Sende ilk hamileliğimi görüyorum böyle yapma hamileliğinin tadını çıkar başın hormonlardan da ağrıyabilir illa kötüyü düşünme sık sık da hastaneye gitme allah korusun şimdi salgın zamanı risk alma .İnan sonra geriye stres kalıyor hamilelikten bişey anlamıyosun pişman oluyorsun böyle yapmasaydım diye
Banka çılgın gibi çalıştırıyor valla, 10. haftada söylememe rağmen 17.30 da da çıkamıyorum. Sizin nasıl?
Bence de erkek tipi var sanki , hayırlısı olsun . Erken döllenmenin erkek olabilecegini hem duymustum hem de tedaviyle olan cocukların yumurta takibi vs yapıldıysa cogu bu nedenle erkek diye biliyorum. Kız sperm hucreleri uzun sure sağ kalanilşyomus o yuzden gec dollenme olduysa buyuk olasılık kız diyorlar . İvt tedavisi nedir merak ettimAllahım sonunda okumaları bitirdim bir zamanlardaki sürekli uyku basmaları o kadar fazlaydı ki işten gelince hiçbir şeye mecalim kalmıyordu. Okumaya başlıyorum Allaaah ertesi gün okuduğumdan fazla sayfa yazılmış araları da atlamak istemiyorum çünkü biz ay sonuna doğru doğum yapacak gibi gözüktüğümüzden arkadaşların belirtilerini okuduğumda aaaa bende de var deyip insan rahatlıyor :) hepinizin eline koluna sağlık
Herkesin gebelikleri sıkıntısız ya da sıkıntılı gibi gözükse de zaman geçtikçe dertlerinin azalmasına o kadar sevindim kiArtık hepimiz 2. Trimester deyiz gözümüz aydın
Bu arada bende geçen cumartesi ikili teste girdim. Çok şükür sonuçlar iyi geldi. Radyoloji doktoruna sordum bitince bir cinsiyet tahmininiz var mı diye “2li olunca o gözle bakmadım“ dedi. Karnım hala açık gel bak da diyemedim utandımDoktorum ay sonu cinsiyete bakalım dedi şimdi onu iple çekiyorum.
Yaa şu bebişe baksanıza kocaman olmuş artık sanki kollarımıza alacağımız bebeğimizi hayal etmek daha kolay.
He bide bizim bebiş de ultrasonda 1 hafta ileride gibi gözüküyor bu sebeple doktorum bana erken döllenme olduğundan erkek gibi geliyor dedi ama normalde de benim adetlerimin 8. günü yumurtlamam olurdu. Belki bahsetmişimdir öncesinde doktor ile yumurtlama takibi sonra aşılama ve ardından ivf tedavisi gördüğümden süreçte bunları takip edip duruyorduk o yüzden bence garip değil gibi ileride olması 14. Güne göre düşünüyorlar sanki...
Bir de var mıdır bu görüntüden cinsiyet tahmin edebilecek?
Benim de 7.5 saat çalışmam lazim ama 9 saati buluyor her gün, söylememe ragmen geçiştirdiler
Benim de göbek deliği etrafında atmalar oluyor bebeğin hareketi değildir diye düşünüyorum bu kadar seri hareket ediyor olamaz. Ağrılar benim de oluyor sürekli .Kızlar sizin de göbek deliğinizin orda atmalar ve ağrılar oluyo mu? Ara ara rahmin alt kemiklerinde ara ara da göbeğimde batmalar ağrılar oluyo. Normal mi acaba
Bende erkek gibi hissettimAllahım sonunda okumaları bitirdim bir zamanlardaki sürekli uyku basmaları o kadar fazlaydı ki işten gelince hiçbir şeye mecalim kalmıyordu. Okumaya başlıyorum Allaaah ertesi gün okuduğumdan fazla sayfa yazılmış araları da atlamak istemiyorum çünkü biz ay sonuna doğru doğum yapacak gibi gözüktüğümüzden arkadaşların belirtilerini okuduğumda aaaa bende de var deyip insan rahatlıyor :) hepinizin eline koluna sağlık
Herkesin gebelikleri sıkıntısız ya da sıkıntılı gibi gözükse de zaman geçtikçe dertlerinin azalmasına o kadar sevindim kiArtık hepimiz 2. Trimester deyiz gözümüz aydın
Bu arada bende geçen cumartesi ikili teste girdim. Çok şükür sonuçlar iyi geldi. Radyoloji doktoruna sordum bitince bir cinsiyet tahmininiz var mı diye “2li olunca o gözle bakmadım“ dedi. Karnım hala açık gel bak da diyemedim utandımDoktorum ay sonu cinsiyete bakalım dedi şimdi onu iple çekiyorum.
