2021 Şubat Anneleri

Önemli olan bebeğin meme ucunu doğru kavraması YouTube ta videolar var izleyebilirsin, instada gülten ebe var onuda takipleyebilirsin. Bence bişi sürmene gerek yok. Eğer yara olursa en güzel ve doğal yöntem ayva çekirdeğinden evde jel yapıp sürmek. Ben aventin gögüs kalkanlarını almıştım birde ucu sağa sola sürtünmediği için tahriş olmuyodu gögüs pedi kullanmamada gerek kalmamıştı içine akıyodu akan süt kesinlikle aldığıma değen şeylerden biriydi. Olurda tüm bunlara rağmen çok ciddi yara oldu diyelim garmastan pomad var onu sürersin bana ebe hemşire demişti ama hiç kullanmadım. Bir de şimdiden tomrisin emzirme notlarını hatmedin derim, ilk ay kilo almadı diye doktorun fırçasını yemiştim mama başlayacaktık ama o tomristen Allah razı olsun ikinci ay 1500gr almıştı kızım süt alerjisi çıkana kadar (6. Ay) her ay öylede gitti, iki yaşına kadarda aşkla emzirdim hala meme aşkı devam ediyor gelip sever koklar Bir de doğumlar yaklaşsın konuşuruz ben doula eğitimi aldım, doğal doğum normal doğum, sezaryen doğum hazırlanmak için neler yapabiliriz kendimizi fiziken , beynen ve ruhen nasıl doğuma hazırlarız, perine masajı nasıl yapılır, nefes egzersizleri, eş desteği,anne bebek dostu sezaryen, kordonun geç kremplenmesi , doğum sonrası bakım her şeyi konuşuruz

Hayır yapma şu an çok erken, son haftalarda saf zeytinyağı surersin

İlkini normal doğum yaptım. 4 cm açılma olana kadar çok acı çektim. Sonrasında dayanamadım epidural yapmalarını istedim. Epidural yaptiktan sonra hemen açılma oldu doğum başladı.
Şimdiki dogumumda yine normal istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda. O yüzden kolay doğurma yöntemleri, yoga, egzersiz ne varsa yapmak istiyorum. Doğuma yakın bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Garmaston pomad sanırım kimyasal,bn kizimda lanolin kullanmıştım doğal bebege de zararı olmuyor lakin benim göğüs ucum çok yok o yüzden kızım zor kavramisti.. çok sıkıntı yaşadım yara oldu yarıldı çevreden arkadaşlara sordum hamileyken sürmeye başla acısını duymazsin dediler Perşembe Dr a gidicem ona da bı sorayim kullan derse basliycam hemen aynı sıkıntıyı tekrar yaşamak istemiyorum .. teşekkürler canım hep beraber konuşuruz inşallah o günleri de goruruz

Hayır yapma şu an çok erken, son haftalarda saf zeytinyağı surersin
Benim göğüs ucumda değişimler baş göstermeye başladı şimdiden hazırlanıyor sağolsun bakalım canim son aya korkudan bırakmam da 6aylik olunca falan sürerim bn ara ara

Kızlar meraba ben yeniden hamileyim değerlerim güzel arttı bugün 1767 cıktı ama az önce koyu kahverengi kanamam oldu sizlerdede yaşayanşar vardı sanırım normal akıntıyla birlikte geldi benimki devamı yok simdilik başına gelenler varsa yazabilirmi çarsamba tekrat gidip kan vericem keseye bakıcak doktor nöbetteyim ve cok yoruldum belim ağrıdı bunu doktora ilettim ondanda olabilir yerleşmede olabilir düşük tehlikeside olabilir dedi

Merhaba canım benim ogrendigimden 7. Haftaya kadar sürdü beta artışın iyiyse sıkıntı yoktur ins Dr tedbiren ilaç başlattı mi benim de akıntı ile beraber geliyordu bazen kendi geliyordu her hafta proluton vuruldum ve progestan ilaç tabi ki hakkında hayırlısı olsun canım

Kendini yorma kesinlikle dinlen izin alabiliyorsan izin al

Rahatladım canım ben yoruldum ayaktaydım belim ağrıdı yorgunluktan bi baktım koyu kahverengi ve sarı akımtı var peçeteyede geldi düşük olsa aralıksız gelirdi diye düşünüyorum bide değer güzel artmıstı bugün bakalım yarın belli olur canım ama rahatladım en azından sağolasın. Yarın bakar ona göre başlar diye düşünüyorum ilaç

maşallah zevkle bekleyeceğim detaylı bilgilendrimeleri

kızlar merhaba ; geçmiş bayramınız kutlu olsun. 2 li testi yaptırdım.devlet hastanesinde sonuç 2 3 günde çıktı. henüz doktora gitmedim.

bir sorum olacak. mutlivitamin alıyor musunuz ? folik asitidi bırakanlar var mı

Ayyy canım benim çok sevindim. Ama çok dikkat et olur mu çok yormamaya çalış kendini bol su tüket inşallah mevlam bebeğini sana bağışlasın

Günaydın, tatil boyunca foruma giremedim. Tatilin ilk günü gittiğim ve o güne kadar daha önce üç kez daha gittiğim doktorumu değiştirme kararı aldım. Birincisi 1,5 saat bekletti, ikincisi içeri girdiğimde seni tanıyor muyum dedi. Özele gidiyorum ve açıkcası oda da bir dakika durup hızlıca tahliye edilmem :) canımı sıkmaya başladı. Ben de internette adına araştırma yaptım şikayetvar.com da hakkında benzer ve dahası yorumlar okudum. Bu hafta sonu aynı hastanede başka bir doktora randevu aldım. Tam ikili test haftası. Doktorunu değiştiren oldu mu benim gibi? Azcık ilgi ve bilgi istiyorum ilk gebelik yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…