2021 Şubat Anneleri

bende memnun değilim doktorumdan. eşimi içeri almıyorlar.
beni 17 temmuzda çağırmıştım ben başka yerde 2 li testi yaptırdım. henüz gitmedim. dr arayışı içindeyim.

Selam, ben de hamileliğimin başından beri asla tatlı yiyemiyorum. Tatlı olan her şey midemi bulandırıyor. Ekşi ve tuzlu şeylerle mutluyum:) Cumartesi günü kontrolüm var bakalım cinsiyet söyleyecek mi ben de merak ediyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.

beni 17 temmuzda çağırmıştım ben başka yerde 2 li testi yaptırdım. henüz gitmedim. dr arayışı içindeyim.
Benim de eşimi içeri almıyorlar. Bir dakika girebilir mi yalnızca kalp atışını dinlemek istiyor demiştim. Cevabı olumsuz oldu. O neyse de umursamaz bir hali var. Tüm heycanımı bitiriyo. İkili test tam olarak nasıl yapılıyor ben de bu hafta yaptıracağım inşallah

Folik asiti biraktirdi, iceriginde d vitamini ve omega olan bir ilac ve bir de demir icin ilac verdi

günaydın ben bıraktım folik asidi doktorum bırak dedi ama şimdi yeni bi vitamin takviyeye başladım ismini vermek yasak değilse vereblrm

Hangi şehirdesiniz?

Benim doktorum 12.haftadan sonra bırakıcaz folik asidi demişti

Bu arada küçük çocuğu olanlar çocuğunuzu kucağınıza alıyor musunuz? Sabah köpeğimi gezdiriyodum başka bi köpek koşarak havlayarak geldi. Saldırmasın diye benimkini kucağıma aldım bir süre ve 13kg. Kasığımda ağrı hissediyorum ama psikolojik de olabilir. Sizce bişey olur mu?

Hayırlı olsun canım benim hep tatlı istiyor yemek hiç istemiyorum. Belki de sıcakların etkisidir

O kadar beklenıp böyle yapılması hoş olmamış, ben ilk hamileliğimde çok değiştirdim içinşz ferah olsun, frekansınızın uyduğu bir doktor bulursunuz inşallah

Allaha emanetler canım ama insan stres yapıyor , iki gün önce oğlum düştü dudağı patladı kucağımda 16 kilo oğlumla 3 hastane gezdik, hep kucak istedi ağrım oldu benimde ama iyiyiym şu an

Allaha emanetler canım ama insan stres yapıyor , iki gün önce oğlum düştü dudağı patladı kucağımda 16 kilo oğlumla 3 hastane gezdik, hep kucak istedi ağrım oldu benimde ama iyiyiym şu an
Çok geçmiş olsun. 13kg çok fazla değil dedim küçük çocuğu olan elbet alıyodur kucağına kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

kızlar ben de şu anda hep avicenna hastanesne gittim filiz hanım tülin hanım nuran hanım 3üne de gittim
3ünü de sevdim aslında hangisiyle devam etsem tam net bilemiyorum.En son nuran hanım sanki daha anaç daha bilgilendirici gibi geldi ama değiştirmesem mi bilemiyorum

Progestan fitil dinlenme kanamanın tek çaresi yorulmayacak dinleneceksin bana 13. haftaya kadar kullan dedi progestanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…