2021 Şubat Anneleri

Peki bu durum doğum sonrası iznimizi nasıl etkiler acaba yani ben 32 de çalışabilir raporu alıp doğum sonrasına aktarmak istiyordum ama idari izindeyken bu rapor alınabilir mi?
32 de çalışabilir alıncı iş başı yapmak gerekiyor

Cok tesekkurler, bebek olmasa hic korkmam ciziklerden, gebelikten dolayi korktum, cok sukur hic bi sikayetim yok, tetanoz asimi yaptiricam aynen, ne gerek var derdim gorunmez kaza olabiliyor

çok haklısın aslında hamileyken tüm sektörler berba bence. sabahtan beri başım ağrıyo anlamadm tansiyon mu var bende hastalık hastası olucam iice
Sende ilk hamileliğimi görüyorum böyle yapma hamileliğinin tadını çıkar başın hormonlardan da ağrıyabilir illa kötüyü düşünme sık sık da hastaneye gitme allah korusun şimdi salgın zamanı risk alma .İnan sonra geriye stres kalıyor hamilelikten bişey anlamıyosun pişman oluyorsun böyle yapmasaydım diye

H heyecanli_anneee Benim kızım da 14 aylık. Çok vicdan yapıyorum ama ikisini birden emzirmeye gücüm yok malesef senin 2. Kızmı erkek mi belki yazmışsındır ama gormedim
Bende çok üzülüyorum aslında emzirmek de istiyorum ama rahim kasılmalarını tetikliyo dendiği için hamileligimi de riske sokmak istemiyorum ilki erkek buda erkek olucak inşallah senin 2.belli değil herhalde

Benim de ellerimde egzema oluyor kortizonlu kremler hemen geçiyor ama kullanmaktan hoşlanmıyorum deriyi inceltiyor. Mutfakta çalışırken vinil eldiven kullanıyorum. Ellerimi kalıp sabun dışında deterjan ve temizlik malzemesine degdirmiyorum. Bir de bioderma atoderm intensive Baume kullaniyorum nemlendirici olarak. Egzema olan bölgeye de penaten pisik kremi sürüyorum. Suan iyiyim. Ama olur da bir şekilde deterjana dounursam hemen nuksediyor. Cok gecmis olsun size de.. Egzema hayatı çok zorlaştırıyor.

Kızlar sizin de göbek deliğinizin orda atmalar ve ağrılar oluyo mu? Ara ara rahmin alt kemiklerinde ara ara da göbeğimde batmalar ağrılar oluyo. Normal mi acaba

İki gebelik geçirdim hiç böyle olmamıştım benim endişem o yüzden. Onlarda 7.aya kadar neredeyse ne ağrı ne sancı ne ağırlık hiç bir şey yoktu. Sağlıklı sonuçlar alırız inşallah canım.

Allahım sonunda okumaları bitirdim bir zamanlardaki sürekli uyku basmaları o kadar fazlaydı ki işten gelince hiçbir şeye mecalim kalmıyordu. Okumaya başlıyorum Allaaah ertesi gün okuduğumdan fazla sayfa yazılmış araları da atlamak istemiyorum çünkü biz ay sonuna doğru doğum yapacak gibi gözüktüğümüzden arkadaşların belirtilerini okuduğumda aaaa bende de var deyip insan rahatlıyor :) hepinizin eline koluna sağlık
Herkesin gebelikleri sıkıntısız ya da sıkıntılı gibi gözükse de zaman geçtikçe dertlerinin azalmasına o kadar sevindim ki Artık hepimiz 2. Trimester deyiz gözümüz aydın

Bu arada bende geçen cumartesi ikili teste girdim. Çok şükür sonuçlar iyi geldi. Radyoloji doktoruna sordum bitince bir cinsiyet tahmininiz var mı diye “2li olunca o gözle bakmadım“ dedi. Karnım hala açık gel bak da diyemedim utandım Doktorum ay sonu cinsiyete bakalım dedi şimdi onu iple çekiyorum.

Yaa şu bebişe baksanıza kocaman olmuş artık sanki kollarımıza alacağımız bebeğimizi hayal etmek daha kolay.

He bide bizim bebiş de ultrasonda 1 hafta ileride gibi gözüküyor bu sebeple doktorum bana erken döllenme olduğundan erkek gibi geliyor dedi ama normalde de benim adetlerimin 8. günü yumurtlamam olurdu. Belki bahsetmişimdir öncesinde doktor ile yumurtlama takibi sonra aşılama ve ardından ivf tedavisi gördüğümden süreçte bunları takip edip duruyorduk o yüzden bence garip değil gibi ileride olması 14. Güne göre düşünüyorlar sanki...

Bir de var mıdır bu görüntüden cinsiyet tahmin edebilecek?

Eklentiler

• 35421E3A-71B4-4B7C-8CB5-2786F3A281D2.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı olsun bebeğinizi yazınızı okumadan direkt erkeğe benzettim kafa yapısından nedense içimden öyle geldi sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsin bebeğiniz inşallah

Cok net görünüyor masallah bebisinize

Ben kıza benzettim. İlk bebeğiniz sanırım. Hayırlısı olsun :)

Bende de hic istah yok sabah mesela karnim cok acikti ama yiyemedim zorla yedim biseyler. Bende 2 kilo verdim hala aynı kiloda sayiyorum. Endise de etmiyor degilim bebek gelismiyor mudur diye

Ayy hiç öyle düşünme ben kızımda 10 kilo verdim serumla beslediler hep beni ama çok şükür 3260 doğdu toparlıyorlar merak etme Kusmak beni psikolojik olarak zorluyo
Babamın elleri okadar kötü durumdaydı ki size anlatamam yarılıp kanıyordu artık ve kortizon ilaçlarıda fayda etmiyordu artık bi tanıdığımız farmasinin aynısefa balm ını tavsiye etti ilk kutu bittiğinde elleri düzelmişti. Babam kışları tekne tamiri yapıyor dolayısıyla tiner boya bilimum kimyasala ve zımpara gibi şeylerede maruz kalıyordu bu kışı çok iyi atlattı şu an hala günlük nemlendirmesini o kremle yapıyo size de çok geçmiş olsun benim de kedimi bildim bileli kafamın içi egzamadır pul pul dökülür kortizonlu şeyler de kullansam geçici çözüm bıraktığım an aynı vaziyet ben ona bi çözüm bulamadım

Bir de hanımlar bugün eve yavru bir sokak kedisi girmişti çok ürkekti komşumla birlikte çıkarmaya çalıştık mutfak dolabının arkasına girmek üzereyken ben yakaladım ama bacağımı tırmaladı eşim çok kızdı sana mı kaldı, bu halinle diye sabunla yıkadım güzelce batikonda sürdüm Allaha emanet artık. Kuduz sanmıyorum da tetanoz biraz düşündürücü işte kızımdan 3 doz aşım vardı 4. Yü vurdurmamıştım. Kızım 4 yaşında inşallah koruyordur.

Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım tek dileğim sağlıklı olması uzun zamandır görmüyorum sanki bebeklerimiz sağlıkla gelsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…