canım benim de kanıyor kılcal damar çatlamasından oluyor. endişelenme içerden gelen bir kanama değil o... ilk hamileliğimde de bunda da ara ara oluyor... kafanı aşağı doğru eğ, burnunu sık bir kaç dk bekle öyle... kan tutması bende de vardı, Allah kimsesiz kalınca veriyor o dayanma gücünü...Arkadaşlar benim burnun şimdiye kadar hiç kanamadı şimdi az az kanıyo artarsa ne yapmam lazım beni bide kan tutuyo evde kimse yok panik oldum az bile olsa kanı görünce
Teşekkür ederim canım. Bende diyorum bebeğin bahanesiyle doğumda falan yeniversem şu kan olayını diye :)canım benim de kanıyor kılcal damar çatlamasından oluyor. endişelenme içerden gelen bir kanama değil o... ilk hamileliğimde de bunda da ara ara oluyor... kafanı aşağı doğru eğ, burnunu sık bir kaç dk bekle öyle... kan tutması bende de vardı, Allah kimsesiz kalınca veriyor o dayanma gücünü...
Ben teklif bile edemem 7.5 saat çalışmayısiz yine de şansınızı denemişsiniz
bazı şeylere mukadderat demek gerekiyor. insan neyden korkarsa onunla imtihan oluyor maalesef. Rabbim endişeni azaltsın inşallah, kendin için de bebeğin için de sakin ol. kızımın kreşte hergün bi arkadaşına sarılmış pozu geliyor telefonuma. endişe içindeyim ben de ama yapabileceğim hiçbir şey yok duadan başkaAy kızlar kaygı ve evham beni bitirecek. 70 yaşındaki kronik hasta olan anne ve babam uzun süredir eden çıkmadılar. Annemin almayı çok istediği bir şey vardı. Dün ayarladım ortamdan emindim daha önce kontrol ettim.Gittik. Bir anda o kadar kalabalıklaştı ki İnanamadım. herkes dip dibe çıkalım diyene kadar iş işten geçmiştir belki anne babama covid bulaşmıştır diye stresten tüm vücudum kasılıyor. Şu 14 gün geçmeden bana huzur yok. Eğer onlara bulaştıysa sonuçları ağır olur diye vicdan azabı çekiyorumHerkes maskeliydi ama meskeninde koruyuculuğu tartışılıyor.kendimi rahatlatacak bir şey asla bulamıyorum. Hem karnımdaki bebeğim hem de çocuklarım gerginliğimden nasipleniyor. Nasıl geçicek 14 gün.
inşallahTeşekkür ederim canım. Bende diyorum bebeğin bahanesiyle doğumda falan yeniversem şu kan olayını diye :)
bizimki planlı oldu ama sanki planlı değilmiş gibi birazcık sarsıldım ben odasını ayırma yi Geç biz beraber yatıyoruz artık iki. gelince İlk 3 ay Gece ile gündüz kavramına kaydedene kadar ayrı Yatarız ama sonra artık dördümüz yeter herhalde:))Aynen öyle bizimki bide sürpriz oldu 3 aylıkken öğrendim. Şimdi odasını ayırmak gerekicek onu emzirirken görücek bakalım allahım yardımcımız olsun
ilk başlar Benimki çok acımıştı ama yara olmamıştı sonra zamanla alışıyor Tabii bebeğimin dişleri çıktığında bir 5-6 kere bayağı bayağı ısırmıştı Ondan sonra ben tepki verdikçe bıraktı . Asıl hamileyken emzirmek eziyetti benim için çok acıyorKIZLAR size bişi soracağım belki saçma ama az çok tanıdınz herşeyi soran düşünen biriyim.