Yaa şu bebişe baksanıza kocaman olmuş artık sanki kollarımıza alacağımız bebeğimizi hayal etmek daha kolay.
He bide bizim bebiş de ultrasonda 1 hafta ileride gibi gözüküyor bu sebeple doktorum bana erken döllenme olduğundan erkek gibi geliyor dedi ama normalde de benim adetlerimin 8. günü yumurtlamam olurdu. Belki bahsetmişimdir öncesinde doktor ile yumurtlama takibi sonra aşılama ve ardından ivf tedavisi gördüğümden süreçte bunları takip edip duruyorduk o yüzden bence garip değil gibi ileride olması 14. Güne göre düşünüyorlar sanki...
Bir de var mıdır bu görüntüden cinsiyet tahmin edebilecek?
Bence de erkek tipi var sanki , hayırlısı olsun . Erken döllenmenin erkek olabilecegini hem duymustum hem de tedaviyle olan cocukların yumurta takibi vs yapıldıysa cogu bu nedenle erkek diye biliyorum. Kız sperm hucreleri uzun sure sağ kalanilşyomus o yuzden gec dollenme olduysa buyuk olasılık kız diyorlar . İvt tedavisi nedir merak ettim
Çalıştığım yerdekilerin çoğu da erkek diyor ama hayırlısıHayırlı olsun bebeğinizi yazınızı okumadan direkt erkeğe benzettim kafa yapısından nedense içimden öyle geldi sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsin bebeğiniz inşallah
Evet bu görüntüyü direkt ultrason ekranından çektim kapıda bastıkları bu kadar net değildiCok net görünüyor masallah bebisinize
Benim bildiğim tetenoz aşılarının en az 5 yıl koruyuculuğu var o konuda korkmana gerek yok bence hala zamanın var ama keşke sakınabilseydin kendini ne olur ne olmaz yanında olsam ve ben de gebe olmasam atlardım senden önce çek kız ellerini diyeBir de hanımlar bugün eve yavru bir sokak kedisi girmişti çok ürkekti komşumla birlikte çıkarmaya çalıştık mutfak dolabının arkasına girmek üzereyken ben yakaladım ama bacağımı tırmaladı eşim çok kızdı sana mı kaldı, bu halinle diye sabunla yıkadım güzelce batikonda sürdüm Allaha emanet artık. Kuduz sanmıyorum da tetanoz biraz düşündürücü işte kızımdan 3 doz aşım vardı 4. Yü vurdurmamıştım. Kızım 4 yaşında inşallah koruyordur.
İnsan özlüyor değil mi? Rabbim önce sağlıklarını tastamam etsinKızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım tek dileğim sağlıklı olması uzun zamandır görmüyorum sanki bebeklerimiz sağlıkla gelsin İnşallah
Ayy ne kadar çok erkek hisseden var cinsiyet önemli değil ama eşim içten içe kız çocuk daha çok istiyorBende erkek gibi hissettim
Evet inşallah ilk bebeğimiz olacak ama fazlası da olsa her birinin heyecanı farklı oluyor buradaki arkadaşlardan anladığım kadarıylaBen kıza benzettim. İlk bebeğiniz sanırım. Hayırlısı olsun :)
Doktor kanamam ağrın yoksa istediğin kadar emzir dedi ama ben gece uykusuz kalınca çok sınırlı sabırsız oluyorum kızım gece çok kalkıyor simdi gözümde canlandiriyorum ikiside meme diye ağlayacak diyorum hangisine yetisicem1 yapamam ben dr ağlarım:)) gene en az 14 ay emdi hiç ememeyen bebekelr var diye avutuyorum kendimiBende çok üzülüyorum aslında emzirmek de istiyorum ama rahim kasılmalarını tetikliyo dendiği için hamileligimi de riske sokmak istemiyorumilki erkek buda erkek olucak inşallah senin 2.belli değil herhalde
Öyle tabi şimdiye kadar emmeleri de güzel bişey ama bakınca onlar da daha küçük geliyo gözüme ya kıyamıyorumDoktor kanamam ağrın yoksa istediğin kadar emzir dedi ama ben gece uykusuz kalınca çok sınırlı sabırsız oluyorum kızım gece çok kalkıyor simdi gözümde canlandiriyorum ikiside meme diye ağlayacak diyorum hangisine yetisicem1 yapamam ben dr ağlarım:)) gene en az 14 ay emdi hiç ememeyen bebekelr var diye avutuyorum kendimi
Normal demekki ama hep endişe ediyorum ister istemezBenim de göbek deliği etrafında atmalar oluyor bebeğin hareketi değildir diye düşünüyorum bu kadar seri hareket ediyor olamaz. Ağrılar benim de oluyor sürekli .
