- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Sağlıklı olması önemli ama herkesi öğreniyor görünce heves ettim yokbana da söylemediler canım , daha erken dedi. 2- 3 hafta sonra gidicem artık o zaman öğrenirim
Merhabalar bayadır topiğe giremedim mesajınızı yeni gördüm malesef saç dökülmem devam ediyor aynı oranda değil azalma oldu ama hormonal değişimlerle alakalı olduğunu öğrendim doktorunuza danıştınız mı sizCnm merhaba bnmde bu hafta saç dökülmem okdr arttıki bi çözüm bulabildin mi merak ettim ??
Aslında hamilelik öncesi ve ilk 3-4 hafta önemli folik asit. Ben hem biyolog hem biyoloji öğretmeni ve hemşirelik fakültesinde öğrenciyimHenüz vitamine başlamadım. Folik asiti bıraktım dr Banu çiftçi döllenme sonrası kullanılan folik asitin bir faydasının olmadığını söylüyor. Yine de kendi drunuz en doğrusunu söyler.
Süpersiniz maşallahAslında hamilelik öncesi ve ilk 3-4 hafta önemli folik asit. Ben hem biyolog hem biyoloji öğretmeni ve hemşirelik fakültesinde öğrenciyimgıdalardan da alabiliriz folik asidi şuan folik asidin en önemli olan dönemini geçtik ama yine vitamin sonuçta bir zararı yok, yaşamımız boyunca hep lazım olan bişey o yüzden ben devam ediyorum
Folik asit için elzem dönem geçti zaten doktorlar da 12.haftadan sonraa kesiyor. Aslında vücut için çok yararlı bir maddw o yüzden bu haftadan sonra ilaç yerine semizotu, brokoli, ıspanak, lahana, narenciye tüketebilirsiniz. Ben öyle yapıcamSüpersiniz maşallahhaklısınız benim haftam bayağı ilerledi tekrar başlamasam da olur değil mi? :) perşembe doktora gideceğim diğer takviyelere başlarım
Ay canım benim sorduğun için teşekkür ederim. 2 hafta önce keseyi görmüştüm araya bayram girdi bu hafta kalp atışı için gidicek tim ama doktorum izinde muhtemelen haftaya kalıcak. 7+1 oldum bugün şimdilik Bi sıkıntım yok şükürler olsun. Arada bir midem bulanıyor bide dişim çok ağrıyor bu hamileliğim baya hissettiriyor yani. Heyecanla bekliyorum ne güzel sizde artık cinsiyetleri öğrenmeye başlamışssınız
Canım senin nasıl oldu benim baya koyuydu dinlenince geciyomuydu yoksa hep oldumuProgestan fitil dinlenme kanamanın tek çaresi yorulmayacak dinleneceksin bana 13. haftaya kadar kullan dedi progestanı
Sağolun, arkadaşım hamile olduğunu 14 haftalık olunca anları kızı hep kucağındaydı hamile olduğunu anlamadan beşiği çöpe taşımış 2 ev temizlemişÇok geçmiş olsun. 13kg çok fazla değil dedim küçük çocuğu olan elbet alıyodur kucağına kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Canım seninde kanaman olmuştu yanlış hatırlamıyosam nasıldı gectimi doktor ne dmiştiAyyy canım benim çok sevindim. Ama çok dikkat et olur mu çok yormamaya çalış kendini bol su tüket inşallah mevlam bebeğini sana bağışlasın ❤
Benim kırmızıyla başladı kahverengi olarak devam etti dinlenince geçiyordu progestan fitil de iyi gelmişti doktorum kahverengi hatta siyah kan içerde kalmış kırmızı aktif kan dedi kahverengi çok önemli değil ama dinlenmen ve dikkatli olman gerekir yine de demiştiCanım senin nasıl oldu benim baya koyuydu dinlenince geciyomuydu yoksa hep oldumu
Anladım canım betan nasıldı düzenli ilerlemişmiydiBenim kırmızıyla başladı kahverengi olarak devam etti dinlenince geçiyordu progestan fitil de iyi gelmişti doktorum kahverengi hatta siyah kan içerde kalmış kırmızı aktif kan dedi kahverengi çok önemli değil ama dinlenmen ve dikkatli olman gerekir yine de demişti
Beta bakmadılar bende adetten 1 gün sonra 195ti sonra bakmadılar hiçAnladım canım betan nasıldı düzenli ilerlemişmiydi
Ben varım canım o kadar tatlı istemiyor ki yediğim gibi ağzımda değişik bi tat oluyo yarm saat kadar geçmiyo tuzlu şeylerde sıkıntı yokKızlar selam ben de 13+5 hamileyimHamilelik sürecimde canım hiiiiç tatlı istemedi, istemiyor. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Benim gibi tatlıya hiç aşermeyen var mı? Çok merak ediyorum. Dr ultrasonda çıkıntı gördü, erkek gibi dedi. Ama henüz net değil dedi.