Bebekler meme emince acı hissediyor muydunuz deneyimli anneler? mesela ısırıyolar falan dişler çıkınca dimi
(benim hassasiyetim var sanırım bu ara dokununca bile acıdığı için merak ettim saçma gelebilir kızmayın)
yok benim eşim ha 6 ay önce bırakmış Ha 6 ay sonra bırakmış bir fark yok diyor bu kadar kendini üzecek bir şey de yok diyor Sonuçta kaç ay emmiş güzelce yiyor kafaya takma diyor da gel dr bana anlat:)O düşüncenin sonu yok canım üzme kendini oğlum 22 ay emdi eşim erken bırektırdın biraz daha emseydi diyor hala
Benim kızımın ismi Esmanur sahabe ismi koymak istedim bu 2 . De cinsiyet öğrenme dediğim için şimdilik düşünmedim ama kız olursa Elifnaz çok hoşuma gidiyorKız ismi yok arkadaşlar aklımda da bişey yok kız isimleri gercekten sallamasyon gibi eskiler de öyle. Yeni şeyler türetsek anlamı olmayacak öneri var mı s ile başlayan istemiyorum. Neva nasıl cok pasif bi isim gibi ama
Evet ilkinşallahilk galiba, annelik cesaretlendiricek gör bak neler neler yapacaksın... kendine kendin de şaşıracaksın...
Benim kızımda doğumumda yengem yanımdaydı 2 güne gitti, tek kaldım. Banyosunu Bi başıma yaptırdım. Küçücük diyorsun, tutamam ay ay, derken yapacak bir şey olmayınca Bi başına yıkıyorsun işte... Eşim çok paniktir benim onun paniği yüzünden sakinleşmeyi, mantıklı düşünmeyi öğrendim. YeticeksinizEvet ilkinşallah dediğiniz gibi olur kendimi çok güçsüz yetemicek gibi hissediyorum bazen
Bende kendi panikliğimi sakinlemeyi öğrenicemBenim kızımda doğumumda yengem yanımdaydı 2 güne gitti, tek kaldım. Banyosunu Bi başıma yaptırdım. Küçücük diyorsun, tutamam ay ay, derken yapacak bir şey olmayınca Bi başına yıkıyorsun işte... Eşim çok paniktir benim onun paniği yüzünden sakinleşmeyi, mantıklı düşünmeyi öğrendim. Yeticeksiniz
Artık normallesmeyle beraber mecburen kalabalıklara maruz kaldığımız oluyor. Ben de çok korkuyorum. Hamile olmadan önce o kadar korkmazdım. Çünkü ilaçla filan daha kolay atlatiliyormus. Şimdi ilaç da kullanamayiz. Allah korusun diye dua ediyoruz. Bu hastalığın nereden geleceği belli değil. Elimizden geldiği kadar dikkat edip dua etmekten başka çare yokAy kızlar kaygı ve evham beni bitirecek. 70 yaşındaki kronik hasta olan anne ve babam uzun süredir eden çıkmadılar. Annemin almayı çok istediği bir şey vardı. Dün ayarladım ortamdan emindim daha önce kontrol ettim.Gittik. Bir anda o kadar kalabalıklaştı ki İnanamadım. herkes dip dibe çıkalım diyene kadar iş işten geçmiştir belki anne babama covid bulaşmıştır diye stresten tüm vücudum kasılıyor. Şu 14 gün geçmeden bana huzur yok. Eğer onlara bulaştıysa sonuçları ağır olur diye vicdan azabı çekiyorumHerkes maskeliydi ama meskeninde koruyuculuğu tartışılıyor.kendimi rahatlatacak bir şey asla bulamıyorum. Hem karnımdaki bebeğim hem de çocuklarım gerginliğimden nasipleniyor. Nasıl geçicek 14 gün.
Kesinlikle mukadderat. Buna çok inanıyorum. Ama anne ve babama Allah korusun bir şey olursa ona sebep olmanın vicdan azabının altından kalmayacağım için biraz endişem. Allah yavrularımızı yaşlılarımızı korusun. Elimizden bir şey gelememesi üzücü. Keşke kreşlerDe daha dikkat edilse. Çocuk sonuçta unutuyorbazı şeylere mukadderat demek gerekiyor. insan neyden korkarsa onunla imtihan oluyor maalesef. Rabbim endişeni azaltsın inşallah, kendin için de bebeğin için de sakin ol. kızımın kreşte hergün bi arkadaşına sarılmış pozu geliyor telefonuma. endişe içindeyim ben de ama yapabileceğim hiçbir şey yok duadan başka
Ilk bi hafta acı oluyor canım bazen yara falan olabiliyor ama sonra geçiyor, bi de süt çok dolunca braz ağrı yapıyor. Dişleri çıktığı zaman benim çocuklar çok nadir ısırdı o yüzden şikayetim olmadiKIZLAR size bişi soracağım belki saçma ama az çok tanıdınz herşeyi soran düşünen biriyim.
