32 de çalışabilir alıncı iş başı yapmak gerekiyorPeki bu durum doğum sonrası iznimizi nasıl etkiler acaba yani ben 32 de çalışabilir raporu alıp doğum sonrasına aktarmak istiyordum ama idari izindeyken bu rapor alınabilir mi?
Cok tesekkurler, bebek olmasa hic korkmam ciziklerden, gebelikten dolayi korktum, cok sukur hic bi sikayetim yok, tetanoz asimi yaptiricam aynen, ne gerek var derdim gorunmez kaza olabiliyorGeçmiş olsun. Dikiş gerektirecek kadar derin sıyrıklarınız olsa yaparlardı kâr-zarar ilişkisine bakarak. Hastalığı şiddetli geçirmemeniz için. Ama yüzeyelmiş sıyrıklarınız. Temizliğini hemen sağladıysanız, herhangi belirti bulgunuz (ense sertliği, yüksek ateş, kas spazmları vs) yoksa sıkıntı yok. Tetanoz toksoid bir aşı. İçinde mikroorganizma yok. Ama allerjik bir insansanız, kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Allerjik reaksiyon gösterebilirsiniz. Ve yüksek ateş yapabilir. Bu durum hem sizin hem bebeğiniz için tehlike yaratabilir. Yaptıracaksanız da aşı takvimine göre 4.aydan itibaren en az 3 doz olun ki en azından bi 5 yıl koruyuculuğu olsun, çocuğunuz bağışık doğsun. Hem doğumdaki risklerden de korunun. Gerçi artık eskisi gibi kötü doğum şartları da kalmadı
Al benden de o kadar...banka bi de en berbat sektörözelde de keşke 24ten itibaren olsaydı çok mutsuzum
Al benden de o kadar...banka bi de en berbat sektör
Sende ilk hamileliğimi görüyorum böyle yapma hamileliğinin tadını çıkar başın hormonlardan da ağrıyabilir illa kötüyü düşünme sık sık da hastaneye gitme allah korusun şimdi salgın zamanı risk alma .İnan sonra geriye stres kalıyor hamilelikten bişey anlamıyosun pişman oluyorsun böyle yapmasaydım diyeçok haklısın aslında hamileyken tüm sektörler berba bence. sabahtan beri başım ağrıyo anlamadm tansiyon mu var bende hastalık hastası olucam iice
Bende çok üzülüyorum aslında emzirmek de istiyorum ama rahim kasılmalarını tetikliyo dendiği için hamileligimi de riske sokmak istemiyorumH heyecanli_anneee Benim kızım da 14 aylık. Çok vicdan yapıyorum ama ikisini birden emzirmeye gücüm yok malesefsenin 2. Kızmı erkek mi belki yazmışsındır ama gormedim
Benim de ellerimde egzema oluyor kortizonlu kremler hemen geçiyor ama kullanmaktan hoşlanmıyorum deriyi inceltiyor. Mutfakta çalışırken vinil eldiven kullanıyorum. Ellerimi kalıp sabun dışında deterjan ve temizlik malzemesine degdirmiyorum. Bir de bioderma atoderm intensive Baume kullaniyorum nemlendirici olarak. Egzema olan bölgeye de penaten pisik kremi sürüyorum. Suan iyiyim. Ama olur da bir şekilde deterjana dounursam hemen nuksediyor. Cok gecmis olsun size de.. Egzema hayatı çok zorlaştırıyor.Birkac arkadaşım daha aynı sorunu yaşıyor hamileliktenmiş sanırımolur diyorlar. Ben de olmadı adet zamanım gelince sivilce çıkardı şimdi yine adet zamanına yakın çıkıp geçiyor. Egzama ile başım belada benim. Yıllardır kullandığım bir ilacım vardı kullandığım süre boyunca egzamam olmazdı hamilelikte bırakmak zorunda kaldım sanırım ilac alışkanlık yapmış hiç suanki kadar çoğalmazdı bu hafta bana cildiye yolu görünecek
