Simdilik iğne sürekli yapmıyoruz doktora gittikçe doktorum yapacak 2 gün önce yaptı hemde kan verdim bir şekilde yaptım suan daha güveniyorum kendime iğne konusunda ama korku kolay kolay geçmez böyle devam edicem bir şekilde olacak inşallahAmin iğne korkunu ne yaptın biraz olsun yenebildin mi
Sevindim senin adına inşallah daha iyi olur yenersinSimdilik iğne sürekli yapmıyoruz doktora gittikçe doktorum yapacak 2 gün önce yaptı hemde kan verdim bir şekilde yaptım suan daha güveniyorum kendime iğne konusunda ama korku kolay kolay geçmez böyle devam edicem bir şekilde olacak inşallah
Bana ilk hamileliğimde 7. aya kadar alma demişti doktorum Allah korusun bir şey olsa üzülürsün demişti 7.ayda kurtarıyor ya kendini sanırım ondanBen de kadın doğum uzmanı kuzenime sordum kız dedi doktor dedim alışverişe başladık, hiç ona güvenerek bişi alma çok yanıltır bi ay daha bekle dedi.
Inşallah Sağol :)Sevindim senin adına inşallah daha iyi olur yenersin
Ağrı oluyor rahim büyümesi sebebiyle Magnezyum eksikliği bacağa vuruyor ama daha ileri zamanlarda oluyorduKızlar ilk defa kasığımın sol tarafında ağrı hissediyorım bacagıma vuruyor arada normal mi sizce bulunduğum yerde doktor da yok çok fazla ultrasyona gitmekte istemiyorum bu durumu yaşayan varmı
Kullanıyorum bn ya proluton u kestim bnde de ağrı oluyor ara ara o yüzden kullaniyorum kullanınca geçiyor gittin mi Dr a bnde yarın gidicemProgestanı kesti geçen hafta kuzum sadece prulutona devam ettiriyo diğer iğneler aynı zaten seninle. Senin geçti mi sancıların hala progestan kullanıyo musun
Benimki de 2016 Haziran sonuHangi ay acaba benimki temmuz 2016
okul yaşını bekleyin 4.yaşta koruyuculuğu az diyen çocuk doktorları da varmış. Tabi ben bunu Temmuzda oğlum aşıyo yaptırdıktan sonra öğrendim. Arayıp gelin dediler. İşin garibi 6 yaşındaki oğlumu hatırlattım vurunmadı diye, o okul çağını bekleyecek 2016 doğumlu ve sonrası için aşı 4 yaşa çekildi dediler.Kızlar slm kızım 4 yaşında ilkokul kızamık aşısı öne çekilmiş sağlık ocağından aradılar yarın aşı olmaya götürecem bir fikriniz var mı acaba
Hepsi de çok guzelKızlar isim önerileriniz kabul edilir :))
Bade, yaprak, elif Eylül:) şimdilik
Yok o cinsiyet için dedi. Kız der erkek çıkar çok karışır 16.haftaya kadar bekle dediBana ilk hamileliğimde 7. aya kadar alma demişti doktorum Allah korusun bir şey olsa üzülürsün demişti 7.ayda kurtarıyor ya kendini sanırım ondan
Ne çabuk öğrendiniz ya yarın gidicem bnmki de belli olur mu acabaGrupta erkek bebek yok. Hayırlı olsun benim de kız
Canım sağlıkla gelsinler. Ben de bugün 3.oğlum olacağını öğrendim. Net konuşmadı Pipi gibi dedi dr ama ben eminim. Biraz gözyaşı döktüm sizlerden gizleyecek değilim :) çok beklenti içine soktu herkes beni kızın olacak diye.Biraz da nefis öyle istiyordu. Allah’ın verdiği can yeter ki sağlıklı olsun. İkinci oğlum için de üzülmüştüm ama deli gibi sevdim deli gibi bağlıyım. Eminim bu oğlum da doğduğunda onun için delireceğimBen erkek haberi vermek isterdim ama nasipte yokmuş
Aynen sağlıklı olsunlar gerisi çok önemli degil
Ben de çok şaşırdım bebek oynadı her yerini gösterdi. Mutlaka Bi çikolata yiyin ama girmeden ultrasonaNe çabuk öğrendiniz ya yarın gidicem bnmki de belli olur mu acaba
Seni cok cok iyi anliyorum canim, bana da herkes erkek dedi, bende cok yontemler dualar falan denedim. Dedigin gibi nefis,, insan olmayani istiyor, farkli olani tatmak istiyor, uzuldum ve agladim biraz bende ama kizim olacagi icin degilde,beklentilerim ve acikcasi umudum kirildigi icin, belki burda herkese cok sacma gelebilir ama insan gercekten her ikisinidr tatmak istiyor. Nasibimiz buymus canim senin de saglikla gelsin bebegin insallahCanım sağlıkla gelsinler. Ben de bugün 3.oğlum olacağını öğrendim. Net konuşmadı Pipi gibi dedi dr ama ben eminim. Biraz gözyaşı döktüm sizlerden gizleyecek değilim :) çok beklenti içine soktu herkes beni kızın olacak diye.Biraz da nefis öyle istiyordu. Allah’ın verdiği can yeter ki sağlıklı olsun. İkinci oğlum için de üzülmüştüm ama deli gibi sevdim deli gibi bağlıyım. Eminim bu oğlum da doğduğunda onun için delireceğim
Canım bugün kontrolüm vardı. Şimdi bakabiliyorum. Senin aracılığınla kontrolü olan güzel haberler alan herkesin gözü aydın olsun inşallah. Okuyup tek tek alıntılayamadım daha yarım yamalak yediğim öğle yemeğiyle duruyorum baş ağrımdan yemek yiyemedim. Bence bugün herkes doktorda olduğu için Böyle bir gün geçti yoksa niye ayırt edelim birbirimiziVar ama sitede daha çok vakit geçirip konuşanlar birbirlerine cevap verip digerlerinin mesajlarını beğenip geçtiği için gözükmüyor 2 defa yazdım beğenip geçildi başka bir arkadaş yazdı herkes hayırlı olsun mesajları attı anlamadım bir arkadaş gruplasmasi mi var bu arada size değil genel olarak yazıyorum sanırım ben cikicam bu gruptan
Hayırlı olsun. Erkek çocuk rahatliktir:) Bı t-shirt bı şortla büyür. Kıyafet secmez. Banyosu 2 dkda yapılır. Saç derdi yok. Daha bir sürü sey :)Selamlar. Sabah kontrolüm vardı. Şükür yolunda her şey. Ne kan istedi doktor ne de takviye verdi Oysa ki çok halsizim sanki takviyeye ihtiyacım var. Ve cinsiyet tahmini olarak erkek dedikordonda olabilir ama pipiye benziyor dedi. Yandım anam bana su getirin
Bacak ağrım yürümükten olabilir belki yada varislerden ama sol kasık ilk defa oldu 13. Haftaya yaklaştımAğrı oluyor rahim büyümesi sebebiyle Magnezyum eksikliği bacağa vuruyor ama daha ileri zamanlarda oluyordu
Masal Şura benim kızımın adıKızlar isim önerileriniz kabul edilir :))
Bade, yaprak, elif Eylül:) şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?