2021 Şubat Anneleri

Ben 17 kilo kızımı alıyorum mecbur istediğinde üzgün olduğunda fln bişey olmaz Allah'ın izniyle ani hareketlerden kaçınmak suretiyle

Muayene ucreti ne kadar ava

Muayene ucreti ne kadar acaba

benim çin rus kese konumu kese şekli vs hepssi kız diyodu doktor kız dedi :) eşim hala erkek olduğunu iddia ediyor
Rus takvimi erkek, çin takvimi kız, herkes erkek, hamile olmadan önce rüyam kız, bugün kontrole gidicez rüyamda mavi çarşaf takımı yaptırdım kafam Allak bullak

Kötü tecrübeli anne diyelim biz ona :)) ilk bebeğimi emzirirken fena yara oldu. Şu meşhur lansinoh lanolin krem var ya onu doğumdan bir ay önce sürmeye başlamıştım. Bende işe hiç yaramadı. İkinci bebeğimde emzirmeden önce ve sonra kendi sütümle göğüs ucumu ıslatmamı önerdiler. Biraz da acemiliği atmış emzirmeyi öğrenmiştim onun da faydası oldu yara olmadı. Göğüsün kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzına iyi oturtmak gerekiyor. Daha çok detay var şimdiden unuturuz. Yara olduktan sonra yapılması gerekenleri de Allah izin verirse yazarım. Ama şimdiden bir şey sürmeye gerek yok canım.

Müthişsin kesinlikle tomrisin emzirme notları diyorum çok faydalandım ben de. Ten tene temasla emzirmeyi ondan öğrendim ve sütüm için çok faydalı olduğuna inandım hep.
doğum öncesi hazırlık hakkında ben de çok bilgisizim senden yardım alırız o halde inşallah.

Henüz vitamine başlamadım. Folik asiti bıraktım dr Banu çiftçi döllenme sonrası kullanılan folik asitin bir faydasının olmadığını söylüyor. Yine de kendi drunuz en doğrusunu söyler.

Bende özele gittim doktordan geldim şimdi bana mı denk geliyor bu doktorlar bilmiyorum söylemedi cinsiyet burun kemiği ense kalınlığı hepsi normal dedi çok şükür cinsiyeti bi öğrenemedim

e canım benim sen madem para kazanıyorsun niye birşey alayım diye soruyorsun ki ben eşime sormuyorum gerekirse alırım sonuçta erkek bize bakmak zorunda kusura da bakmasınlar ama çalışıyoruz tabiki eve katkımız olacak ama kişisel şeylerimizden de ödün vermemeliyiz bence savurganlık yapmadan tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…