ilk zamanlar acı olabiliyo ama zamanla alışıyosun acı hissi olmuyo bebek de emmeyi öğrenince gayet keyifli bile geliyor . Benim oğlum şimdiye kadar hiç ısırmadı çok şükür her çocuk bir değil bence
Öyle tabiki hem emzirirken acısa bile onu düşünmüyosun bebeğim doyuyo mu aklın hep onda oluyorya aten çok zor bişi olsa bu kdar anne yapmazdı die düşünüyorum hep kendmi bunlarla telkin ediyorum walla :)
maalesef... sabah kusmalarım devam ediyor, ağrım arttı benim. işe başladım belki de o sebep oldu yorgunluğuma. havalar da sıcak, eşim dün iki gündür eczaneye çok sayıda vaka geliyor sakın maskeni çıkarma dedi. nasıl olacak böyle bilmiyorum. benim burnum tıkanıyor, kanıyor hamileyken ve karnım yukarı çıktıkça zor nefes alıyorum sanki... bu nefessizlik ürtikerimi azdırıyorartık ikinci trimesterdayız kendimizi daha iyi hissediyo muyuz kızlarr
maalesef... sabah kusmalarım devam ediyor, ağrım arttı benim. işe başladım belki de o sebep oldu yorgunluğuma. havalar da sıcak, eşim dün iki gündür eczaneye çok sayıda vaka geliyor sakın maskeni çıkarma dedi. nasıl olacak böyle bilmiyorum. benim burnum tıkanıyor, kanıyor hamileyken ve karnım yukarı çıktıkça zor nefes alıyorum sanki... bu nefessizlik ürtikerimi azdırıyordemin koltuktan zor kalktım arkadaş gülüyor, son aylar napıcan dedi ilkinde 30 kilo almıştım hiç böyle hissetmemiştim ya.
klima da baş ağrısı yapıyor olabilir ama baş ağrısınıın yaz aylarında en büyük sebebi sususzluk.. hamileyken normalde içtiğimizden fazla içmemiz gerekiyor. çoğu hamişin burnu tıkanıyor, kan hacmi arttığından damarlar genişliyor burun damarları da ince olduğundan tıkanmaya sebep oluyor, hatta bende olduğu gibi kılcal damar kanamaları da olabiliyor hamişlerde... diş etlerin kanarsa o da normal hamileyken... zaman çabuk geçiyor anlamıcaksınya ben de mide bulantım devam ediyo biliyomsnz 2 gündür ilacı bırakmştm habire öğürüyodum neyse bugn yne içtm de rahatım işte zaten gözm hep saatte diyorum ki 4 ayın kaldı dayan falan :)
onun dışında belim ve başım çok ağrıyo blmiyorum belki de ben de tansiyon vardır.
burnum çok tıkanıyo ben de nefes alamıyo gibiyim ama odada 7 kişiyiz klima açık ben ona bağlıyorum.
bu günler de geçicek şuan tek hayalim son 2ayı evde geçirmek dinlenmek yürüyüşler yapmak ..
O düşüncenin sonu yok canım üzme kendini oğlum 22 ay emdi eşim erken bırektırdın biraz daha emseydi diyor halaSen mi ben mi eşime biraz önce dedim daha biraz erken mi davrandık 5 6 ay daha bekleseydik yazık değil mi ona . Annelik tam vicdan işi. Uzulucek dünya kadar şey buluyorum kendime
Biraz zorlu oluyor illa ki canım ama gümüş kapak iyi geliyor diyorlarKIZLAR size bişi soracağım belki saçma ama az çok tanıdınz herşeyi soran düşünen biriyim.
