Bilmiyorum malesef cnm ama ben 12.haftaya girince kan idrar yaptırıcam tekrarGebelik başındaki normaldiikinci kan testlerini ne zaman yapıcaklar
Allah korusun hepimizi iyi ki gitmişsinizKızlar teşekkürler hepinize. Özele geldim normalde gittiğim hastaneye nöbetçi doktor varmış. Serum yiyorum şuan. 2 iğne vurdu. Progesteron sabah öğlen akşam iç dedi. Bebeğin eşinin altında kanama alanı varmış. Düşük tehlikem var. Dinlen dedi. Cuma kontrole gelcem.
Eşler öyle ya...anlamalari için illa karnımız burnumuzda olacakBenim 3.gebeliğim eşim hamile olduğumu unutuyor halen :)) bazen ağrım olduğunda niye ağrıyor değişik bir şey mi yedin diyor :)) geçen gün çocukları lunaparka görürdük (tüm hijyen tedbirlerini aldıklarından emin olduktan sonra binmeye karar verdik tabi) bana diyor ki; ben büyük oğlanla sen de küçük oğlanla çarpışan arabaya binelim. Dedim oldu çarptıkça arabadan fırlatayım ben 3.yü. Bence de düşünemiyorlar.
Ben doktora kendim söyledim canım tshıma da bakarmısınız diye sağolsun kadın doğum doktoru normalde dahiliye doktoruna da gittim ben 3.67 den 2.104 şimdide 2.30 olmuş 15 günde bir kan ver dedi dahiliye doktoru banaGebelik başındaki normaldiikinci kan testlerini ne zaman yapıcaklar
Bu erkekler neden böyle duygusuz? Ben de arada kızıyorum eşime ufacık şeyleri sorun ediyorlar. Nolmuş sana verdiyse sen de bilerek kaybetmedin heralde. Çıkar bi yerden ki arabadaymış zaten. Arayalım buluruz demezler de sendeydi kaybettin derler. Hep idare etmek zorundayız sanki bu erkekleri.
Erkekler bence asla büyümeyen çocuklar. Biz olmasak ne yapacaklar acaba çok merak ediyorum. Sorumluluk almıyorlar asla. Kendi koyduğu eşyaların yerini bile bana soruyor. Yoruyor insanı
Aynen öyle hepinize katılıyorum. Evlenince tebrikler bir çocuğun oldu dediler banaErkekler öyle canım anlamak zor ama en ufak sıkıntı bile etkileyebilir eşiyle tartışmayan insan yoktur zatende biz alttan alıyoruz sanki hamile biz değil onlar
Evett ... Zaten şu an 2 li önemli diğeri diğeri detayliya kalıyor oda 20. HaftalardaKızlar bu ikili test için sadece kan veriyoruz değil mi ? Bir de doktor ultrasonla burun ve ense kalınlığına mı bakıyor? Ne kadar sürüyor uzun sürüyor mu bu işlemler ? Ve hemen söylüyor değil mi ultrasonda görünce?
Bn niye hissedemiyorum yaKızlar ikinci gebeligim ve arada sanki hareketlerini hissediyorumkızımı 17 haftada falan hissetmiştim
Başka hisseden var mı?Bn niye hissedemiyorum ya
Hahahahaha bir şey olmaz ya sağlıklı olsunkızlarda da çıkıntı oluyormuş bazen onun geçmesini bekliyolar söylemek için. Ben ikili yaptırmadım. Takvime göre benimkisi de erkek bende bilmiyorm valla bünyeden bünyeye değişiyordur diye düşünüyorum
Nasıl bi his anlatır misin cnm bana da bişeyler oluyo gibi arada ama psikolojik mi bilmiyorumBaşka hisseden var mı?
Canim ben de ilk 3 ay tatlı hiç istemedim. Ama şimdi 4. aya girdik bakalim. Ara ara istiyor canimKızlar selam ben de 13+5 hamileyimHamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
Benim 14 haftalik oldu canim. Geçen hafta göbek deliğimin sol tarafinda baloncuk gibi pıtır pıtır bir seyler hissettim ama bu bebek hareketi değil. Bebek hareketi göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak altında 1 veya 2 tekme şeklinde oluyordu en başlarda.Ilk gebeligimde 17. haftada hissetmistim. Benim daha net bir şekilde başlamadı. Insallah yakında başlar hepimizinBaşka hisseden var mı?
Nasıl bi his anlatır misin cnm bana da bişeyler oluyo gibi arada ama psikolojik mi bilmiyorum
Ben de 12+2 de gitmiştim. Ense kalinligi ve burun kemiği normal dedi ikili test sonucu da normal yazıyor. Yine de 37 yaşındayım ve bu haftaki kontrolde dr a sorucam baska teste gerek var mi diyeMerhaba arkadaşlar, 12+4 günlük hamileyim. Bir hafta önce doktora gittiğimizde ense kalınlığına bakılmıştı ve iyi demişti. İkili tarama dan daha kapsamlı bir test olan Free Cell'e gerek var mı sizce bu durumda?
Detayli yaptirmistim ilk gebeligimde 20. haftada, o önemli kızlarEvett ... Zaten şu an 2 li önemli diğeri diğeri detayliya kalıyor oda 20. Haftalarda
Bende sol kasık hiza da arada pıt pıt damar atması gibi hissediyorum bende bir şeylerBaşka hisseden var mı?
Bende tatlıyı normalde çok severim ama canım hiç çekmiyor istenmiyor tatlıKızlar selam ben de 13+5 hamileyimHamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
Var arada kızlar diyor hissediyoruz diyeBaşka hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?