- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Devlette mi yaptırdınız3 4 gune cikar demislerdi. Sonuc cikti ama doktora daha gidemedim bende
Serbest hcg ve papp-a cıkmış yazıyo e nabızda acaba normal değer aralıkları kaç biliyomusunuz hcg 37.1 papp 2669 ense kalınluğına ultrasına bakan doktor 0.9 demştiBana 3 4 gune cikar dediler. E nabizdan baktim cikti da o kadar surmedi yani
Bize de erkek gibi dedi doktorAyy Şubat anneleri erkek ayi mi olacak birkaç kişi daha erkek dediçin takvimine bakmış miydiniz
Yok canim bnde bilmiyorum. Baktim ama anlamadim sadece deger normal yazıyor orda sanirim sorun yok demekSerbest hcg ve papp-a cıkmış yazıyo e nabızda acaba normal değer aralıkları kaç biliyomusunuz hcg 37.1 papp 2669 ense kalınluğına ultrasına bakan doktor 0.9 demşti
Benim doktorda eylüle kadar izinli merakıma çatlarımYok canim bnde bilmiyorum. Baktim ama anlamadim sadece deger normal yazıyor orda sanirim sorun yok demek
Bende daha dün gittim acile kahverengi lekem gelmişti doktor kahverengiden korkma dedi her ihtimale karşıda progestan verdi dinlenmemi söyledi. Bebeğimi gördüm içim çok rahat etti sende git en azından için rahat eder evde daha çok strese girersinKızlar şuan kahverengi akıntım geldi pıhtılı pıhtılı ne yapmalıyım?? Karnımda hafif ağrıyor. Acile gitmeli miyim??
Sanki resimde poposunu dönmüş gibi. Ben göremedim :)Resmî yükledim
Evet devlette yaptirdimDevlette mi yaptırdınız
Cnm merhaba bnmde bu hafta saç dökülmem okdr arttıki bi çözüm bulabildin mi merak ettim ??Benim gözüm korkmaya başladınormalde doğumdan sonra dökülmesi gerekmiyor muydu arkadaşlarımın hep öyle olmuştu
Kızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.
Geçmiş olsun. Eğer çalışmıyorsan evde full yat çalışıyorsan da rapor al bence. Sana yardıma gelecek yakının varsa o yapsın yemekleri hattaKızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.
Benimde alnimda göğsümün ön ve arka tarafında da var sivilceler doktor alerji olduğun birşey olabilir dediBenim saç dökülmem yok ama alnımda küçük sivilceler çıkmaya başladı. Cilt bakımı için yaptığınız bişey var mı?
Geçmiş olsun canımKızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.
Geçmiş olsun canım çok yat mutlaka inşallah hemencicik atlatırsın bu süreci sağlıkla devam eder gebeliKızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.
Korkunç arttı benim de avuç avuç dökülüyorCnm merhaba bnmde bu hafta saç dökülmem okdr arttıki bi çözüm bulabildin mi merak ettim ??
Ben gebeliğimi öğrenince eşime hediye diye mi nin inface yüz temizleme cihazını aldırmıştım, aslında uzun zamandır gözüme kestirmiştim ama bahane olcak bişi arıyodum diyelimBenim saç dökülmem yok ama alnımda küçük sivilceler çıkmaya başladı. Cilt bakımı için yaptığınız bişey var mı?
Gebelik başındaki normaldiSac dökülmesi arttiysa Tsh yükselmiş olabilir kizlar dikkat edin
Geçmiş olsun canım lavabo harici kalkmamaya çalışKızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?