2021 Şubat Anneleri

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar 12+4 üm bugün göbeğimin alt kısmında ve rahmimde batmalar oldu. Oluyo da hala. Yaşayan var mı? Neden oluyodur acaba ? Rahmimde batmalar biraz ağrı çok oluyo
Benimde geçen haftadan beri ara ara sancilar batmalar oluyo sanirim rahim genişliyor ondandir

Bende yatıyorum cnm kanamam yok cok şükür ama progestan kullaniyorum bi kac hafta oldu iğneyi keseli. İçim buruk olmasin herşey bebekleirmiz için ins geçicek bugünler bebeklerimize kavusunca herşeyi unutucaz

Her ne kadar eşimin morali bozulsa da kendisi tek erkek soyadını taşıyan şimdi bizim iki kız olacak ☺ ben tek kaldım soyum devam etmicek deyip duruyo
Bizimki de tek erkek ve babası da tek erkek bnde diyorum benim de kızım olur belki 2. Kızım sonra diyorum unutma eşin bir erkek ben nasıl kız istiyorsam onun da erkek istemesi çok normalsağlıklı olsun da canim Efendimizin soyu kızından devam etmis mesela en güzel örnek

Bende aynı canim biz de o raddedeyiz sağlıkla kucağımıza alalım da hayırlısı ile benim de 2 düşükten sonra oldu bnde iğne vuruyorum her gün hakkimizda hayirlisi

Haklısın peygamberimiz sav aklıma geldi benimde ama söyleyemedim çekindim sanırım kız erkek hayırlı ve sağlıklı evlat olsun önemli olan bu

Haklısın peygamberimiz sav aklıma geldi benimde ama söyleyemedim çekindim sanırım kız erkek hayırlı ve sağlıklı evlat olsun önemli olan bu
Aynen canım her zaman hayirlisini istemek lazım diğer türlü imtihan oluyor zaten..Rabbim herkesin gönlüne göre versin 3.de başka bir anneler topiginde artık

Kızım 20 kilo almamaya çalışıyorum ama aldığım da oldu bazen kasılma oluyor bazen bir şey olmuyor

Bende aynı canim biz de o raddedeyiz sağlıkla kucağımıza alalım da hayırlısı ile benim de 2 düşükten sonra oldu bnde iğne vuruyorum her gün hakkimizda hayirlisi
İnşallah bazen acaba sadece benim mi böyle oluyor diyorum hatta bayram öncesi bebeğimi kaybettim diye acil doktoruma koştum allah kucağımıza almayı nasip etsin bebeği kaybetmek okadar zor ki ben ilk doktorumu randevuya gittim kürtajdan sonra elim ayağım titredi ve değiştirdim

Bende yatıyorum cnm kanamam yok cok şükür ama progestan kullaniyorum bi kac hafta oldu iğneyi keseli. İçim buruk olmasin herşey bebekleirmiz için ins geçicek bugünler bebeklerimize kavusunca herşeyi unutucaz
İnşallah bu zorlu günleri bebeğimiz kucağımıza aldığımızda gülerek hatırlarız

Çok zor canim sarece yaşayan bilir ne hayallerle gidiyorsun psikoloji altüst oluyor şimdi teslim olmalıyız tedbirimizi alıp tabii ki Dr dan gelince rahatlıyorum bn de sonraki randevuya kadar düşün dur

Çok zor canim sarece yaşayan bilir ne hayallerle gidiyorsun psikoloji altüst oluyor şimdi teslim olmalıyız tedbirimizi alıp tabii ki Dr dan gelince rahatlıyorum bn de sonraki randevuya kadar düşün dur
Aynıyız şimdi haftaya ikili test var sadece sağlıklı olsa diyorum eşimle adak adadık sağlıklı doğduğunda adak keseceğiz okadar pisikolojimiz gitti ve ben bebekleri çok severim 2çocuğum olsun diye hayal kurardım ama anne olmak çok zor

Henüz yeni yeni öğrenilmeye başlandı. 12.hafta diyelim:)
Canım detaylı ultrason bence en önemlisi. İç organları damarları tek tek kontrol ediliyor. Bebeğimizde herhangi bir iç hastalığı mevcut ise doğum sonrası hemen ameliyat gerektiren durumlar oluyor. İkili tarama sadece down sendrom riskini gösteriyor. Sağlık problemi olup olmadığını detaylıda anlayabilirsin. Ki dilerim kimsede sağlık sorunu çakmaz inşallah. Bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…