Ben 17 kilo kızımı alıyorum mecbur istediğinde üzgün olduğunda fln bişey olmaz Allah'ın izniyle ani hareketlerden kaçınmak suretiyleHangi şehirdesiniz?
Benim doktorum 12.haftadan sonra bırakıcaz folik asidi demişti
Bu arada küçük çocuğu olanlar çocuğunuzu kucağınıza alıyor musunuz? Sabah köpeğimi gezdiriyodum başka bi köpek koşarak havlayarak geldi. Saldırmasın diye benimkini kucağıma aldım bir süre ve 13kg. Kasığımda ağrı hissediyorum ama psikolojik de olabilir. Sizce bişey olur mu?
Allah'ım ne kadar çok erkek çıkıyor bende öğleden sonra gidicem bakalimBizimde erkek dedi doktor hayirlisiyla inşallahbugün gittim
Hadi hayırlı olsun ilk çocuk mu sizin ? Benim ikinci olacak bakalım ilki kizÇİN TAKVİMİ BENMDE KIZ DİYORDU DOKTOR ERKEK DEDİ :) SİZİN İÇİNDE HAYIRLISI OLSUN İNŞALLHH
kızlar ben de şu anda hep avicenna hastanesne gittim filiz hanım tülin hanım nuran hanım 3üne de gittim
3ünü de sevdim aslında hangisiyle devam etsem tam net bilemiyorum.En son nuran hanım sanki daha anaç daha bilgilendirici gibi geldi ama değiştirmesem mi bilemiyorum
[/QUOT
Muayene ucreti ne kadar acaba
Muayene ucreti ne kadar acabakızlar ben de şu anda hep avicenna hastanesne gittim filiz hanım tülin hanım nuran hanım 3üne de gittim
3ünü de sevdim aslında hangisiyle devam etsem tam net bilemiyorum.En son nuran hanım sanki daha anaç daha bilgilendirici gibi geldi ama değiştirmesem mi bilemiyorum
Muayene ucreti ne kadar acaba
Rus takvimi erkek, çin takvimi kız, herkes erkek, hamile olmadan önce rüyam kız, bugün kontrole gidicez rüyamda mavi çarşaf takımı yaptırdım kafam Allak bullakbenim çin rus kese konumu kese şekli vs hepssi kız diyodu doktor kız dedi :) eşim hala erkek olduğunu iddia ediyor
Sizin maşalahh tüm bulgular kızı gösteriyormuş :) hayırlısı olsun inşallh:)benim çin rus kese konumu kese şekli vs hepssi kız diyodu doktor kız dedi :) eşim hala erkek olduğunu iddia ediyor
evet benim ilk gebeliğim hislerim ve çin takvimi kız diyordu doktor erkek deyince kısa çaplı bir şok yaşadım:)Hadi hayırlı olsun ilk çocuk mu sizin ? Benim ikinci olacak bakalım ilki kiz
Bu sene erkek senesi oldu Şubat içinAllah'ım ne kadar çok erkek çıkıyor bende öğleden sonra gidicem bakalim ☺
Kötü tecrübeli anne diyelim biz ona :)) ilk bebeğimi emzirirken fena yara oldu. Şu meşhur lansinoh lanolin krem var ya onu doğumdan bir ay önce sürmeye başlamıştım. Bende işe hiç yaramadı. İkinci bebeğimde emzirmeden önce ve sonra kendi sütümle göğüs ucumu ıslatmamı önerdiler. Biraz da acemiliği atmış emzirmeyi öğrenmiştim onun da faydası oldu yara olmadı. Göğüsün kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzına iyi oturtmak gerekiyor. Daha çok detay var şimdiden unuturuz. Yara olduktan sonra yapılması gerekenleri de Allah izin verirse yazarım. Ama şimdiden bir şey sürmeye gerek yok canım.Kızlar göğüs uçlarına bisey sürüyor musunuz tecrübeli arkadaşlar emzirme döneminde göğüs ucunun yara olmaması için şimdiden sürün diyorlar ne diyorsunuz bu konudainsanbuL en tecrübeli annemiz sensin
Ben hissediyorum ve artık eminim :) 3.bebeğim. İlkinde yanlış hatırlamıyorsam 20. haftaya kadar hissetmemiştim.Başka hisseden var mı?
