2021 Şubat Anneleri

Aynen zaten.heyecanli anne yazmışsınız
Ben yapi olarak cok garantici stresli bi insanm doktora da söyledm beni strese sokacak şeyler söylemeyin sakin zaten panik biriyim dedim

Bence de erkek tipi var sanki , hayırlısı olsun . Erken döllenmenin erkek olabilecegini hem duymustum hem de tedaviyle olan cocukların yumurta takibi vs yapıldıysa cogu bu nedenle erkek diye biliyorum. Kız sperm hucreleri uzun sure sağ kalanilşyomus o yuzden gec dollenme olduysa buyuk olasılık kız diyorlar . İvt tedavisi nedir merak ettim

Kızlar sizin de göbek deliğinizin orda atmalar ve ağrılar oluyo mu? Ara ara rahmin alt kemiklerinde ara ara da göbeğimde batmalar ağrılar oluyo. Normal mi acaba
Benim de göbek deliği etrafında atmalar oluyor bebeğin hareketi değildir diye düşünüyorum bu kadar seri hareket ediyor olamaz. Ağrılar benim de oluyor sürekli .

Bende erkek gibi hissettim

Ivf tedavisi tüp bebek tedavisi demek ama onunla olmadı spontan gebelik oluştu çok şükür

Hayırlı olsun bebeğinizi yazınızı okumadan direkt erkeğe benzettim kafa yapısından nedense içimden öyle geldi sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsin bebeğiniz inşallah
Çalıştığım yerdekilerin çoğu da erkek diyor ama hayırlısı
Cok net görünüyor masallah bebisinize
Evet bu görüntüyü direkt ultrason ekranından çektim kapıda bastıkları bu kadar net değildi
Benim bildiğim tetenoz aşılarının en az 5 yıl koruyuculuğu var o konuda korkmana gerek yok bence hala zamanın var ama keşke sakınabilseydin kendini ne olur ne olmaz yanında olsam ve ben de gebe olmasam atlardım senden önce çek kız ellerini diye
Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım tek dileğim sağlıklı olması uzun zamandır görmüyorum sanki bebeklerimiz sağlıkla gelsin İnşallah
İnsan özlüyor değil mi? Rabbim önce sağlıklarını tastamam etsin

Bende erkek gibi hissettim
Ayy ne kadar çok erkek hisseden var cinsiyet önemli değil ama eşim içten içe kız çocuk daha çok istiyor
ben de oğlumuz olursa garip kalacak gibi anne korumacılığı şimdiden var ama ablası olan erkekler hep daha yumuşak huylu oluyorlar gibi geliyor aman ne bileyim karışık tercih yapamıyorum Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat etsin öncelikle hepimizin evlatlarını

Ben kıza benzettim. İlk bebeğiniz sanırım. Hayırlısı olsun :)
Evet inşallah ilk bebeğimiz olacak ama fazlası da olsa her birinin heyecanı farklı oluyor buradaki arkadaşlardan anladığım kadarıyla
Rabbim isteyene nasip etsin evlatları ve istediği zamanda “çok bekletmeden” sağlıkla diye dua ederim ben

Bende çok üzülüyorum aslında emzirmek de istiyorum ama rahim kasılmalarını tetikliyo dendiği için hamileligimi de riske sokmak istemiyorum ilki erkek buda erkek olucak inşallah senin 2.belli değil herhalde
Doktor kanamam ağrın yoksa istediğin kadar emzir dedi ama ben gece uykusuz kalınca çok sınırlı sabırsız oluyorum kızım gece çok kalkıyor simdi gözümde canlandiriyorum ikiside meme diye ağlayacak diyorum hangisine yetisicem1 yapamam ben dr ağlarım:)) gene en az 14 ay emdi hiç ememeyen bebekelr var diye avutuyorum kendimi

Öyle tabi şimdiye kadar emmeleri de güzel bişey ama bakınca onlar da daha küçük geliyo gözüme ya kıyamıyorum

Öyle tabi şimdiye kadar emmeleri de güzel bişey ama bakınca onlar da daha küçük geliyo gözüme ya kıyamıyorum
Sen mi ben mi eşime biraz önce dedim daha biraz erken mi davrandık 5 6 ay daha bekleseydik yazık değil mi ona . Annelik tam vicdan işi. Uzulucek dünya kadar şey buluyorum kendime

Benim geç döllenme ve kız, dediğiniz tutuyo

Sen mi ben mi eşime biraz önce dedim daha biraz erken mi davrandık 5 6 ay daha bekleseydik yazık değil mi ona . Annelik tam vicdan işi. Uzulucek dünya kadar şey buluyorum kendime
Aynen öyle bizimki bide sürpriz oldu 3 aylıkken öğrendim. Şimdi odasını ayırmak gerekicek onu emzirirken görücek bakalım allahım yardımcımız olsun

Aynen öyle bizimki bide sürpriz oldu 3 aylıkken öğrendim. Şimdi odasını ayırmak gerekicek onu emzirirken görücek bakalım allahım yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun, ben de 23 aylıkken bıraktırdım emzirmeyi ama unutamıyor, bir ay yüzüne bakmadı, şimdi arada çıkarıyor öpüyor, canım dedikçe içim gidiyor. oda ayırmak benim de korkulu rüyam. kreşe gidiyor bana hasret kalmasın diye birlikte uyuduk hep. hala da uyuyoruz napacağımı bilmiyorum.

Benim zaten 2-3 aydır sütüm azalmıştı meğer hamileliktenmiş gündüzleri de çalışıyorum o yönden azaltma kolaylığım olmuştu ama şimdi geceleri de bıraktırmak zor olucak. Arada aklına vuruyor meme diye istiyor dikkatini başka yere çekmeye çalışıyoruz ama ona da üzülüyorum.Bana kalsa ikisiyle ayrı odaya çıkcam da küçük ağlarsa bu sefer oğlumun uykusu bölüncek bakalım napıcaz ben onunla yatarım diyor zaten babaya daha düşkün

KIZLAR size bişi soracağım belki saçma ama az çok tanıdınz herşeyi soran düşünen biriyim.

Bebekler meme emince acı hissediyor muydunuz deneyimli anneler? mesela ısırıyolar falan dişler çıkınca dimi

(benim hassasiyetim var sanırım bu ara dokununca bile acıdığı için merak ettim saçma gelebilir kızmayın)

ilk zamanlar acı olabiliyo ama zamanla alışıyosun acı hissi olmuyo bebek de emmeyi öğrenince gayet keyifli bile geliyor . Benim oğlum şimdiye kadar hiç ısırmadı çok şükür her çocuk bir değil bence

benimkinin emme refleksi çok kuvvetliydi, dr kontrollerinde drlar bile Allah yarcımcın olsun diyordu. mastit oldum 3 kere. 6 ay memelerim yaraydı. birinin ucu yoktu. herşeyi kullandım ama yok. dişler çıktığında hiç ısırmadı Allah'tan. emzirmek kutsal bi durum ama sabah akşam çalışan anneye eziyet olsa da vazgeçmiyorsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…