2021 Şubat Anneleri

Allah korusun hepimizi iyi ki gitmişsiniz

Eşler öyle ya...anlamalari için illa karnımız burnumuzda olacak

Gebelik başındaki normaldi ikinci kan testlerini ne zaman yapıcaklar
Ben doktora kendim söyledim canım tshıma da bakarmısınız diye sağolsun kadın doğum doktoru normalde dahiliye doktoruna da gittim ben 3.67 den 2.104 şimdide 2.30 olmuş 15 günde bir kan ver dedi dahiliye doktoru bana

Erkekler bence asla büyümeyen çocuklar. Biz olmasak ne yapacaklar acaba çok merak ediyorum. Sorumluluk almıyorlar asla. Kendi koyduğu eşyaların yerini bile bana soruyor. Yoruyor insanı
Erkekler öyle canım anlamak zor ama en ufak sıkıntı bile etkileyebilir eşiyle tartışmayan insan yoktur zatende biz alttan alıyoruz sanki hamile biz değil onlar
Aynen öyle hepinize katılıyorum. Evlenince tebrikler bir çocuğun oldu dediler bana en ufak şeylerde kocaman tepkiler vermesi beni benden alıyor.

Evett ... Zaten şu an 2 li önemli diğeri diğeri detayliya kalıyor oda 20. Haftalarda

Kızlar göğüs uçlarına bisey sürüyor musunuz tecrübeli arkadaşlar emzirme döneminde göğüs ucunun yara olmaması için şimdiden sürün diyorlar ne diyorsunuz bu konuda insanbuL en tecrübeli annemiz sensin

Kızlar selam ben de 13+5 hamileyim Hamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.

Canim ben de ilk 3 ay tatlı hiç istemedim. Ama şimdi 4. aya girdik bakalim. Ara ara istiyor canim

Başka hisseden var mı?
Benim 14 haftalik oldu canim. Geçen hafta göbek deliğimin sol tarafinda baloncuk gibi pıtır pıtır bir seyler hissettim ama bu bebek hareketi değil. Bebek hareketi göbek deliğinin yaklaşık 4 parmak altında 1 veya 2 tekme şeklinde oluyordu en başlarda.Ilk gebeligimde 17. haftada hissetmistim. Benim daha net bir şekilde başlamadı. Insallah yakında başlar hepimizin

Ben de 12+2 de gitmiştim. Ense kalinligi ve burun kemiği normal dedi ikili test sonucu da normal yazıyor. Yine de 37 yaşındayım ve bu haftaki kontrolde dr a sorucam baska teste gerek var mi diye

Bende tatlıyı normalde çok severim ama canım hiç çekmiyor istenmiyor tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…