İki gebelik geçirdim hiç böyle olmamıştım benim endişem o yüzden. Onlarda 7.aya kadar neredeyse ne ağrı ne sancı ne ağırlık hiç bir şey yoktu. Sağlıklı sonuçlar alırız inşallah canım.Cts gidicem cnm bende sorcam doktoruma. Dediğin gibi karin çevrem de ağrıyo arada. Annrm de endişelenme karnın büyüyo ya onfan dedi. Gerçekten 2 3 haftadır belli olmaya basladi karnım. Sorma benim de kıyafetlerim sıkmaya basladi göğüslerim de büyüdü
Banka çılgın gibi çalıştırıyor valla, 10. haftada söylememe rağmen 17.30 da da çıkamıyorum. Sizin nasıl?ne güzel dinlenr yürüyşler yaparsınız 4 ay çok iyi bir süre gerçekten. keşke ben de kamu personeli olsaydım .. belki bize de bir güzellik yaparlar
Benim de 7.5 saat çalışmam lazim ama 9 saati buluyor her gün, söylememe ragmen geçiştirdilerben de şöyle biliyorum hamileerin günde 7,5 saatten fazla çalıştırılması yasak.
biz 9 saat çalışıyoruz ama bana uygulayamayız dediler, ben cmt de birleştireyim dedim
Hayırlı olsun bebeğinizi yazınızı okumadan direkt erkeğe benzettim kafa yapısından nedense içimden öyle geldi sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsin bebeğiniz inşallahAllahım sonunda okumaları bitirdim bir zamanlardaki sürekli uyku basmaları o kadar fazlaydı ki işten gelince hiçbir şeye mecalim kalmıyordu. Okumaya başlıyorum Allaaah ertesi gün okuduğumdan fazla sayfa yazılmış araları da atlamak istemiyorum çünkü biz ay sonuna doğru doğum yapacak gibi gözüktüğümüzden arkadaşların belirtilerini okuduğumda aaaa bende de var deyip insan rahatlıyor :) hepinizin eline koluna sağlık
Herkesin gebelikleri sıkıntısız ya da sıkıntılı gibi gözükse de zaman geçtikçe dertlerinin azalmasına o kadar sevindim kiArtık hepimiz 2. Trimester deyiz gözümüz aydın
Bu arada bende geçen cumartesi ikili teste girdim. Çok şükür sonuçlar iyi geldi. Radyoloji doktoruna sordum bitince bir cinsiyet tahmininiz var mı diye “2li olunca o gözle bakmadım“ dedi. Karnım hala açık gel bak da diyemedim utandımDoktorum ay sonu cinsiyete bakalım dedi şimdi onu iple çekiyorum.
Yaa şu bebişe baksanıza kocaman olmuş artık sanki kollarımıza alacağımız bebeğimizi hayal etmek daha kolay.
He bide bizim bebiş de ultrasonda 1 hafta ileride gibi gözüküyor bu sebeple doktorum bana erken döllenme olduğundan erkek gibi geliyor dedi ama normalde de benim adetlerimin 8. günü yumurtlamam olurdu. Belki bahsetmişimdir öncesinde doktor ile yumurtlama takibi sonra aşılama ve ardından ivf tedavisi gördüğümden süreçte bunları takip edip duruyorduk o yüzden bence garip değil gibi ileride olması 14. Güne göre düşünüyorlar sanki...
Bir de var mıdır bu görüntüden cinsiyet tahmin edebilecek?
