Ayy ben de beklemiyordum 4 boyutlu açacağını aaa 4 boyutlu mu açtınız dye şaşırdım hattaMaşallah sağlıkla ilerleyin hep. Usg 4 boyutlu mu. Çok güzel görünüyorbizim usgler okul öncesi kara kalem çizimi gibi
Bağışıklığınızı kuvvetlendirin bu tarz virüsler bağışıklık düşüklüğünde ortaya daha kolay çıkıyor.Bende de ilk iki ay çok sivilce oldu. Hala da kötü durumda. Şimdi de egzama zannettiğim ama cildiyenin herpesvirus dediği küçük su kabarcıklarından çıktı elimde. Çok canım yanıyorsizde olan var mı acaba ?
Parmak emiyordu bi araEsniyor mu cikolatanın keyfine elini mi yalıyo tontiş yanaklı
Canım pek bişey yok gibi inş sıkıntı olmaz pansuman da yapmışsın.Kizlar ayagimi pasli merdivene carptim , hafif cizikler oldu, biraz kanadi, drumu aradim 20. Haftadan once onermeyiz dusuk riski olabilir ama kotuyse tetanoz asisi yaptir dedi, saglik ocagini aradim hemsiremi ciddi bisey yoksa yaptirma, cizikten bisey olmaz dedi, hastaneye acile gittik pansuman icin bakti dr cok derin degil ama asi yapalim dedi , yaptirmadan ciktim, batikonla pansuman yapiyorum evde, ins bisey olmaz dua edin nolur, o kadar dikkat ediyorum ki iste sakinan goze cop batarmis derler ya bisey olmaz ins
Cuma gittiğimde benim de dr 4 boyutlu gösterdiMaşallah sağlıkla ilerleyin hep. Usg 4 boyutlu mu. Çok güzel görünüyorbizim usgler okul öncesi kara kalem çizimi gibi
Bağışıklığınızı kuvvetlendirin bu tarz virüsler bağışıklık düşüklüğünde ortaya daha kolay çıkıyor.
Çok teşekkür ederim sağolun
Kolu göğsünde kulağı belliCuma gittiğimde benim de dr 4 boyutlu gösterdiama çok belli değil
Sadece pütürlük çil gibide duruyor sivilce gibide yüzümün tamamı dolu ama egzama yok çok şükürBende de ilk iki ay çok sivilce oldu. Hala da kötü durumda. Şimdi de egzama zannettiğim ama cildiyenin herpesvirus dediği küçük su kabarcıklarından çıktı elimde. Çok canım yanıyorsizde olan var mı acaba ?
Birkac arkadaşım daha aynı sorunu yaşıyor hamileliktenmiş sanırım2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Geçmiş olsun inşallah yoktur bir şey 20.haftadan önce aşı düşükle sonuçlanabilir Allah korusunKizlar ayagimi pasli merdivene carptim , hafif cizikler oldu, biraz kanadi, drumu aradim 20. Haftadan once onermeyiz dusuk riski olabilir ama kotuyse tetanoz asisi yaptir dedi, saglik ocagini aradim hemsiremi ciddi bisey yoksa yaptirma, cizikten bisey olmaz dedi, hastaneye acile gittik pansuman icin bakti dr cok derin degil ama asi yapalim dedi , yaptirmadan ciktim, batikonla pansuman yapiyorum evde, ins bisey olmaz dua edin nolur, o kadar dikkat ediyorum ki iste sakinan goze cop batarmis derler ya bisey olmaz ins
Hangi aşı için söyleniyor bu? Benimki tüp bebek kedi ısırdığı ve tırmaladığı için 1 doz tetanoz 6 doz kuduz aşısı oldum transfer hazırlığı aşamasında. Bu aşılar vücutta ne kadar süre kalıyor acaba? 4 5 doktora danışmıştım o gün ve kuduz için net cevap alamamıştımGeçmiş olsun inşallah yoktur bir şey 20.haftadan önce aşı düşükle sonuçlanabilir Allah korusun
Genoks u aradım 2700 dediler? Sizinki hangisi?
Evet bende pek bulamadım. Ama bulacağım inatlaSen sorunca bakayım dedim ama bulamadım resmen ismini internet sitelerinde :) mail uzantıları da internet siteleri de direkt nipt diye.
Allahımm tipe bakKolu göğsünde kulağı belli
Ben de iki gün kusmasam 3 gün çıkartıyorum olabiliyor endişe etmeyin inşallah biran önce biter. Bende hiç iştahta yok tüm gün yemesem yemek neden yemedim demem eşim zorla iki lokma yediriyo. 2 kilo vermişim bir ayda dün doktor kontrolünde tartıldımdaGünaydın herkese. Sürekli mide bulantısı yaşıyordum ama bugün ilk kez sabah kustumaklıma kötü şeyler geldi. İnşallah devamı gelmez. 3 buçuk ay olduk.
Tetanoz için söylemişti ebe sağlık ocağında inşallah bir şey olmaz sağlıkla gelir bebeğinizHangi aşı için söyleniyor bu? Benimki tüp bebek kedi ısırdığı ve tırmaladığı için 1 doz tetanoz 6 doz kuduz aşısı oldum transfer hazırlığı aşamasında. Bu aşılar vücutta ne kadar süre kalıyor acaba? 4 5 doktora danışmıştım o gün ve kuduz için net cevap alamamıştım
evet o gruptayim. Sen dr mi o gruptaydin hatırlayamadım bayadır yazısmadim orda:)) 4 gundu r gündüz emzirmeyi bıraktım. Bizim kız sanki sigarayı bıraktı ağzını boş bırakmıyor kuru üzüm bebek buskivisi mevsim meyveleri atıştırıyor sürekli :)) birde sürekli oyun aklını meşgul tutma 4 gundu r ise yaradı uyuyacagi zaman da ayağımda sallıyorum. Gece 2 ay kadar daha emzirmeyi düşünüyorum ama.canım galiba sende 2019 haziran anneleri grubundansın , ilk bebeğini emziriyo musun süreç nasıl gidiyor ?
kizim da son ayımda çıkmıştı bunda şimdiden cıktı benimde2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Benimde karnım cıktı yüz üstü yatamıyorum m başka türlude çok zor uyuyorumBirkaç gündür yüzüstü yatmak artık beni rahatsız ediyor. Şimdiye kadar rahattım. Nefesim kesiliyor sanki. Size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?