Müthişsin kesinlikle tomrisin emzirme notları diyorumÖnemli olan bebeğin meme ucunu doğru kavraması YouTube ta videolar var izleyebilirsin, instada gülten ebe var onuda takipleyebilirsin. Bence bişi sürmene gerek yok. Eğer yara olursa en güzel ve doğal yöntem ayva çekirdeğinden evde jel yapıp sürmek. Ben aventin gögüs kalkanlarını almıştım birde ucu sağa sola sürtünmediği için tahriş olmuyodu gögüs pedi kullanmamada gerek kalmamıştı içine akıyodu akan süt kesinlikle aldığıma değen şeylerden biriydi. Olurda tüm bunlara rağmen çok ciddi yara oldu diyelim garmastan pomad var onu sürersin bana ebe hemşire demişti ama hiç kullanmadım. Bir de şimdiden tomrisin emzirme notlarını hatmedin derim, ilk ay kilo almadı diye doktorun fırçasını yemiştim mama başlayacaktık ama o tomristen Allah razı olsun ikinci ay 1500gr almıştı kızım süt alerjisi çıkana kadar (6. Ay) her ay öylede gitti, iki yaşına kadarda aşkla emzirdim hala meme aşkı devam ediyor gelip sever koklarBir de doğumlar yaklaşsın konuşuruz ben doula eğitimi aldım, doğal doğum normal doğum, sezaryen doğum hazırlanmak için neler yapabiliriz kendimizi fiziken , beynen ve ruhen nasıl doğuma hazırlarız, perine masajı nasıl yapılır, nefes egzersizleri, eş desteği,anne bebek dostu sezaryen, kordonun geç kremplenmesi , doğum sonrası bakım her şeyi konuşuruz
Henüz vitamine başlamadım. Folik asiti bıraktım dr Banu çiftçi döllenme sonrası kullanılan folik asitin bir faydasının olmadığını söylüyor. Yine de kendi drunuz en doğrusunu söyler.kızlar merhaba ; geçmiş bayramınız kutlu olsun. 2 li testi yaptırdım.devlet hastanesinde sonuç 2 3 günde çıktı. henüz doktora gitmedim.
bir sorum olacak. mutlivitamin alıyor musunuz ? folik asitidi bırakanlar var mı
Sormadın mi ?Bende özele gittim doktordan geldim şimdi bana mı denk geliyor bu doktorlar bilmiyorum söylemedi cinsiyet burun kemiği ense kalınlığı hepsi normal dedi çok şükür cinsiyeti bi öğrenemedim
bana da söylemediler canım , daha erken dedi. 2- 3 hafta sonra gidicem artık o zaman öğrenirimBende özele gittim doktordan geldim şimdi bana mı denk geliyor bu doktorlar bilmiyorum söylemedi cinsiyet burun kemiği ense kalınlığı hepsi normal dedi çok şükür cinsiyeti bi öğrenemedim
Sordum yanılma payı var bu haftalarda söylemem dedi söylemediSormadın mi ?
e canım benim sen madem para kazanıyorsun niye birşey alayım diye soruyorsun ki ben eşime sormuyorum gerekirse alırım sonuçta erkek bize bakmak zorunda kusura da bakmasınlar ama çalışıyoruz tabiki eve katkımız olacak ama kişisel şeylerimizden de ödün vermemeliyiz bence savurganlık yapmadan tabi ki.Yoo gayet guzel durumlari var herseyleri yolunda abisinin durumuda gayte iyi yerinde guvenlik gorevlisi izinde oldugu suredede girip insaat bolumde calisir gecimi bizden iyidir evi mali mulku bizden iyidir ama benm esim para yolladikca ailesine onada der sende al cpcuklara bise al ben bise isteyince sen kafayimi yedin okadar ona parami verilir diyo veyada su kurban bayramina bise alim ustume annemlere gitcez dedim degisiklik olsun diye yokmu var dedi dolabinda onlardan giy anlicagin ben istersem cingende olim yine ayni tas ayni hamam yapcak cpcukdan sonra nolcak diye cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?