2021 Şubat Anneleri

bende haftasonu dişçiye gidicem bakalım ya kanal yapıcak yada dolgu yapıcak röntgen çekmem dedi. Son zamanlara bende bırakmak istemiyorum daha da çekilmez olur tedavi deolmaz diye.

Valla sigara bende de vardı kan testinde öğrendiğim gün bıraktım ama rabbim yardımcın olsun senin de sağlıcakla kucağına al inşallahhh❤
Amin inşallah, Bendeki durum 24. Haftaya kadar kese büyüdükçe düzelebiliyormuş inşallah da öyle olur canım.

bende haftasonu dişçiye gidicem bakalım ya kanal yapıcak yada dolgu yapıcak röntgen çekmem dedi. Son zamanlara bende bırakmak istemiyorum daha da çekilmez olur tedavi deolmaz diye.
İnşallah kanal gerekmez canım basit bir dolguyla halletmen dileklerimle Çok geçmiş olsun

Kızlar ya hamilelikde hangi ağrı kesici krem kullanilabiliyo biliyomusunuz ayaklarım aşırı ötesi açıyor yuruyemiyorum artık doktorada iki saat uzaklikdayim sırf bunun için gitmek istemiyorum

Kızlar merhaba ben de 14 haftalık hamileyim 11 haftalık ilken gittiğim İki doktor erkeğe benziyor dedi . Bir de size bir şey danışmak istiyorum kasıklarımın alt kısmında batma şeklinde ağrılar oluyor genellikle oturup kalkarken veya yatakta dönerken oluyor , tuvalette de batma şeklinde ağrılar oluyor kasıklarıma bastırınca da ağrı oluyor benzer durumlar yaşayan var mı ? Benim kistlerim de var onlardan mı oluyor acaba endişeliyim açıkçası .

Ani hareket ettiğimde bende de oluyo önemli görmedim ben sadece ani hareketlerde oluyo benim birde cok ayakta kalırsam

Merhabalar ben de iki gündür işe başladım gün sonunda ayakta durmaktan sanırım kasıklarımda ağrı oluyor. Eve gelince uzanıyorum bir süre. Sivilcelenme bende de var çay ağacı yağlı sabun kullanıyorum cildin yağını dengeledi gibi hissediyorum şuan önerebililirim sizlere de.

Bende bikac gündür ara ara kasık ağrısı yaşıyorum kızlar yaaa önceden kaybim olduğu için hep endişeleniyorum

Kizlar ayagimi pasli merdivene carptim , hafif cizikler oldu, biraz kanadi, drumu aradim 20. Haftadan once onermeyiz dusuk riski olabilir ama kotuyse tetanoz asisi yaptir dedi, saglik ocagini aradim hemsiremi ciddi bisey yoksa yaptirma, cizikten bisey olmaz dedi, hastaneye acile gittik pansuman icin bakti dr cok derin degil ama asi yapalim dedi , yaptirmadan ciktim, batikonla pansuman yapiyorum evde, ins bisey olmaz dua edin nolur, o kadar dikkat ediyorum ki iste sakinan goze cop batarmis derler ya bisey olmaz ins

Eklentiler

• 20200811_192204.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 71
İyi haberler almana sevindim canım inşallah bant kendi kendine yok olur biran önce
Çok geçmiş olsun ya alerjiye ek birde iştahsızlık varsa çok zor

Valla çok zor bugün iki lokma yesin diye1 saat uğraştık akşam 6 da en son sabah 10 da kahvaltı yapmıştı oda biryumurtadan omleti bir dlim ekmeğin 3 te 1 ile yedi başka bişide sürmedi ağzına sıpa doktorada gittik tüm vitaminlerine bakalım dedi kan saatini kaçırdık sonra vericez covid olduğunu sanmıyorum bademcikler şişmiş öksürük şurubu verdi, ateş 38 e çıkarsa antibiyotik yazıyorum ateş çıkmadan verme dedi.
Kızlar sizdede karnınızın alt kısmında bazen solda bazen sağda ele gelen yatarken otururken hissettiğiniz yuvarlak yumruk kadar bi sertlik oluyo mu
Benim de oluyor önemsemedim bugün doktora gittim, herşey yolunda gözüküyordu. Rahim büyüyor yumurtalıklar filanda olabilir.
Çok geçmiş olsun yüzeysel gözüküyor inşallah bişi olmaz

Ben de doktora gittim bugün ilk girdiğimde uyuyordu doktor o kadar salladı karnımı asla uyanmadı derin uykudaydı tostosum yüzü bize dönük uyuyordu bacaklarını uzatmıştı haftasıyla uyumlu dedi tam günü çıktı 11+5 günlük ikili için ense kalınlığı alcak kadın alamadı uyanmayınca git biraz çikolata ye gez dolaş, ikili test için kan ver dedi. Yarım saat sonra gittim partiliyordu bizimki içerde ilk defa çikolata yedim bir de demiştir ki hmm bu nasıl bir lezzet kıza benzettim ama bir ay sonra kesinleşir dedi. İkilinin sonucu 4 gün sonra çıkarmış ense kalınlığı 1.9 çıktı iyi gözüküyor dedi.

Kızlar ya hamilelikde hangi ağrı kesici krem kullanilabiliyo biliyomusunuz ayaklarım aşırı ötesi açıyor yuruyemiyorum artık doktorada iki saat uzaklikdayim sırf bunun için gitmek istemiyorum
Nasıl bir acıma canım eklem ağrısı mı. Bilgim yok ama çok geçmiş olsun

Maşallah sağlıkla ilerleyin hep. Usg 4 boyutlu mu. Çok güzel görünüyor bizim usgler okul öncesi kara kalem çizimi gibi

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah aksi bir durum oluşturmamıştır. Doktorunuza resim atsaydınız bir de. Kötü mü o karar verse. Alanı olmayan doktor hemen vuralım demiş olabilir

2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Bende de ilk iki ay çok sivilce oldu. Hala da kötü durumda. Şimdi de egzama zannettiğim ama cildiyenin herpesvirus dediği küçük su kabarcıklarından çıktı elimde. Çok canım yanıyor sizde olan var mı acaba ?

Esniyor mu cikolatanın keyfine elini mi yalıyo tontiş yanaklı

Bence bu haftaları kesnlkle dikkate almayın en az 13 hafta olsun
Saglikla kucagnza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…