- 14 Kasım 2015
- 882
- 819
- 103
Bana doktor 40 gün sonraya randevu verdi. Çok ultrasona girmek iyi değil diyorlar ama bebeği görmeden beklemek de çok zor :)kızlar ikili testten sonra bir ay doktora gitmesek birşey olmaz herhalde di mi
Benim daha yeni canım dünkü değer 1767 yarın keseye gidicem haziranda hamileydim boş gebelik oldu şimdi tekrar hamile kaldım ilk defa böyle başıma geldi size sormak istedim burdaki arkadaşlarda vardı kanama çünküKaç haftalık sizin??
Bana benzetmedi bile işte kızımda da söylememişti 16.haftaya kadar bazı doktorların prensibi net görmeden söylemiyorlar bende prensipli doktorlara denk geliyorum hep12.haftada söylenenlerin çoğu tahmin zaten. Bana erkeğe benziyor dedi ama yine de tam emin olmak için 16. Haftayı bekliyorum.
Anladım yerleşme kanaması olabilir dikkatli olmalısınız yeniye kesin dinlen derBenim daha yeni canım dünkü değer 1767 yarın keseye gidicem haziranda hamileydim boş gebelik oldu şimdi tekrar hamile kaldım ilk defa böyle başıma geldi size sormak istedim burdaki arkadaşlarda vardı kanama çünkü
Benim ilkinde göğüs yarası çok oldu. Krem de kullanmıştım ise yaramadi. Bu sefer kimyasala bulaşmadan sadece zeytinyağı deneyeceğim. Hatta bebek yağı, pişik kremi yerine zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Zeytinyağının yapısı anne sütüyle çok benzermisHayır yapma şu an çok erken, son haftalarda saf zeytinyağı surersin
maşallah canım tebrik ederim tekrar.güzel haberlerin devam etsin inşallah. Evet cinsiyetler öğrenilmeye başlandı, heyecanlı olmaya başladıAy canım benim sorduğun için teşekkür ederim. 2 hafta önce keseyi görmüştüm araya bayram girdi bu hafta kalp atışı için gidicek tim ama doktorum izinde muhtemelen haftaya kalıcak. 7+1 oldum bugün şimdilik Bi sıkıntım yok şükürler olsun. Arada bir midem bulanıyor bide dişim çok ağrıyor bu hamileliğim baya hissettiriyor yani. Heyecanla bekliyorum ne güzel sizde artık cinsiyetleri öğrenmeye başlamışssınız
Bakalım canım yarın olsun ne diyecek bakalım kendim progesteron attım yine akşamda atarım yarın belli olur artıkAnladım yerleşme kanaması olabilir dikkatli olmalısınız yeniye kesin dinlen der
Benimki en tuhafi galiba 14 de söylücem dediBana benzetmedi bile işte kızımda da söylememişti 16.haftaya kadar bazı doktorların prensibi net görmeden söylemiyorlar bende prensipli doktorlara denk geliyorum hep
Henüz yeni yeni öğrenilmeye başlandı. 12.hafta diyelim:)Yeniyim konulara çok hakim değilim,cinsiyet öğrenilmiş galiba öylemi..kaç haftalıkken öğrendiniz
Ben yaşıyorum arada baş ağrısı ilaç almıyorum soğuk press enseden iyi geliyor üzüntü sinir stres yapar ağrı bebeği de etkiliyor dedi doktorum bugün üzülme hiç bir şeyeKizlar sizinde bas agriniz oluyomu hergun gecmeyen bi bas agrim var uykusuz gibiyim ama uyuyamiyorum ve basim asiri sekilde hergun agriyo
offf 12. haftam hep basagrisi ile gecti gece gunduz hic gecmeden 5 gun surekli agri 13 e girince gecti bakalim。ne zor yaaKizlar sizinde bas agriniz oluyomu hergun gecmeyen bi bas agrim var uykusuz gibiyim ama uyuyamiyorum ve basim asiri sekilde hergun agriyo
Evet canım 7 haftalıkkrn baya çok kanama olmuştu bende. Pruluton iğne, progestan hap ve crinone jel vermişti. Ben hep sırt üstü yattım ve bol su içtim. Sen de izin al işten yat dinlen kuzumCanım seninde kanaman olmuştu yanlış hatırlamıyosam nasıldı gectimi doktor ne dmişti
Ben daha keseyi göremedim yarına görürüm inşallah kahverengimiydi senin nasıldı evde progestan vardı bende başladımEvet canım 7 haftalıkkrn baya çok kanama olmuştu bende. Pruluton iğne, progestan hap ve crinone jel vermişti. Ben hep sırt üstü yattım ve bol su içtim. Sen de izin al işten yat dinlen kuzum
İnş canımmaşallah canım tebrik ederim tekrar.güzel haberlerin devam etsin inşallah. Evet cinsiyetler öğrenilmeye başlandı, heyecanlı olmaya başladıÖnce sağlık sonra da gönlümüzden geçen olsun hepimiz için.
S Semos Benim de başım ağrıyor genelde. Ama dün şiddetli şekilde baş ağrısı yaşadım. Akşama kadar kendimce yöntemler denedim geçmedi. Gittikçe şiddetlendi hatta kustum. Acile gittim parol taktılar. Yetmezse 2.yi takarız dediler. Bugün kendi doktoruma kontrole gittim, tansiyon düşüklüğünden başın ağrıyor dedi. Ki doğru. Tansiyonum 8/5 filandı dün. Doğru düzgün bir şey yiyip içememiştim. Uyumama rağmen geçmemişti başımın ağrısı. Öncelikle tansiyonunuza takip edin. Hiperemezisi yaşadığım günden beri tansiyonum düşük zaten. Kendime gelemiyorum. Azıcık yorulayım başım ağrıyor.Kizlar sizinde bas agriniz oluyomu hergun gecmeyen bi bas agrim var uykusuz gibiyim ama uyuyamiyorum ve basim asiri sekilde hergun agriyo
İlk kesin soylenen cinsiyet heralde :) hayırlı olsun :)Kızlar merhaba ☺ doktordan çıktık kızım oluyor ❤❤❤ herhalde grubun ilk kız haberi ☺ bir hafta önden gidiyormuş ikili için geç olmuş dedi yapamayız artık dedi
Allah gönlüne göre verdi çok sevindim senin adına bana neden söylemiyor bu doktorlar ya erken dedi söylemedi 3. kızsın benim gördüğüm I insaatci ve S Semos bu arkadaşlarımızın da kızı olacakmışKızlar merhaba ☺ doktordan çıktık kızım oluyor ❤❤❤ herhalde grubun ilk kız haberi ☺ bir hafta önden gidiyormuş ikili için geç olmuş dedi yapamayız artık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?