2021 Şubat Anneleri

Evet canım o gruptayım bende 1 aydır gündüzleri emzirmeyi kestim zaten çalışıyorum bizimki de öyle ağzı boş durmasın istiyo , geceleri bende devam ediyorum ama onuda 1 aya kadar bıraktırmayı düşünüyorum çünkü artık benim vitamin değerlerim düşüyor.

kaşıntı sorunu ise hamilelikte karaciğer enzimleri nedeniyle kaşıntı olabiliyor, kadın doğum dr una danışığ bir test yapıp öyle devam etsen mi

Tetanoz için söylemişti ebe sağlık ocağında inşallah bir şey olmaz sağlıkla gelir bebeğiniz
Tetanoz ve kuduzu sormuştum o gün doktorlara kendi doktorumda tetanoz için sakınca görmedi zaten hamilelikte vuruluyor dedi aşıyı olduktan 20 gün sonra transfer oldum şimdilik herşey yolunda rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar uyandığınızda karninizda ağrı oluyo mu? Gece heralde yüzüstü yatıyorum her uyandigimda hafif bi ağrı oluyo sonra geciyo. Bilinçli uyaninca hemen sola yatıyorum arada saga. Simdiden uykularim bölük porcuk Allah yardımcımız olsun..

Kaşıntı - Karaciğer enzinlerinden, aynen illaki oluyor bazı hastalıkları olan ( kronik şeker vs. yatkınlığı olanlar) daha dikkatli olmalı bu konuyu önemsemelisiniz. Allah korusun.

kaşıntı sorunu ise hamilelikte karaciğer enzimleri nedeniyle kaşıntı olabiliyor, kadın doğum dr una danışığ bir test yapıp öyle devam etsen mi
Egzama zaten cocuklugumdan beri uğraştığım bir sorundu yıllarca türlü ilaçlar denemiştim ve en son işe yarayanı bulunca rahatlamıştım bitirmişti ya da bitirdiğini sanmistim kullanmayı kesince çok fena oldum ilaca yordum bıraktım diye böyle oldu dedim ama hamilelikten çoğalabilme ihtimali aklıma gelmedi. Yarın hem kadın doğum hem cildiye randevum var ikisine de açacağım bu konuyu

Ben henüz doktoruma sormadım ama bir başka doktordan 6 aya kadar istediğimiz gibi yatabildiğimizi duymuştum. Yarın bunu da sorayim fakat ben de genelde yüz üstü yatıyorum yüz üstü yatmadigim zamanlarda da sırt üstü yatıyorum

Kızlar içinizde öğretmen olan var mi bi sorum olacaktı. Şimdi okullar açılırsa eğer biz 24. Haftadan itibaren izinli sayılacağız, bu 24. Haftayı doldurmak mı gerekiyor yoksa 23. Haftanın bitiminden mi ayrılabiliyoruz ? Beni aydınlatın

Öğretmen değilim canım ama çalışıyorum , 24+0 olduğumuzda doktordan 24+0 olduğumuza dair bir kağıt alıp çalıştığımız yere veriyoruz ondan sonra da izinli sayılıyoruz diye biliyorum.

Bende de hic istah yok sabah mesela karnim cok acikti ama yiyemedim zorla yedim biseyler. Bende 2 kilo verdim hala aynı kiloda sayiyorum. Endise de etmiyor degilim bebek gelismiyor mudur diye

Merhaba arkadaslar sivilceler benimde cok fazla var özellikle cene bölgemde.Mide bulantım cok oluyor hiç bişey yiyemiyorum. Özellikle kokulardan cok tiksiniyorum folik asit kullanımım bitti Dr um kan ve vitamin ilaçları verdi yalnız kan hapı günde 2 kez sizde o şeklide mi kullanıyorsunuz. Decavit te cok büyük ben hayatta yutamam onu antibiyotiği bile 2 ye bölüp alıyordum eczaneye sordum ikiye bölüp alabilrisin dedi bu sekilde kullanan var mı

Geçmiş olsun. Dikiş gerektirecek kadar derin sıyrıklarınız olsa yaparlardı kâr-zarar ilişkisine bakarak. Hastalığı şiddetli geçirmemeniz için. Ama yüzeyelmiş sıyrıklarınız. Temizliğini hemen sağladıysanız, herhangi belirti bulgunuz (ense sertliği, yüksek ateş, kas spazmları vs) yoksa sıkıntı yok. Tetanoz toksoid bir aşı. İçinde mikroorganizma yok. Ama allerjik bir insansanız, kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Allerjik reaksiyon gösterebilirsiniz. Ve yüksek ateş yapabilir. Bu durum hem sizin hem bebeğiniz için tehlike yaratabilir. Yaptıracaksanız da aşı takvimine göre 4.aydan itibaren en az 3 doz olun ki en azından bi 5 yıl koruyuculuğu olsun, çocuğunuz bağışık doğsun. Hem doğumdaki risklerden de korunun. Gerçi artık eskisi gibi kötü doğum şartları da kalmadı

Öğretmen değilim canım ama çalışıyorum , 24+0 olduğumuzda doktordan 24+0 olduğumuza dair bir kağıt alıp çalıştığımız yere veriyoruz ondan sonra da izinli sayılıyoruz diye biliyorum.
Bende bişey sorucam biz 24+0 olunca mi yoksa bebek önden gidiyor diyelim benimki bı hafta önden gidiyo bebege göre 24+0 oluncami izinli oluyoz

Aynı şeyi yaşıyoruz canım. Zaten karın çevremde zaman zaman bir ağrı acı hissi.uyandığımda artmış oluyor. Bol lastikli şeyler bile acıtıyor karnımı. Gün içinde kambur durmaya zorluyor beni. Doktora sormak için kontrolü bekliyorum. Ama çok huzursuzum

Peki bu durum doğum sonrası iznimizi nasıl etkiler acaba yani ben 32 de çalışabilir raporu alıp doğum sonrasına aktarmak istiyordum ama idari izindeyken bu rapor alınabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…