Ay canım teşekkür ederim çok tatlisin Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahHmm anladım kuzum allahım sağlıkla versin kucağına ayrıca yaşında ne var mis gibi çıtır annesinbu zamane gençleri çok erkenci davranıyo
Gebeliğin başında öyleydi geçmişti bu hafta gene başladı çok iyi anlıyorum bende kaç kere degistiriyorum rahatsız edici oluyorBenim yumurtlama döneminde de artardı ama şuan coştu günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum koku yok ama baya yoğun kıvamlı kusura bakmayın tabir için
Niye böyle düşünüyosun cnm bende gördüğüm cinsiyet yorumlarıni beğeniyorum sadece ve bilen herkes sorulara cvp veriyo yaşamadığı yada bilmediği soruyu cevaplayamaz ki. Gruplasma yok yanlış düşünüyosunVar ama sitede daha çok vakit geçirip konuşanlar birbirlerine cevap verip digerlerinin mesajlarını beğenip geçtiği için gözükmüyor 2 defa yazdım beğenip geçildi başka bir arkadaş yazdı herkes hayırlı olsun mesajları attı anlamadım bir arkadaş gruplasmasi mi var bu arada size değil genel olarak yazıyorum sanırım ben cikicam bu gruptan
Bunu söyleyen 2. Kişisinde gruplaşma yok belki görülmemiştir mesajın gelen gidicem diyor gidicem diyenlerde genelde çok aktif kişiler değil sayfada hayırlı olsun oğlun olacak sanırım çıkmak isteyen de kalmak isteyende özgür formda bizim değil sitede bizim değil elimden geldiğince gördüğüm sürece herkese cevap vermeye çalışıyorum az çok biliyorsundur beniVar ama sitede daha çok vakit geçirip konuşanlar birbirlerine cevap verip digerlerinin mesajlarını beğenip geçtiği için gözükmüyor 2 defa yazdım beğenip geçildi başka bir arkadaş yazdı herkes hayırlı olsun mesajları attı anlamadım bir arkadaş gruplasmasi mi var bu arada size değil genel olarak yazıyorum sanırım ben cikicam bu gruptan
Kızlar isim önerileriniz kabul edilir :))Kızlar selam, benim de kızım oluyo
Doktora gidicem yakın zamanda söyleyeyim bi baksın enfeksiyon filan olmasın bide endişe ettim. İlk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim bunda çok erken daha ama hissetsem keşke diyorum iyi olduğunu bilirim en azındanGebeliğin başında öyleydi geçmişti bu hafta gene başladı çok iyi anlıyorum bende kaç kere degistiriyorum rahatsız edici oluyor
Ebrar Su kızımın adıKızlar isim önerileriniz kabul edilir :))
Bade, yaprak, elif Eylül:) şimdilik
İlk kızının mı yoksa doğacak olanın mıEbrar Su kızımın adı
3 yaşında kızım var canım bunun daha belli değil cinsiyetiİlk kızının mı yoksa doğacak olanın mı
Anlatmaya ugrasmicam canım kaç tane mesaj yazdım kimsenin bana kastı var demiyorum zaten sohbeti arası iyi olanlar daha çok birbirine cevap yazıyor bunda bahsediyorumBunu söyleyen 2. Kişisinde gruplaşma yok belki görülmemiştir mesajın gelen gidicem diyor gidicem diyenlerde genelde çok aktif kişiler değil sayfada hayırlı olsun oğlun olacak sanırım çıkmak isteyen de kalmak isteyende özgür formda bizim değil sitede bizim değil elimden geldiğince gördüğüm sürece herkese cevap vermeye çalışıyorum az çok biliyorsundur beni
Ben 2 defa tedavi gördüm enfeksiyon için bir monurol birde fitil tedavisi şimdi tekrarlamis gene ama az olunca doktor birsey demediDoktora gidicem yakın zamanda söyleyeyim bi baksın enfeksiyon filan olmasın bide endişe ettim. İlk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim bunda çok erken daha ama hissetsem keşke diyorum iyi olduğunu bilirim en azındanböyle habersiz hep endişe. Sabah ilk defa düzgün bir kahvaltı yapabildim diye seviniyodum ama günün geri kalanı hiçte öyle geçmedi
Arası iyi olanlar mı herkes herkese iyi burda ben görmedim mesajını görsem cevap yazardım şimdi yazdığım gibi yanlış anlamaya kırılmaya sarılmaya bir birimizi üzmeye gerek yok ki hepimizin hormonları duyguları farklı işliyor hepimiz hamileyizAnlatmaya ugrasmicam canım kaç tane mesaj yazdım kimsenin bana kastı var demiyorum zaten sohbeti arası iyi olanlar daha çok birbirine cevap yazıyor bunda bahsediyorum
Özgür olduğumun farkindayim Sağol
Troid bende de var ya 15 günde bir tahlil ver dedi hem kadın doğumcum hemde dahiliye doktoruBen 2 defa tedavi gördüm enfeksiyon için bir monurol birde fitil tedavisi şimdi tekrarlamis gene ama az olunca doktor birsey demedi
Gidince sorarsin tahlil yapılır iyi olur
Bende kan verdim troid için birde idrar da verdim önlem amaçlı biraz protein çıkmış ama sorun değil dedi
Mesajla tam anlatmak istediğimi anlatamadim zaten neyse canım . SagolArası iyi olanlar mı herkes herkese iyi burda ben görmedim mesajını görsem cevap yazardım şimdi yazdığım gibi yanlış anlamaya kırılmaya sarılmaya bir birimizi üzmeye gerek yok ki hepimizin hormonları duyguları farklı işliyor hepimiz hamileyiz ❤❤
Ayda 1 veriyorum hatta biraz da geçirdim suresini ama sorun yok aynı doz devam edicemTroid bende de var ya 15 günde bir tahlil ver dedi hem kadın doğumcum hemde dahiliye doktoru
Benim ilk hamileliğimde hipertroidi hızlı çalışıyordu bu hamileliğimde 3.67 ile başladı 2.14 oldu son tahlilde 2.30 du ilaca gerek yok dedi doktorum ama kontrol edelim dedi bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızdaAyda 1 veriyorum hatta biraz da geçirdim suresini ama sorun yok aynı doz devam edicem
Hayirlisi inşallah tedbir bizden takdir allahtanBenim ilk hamileliğimde hipertroidi hızlı çalışıyordu bu hamileliğimde 3.67 ile başladı 2.14 oldu son tahlilde 2.30 du ilaca gerek yok dedi doktorum ama kontrol edelim dedi bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
2. hamilelikte daha erken hissediliyor diyor doktorlar ama herkeste aynı olmuyor sanırımDoktora gidicem yakın zamanda söyleyeyim bi baksın enfeksiyon filan olmasın bide endişe ettim. İlk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim bunda çok erken daha ama hissetsem keşke diyorum iyi olduğunu bilirim en azındanböyle habersiz hep endişe. Sabah ilk defa düzgün bir kahvaltı yapabildim diye seviniyodum ama günün geri kalanı hiçte öyle geçmedi
Amin iğne korkunu ne yaptın biraz olsun yenebildin miHayirlisi inşallah tedbir bizden takdir allahtan
Ben de kadın doğum uzmanı kuzenime sordum kız dedi doktor dedim alışverişe başladık, hiç ona güvenerek bişi alma çok yanıltır bi ay daha bekle dedi.3 yaşında kızım var canım bunun daha belli değil cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?