2021 Şubat Anneleri

Evet bende izledim ama daha çok küçük diye korktum Bi gidicem bakalım inşallah bendede yoktur Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın

Çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir şey olmamıştır.

Bende arada çikolata yiyorum cnm. Bisküvi de bi kac tane Eşim yerken canim cekerse oda
Aynen ya öyle şeyler le midemizi bastırıyoruz normalde aç durabiliyorum ama şuan her 2 saatte 1 birşeyler atıştırmadan duramıyorum şu aralar midem biraz düzeldi ama abartmamak lazım tabi ben bu durumlarda çoğunlukla meyve yiyorum çok seviyorum ama arada gofret çubuk kraker yiyorum

Sizin sorunuzu okudum ama bilgim olmadığı için yazmadım. Çoğu kişi de eminim öyledir. Bence alınganlık olmuş gebelikten dolayı. Foruma girmek istemezseniz sizin tercihiniz tabii ama grup falan yok

Bir arkadaşımız sanırım bahardı ayran önermişti. Gece uyku tutmayınca içim kıyılıyor. Bişeyler atıştırsam midem yanıyor Yada gereksiz kilo. ama ayran içmek iyi geldi bana da. Atıştırmak için salatalık ve ayran bu aralar favorim.

Gunaydin herkese, ben bisey sorucam, profilime takvim ekleyemedim ama indirdigim uygulamada 10+3 ve tahmini dogum tarihi 25.02 olarak gorunuyor, merak ettigim ayni tarihte olan takvim ekleyen arkadaslarda gebeligin 11.haftasiniz diyor, yani 10+3 11. Hafta mi oluyor? Test yaptiracagim icin merak ettim kacinci haftada oldugumu,

Bu konu benimde aklımı karıştırıyor ben 11+ larda gitmeyi planlıyorum.

10 hafta bitmiş 3 gün eklenmiş. Evet 11.hafta oluyor canım. 11.haftanın içinde olmuş oluyorsun yani

Bizim tarihler yakın aynı durumdayız 10+ olduğu için 10.hafta tamamlanmış oluyor 11in içindeyiz. Ben 9da gittim doktora 12.haftada gidicem. 2li test yaptırmıcam ama doktor yine de gel burnuna, omurgasına bakalım dedi

Çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir şey olmamıştır.
kalp atışını duydum şükür doktor ameliyatta bekleyin bide o görsün dedi hemişe ama covid hastası getircekleri için korktum beklemedim kendi doktorum da kanama ağrı yoksa bekleme dedi bakalım yarın artık randevulu gidicem

Ben sarımsaklı cacık yiyorum valla iyi geliyor mideme

Evet bende deniyorum öyle sağlıklı şeyler ama diyorum ya arada atıştırdigimiz gofret in felan da zararı olmaz inşallah mesela ben yatmadan yada öğünlerimde süt yulaf ezmesi muz bal karışımı tüketiyorum hem sağlıklı hem de doyurucu ve ben + görmedim şuan sabit gidiyor kilom çok şükür

Kalp atışını duyduysan korkma o zaman canım. Allah kazadan beladan sakınsın.

Çok tüketmedikçe olmaz inşallah. Ben henüz sağlıklı beslenmeye geçemedim Halen -2 kilodayım

Geçmiş olsun için rahatlamıştır en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…