Bebekler meme emince acı hissediyor muydunuz deneyimli anneler? mesela ısırıyolar falan dişler çıkınca dimi
(benim hassasiyetim var sanırım bu ara dokununca bile acıdığı için merak ettim saçma gelebilir kızmayın)
Bende uyumadan önce şimdiden yastık falan ayarlıyorum rahat edemiyorum eşim de daha şimdiden böyleysen bi kac ay sonra napçan diyo. Bende düşünüyorum. Bacaklarımın arasına yastık falan koyuyorum anca rahat ediyorummaalesef... sabah kusmalarım devam ediyor, ağrım arttı benim. işe başladım belki de o sebep oldu yorgunluğuma. havalar da sıcak, eşim dün iki gündür eczaneye çok sayıda vaka geliyor sakın maskeni çıkarma dedi. nasıl olacak böyle bilmiyorum. benim burnum tıkanıyor, kanıyor hamileyken ve karnım yukarı çıktıkça zor nefes alıyorum sanki... bu nefessizlik ürtikerimi azdırıyordemin koltuktan zor kalktım arkadaş gülüyor, son aylar napıcan dedi ilkinde 30 kilo almıştım hiç böyle hissetmemiştim ya.
tşk.ler. :)Allah analı babalı büyütsün çok güzel isim. özellikle ben kızım olsa ipek ela arya zeynep arasında gidip geliyodum
Bi program takip ediyorum. Orda da bugünkü tavsiyede, rahim bağlarında gevşeme yüzünden ağrılar artabilir, otururken de uyurken de bacaklarınızı ayırın yazıyordu. Doğru olanı yapıyorsunuz. Ben böcük gibi sağa sola büzüşüyorum uyurken. Bacak bacak üstüne atıyorum oturken. Sonra da ağrım var diyorumBende uyumadan önce şimdiden yastık falan ayarlıyorum rahat edemiyorum eşim de daha şimdiden böyleysen bi kac ay sonra napçan diyo. Bende düşünüyorum. Bacaklarımın arasına yastık falan koyuyorum anca rahat ediyorum
Aman sende dikkat et cnmBi program takip ediyorum. Orda da bugünkü tavsiyede, rahim bağlarında gevşeme yüzünden ağrılar artabilir, otururken de uyurken de bacaklarınızı ayırın yazıyordu. Doğru olanı yapıyorsunuz. Ben böcük gibi sağa sola büzüşüyorum uyurken. Bacak bacak üstüne atıyorum oturken. Sonra da ağrım var diyorumama erken başladı şikayetleriniz acaba sıcak yüzünden mi böyle diyorum...
Bende tam aksine çocuğun ismi anlamlı olmalı diye düşünüyorum . Dinimizde bile bunun önemi var çünkü ahirette konulan isimlerimizle çağrılcaz belki de ismimiz hürmetine af edilicez yarın öbür gün çocuklarımıza koyduğumuz isimlerden sorumlu olucaz.Kız ismi yok arkadaşlar aklımda da bişey yok kız isimleri gercekten sallamasyon gibi eskiler de öyle. Yeni şeyler türetsek anlamı olmayacak öneri var mı s ile başlayan istemiyorum. Neva nasıl cok pasif bi isim gibi ama
İlk hamileliğimde nerdeyse her günüm kasık ve bel ağrısıyla geçti canım belki de inanmazsın her gece istisnasız acile gidiyoduk sonuç herşey normal hatta sancılarım bile vardı nst de çıkıyordu ama 38+6 oldu oğlum normal doğmadı başka sebepten sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra doktorum bile bunun daha geleceği yokmuş dedi. Yani demem o ki her ağrıdan korkmayın zaten bundan sonra inşallah hareketlerini hissetcez aksi bi durum hissederseniz o zaman endişelenip doktora gidin. Eşim hala der 1 doğum parası da muayenelere verdik diyeAman sende dikkat et cnm ☺valla ins öyledir yoksa İşimiz zor. Bazen ağrılar korkutuyor beni ama doktorum normal diyo. Gobek cikinca da ağrı olması normal sanırım
Hiç iyi hissetmiyorumartık ikinci trimesterdayız kendimizi daha iyi hissediyo muyuz kızlarr
Ben teklif bile edemem 7.5 saat çalışmayıWalla ben de söyledim kabul edilmedi hersey yalan gercekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?