2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin bir an önce dinlenmene bak iş falan yapma eve çıkınca sadece lavaboya kalk dinlen hep

çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Eğer çalışmıyorsan evde full yat çalışıyorsan da rapor al bence. Sana yardıma gelecek yakının varsa o yapsın yemekleri hatta
Geçmiş olsun canım imkanın olduğu sürece dinlen inşallah atlatacaksiniz bu zamanları
Geçmiş olsun canım çok yat mutlaka inşallah hemencicik atlatırsın bu süreci sağlıkla devam eder gebeli
Geçmiş olsun canım lavabo harici kalkmamaya çalış
Teşekkür ederim kızlar. Annemlere geldim. Doktor birkaç gün annen veya kayınvalidende kal dedi. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.

Merhaba arkadaşlar, 12+4 günlük hamileyim. Bir hafta önce doktora gittiğimizde ense kalınlığına bakılmıştı ve iyi demişti. İkili tarama dan daha kapsamlı bir test olan Free Cell'e gerek var mı sizce bu durumda?

Rutin muayene sırasında bakıyor ultrasondan ben devlete gitmiştim 11 haftalık tı tam ense kalınlığı iyi dedi bebek küçük cihazımda iyi olmadığı için burun kemiğini göremedim dedi kanı verdim 10 gün sonra sonuç dedi ama 3 4 güne sonucu çıkan arkadaşlar olmuş burda

Geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin bir an önce dinlenmene bak iş falan yapma eve çıkınca sadece lavaboya kalk dinlen hep
Öyle yapıcam canım. Bu düşük riski 12. Haftada bitmiyor muydu ya bende seviniyordum kurtardı artık kendini diye. Erken sevinmişim.

Aldırmayı düşünmüyorsanız gerek yoktur herhalde parası 2500 lira olan test sanırım dimi

Öyle yapıcam canım. Bu düşük riski 12. Haftada bitmiyor muydu ya bende seviniyordum kurtardı artık kendini diye. Erken sevinmişim.
9 ay yatanları biliyorum canım ya erken doğum falan rsiki oluyor tabi ilerledikçe doktorunu dinle inşallah tez zamanda iyileşirsin stres sıkıntıda etken sakın yapma

9 ay yatanları biliyorum canım ya erken doğum falan rsiki oluyor tabi ilerledikçe doktorunu dinle inşallah tez zamanda iyileşirsin stres sıkıntıda etken sakın yapma
O çok etken zaten. Eşim arabanın ruhsatını bana verdi 2 gün önce. Çantamdaydı. Baktım yok. Bi sürü üstüme geldi bulana kadar. 40 dk boyunca ruhsat aradık her yerse. Bende çok stres yaptım kaybettim diye. Meğer arabaya düşmüş. Dün de az tartıştık. Ondan mı oldu anlamadım.

Bu erkekler neden böyle duygusuz? Ben de arada kızıyorum eşime ufacık şeyleri sorun ediyorlar. Nolmuş sana verdiyse sen de bilerek kaybetmedin heralde. Çıkar bi yerden ki arabadaymış zaten. Arayalım buluruz demezler de sendeydi kaybettin derler. Hep idare etmek zorundayız sanki bu erkekleri.

Anladım canım saol. İnşHepimizin sonuçları iyi gelir Allah’ın izniyle.

Benim bi bilgim yok o testle ilgili ama ultrasonda normalse bence gerek yok

O cihaz gözenekleri açıyor dediler o yüzden almaya çekindim açıkçası cildim yağlı benim ve gözenekler açılırsa daha çok siyah nokta olur gibi düşünüyorum

Bende siyah noktalarımla savaşmak için aldım azaldılar düzenli kullansam çok daha iyi sonuç alırım arada atladığım oluyor bir de sıkılaştırıcı tonik kullanıyorum. Temizleme sonrası

Çok geçmiş olsun canım. Bu bayram yordu belli ki. Yat dinlen.

Benim 3.gebeliğim eşim hamile olduğumu unutuyor halen :)) bazen ağrım olduğunda niye ağrıyor değişik bir şey mi yedin diyor :)) geçen gün çocukları lunaparka görürdük (tüm hijyen tedbirlerini aldıklarından emin olduktan sonra binmeye karar verdik tabi) bana diyor ki; ben büyük oğlanla sen de küçük oğlanla çarpışan arabaya binelim. Dedim oldu çarptıkça arabadan fırlatayım ben 3.yü. Bence de düşünemiyorlar.

Erkekler bence asla büyümeyen çocuklar. Biz olmasak ne yapacaklar acaba çok merak ediyorum. Sorumluluk almıyorlar asla. Kendi koyduğu eşyaların yerini bile bana soruyor. Yoruyor insanı

Normal muayene gibi süresi canım. Ultrasonda burun ve ense ölçüyor söylüyor hemen. Sadece kan testi bi kaç hafta sonra çıkıyor

Erkekler öyle canım anlamak zor ama en ufak sıkıntı bile etkileyebilir eşiyle tartışmayan insan yoktur zatende biz alttan alıyoruz sanki hamile biz değil onlar

Bende arada çikolata yiyorum cnm. Bisküvi de bi kac tane Eşim yerken canim cekerse oda
Ben ilk 3 ay hic yemedim mide bulantisindan canim istemiyordu. ama simdi canim isteyince bir kac tane yiyorum paketin içinden. Ama asla paketin tamamini degil nefis körleme gibi diyelim. Aslinda hic ağıza değmemek lazim icine koyduklari maddeler bagimlilik yapiyor

Aynen meyve mide bulantisini alıyor. Ben kuruyemisten yiyemedim nedense. Önceleri cok severdim hamilelikte içim almadı. Ayran içiyorum o da iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…