2021 Şubat Anneleri

Selam cinsiyet öğrenen var mı aranızda benim tahmini 12 şubat bi 10 gün sonra gidicem nasipse :)

Kızlar 2 gündür belim çok ağrıyor yatarken bile bi batma oluyor acaba normal mi

Yani gün içinde hep bi yerlerim ağrıyor karnım başım kasıklar bel zaten gaz sancısı hiç bişey yemesem de şişim

Baş ağrısı da arada bir ense kökümden giriyor geçen çok kötü oldum bütün ışıkları kapatıp başımı çitle sıktım ve uyudum saatlerce
Sabaha geçti şükür

Baş ağrısının düşük tansiyonla ilgisi varmı acaba ?

Tansiyonum düşünce baş ağrısı arkasınızmigren fena yapıyor süründürüyor gaz için üşütüyor olabilir misin ayaklarım yandığı için bende sürekli betona basma gereği duyuyorum

Banada 12.haftamda erkek dedi cıkıntısını görüyorum dedi. Yinede en emin bir şekilde önğmzde ki kontrolde söyleyecekmiş.
12. haftada mı dediler, bana da erkek mi geliyor ne gibi bir cümle kurmustu baska doktor, simdi ise kız dediler. yarın ilk doktoruma gidip tekrar baktıracağım :)

Günaydın kızlar herkes neredeyse cinsiyeti öğrendi tahmin bile olsa bizimde öğleden sonra kontrolümüz var ben onun sağlıklı olduğunu görünce herşeyi unutuyorum inşallah yine sağlıklı olduğunu göreyim cinsiyetin acelesi yok benim bir arkadaşa 14. Haftada kız dediler arkadaşım herşeyi almaya başlamış %100 deyince sonra 20. Haftada hooop oğluşunuzda çok sağlıklı demez mi ben bile el emeği kız için birşeyler yapmıştım arkadaşıma tam ona gönderdiğim gün öğrendim hepimiz şok olduk maşallah şuan oğluşu 6 aylık oldu bile o yüzden bende diyorum emin olmadan çok öyle önemli alınacak şeyleri almayacağım

12. haftada mı dediler, bana da erkek mi geliyor ne gibi bir cümle kurmustu baska doktor, simdi ise kız dediler. yarın ilk doktoruma gidip tekrar baktıracağım :)
Hadi ya Kız da yanılma oluyor ama erkekte cok olmuyor diye duymuştum bende emin olmadan birşey almayacağım sağlıklı olması tabiki hepimiz için öncelik ama cinsiyette merak konusu oluyor işte

Arkadaşlar hepinizi anlıyorum heyecanlı ve meraklısınız cinsiyetler için ama şu içinde bulunduğumuz dönemde normal muayenelerinizin dışında sadece cinsiyet öğrenmek için bence hastanelere gitmeyin sonuçta kimde ne var bilmediğimiz bir dönem. Bizlerde risk alabilcek kişiler değiliz şuanda bağışıklığımız ne kadar güçlü bilmiyoruz allah korusun hasta olsak o ateş çocuğu nasıl etkiler bilmiyoruz şimdi bi parol içerken 10 kere düşünüyoruz o zaman o ilaçları nasıl içeriz bilmiyoruz o yüzden bence sabırlı olalım bebeklerimiz için. Alışveriş için de acele etmeyin naçizane 7.aydan sonra bence yapmaya başlayın.

Tansiyonum düşünce baş ağrısı arkasınızmigren fena yapıyor süründürüyor gaz için üşütüyor olabilir misin ayaklarım yandığı için bende sürekli betona basma gereği duyuyorum

Olabilir canım 2 gecedir yanıyırum havalar çok sıcak bide alerjim tuttu hapşırmaktan bi hal oldum Allah yardımcımız olsun ❤

Benim kontrolüm 4 eylülde doktora cimsiyet belli olur mı diye sormuştum o bir sonra ki aya demişti en son 27 Temmuzda gittim

Şimdi 12 haftalarda cinsiyet öğrwnenleri duyunca bizimkide belli olabilir mi acaba
Doktora gittiğimde 15+1 olucam inşallah

Niye o kadar geç gidiyorsunuz 2li test yaptırmadınız mı 17 ağustosta benimde kontrolüm 13+6 da gitmiş olacağım cinsiyet acaba belli olur mu sağlık tabiki öncelik ama merak ediyor insan

11+5 deyim bugun ogrendik cinsiyetini cok emin erkek dedi doktorumuz,
Hayırlı olsun Ben dün 2li test için gittim. 12+1deyim ama söylemedi doktor. İzine çıkacakmış üstelik Teee eylülde gidebileceğim doktora o yüzden öğrenemeyeceğim. Ay ben çatlıcam ya

Evet haklısınız bunun için doktora ekstra gidilmesine gerek yok. İlla bir şey alacaksanız temel ihtiyaçlar alınabilir. Ateş ölçer, reflü yatağı, banyo malzemeleri, battaniye, müslin, gümüş göğüs kapağı, puset vs. Kıyafet her türlü alınır, hediye gelir. Çocuğu açıkta bırakacak halimiz yok. Kendinize de bir şey alabilirsiniz. Git gide vaka sayısı artıyor. Geçen kış arkadaşlarım doğru düzgün ne kendilerine ne de bebeklerine bir şey alabildiler. Pandemi kötüleştikçe alışverişte zorlaşabilir.

Aynen öyle olabildiğince internet alışverişi de kullanılabilir zaten ilk zamanlar giyecekleri şeyler belli illa gidip almaya da gerek yok çünkü dışarısı çok kötü hasta olan bile dışarı çıkıp elini kolunu sallayarak dolaşıyor. İnanın işe geliyorum hergün aklımda 1000 tane soru o öksürdü onda var mıdır o hapşırdı napıcam yani imkanı olan kendini evinde muhafaza etsin.Cinsiyet zaten en geç 20.hafta detaylı da öğrenilcek bişey ki çoğu doktor 4.ayda kesin olarak belirtiliyor özellikle onun için gitmek bana biraz risk almak gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…