- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
17 ağustosta kontrolümüz 14 haftalık oluyoruz nasip hayırlısı ama merak işteBizim bugün normalde 13+1 di 14+2 çıktı ultrasonda direk gördü sizin de yakinda kontrol varsa görürsünüz muhtemelen
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende haftaya salı 2li test yaptıracağım hamileliğim çok zor geçiyor sürekli yatıyorum ilk hamileliğim düşük oldu ben 1sene hiç bir şekilde hamile kalamadım sonra Allah’ın izni ile hamile olduğumu öğrendim kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda çünkü bebek sahibi olmak çok zor hoplayan zıplayan insanları görünce içim buruk oluyor sürekli kanamam var yemek ve temel ihtiyaç harici kalkmam yasak iğne oluyorum hergün benim gibi olan var mı aranızda
Benimde geçen haftadan beri ara ara sancilar batmalar oluyo sanirim rahim genişliyor ondandirKızlar 12+4 üm bugün göbeğimin alt kısmında ve rahmimde batmalar oldu. Oluyo da hala. Yaşayan var mı? Neden oluyodur acaba ? Rahmimde batmalar biraz ağrı çok oluyo
Bende yatıyorum cnm kanamam yok cok şükür ama progestan kullaniyorum bi kac hafta oldu iğneyi keseli. İçim buruk olmasin herşey bebekleirmiz için ins geçicek bugünler bebeklerimize kavusunca herşeyi unutucazBende haftaya salı 2li test yaptıracağım hamileliğim çok zor geçiyor sürekli yatıyorum ilk hamileliğim düşük oldu ben 1sene hiç bir şekilde hamile kalamadım sonra Allah’ın izni ile hamile olduğumu öğrendim kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda çünkü bebek sahibi olmak çok zor hoplayan zıplayan insanları görünce içim buruk oluyor sürekli kanamam var yemek ve temel ihtiyaç harici kalkmam yasak iğne oluyorum hergün benim gibi olan var mı aranızda
Her ne kadar eşimin morali bozulsa dakendisi tek erkek soyadını taşıyan şimdi bizim iki kız olacak ☺ ben tek kaldım soyum devam etmicek deyip duruyo
Bende aynı canim biz de o raddedeyiz sağlıkla kucağımıza alalım da hayırlısı ile benim de 2 düşükten sonra oldu bnde iğne vuruyorum her gün hakkimizda hayirlisiBende haftaya salı 2li test yaptıracağım hamileliğim çok zor geçiyor sürekli yatıyorum ilk hamileliğim düşük oldu ben 1sene hiç bir şekilde hamile kalamadım sonra Allah’ın izni ile hamile olduğumu öğrendim kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda çünkü bebek sahibi olmak çok zor hoplayan zıplayan insanları görünce içim buruk oluyor sürekli kanamam var yemek ve temel ihtiyaç harici kalkmam yasak iğne oluyorum hergün benim gibi olan var mı aranızda
Haklısın peygamberimiz sav aklıma geldi benimde ama söyleyemedim çekindim sanırım kız erkek hayırlı ve sağlıklı evlat olsun önemli olan buBizimki de tek erkek ve babası da tek erkek bnde diyorum benim de kızım olur belki 2. Kızım sonra diyorum unutma eşin bir erkek ben nasıl kız istiyorsam onun da erkek istemesi çok normal sağlıklı olsun da canim Efendimizin soyu kızından devam etmis mesela en güzel örnek
Aynen canım her zaman hayirlisini istemek lazım diğer türlü imtihan oluyor zaten..Rabbim herkesin gönlüne göre versin 3.de başka bir anneler topiginde artıkHaklısın peygamberimiz sav aklıma geldi benimde ama söyleyemedim çekindim sanırım kız erkek hayırlı ve sağlıklı evlat olsun önemli olan bu
Kızım 20 kilo almamaya çalışıyorum ama aldığım da oldu bazen kasılma oluyor bazen bir şey olmuyorHangi şehirdesiniz?