Sen mi ben mi eşime biraz önce dedim daha biraz erken mi davrandık 5 6 ay daha bekleseydik yazık değil mi ona . Annelik tam vicdan işi. Uzulucek dünya kadar şey buluyorum kendimeÖyle tabi şimdiye kadar emmeleri de güzel bişey ama bakınca onlar da daha küçük geliyo gözüme ya kıyamıyorum
Benim geç döllenme ve kız, dediğiniz tutuyoBence de erkek tipi var sanki , hayırlısı olsun . Erken döllenmenin erkek olabilecegini hem duymustum hem de tedaviyle olan cocukların yumurta takibi vs yapıldıysa cogu bu nedenle erkek diye biliyorum. Kız sperm hucreleri uzun sure sağ kalanilşyomus o yuzden gec dollenme olduysa buyuk olasılık kız diyorlar . İvt tedavisi nedir merak ettim
Aynen öyle bizimki bide sürpriz oldu 3 aylıkken öğrendim. Şimdi odasını ayırmak gerekicek onu emzirirken görücek bakalım allahım yardımcımız olsunSen mi ben mi eşime biraz önce dedim daha biraz erken mi davrandık 5 6 ay daha bekleseydik yazık değil mi ona . Annelik tam vicdan işi. Uzulucek dünya kadar şey buluyorum kendime
Allah yardımcınız olsun, ben de 23 aylıkken bıraktırdım emzirmeyi ama unutamıyor, bir ay yüzüne bakmadı, şimdi arada çıkarıyor öpüyor, canım dedikçe içim gidiyor. oda ayırmak benim de korkulu rüyam. kreşe gidiyor bana hasret kalmasın diye birlikte uyuduk hep. hala da uyuyoruz napacağımı bilmiyorum.Aynen öyle bizimki bide sürpriz oldu 3 aylıkken öğrendim. Şimdi odasını ayırmak gerekicek onu emzirirken görücek bakalım allahım yardımcımız olsun
Benim zaten 2-3 aydır sütüm azalmıştı meğer hamileliktenmiş gündüzleri de çalışıyorum o yönden azaltma kolaylığım olmuştu ama şimdi geceleri de bıraktırmak zor olucak. Arada aklına vuruyor meme diye istiyor dikkatini başka yere çekmeye çalışıyoruz ama ona da üzülüyorum.Bana kalsa ikisiyle ayrı odaya çıkcam da küçük ağlarsa bu sefer oğlumun uykusu bölüncek bakalım napıcaz ben onunla yatarım diyor zaten babaya daha düşkünAllah yardımcınız olsun, ben de 23 aylıkken bıraktırdım emzirmeyi ama unutamıyor, bir ay yüzüne bakmadı, şimdi arada çıkarıyor öpüyor, canım dedikçe içim gidiyor. oda ayırmak benim de korkulu rüyam. kreşe gidiyor bana hasret kalmasın diye birlikte uyuduk hep. hala da uyuyoruz napacağımı bilmiyorum.
ilk zamanlar acı olabiliyo ama zamanla alışıyosun acı hissi olmuyo bebek de emmeyi öğrenince gayet keyifli bile geliyor . Benim oğlum şimdiye kadar hiç ısırmadı çok şükür her çocuk bir değil benceKIZLAR size bişi soracağım belki saçma ama az çok tanıdınz herşeyi soran düşünen biriyim.
Bebekler meme emince acı hissediyor muydunuz deneyimli anneler? mesela ısırıyolar falan dişler çıkınca dimi
(benim hassasiyetim var sanırım bu ara dokununca bile acıdığı için merak ettim saçma gelebilir kızmayın)
benimkinin emme refleksi çok kuvvetliydi, dr kontrollerinde drlar bile Allah yarcımcın olsun diyordu. mastit oldum 3 kere. 6 ay memelerim yaraydı. birinin ucu yoktu. herşeyi kullandım ama yok. dişler çıktığında hiç ısırmadı Allah'tan. emzirmek kutsal bi durum ama sabah akşam çalışan anneye eziyet olsa da vazgeçmiyorsun:))KIZLAR size bişi soracağım belki saçma ama az çok tanıdınz herşeyi soran düşünen biriyim.
Bebekler meme emince acı hissediyor muydunuz deneyimli anneler? mesela ısırıyolar falan dişler çıkınca dimi
(benim hassasiyetim var sanırım bu ara dokununca bile acıdığı için merak ettim saçma gelebilir kızmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?