2021 Şubat Anneleri

Arkadaşlar benim burnun şimdiye kadar hiç kanamadı şimdi az az kanıyo artarsa ne yapmam lazım beni bide kan tutuyo evde kimse yok panik oldum az bile olsa kanı görünce
canım benim de kanıyor kılcal damar çatlamasından oluyor. endişelenme içerden gelen bir kanama değil o... ilk hamileliğimde de bunda da ara ara oluyor... kafanı aşağı doğru eğ, burnunu sık bir kaç dk bekle öyle... kan tutması bende de vardı, Allah kimsesiz kalınca veriyor o dayanma gücünü...

Teşekkür ederim canım. Bende diyorum bebeğin bahanesiyle doğumda falan yeniversem şu kan olayını diye :)

bazı şeylere mukadderat demek gerekiyor. insan neyden korkarsa onunla imtihan oluyor maalesef. Rabbim endişeni azaltsın inşallah, kendin için de bebeğin için de sakin ol. kızımın kreşte hergün bi arkadaşına sarılmış pozu geliyor telefonuma. endişe içindeyim ben de ama yapabileceğim hiçbir şey yok duadan başka

Teşekkür ederim canım. Bende diyorum bebeğin bahanesiyle doğumda falan yeniversem şu kan olayını diye :)
inşallah ilk galiba, annelik cesaretlendiricek gör bak neler neler yapacaksın... kendine kendin de şaşıracaksın...

Aynen öyle bizimki bide sürpriz oldu 3 aylıkken öğrendim. Şimdi odasını ayırmak gerekicek onu emzirirken görücek bakalım allahım yardımcımız olsun
bizimki planlı oldu ama sanki planlı değilmiş gibi birazcık sarsıldım ben odasını ayırma yi Geç biz beraber yatıyoruz artık iki. gelince İlk 3 ay Gece ile gündüz kavramına kaydedene kadar ayrı Yatarız ama sonra artık dördümüz yeter herhalde:))
ilk başlar Benimki çok acımıştı ama yara olmamıştı sonra zamanla alışıyor Tabii bebeğimin dişleri çıktığında bir 5-6 kere bayağı bayağı ısırmıştı Ondan sonra ben tepki verdikçe bıraktı . Asıl hamileyken emzirmek eziyetti benim için çok acıyor
O düşüncenin sonu yok canım üzme kendini oğlum 22 ay emdi eşim erken bırektırdın biraz daha emseydi diyor hala
yok benim eşim ha 6 ay önce bırakmış Ha 6 ay sonra bırakmış bir fark yok diyor bu kadar kendini üzecek bir şey de yok diyor Sonuçta kaç ay emmiş güzelce yiyor kafaya takma diyor da gel dr bana anlat:)
Benim kızımın ismi Esmanur sahabe ismi koymak istedim bu 2 . De cinsiyet öğrenme dediğim için şimdilik düşünmedim ama kız olursa Elifnaz çok hoşuma gidiyor

Evet ilk inşallah dediğiniz gibi olur kendimi çok güçsüz yetemicek gibi hissediyorum bazen
Benim kızımda doğumumda yengem yanımdaydı 2 güne gitti, tek kaldım. Banyosunu Bi başıma yaptırdım. Küçücük diyorsun, tutamam ay ay, derken yapacak bir şey olmayınca Bi başına yıkıyorsun işte... Eşim çok paniktir benim onun paniği yüzünden sakinleşmeyi, mantıklı düşünmeyi öğrendim. Yeticeksiniz

Bende kendi panikliğimi sakinlemeyi öğrenicem mesela parkta yeni yürümeye başlamış bi cocuk göreyim düşcek diye benim içim gidiyo bana ne oluyosa hop oturup hop kalkıyorum böyle şeylerde

Artık normallesmeyle beraber mecburen kalabalıklara maruz kaldığımız oluyor. Ben de çok korkuyorum. Hamile olmadan önce o kadar korkmazdım. Çünkü ilaçla filan daha kolay atlatiliyormus. Şimdi ilaç da kullanamayiz. Allah korusun diye dua ediyoruz. Bu hastalığın nereden geleceği belli değil. Elimizden geldiği kadar dikkat edip dua etmekten başka çare yok

Kesinlikle mukadderat. Buna çok inanıyorum. Ama anne ve babama Allah korusun bir şey olursa ona sebep olmanın vicdan azabının altından kalmayacağım için biraz endişem. Allah yavrularımızı yaşlılarımızı korusun. Elimizden bir şey gelememesi üzücü. Keşke kreşlerDe daha dikkat edilse. Çocuk sonuçta unutuyor

Ilk bi hafta acı oluyor canım bazen yara falan olabiliyor ama sonra geçiyor, bi de süt çok dolunca braz ağrı yapıyor. Dişleri çıktığı zaman benim çocuklar çok nadir ısırdı o yüzden şikayetim olmadi

Ben ilk zamanlar çok korkuyordum anksiyete yaşıyordum. Zamanla kontrol etmeyi öğrendim kendimi. Ama sözkonusu çocuklar ve yaşlı anne babalar olunca kendinden önce onlar için korkuyor insan. İkisi de kronik hasta covide yakalanırlarsa en kötü senaryo bekliyor. Dua edin sizlerde lütfen 14 günü sağlıkla atlatıp devam etsinler inşallah Yoksa ben vicdan azabından gideceğim

Canım kötüyü çağırma Allahın izniyle dua et bir şey olmaz benim annem abimle altlı üstlü oturuyor abimin iş yerinde iki kez covidli çalışan çıktı 2 kez karantinada kaldılar hamd olsun sorun çıkmadı benim annemde kronik hasta abimlerede gidiyor hergün orda Allah korusun sende düşünme hemen kötüyü hasta yoktur orda inşallah ateş ölçümü yapmıyorlarmıydı mağaza girişinde

Önce bir sakin ol bakalım. Korona artık hep var bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Anne baban da insan nereye kadar hapis gibi evde yaşayacak?? Temkinli bir şekilde illa çıkacaklar. Herkeste maske varsa koruyuculuk en üst safhada demektir. Bir de benim kardeşim doktor ve diyor ki 14 güne kalmadan bir iki güne kendini belli ediyor korona. Allah korusun bulaşsa etkisi başlardı yaşları da varmış. Kendini rahat bırak birşey olmamıştır inş. Evrene pozitif enerji yolla

Olsun annes üzme bence bu dünyada onlara en iyi gelecek şeyi yaptık oda kardeşlerinin olacak olması inşallah bağları kuvvetli olur

Olsun annes üzme bence bu dünyada onlara en iyi gelecek şeyi yaptık oda kardeşlerinin olacak olması inşallah bağları kuvvetli olur
Zamanla geçer inşallah. Zaten 2. çocuk düşüncesi kizim içindi o tek kalmasın diye . Inşallah anlaşırlar kuvvetli bağları olur dediğin gibi

Bende heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum cnmher gün hareketlerini hissedebiliyor muyuz peki cnm

Of bu corona bitse de rahat etsek.benim eşimin de yakın arkadaşının şikayeti olmus yapmışlar test bekliyoruz sonucunu bende cok korkuyorum.. Akciğer tomografisinde sıkıntı yokmuş yine de yapalim demişler. Ins sizde de bi sıkıntı cikmaz cnm

Evet çok özlemişim Allah'ım sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…