Bebekler meme emince acı hissediyor muydunuz deneyimli anneler? mesela ısırıyolar falan dişler çıkınca dimi
(benim hassasiyetim var sanırım bu ara dokununca bile acıdığı için merak ettim saçma gelebilir kızmayın)
Ben ilk zamanlar çok korkuyordum anksiyete yaşıyordum. Zamanla kontrol etmeyi öğrendim kendimi. Ama sözkonusu çocuklar ve yaşlı anne babalar olunca kendinden önce onlar için korkuyor insan. İkisi de kronik hasta covide yakalanırlarsa en kötü senaryo bekliyor. Dua edin sizlerde lütfen 14 günü sağlıkla atlatıp devam etsinler inşallahArtık normallesmeyle beraber mecburen kalabalıklara maruz kaldığımız oluyor. Ben de çok korkuyorum. Hamile olmadan önce o kadar korkmazdım. Çünkü ilaçla filan daha kolay atlatiliyormus. Şimdi ilaç da kullanamayiz. Allah korusun diye dua ediyoruz. Bu hastalığın nereden geleceği belli değil. Elimizden geldiği kadar dikkat edip dua etmekten başka çare yok
Canım kötüyü çağırma Allahın izniyle dua et bir şey olmaz benim annem abimle altlı üstlü oturuyor abimin iş yerinde iki kez covidli çalışan çıktı 2 kez karantinada kaldılar hamd olsun sorun çıkmadı benim annemde kronik hasta abimlerede gidiyor hergün orda Allah korusun sende düşünme hemen kötüyü hasta yoktur orda inşallah ateş ölçümü yapmıyorlarmıydı mağaza girişindeBen ilk zamanlar çok korkuyordum anksiyete yaşıyordum. Zamanla kontrol etmeyi öğrendim kendimi. Ama sözkonusu çocuklar ve yaşlı anne babalar olunca kendinden önce onlar için korkuyor insan. İkisi de kronik hasta covide yakalanırlarsa en kötü senaryo bekliyor. Dua edin sizlerde lütfen 14 günü sağlıkla atlatıp devam etsinler inşallahYoksa ben vicdan azabından gideceğim
Önce bir sakin ol bakalım. Korona artık hep var bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Anne baban da insan nereye kadar hapis gibi evde yaşayacak?? Temkinli bir şekilde illa çıkacaklar. Herkeste maske varsa koruyuculuk en üst safhada demektir. Bir de benim kardeşim doktor ve diyor ki 14 güne kalmadan bir iki güne kendini belli ediyor korona. Allah korusun bulaşsa etkisi başlardı yaşları da varmış. Kendini rahat bırak birşey olmamıştır inş. Evrene pozitif enerji yollaAy kızlar kaygı ve evham beni bitirecek. 70 yaşındaki kronik hasta olan anne ve babam uzun süredir eden çıkmadılar. Annemin almayı çok istediği bir şey vardı. Dün ayarladım ortamdan emindim daha önce kontrol ettim.Gittik. Bir anda o kadar kalabalıklaştı ki İnanamadım. herkes dip dibe çıkalım diyene kadar iş işten geçmiştir belki anne babama covid bulaşmıştır diye stresten tüm vücudum kasılıyor. Şu 14 gün geçmeden bana huzur yok. Eğer onlara bulaştıysa sonuçları ağır olur diye vicdan azabı çekiyorumHerkes maskeliydi ama meskeninde koruyuculuğu tartışılıyor.kendimi rahatlatacak bir şey asla bulamıyorum. Hem karnımdaki bebeğim hem de çocuklarım gerginliğimden nasipleniyor. Nasıl geçicek 14 gün.
