2021 Şubat Anneleri

Bana 3 4 gune cikar dediler. E nabizdan baktim cikti da o kadar surmedi yani
Serbest hcg ve papp-a cıkmış yazıyo e nabızda acaba normal değer aralıkları kaç biliyomusunuz hcg 37.1 papp 2669 ense kalınluğına ultrasına bakan doktor 0.9 demşti

Serbest hcg ve papp-a cıkmış yazıyo e nabızda acaba normal değer aralıkları kaç biliyomusunuz hcg 37.1 papp 2669 ense kalınluğına ultrasına bakan doktor 0.9 demşti
Yok canim bnde bilmiyorum. Baktim ama anlamadim sadece deger normal yazıyor orda sanirim sorun yok demek

Kızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
Bende daha dün gittim acile kahverengi lekem gelmişti doktor kahverengiden korkma dedi her ihtimale karşıda progestan verdi dinlenmemi söyledi. Bebeğimi gördüm içim çok rahat etti sende git en azından için rahat eder evde daha çok strese girersin

Kızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Eğer çalışmıyorsan evde full yat çalışıyorsan da rapor al bence. Sana yardıma gelecek yakının varsa o yapsın yemekleri hatta

Benim saç dökülmem yok ama alnımda küçük sivilceler çıkmaya başladı. Cilt bakımı için yaptığınız bişey var mı?
Benimde alnimda göğsümün ön ve arka tarafında da var sivilceler doktor alerji olduğun birşey olabilir dedi

Geçmiş olsun canım imkanın olduğu sürece dinlen inşallah atlatacaksiniz bu zamanları

Geçmiş olsun canım çok yat mutlaka inşallah hemencicik atlatırsın bu süreci sağlıkla devam eder gebeli
Cnm merhaba bnmde bu hafta saç dökülmem okdr arttıki bi çözüm bulabildin mi merak ettim ??
Korkunç arttı benim de avuç avuç dökülüyor
Benim saç dökülmem yok ama alnımda küçük sivilceler çıkmaya başladı. Cilt bakımı için yaptığınız bişey var mı?
Ben gebeliğimi öğrenince eşime hediye diye mi nin inface yüz temizleme cihazını aldırmıştım, aslında uzun zamandır gözüme kestirmiştim ama bahane olcak bişi arıyodum diyelim onunla temizliyorum, günlük toniğimi kremimi gece yatarken serumumu kullanıyorum sivilce siyah nokta problemim kalmadı

Kızlar bu ikili test için sadece kan veriyoruz değil mi ? Bir de doktor ultrasonla burun ve ense kalınlığına mı bakıyor? Ne kadar sürüyor uzun sürüyor mu bu işlemler ? Ve hemen söylüyor değil mi ultrasonda görünce?

Sac dökülmesi arttiysa Tsh yükselmiş olabilir kizlar dikkat edin

Geçmiş olsun canım lavabo harici kalkmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…