2021 Şubat Anneleri

Maşallah sağlıkla ilerleyin hep. Usg 4 boyutlu mu. Çok güzel görünüyor bizim usgler okul öncesi kara kalem çizimi gibi
Ayy ben de beklemiyordum 4 boyutlu açacağını aaa 4 boyutlu mu açtınız dye şaşırdım hatta görmemiş gibi ama görmemiştim gerçekten kızımda da aynı hastaneye gidiyordum ama başka doktor vardı bir kere çamur gibi bi surat fotosu vermişti bişiye benzetememiştim çok güzel bi hediye oldu banada
Bağışıklığınızı kuvvetlendirin bu tarz virüsler bağışıklık düşüklüğünde ortaya daha kolay çıkıyor.
Esniyor mu cikolatanın keyfine elini mi yalıyo tontiş yanaklı
Parmak emiyordu bi ara bacaklarını üst üste atmış uyuyordu ilk girdiğimde. Babası gibi keyfine düşkün olucak anlaşılan

Canım pek bişey yok gibi inş sıkıntı olmaz pansuman da yapmışsın.

Hayırlı geceler şubat anneleri
Hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci ve süper bir doğum dilerim.
Eli yüzü düzgün, sağlıklı, miis kokulu, ailesine ve vatanına hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Mart annesi olarak, acabaa ben es kaza şubat ayında doğum yapar mıyım ki diye şöyle bir burayı da yoklayayım dedim

Sadece pütürlük çil gibide duruyor sivilce gibide yüzümün tamamı dolu ama egzama yok çok şükür

2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Birkac arkadaşım daha aynı sorunu yaşıyor hamileliktenmiş sanırım olur diyorlar. Ben de olmadı adet zamanım gelince sivilce çıkardı şimdi yine adet zamanına yakın çıkıp geçiyor. Egzama ile başım belada benim. Yıllardır kullandığım bir ilacım vardı kullandığım süre boyunca egzamam olmazdı hamilelikte bırakmak zorunda kaldım sanırım ilac alışkanlık yapmış hiç suanki kadar çoğalmazdı bu hafta bana cildiye yolu görünecek

Geçmiş olsun inşallah yoktur bir şey 20.haftadan önce aşı düşükle sonuçlanabilir Allah korusun

Geçmiş olsun inşallah yoktur bir şey 20.haftadan önce aşı düşükle sonuçlanabilir Allah korusun
Hangi aşı için söyleniyor bu? Benimki tüp bebek kedi ısırdığı ve tırmaladığı için 1 doz tetanoz 6 doz kuduz aşısı oldum transfer hazırlığı aşamasında. Bu aşılar vücutta ne kadar süre kalıyor acaba? 4 5 doktora danışmıştım o gün ve kuduz için net cevap alamamıştım

benm de çok şükr bulantılarm geçti gibi bayağı bulantı ilacı içtm 2 gündür bıraktım biraz daha iyiym dönem dönem olur bence canınız sıkmayın ben günde 6 7 kez kustğm günleri biliyorum

Günaydın herkese. Sürekli mide bulantısı yaşıyordum ama bugün ilk kez sabah kustum aklıma kötü şeyler geldi. İnşallah devamı gelmez. 3 buçuk ay olduk.
Ben de iki gün kusmasam 3 gün çıkartıyorum olabiliyor endişe etmeyin inşallah biran önce biter. Bende hiç iştahta yok tüm gün yemesem yemek neden yemedim demem eşim zorla iki lokma yediriyo. 2 kilo vermişim bir ayda dün doktor kontrolünde tartıldımda

Cevaplarınız için teşekkürler. Baştan beri olmayıp aniden olunca korktum. İnşallah bulantılarimiz bitsin de hamileligimizin rahat evresine gecelim :)

Tetanoz için söylemişti ebe sağlık ocağında inşallah bir şey olmaz sağlıkla gelir bebeğiniz

canım galiba sende 2019 haziran anneleri grubundansın , ilk bebeğini emziriyo musun süreç nasıl gidiyor ?
evet o gruptayim. Sen dr mi o gruptaydin hatırlayamadım bayadır yazısmadim orda:)) 4 gundu r gündüz emzirmeyi bıraktım. Bizim kız sanki sigarayı bıraktı ağzını boş bırakmıyor kuru üzüm bebek buskivisi mevsim meyveleri atıştırıyor sürekli :)) birde sürekli oyun aklını meşgul tutma 4 gundu r ise yaradı uyuyacagi zaman da ayağımda sallıyorum. Gece 2 ay kadar daha emzirmeyi düşünüyorum ama.
2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
kizim da son ayımda çıkmıştı bunda şimdiden cıktı benimde

Birkaç gündür yüzüstü yatmak artık beni rahatsız ediyor. Şimdiye kadar rahattım. Nefesim kesiliyor sanki. Size de oluyor mu?
Benimde karnım cıktı yüz üstü yatamıyorum m başka türlude çok zor uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…