- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Ayrıntılı ultrasona girmiştim ilk hamileliğimde organ gelişimine bakmak için önemli 4lü teste girmemiştimKızlar ben 2liye girdim telefonla sonucu öğrendim bayram araya girince risk gözükmüyor dedi başka bir açıklama yapmadı. Daha şimdiden 4lu tarama testi ve renkli ultrasonu falan söyledi. Risk gozukmuyorsa 4luye gerek yok diye biliyorum. Özel olduğundan para için yaptiriyor gibi geliyor. Biraz ara vermek istiyordum randevuma. 2li yaptiranlar 4 lu dusunuyor musunuz ? Dr banu ve de kağan da illa girilecek diye bir durum yok diyor
Bir çok kaynakta böyle söylüyor. Çevremde girenler olmuş. Araştırdığımda en etkili risk hesaplayan 2li diye söylüyor uzman doktorlar. Bu doktor çok kafamı karıştırıyor.Ayrıntılı ultrasona girmiştim ilk hamileliğimde organ gelişimine bakmak için önemli 4lü teste girmemiştim
4lü test yaptırmadım yani girmedim neyseKızlar ben 2liye girdim telefonla sonucu öğrendim bayram araya girince risk gözükmüyor dedi başka bir açıklama yapmadı. Daha şimdiden 4lu tarama testi ve renkli ultrasonu falan söyledi. Risk gozukmuyorsa 4luye gerek yok diye biliyorum. Özel olduğundan para için yaptiriyor gibi geliyor. Biraz ara vermek istiyordum randevuma. 2li yaptiranlar 4 lu dusunuyor musunuz ? Dr banu ve de kağan da illa girilecek diye bir durum yok diyor
2liyi kacirinca 3 lu yapıyorlar diye biliyorum. Özel mi devlet mi acaba sizin?4lü test yaptırmadım yani girmedim neyse3lü yapmışlardı ama bunda da ikili yaptırdım sonuç çıkmadı doktor sormadı yaptıracak ısın diye direkt kan vermeye git dedi kağıt verdi öyle
20 24 hafta arası diye hatırlıyorum renkli dediği zaten ayrıntılı oluyorBir çok kaynakta böyle söylüyor. Çevremde girenler olmuş. Araştırdığımda en etkili risk hesaplayan 2li diye söylüyor uzman doktorlar. Bu doktor çok kafamı karıştırıyor.
Ayrıntılıya kacinci haftada girdiniz
İlkini özelde yaptırmıştım şimdiki devlette yaptırdım2liyi kacirinca 3 lu yapıyorlar diye biliyorum. Özel mi devlet mi acaba sizin?
Benim genelde tansiyonum dusuk olur acaba ondanmmi agriyo hergun agriyo feci sekilde sanki kafamin icinde balon var ayaga kalkdigimda daha beter bi sekilde sallaniyo daha cok agri yapiyo doktorada gidemiyorum annemlere gitcem diye erteledim bidaki aya ama dayanilmaz bir sekildeyim midem bulanir ama kusmamak icin kendimi tutuyorum en son hamlede tutamayinca giderim yemek yesemde yemesemde fark etmiyo agrim vekimS Semos Benim de başım ağrıyor genelde. Ama dün şiddetli şekilde baş ağrısı yaşadım. Akşama kadar kendimce yöntemler denedim geçmedi. Gittikçe şiddetlendi hatta kustum. Acile gittim parol taktılar. Yetmezse 2.yi takarız dediler. Bugün kendi doktoruma kontrole gittim, tansiyon düşüklüğünden başın ağrıyor dedi. Ki doğru. Tansiyonum 8/5 filandı dün. Doğru düzgün bir şey yiyip içememiştim. Uyumama rağmen geçmemişti başımın ağrısı. Öncelikle tansiyonunuza takip edin. Hiperemezisi yaşadığım günden beri tansiyonum düşük zaten. Kendime gelemiyorum. Azıcık yorulayım başım ağrıyor.
Evet20 24 hafta arası diye hatırlıyorum renkli dediği zaten ayrıntılı oluyor
İyi yapmışsınız hepimiz için hayırlı olsun. Bende değiştireceğim sira bulamıyorum istedgimeİlkini özelde yaptırmıştım şimdiki devlette yaptırdım
Hayırlı olsun inşallah amin doktora güven şart tabiki içinize sinmiyorsa değiştirinEvet
İyi yapmışsınız hepimiz için hayırlı olsun. Bende değiştireceğim sira bulamıyorum istedgimebu doktoruda hiç sevemedim.
Teşekkür ederim, cevabın için. Bu haftaki kontrolün ne zaman? Doktorunun cevabından beni de haberdar eder misin? Ben de kendi Doktoruma sorucam ama diğer doktorların cevaplarını da merak ediyorum.Ben de 12+2 de gitmiştim. Ense kalinligi ve burun kemiği normal dedi ikili test sonucu da normal yazıyor. Yine de 37 yaşındayım ve bu haftaki kontrolde dr a sorucam baska teste gerek var mi diye
Yok venimki gecmiyo suan yine basladi sabahdan berli vardida tabu suan daha bi fena oldu gozlerime kadar vuruyo agrisiofff 12. haftam hep basagrisi ile gecti gece gunduz hic gecmeden 5 gun surekli agri 13 e girince gecti bakalim。ne zor yaa
Kuzum benm uzulmemle alakasi yok su 2 haftadir cok fena basladi hergun agriyo hic gecmek bilmiyo sabah basliyo aksama kadar aksam daha fazlalasiyo tabiBen yaşıyorum arada baş ağrısı ilaç almıyorum soğuk press enseden iyi geliyor üzüntü sinir stres yapar ağrı bebeği de etkiliyor dedi doktorum bugün üzülme hiç bir şeye
Direk baktı gördü walla yüzde bile vermediİlk kesin soylenen cinsiyet heralde :) hayırlı olsun :)
Doktoruna gözük belki laç falan verir çekmektense baş ağrısını serum falan takarlar belki ağrı kesiciKuzum benm uzulmemle alakasi yok su 2 haftadir cok fena basladi hergun agriyo hic gecmek bilmiyo sabah basliyo aksama kadar aksam daha fazlalasiyo tabi
Her ne kadar eşimin morali bozulsa da
Hayırlı sağlıklı olsun da kız kardeş gibisi var mı yok benimde bir kızım var doktor cinsiyet söylemedi ne zaman söyler bilmiyorumHer ne kadar eşimin morali bozulsa dakendisi tek erkek soyadını taşıyan şimdi bizim iki kız olacak ☺ ben tek kaldım soyum devam etmicek deyip duruyo
Bizim bugün normalde 13+1 di 14+2 çıktı ultrasonda direk gördü sizin de yakinda kontrol varsa görürsünüz muhtemelenHayırlı sağlıklı olsun da kız kardeş gibisi var mı yok benimde bir kızım var doktor cinsiyet söylemedi ne zaman söyler bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?