Cok net görünüyor masallah bebisinizeAllahım sonunda okumaları bitirdim bir zamanlardaki sürekli uyku basmaları o kadar fazlaydı ki işten gelince hiçbir şeye mecalim kalmıyordu. Okumaya başlıyorum Allaaah ertesi gün okuduğumdan fazla sayfa yazılmış araları da atlamak istemiyorum çünkü biz ay sonuna doğru doğum yapacak gibi gözüktüğümüzden arkadaşların belirtilerini okuduğumda aaaa bende de var deyip insan rahatlıyor :) hepinizin eline koluna sağlık
Herkesin gebelikleri sıkıntısız ya da sıkıntılı gibi gözükse de zaman geçtikçe dertlerinin azalmasına o kadar sevindim kiArtık hepimiz 2. Trimester deyiz gözümüz aydın
Bu arada bende geçen cumartesi ikili teste girdim. Çok şükür sonuçlar iyi geldi. Radyoloji doktoruna sordum bitince bir cinsiyet tahmininiz var mı diye “2li olunca o gözle bakmadım“ dedi. Karnım hala açık gel bak da diyemedim utandımDoktorum ay sonu cinsiyete bakalım dedi şimdi onu iple çekiyorum.
Yaa şu bebişe baksanıza kocaman olmuş artık sanki kollarımıza alacağımız bebeğimizi hayal etmek daha kolay.
He bide bizim bebiş de ultrasonda 1 hafta ileride gibi gözüküyor bu sebeple doktorum bana erken döllenme olduğundan erkek gibi geliyor dedi ama normalde de benim adetlerimin 8. günü yumurtlamam olurdu. Belki bahsetmişimdir öncesinde doktor ile yumurtlama takibi sonra aşılama ve ardından ivf tedavisi gördüğümden süreçte bunları takip edip duruyorduk o yüzden bence garip değil gibi ileride olması 14. Güne göre düşünüyorlar sanki...
Ben kıza benzettim. İlk bebeğiniz sanırım. Hayırlısı olsun :)Allahım sonunda okumaları bitirdim bir zamanlardaki sürekli uyku basmaları o kadar fazlaydı ki işten gelince hiçbir şeye mecalim kalmıyordu. Okumaya başlıyorum Allaaah ertesi gün okuduğumdan fazla sayfa yazılmış araları da atlamak istemiyorum çünkü biz ay sonuna doğru doğum yapacak gibi gözüktüğümüzden arkadaşların belirtilerini okuduğumda aaaa bende de var deyip insan rahatlıyor :) hepinizin eline koluna sağlık
Bende de hic istah yok sabah mesela karnim cok acikti ama yiyemedim zorla yedim biseyler. Bende 2 kilo verdim hala aynı kiloda sayiyorum. Endise de etmiyor degilim bebek gelismiyor mudur diye
Babamın elleri okadar kötü durumdaydı ki size anlatamam yarılıp kanıyordu artık ve kortizon ilaçlarıda fayda etmiyordu artık bi tanıdığımız farmasinin aynısefa balm ını tavsiye etti ilk kutu bittiğinde elleri düzelmişti. Babam kışları tekne tamiri yapıyor dolayısıyla tiner boya bilimum kimyasala ve zımpara gibi şeylerede maruz kalıyordu bu kışı çok iyi atlattı şu an hala günlük nemlendirmesini o kremle yapıyo size de çok geçmiş olsun benim de kedimi bildim bileli kafamın içi egzamadır pul pul dökülür kortizonlu şeyler de kullansam geçici çözüm bıraktığım an aynı vaziyet ben ona bi çözüm bulamadımBenim de ellerimde egzema oluyor kortizonlu kremler hemen geçiyor ama kullanmaktan hoşlanmıyorum deriyi inceltiyor. Mutfakta çalışırken vinil eldiven kullanıyorum. Ellerimi kalıp sabun dışında deterjan ve temizlik malzemesine degdirmiyorum. Bir de bioderma atoderm intensive Baume kullaniyorum nemlendirici olarak. Egzema olan bölgeye de penaten pisik kremi sürüyorum. Suan iyiyim. Ama olur da bir şekilde deterjana dounursam hemen nuksediyor. Cok gecmis olsun size de.. Egzema hayatı çok zorlaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?