Bana bıraktırdı folikasiti sadece decavit verdi doktor canımkızlar merhaba ; geçmiş bayramınız kutlu olsun. 2 li testi yaptırdım.devlet hastanesinde sonuç 2 3 günde çıktı. henüz doktora gitmedim.
bir sorum olacak. mutlivitamin alıyor musunuz ? folik asitidi bırakanlar var mı
Anladım canım ne kadar sürdü kanaman evde progestan vardı fitil olarak Kullandım yarın değerim iyise duruma göre kullan der zaten. Bide ben öğlen 1 de baktırdım değerim cok iyi artmıstı gece yorulunca belim ağrıdı koyu gelenler oldu düşük olsa hemen bu değerle kanama olurmuki aklıma hiç kötü bişey getirmek istemiyorum kan artısını bilmesem derim düşüyo ama benim düşüklerde hep kırmızı gelmiştir önceBeta bakmadılar bende adetten 1 gün sonra 195ti sonra bakmadılar hiç
Kötüye yorma yine de için rahat etmeyecekse doktora gözük derim benim 16 haziranda kırmızı oldu ara ara hala devam ediyor kahverengi şuan yok çok şükür ama dinlenmelisin doktor demişti ilaçtan daha etkili yöntem dinlenmek lavabo harici kalkma imkanın varsaAnladım canım ne kadar sürdü kanaman evde progestan vardı fitil olarak Kullandım yarın değerim iyise duruma göre kullan der zaten. Bide ben öğlen 1 de baktırdım değerim cok iyi artmıstı gece yorulunca belim ağrıdı koyu gelenler oldu düşük olsa hemen bu değerle kanama olurmuki aklıma hiç kötü bişey getirmek istemiyorum kan artısını bilmesem derim düşüyo ama benim düşüklerde hep kırmızı gelmiştir önce
Yarın 24 saat nöbete gidicem ama sabah direk doktora gidip kan vericem işlerimi yavaş yavaş yapıp kan sonucuna göre tkrar doktora gidicem bakalım dinlenmelisin derse rapor verir heralde içimde kötü bişey yok inşallah yarın kan değerim yüksek cıkıcak keseyide gördümmü kalp atısını beklerim artık bakalımKötüye yorma yine de için rahat etmeyecekse doktora gözük derim benim 16 haziranda kırmızı oldu ara ara hala devam ediyor kahverengi şuan yok çok şükür ama dinlenmelisin doktor demişti ilaçtan daha etkili yöntem dinlenmek lavabo harici kalkma imkanın varsa
12.haftada söylenenlerin çoğu tahmin zaten. Bana erkeğe benziyor dedi ama yine de tam emin olmak için 16. Haftayı bekliyorum.Sordum yanılma payı var bu haftalarda söylemem dedi söylemedi
Kaç haftalık sizin??Yarın 24 saat nöbete gidicem ama sabah direk doktora gidip kan vericem işlerimi yavaş yavaş yapıp kan sonucuna göre tkrar doktora gidicem bakalım dinlenmelisin derse rapor verir heralde içimde kötü bişey yok inşallah yarın kan değerim yüksek cıkıcak keseyide gördümmü kalp atısını beklerim artık bakalım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?