Olsun annes üzme bence bu dünyada onlara en iyi gelecek şeyi yaptık oda kardeşlerinin olacak olması inşallah bağları kuvvetli olurbizimki planlı oldu ama sanki planlı değilmiş gibi birazcık sarsıldım ben odasını ayırma yi Geç biz beraber yatıyoruz artık iki. gelince İlk 3 ay Gece ile gündüz kavramına kaydedene kadar ayrı Yatarız ama sonra artık dördümüz yeter herhalde:))
ilk başlar Benimki çok acımıştı ama yara olmamıştı sonra zamanla alışıyor Tabii bebeğimin dişleri çıktığında bir 5-6 kere bayağı bayağı ısırmıştı Ondan sonra ben tepki verdikçe bıraktı . Asıl hamileyken emzirmek eziyetti benim için çok acıyor
yok benim eşim ha 6 ay önce bırakmış Ha 6 ay sonra bırakmış bir fark yok diyor bu kadar kendini üzecek bir şey de yok diyor Sonuçta kaç ay emmiş güzelce yiyor kafaya takma diyor da gel dr bana anlat:)
Benim kızımın ismi Esmanur sahabe ismi koymak istedim bu 2 . De cinsiyet öğrenme dediğim için şimdilik düşünmedim ama kız olursa Elifnaz çok hoşuma gidiyor
Zamanla geçer inşallah. Zaten 2. çocuk düşüncesi kizim içindi o tek kalmasın diye . Inşallah anlaşırlar kuvvetli bağları olur dediğin gibiOlsun annes üzme bence bu dünyada onlara en iyi gelecek şeyi yaptık oda kardeşlerinin olacak olması inşallah bağları kuvvetli olur
Bende heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum cnmİlk hamileliğimde nerdeyse her günüm kasık ve bel ağrısıyla geçti canım belki de inanmazsın her gece istisnasız acile gidiyoduk sonuç herşey normal hatta sancılarım bile vardı nst de çıkıyordu ama 38+6 oldu oğlum normal doğmadı başka sebepten sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra doktorum bile bunun daha geleceği yokmuş dedi. Yani demem o ki her ağrıdan korkmayın zaten bundan sonra inşallah hareketlerini hissetcez aksi bi durum hissederseniz o zaman endişelenip doktora gidin. Eşim hala der 1 doğum parası da muayenelere verdik diye
Of bu corona bitse de rahat etsek.benim eşimin de yakın arkadaşının şikayeti olmus yapmışlar test bekliyoruz sonucunu bende cok korkuyorum.. Akciğer tomografisinde sıkıntı yokmuş yine de yapalim demişler. Ins sizde de bi sıkıntı cikmaz cnmAy kızlar kaygı ve evham beni bitirecek. 70 yaşındaki kronik hasta olan anne ve babam uzun süredir eden çıkmadılar. Annemin almayı çok istediği bir şey vardı. Dün ayarladım ortamdan emindim daha önce kontrol ettim.Gittik. Bir anda o kadar kalabalıklaştı ki İnanamadım. herkes dip dibe çıkalım diyene kadar iş işten geçmiştir belki anne babama covid bulaşmıştır diye stresten tüm vücudum kasılıyor. Şu 14 gün geçmeden bana huzur yok. Eğer onlara bulaştıysa sonuçları ağır olur diye vicdan azabı çekiyorumHerkes maskeliydi ama meskeninde koruyuculuğu tartışılıyor.kendimi rahatlatacak bir şey asla bulamıyorum. Hem karnımdaki bebeğim hem de çocuklarım gerginliğimden nasipleniyor. Nasıl geçicek 14 gün.
Evet çok özlemişim Allah'ım sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsinIvf tedavisi tüp bebek tedavisi demek ama onunla olmadı spontan gebelik oluştu çok şükür
Çalıştığım yerdekilerin çoğu da erkek diyor ama hayırlısı
Evet bu görüntüyü direkt ultrason ekranından çektim kapıda bastıkları bu kadar net değildi
Benim bildiğim tetenoz aşılarının en az 5 yıl koruyuculuğu var o konuda korkmana gerek yok bence hala zamanın var ama keşke sakınabilseydin kendini ne olur ne olmaz yanında olsam ve ben de gebe olmasam atlardım senden önce çek kız ellerini diye
İnsan özlüyor değil mi? Rabbim önce sağlıklarını tastamam etsin
Ayy ne kadar çok erkek hisseden var cinsiyet önemli değil ama eşim içten içe kız çocuk daha çok istiyor
ben de oğlumuz olursa garip kalacak gibi anne korumacılığı şimdiden var ama ablası olan erkekler hep daha yumuşak huylu oluyorlar gibi geliyor aman ne bileyim karışık tercih yapamıyorumRabbim sağlıklı ve hayırlı evlat etsin öncelikle hepimizin evlatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?