Benim doktorum 12.haftadan sonra bırakıcaz folik asidi demişti
Bu arada küçük çocuğu olanlar çocuğunuzu kucağınıza alıyor musunuz? Sabah köpeğimi gezdiriyodum başka bi köpek koşarak havlayarak geldi. Saldırmasın diye benimkini kucağıma aldım bir süre ve 13kg. Kasığımda ağrı hissediyorum ama psikolojik de olabilir. Sizce bişey olur mu?
allahYok venimki gecmiyo suan yine basladi sabahdan berli vardida tabu suan daha bi fena oldu gozlerime kadar vuruyo agrisi
O batmalar bende de var, bazen tek bir nokta aciyo gibi, karnimin sol alt kisminda, kanama falan yok o yuzden rahatim biraz, sirt ustu yatinca rahatliyorum, genrlde cok ayakta kaldiysam oluyorBenimde geçen haftadan beri ara ara sancilar batmalar oluyo sanirim rahim genişliyor ondandir
O an biraz ağrı oldu sonra geçti. Bence bebeklerimiz düşündüğümüzden daha güçlüler. Allah koruyor onları. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızKızım 20 kilo almamaya çalışıyorum ama aldığım da oldu bazen kasılma oluyor bazen bir şey olmuyor
İnşallah bazen acaba sadece benim mi böyle oluyor diyorum hatta bayram öncesi bebeğimi kaybettim diye acil doktoruma koştum allah kucağımıza almayı nasip etsin bebeği kaybetmek okadar zor ki ben ilk doktorumu randevuya gittim kürtajdan sonra elim ayağım titredi ve değiştirdimBende aynı canim biz de o raddedeyiz sağlıkla kucağımıza alalım da hayırlısı ile benim de 2 düşükten sonra oldu bnde iğne vuruyorum her gün hakkimizda hayirlisi
İnşallah bu zorlu günleri bebeğimiz kucağımıza aldığımızda gülerek hatırlarızBende yatıyorum cnm kanamam yok cok şükür ama progestan kullaniyorum bi kac hafta oldu iğneyi keseli. İçim buruk olmasin herşey bebekleirmiz için ins geçicek bugünler bebeklerimize kavusunca herşeyi unutucaz
Kötü bişey olmasın daBenimde geçen haftadan beri ara ara sancilar batmalar oluyo sanirim rahim genişliyor ondandir
Çok zor canim sarece yaşayan bilir ne hayallerle gidiyorsun psikoloji altüst oluyor şimdi teslim olmalıyız tedbirimizi alıp tabii ki Dr dan gelince rahatlıyorum bn de sonraki randevuya kadar düşün durİnşallah bazen acaba sadece benim mi böyle oluyor diyorum hatta bayram öncesi bebeğimi kaybettim diye acil doktoruma koştum allah kucağımıza almayı nasip etsin bebeği kaybetmek okadar zor ki ben ilk doktorumu randevuya gittim kürtajdan sonra elim ayağım titredi ve değiştirdim
Aynıyız şimdi haftaya ikili test var sadece sağlıklı olsa diyorum eşimle adak adadık sağlıklı doğduğunda adak keseceğiz okadar pisikolojimiz gitti ve ben bebekleri çok severim 2çocuğum olsun diye hayal kurardım ama anne olmak çok zorÇok zor canim sarece yaşayan bilir ne hayallerle gidiyorsun psikoloji altüst oluyor şimdi teslim olmalıyız tedbirimizi alıp tabii ki Dr dan gelince rahatlıyorum bn de sonraki randevuya kadar düşün dur
Henüz yeni yeni öğrenilmeye başlandı. 12.hafta diyelim:)
Canım detaylı ultrason bence en önemlisi. İç organları damarları tek tek kontrol ediliyor. Bebeğimizde herhangi bir iç hastalığı mevcut ise doğum sonrası hemen ameliyat gerektiren durumlar oluyor. İkili tarama sadece down sendrom riskini gösteriyor. Sağlık problemi olup olmadığını detaylıda anlayabilirsin. Ki dilerim kimsede sağlık sorunu çakmaz inşallah. BuBir çok kaynakta böyle söylüyor. Çevremde girenler olmuş. Araştırdığımda en etkili risk hesaplayan 2li diye söylüyor uzman doktorlar. Bu doktor çok kafamı karıştırıyor.
Ayrıntılıya kacinci haftada girdiniz
Bende oluyor canım. Ben yorulduğuma yoruyorum. O zamanlar yatıp dinlenKızlar 12+4 üm bugün göbeğimin alt kısmında ve rahmimde batmalar oldu. Oluyo da hala. Yaşayan var mı? Neden oluyodur acaba ? Rahmimde batmalar biraz ağrı çok oluyo
Hadi herkesDirek baktı gördü walla yüzde bile vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?