bende memnun değilim doktorumdan. eşimi içeri almıyorlar.Günaydın, tatil boyunca foruma giremedim. Tatilin ilk günü gittiğim ve o güne kadar daha önce üç kez daha gittiğim doktorumu değiştirme kararı aldım. Birincisi 1,5 saat bekletti, ikincisi içeri girdiğimde seni tanıyor muyum dedi. Özele gidiyorum ve açıkcası oda da bir dakika durup hızlıca tahliye edilmem :) canımı sıkmaya başladı. Ben de internette adına araştırma yaptım şikayetvar.com da hakkında benzer ve dahası yorumlar okudum. Bu hafta sonu aynı hastanede başka bir doktora randevu aldım. Tam ikili test haftası. Doktorunu değiştiren oldu mu benim gibi? Azcık ilgi ve bilgi istiyorum ilk gebelik yahu
Selam, ben de hamileliğimin başından beri asla tatlı yiyemiyorum. Tatlı olan her şey midemi bulandırıyor. Ekşi ve tuzlu şeylerle mutluyum:) Cumartesi günü kontrolüm var bakalım cinsiyet söyleyecek mi ben de merak ediyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.Kızlar selam ben de 13+5 hamileyimHamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
Benim de eşimi içeri almıyorlar. Bir dakika girebilir mi yalnızca kalp atışını dinlemek istiyor demiştim. Cevabı olumsuz oldu. O neyse de umursamaz bir hali var. Tüm heycanımı bitiriyo. İkili test tam olarak nasıl yapılıyor ben de bu hafta yaptıracağım inşallahbende memnun değilim doktorumdan. eşimi içeri almıyorlar.
beni 17 temmuzda çağırmıştım ben başka yerde 2 li testi yaptırdım. henüz gitmedim. dr arayışı içindeyim.
Folik asiti biraktirdi, iceriginde d vitamini ve omega olan bir ilac ve bir de demir icin ilac verdikızlar merhaba ; geçmiş bayramınız kutlu olsun. 2 li testi yaptırdım.devlet hastanesinde sonuç 2 3 günde çıktı. henüz doktora gitmedim.
bir sorum olacak. mutlivitamin alıyor musunuz ? folik asitidi bırakanlar var mı
kızlar merhaba ; geçmiş bayramınız kutlu olsun. 2 li testi yaptırdım.devlet hastanesinde sonuç 2 3 günde çıktı. henüz doktora gitmedim.
bir sorum olacak. mutlivitamin alıyor musunuz ? folik asitidi bırakanlar var mı
Folik asiti biraktirdi, iceriginde d vitamini ve omega olan bir ilac ve bir de demir icin ilac verdi
Hangi şehirdesiniz?bende memnun değilim doktorumdan. eşimi içeri almıyorlar.
beni 17 temmuzda çağırmıştım ben başka yerde 2 li testi yaptırdım. henüz gitmedim. dr arayışı içindeyim.
Hayırlı olsun canımKızlar selam ben de 13+5 hamileyimHamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
Belki daha geç başlayacaktir cnmben hiç hissedemiyorm halbuki ultrasonda çok hareketliydi
O kadar beklenıp böyle yapılması hoş olmamış, ben ilk hamileliğimde çok değiştirdim içinşz ferah olsun, frekansınızın uyduğu bir doktor bulursunuz inşallahGünaydın, tatil boyunca foruma giremedim. Tatilin ilk günü gittiğim ve o güne kadar daha önce üç kez daha gittiğim doktorumu değiştirme kararı aldım. Birincisi 1,5 saat bekletti, ikincisi içeri girdiğimde seni tanıyor muyum dedi. Özele gidiyorum ve açıkcası oda da bir dakika durup hızlıca tahliye edilmem :) canımı sıkmaya başladı. Ben de internette adına araştırma yaptım şikayetvar.com da hakkında benzer ve dahası yorumlar okudum. Bu hafta sonu aynı hastanede başka bir doktora randevu aldım. Tam ikili test haftası. Doktorunu değiştiren oldu mu benim gibi? Azcık ilgi ve bilgi istiyorum ilk gebelik yahu
Allaha emanetler canım ama insan stres yapıyor , iki gün önce oğlum düştü dudağı patladı kucağımda 16 kilo oğlumla 3 hastane gezdik, hep kucak istedi ağrım oldu benimde ama iyiyiym şu anHangi şehirdesiniz?
Benim doktorum 12.haftadan sonra bırakıcaz folik asidi demişti
Bu arada küçük çocuğu olanlar çocuğunuzu kucağınıza alıyor musunuz? Sabah köpeğimi gezdiriyodum başka bi köpek koşarak havlayarak geldi. Saldırmasın diye benimkini kucağıma aldım bir süre ve 13kg. Kasığımda ağrı hissediyorum ama psikolojik de olabilir. Sizce bişey olur mu?
Benim doktor ayda bir çağırıyor, bu arada ilk hamileliğiniz hareketleri 18 de anca hissedersinizkızlar ikili testten sonra bir ay doktora gitmesek birşey olmaz herhalde di mi
BENDE YİYORUM SÜREKLİ CANIM BŞYLER İSTİYOR SİZDE DURUMLAR NASIL KIZLAR:)Kızlar siz hiç paketli gıda tüketmiyor musunuz? Çikolata gofret bisküvi felan...
ÇİN TAKVİMİ BENMDE KIZ DİYORDU DOKTOR ERKEK DEDİ :) SİZİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN İNŞALLHHYa benim çin takvimi kız dedi tutar inşallah hayirlisiysa ☺
Çok geçmiş olsun. 13kg çok fazla değil dedim küçük çocuğu olan elbet alıyodur kucağına kendimi rahatlatmaya çalışıyorumAllaha emanetler canım ama insan stres yapıyor , iki gün önce oğlum düştü dudağı patladı kucağımda 16 kilo oğlumla 3 hastane gezdik, hep kucak istedi ağrım oldu benimde ama iyiyiym şu an
ÇİN TAKVİMİ BENMDE KIZ DİYORDU DOKTOR ERKEK DEDİ :) SİZİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN İNŞALLHH
Progestan fitil dinlenme kanamanın tek çaresi yorulmayacak dinleneceksin bana 13. haftaya kadar kullan dedi progestanıKızlar meraba ben yeniden hamileyim değerlerim güzel arttı bugün 1767 cıktı ama az önce koyu kahverengi kanamam oldu sizlerdede yaşayanşar vardı sanırım normal akıntıyla birlikte geldi benimki devamı yok simdilik başına gelenler varsa yazabilirmi çarsamba tekrat gidip kan vericem keseye bakıcak doktor nöbetteyim ve cok yoruldum belim ağrıdı bunu doktora ilettim ondanda olabilir yerleşmede olabilir düşük tehlikeside olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?