidebilirsin vey telefonla doktoruna sorabilirsin gelmem gerekiyor mu diyeKızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
İçin nasıl rahat edecekse onu yap canım yaİnşallah. Yazdım cevap vermedi ya. Bende öyle okudum ama bilmiyorum korktum7. Haftada pembe akıntım olmuştu bide protestan kullandım geçti. Şimdi de bu
Bayram bide bugün offCanım sen ne olur ne olmaz doktora git acilde bakilsin
doktor cevap vermiyor yaKahverengi akıntı daha önce içerde kanama olmuş ama hemen dışarı çıkmamış bir süre sonra vücuttan çıkmış anlamına geliyormuş. Yani şuan aktif bir kanaman olsa kırmızı renk olması gerek. Şuan aktif bir kanaman yok. Yorulduysan, ağır iş yaptıysan olabilir. Ama için rahat etsin istiyosan imkanın varsa doktora gidebilirsin vey telefonla doktoruna sorabilirsin gelmem gerekiyor mu diye
Ne olur ne olmaz için rahat etsin git acile banada kahverengi kanama da bir şey olmaz demişti doktorum progestanı vajinal al demişti kanama olursa kahverengi atıyorum bende de ara ara oluyor çünkü yorma kendini ağır falanda kaldırmaKızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
Bende -4 kilodayim, berbat geciyor, duzenli beslenmeyi gectimm artik agzimdan lokma gecmiyorÇok tüketmedikçe olmaz inşallah. Ben henüz sağlıklı beslenmeye geçemedimHalen -2 kilodayım
Çok teşekkür ederim evet daha rahatımGeçmiş olsun için rahatlamıştır en azından
Bende Bi haftadır iştahım açıldı anlamadım bildiğin göbeğim ciktiAynen ya öyle şeyler le midemizi bastırıyoruz normalde aç durabiliyorum ama şuan her 2 saatte 1 birşeyler atıştırmadan duramıyorum şu aralar midem biraz düzeldi ama abartmamak lazım tabi ben bu durumlarda çoğunlukla meyve yiyorum çok seviyorum ama arada gofret çubuk kraker yiyorum
Benimde sanki düzeliyor gibi çok aç kalınca yine kötü oluyor ama o da normal herhaldeBende Bi haftadır iştahım açıldı anlamadım bildiğin göbeğim ciktiannem daha cok erken diyo ama napayım uyaninca bile var yedikçe şişiyor bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dediğin gibi meyve yiyorum atıştırmalık
Beni de yol yordu bayramda baya ağrım oldu 2 3 gün. İstersen ara doktoru cnm sonuçta acil bi durum buBayram bide bugün off
doktor cevap vermiyor yaİstanbuldayım üsküdar zeynep kamile gidebilirim anca. Bayramda biraz yorulmuş olabilirim
10+1 olunca 11 haftalık sayılıyor.10 hafta artık bitmiş 11in içindesin yani. İçine girdiğin hafta söyleniyor.Oyle dusununce mantikli evet, ben 10+6 da 10 u bitiricez gibi dusundum hep, tesekkurler
Canım başka bildiğin bir doktor varsa ona da msj atsan belki cevap verir. Bence acile git yada özel hastaneler açık olabilir. Arayıp öğren o şekilde git kadın doğumcu Vardır belki.Kızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
Bende bayramdan sonra hastaneyi arayıp bi sorarım çıktı mı diye 10 güne denk gelince
3 4 gune cikar demislerdi. Sonuc cikti ama doktora daha gidemedim bende2li tarama yaptıranlar sonuçlar ne zaman çıkıyo? Haftaya cts çağırdı doktorum beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?