2021 Şubat Anneleri

Banada 12.haftamda erkek dedi cıkıntısını görüyorum dedi. Yinede en emin bir şekilde önğmzde ki kontrolde söyleyecekmiş.

Benimki tahmin bile yapmadı kücük daha dedi bu 2. Hamileliğim kızımda ikili testinde doktorumuz büyük ihtimalle kız demisti simdiki biraz garantici söylemiyo

Ben 12. Haftada gidince 3 hafta sonra dedi bende giderken 15 haftalık olucam inşallah gösterir minnak sağlıklı olsun tabi ama her dönemin heyecanı farklı oluyo :)

bugün ilk defa uyuyakaldım 10da uyandım işe öyle gittim.

o kadar uykum var ki bugün snırım prilam ben de uyku yapıyo

Kasımda 7 aylık olacağız sanırım. Her sene Kasım ayında indirimler oluyor. Alinacaklari şimdiden belirleyip 7.ayimizi bekleyebiliriz :)
Ben Chicco Bebek Arabası beğendim. Biberon, sut sağma aleti ve emzigini philps avent alacağım. Ara ara fiyatlara bakıyorum hiç düşmüyor. Düştüğü an alacağım. Kıyafet her zaman alinabilir acelesi yok

benm için de en nemli konu yatak bebek arabası ve süt sağma meselesiydi

ben de para birikrip toplu alıcam indirimlerde 7. aydan snra

ben park yatak almayı düşnüyorum

ateş ölçer, bebevo marka kamera

biberon vegöğüs pompası mamajoo düşünüyorm çnkü mamajonn buharlı sterilazatör ve ısıtıcısını da alacağım
silvertte göğüs ucu kapak müslin bezler ağız mendili falan alıcam aşırı kıyafet almayacağım bana pek hediye gelecek kimsem yok ama yine de almayacağım az öz istiyorum çnkü ben geçen yıl evlendim çeyiz alırken çok hata yaptım denemeden ihtiyaç olmayan bir sürü şey aldım bu sefer öyle yapmayacağım

Bende öyle düşünüyorum hem o zaman da biraz olsun önümüzü görmüş oluruz belki aşı bile bulunmuş olur. Chicco bebek arabası hangi modeli beğendiniz ? Oğlumda chicco duo love up kullanıyoruz çok memnunuz

Chıcco nun hangı modeli acaba ben de chıcco bakıyorum da

Ben de duo love up bakıyorum kac yasa kadar kullanılır sizce fiyatları ne durumda bilgi verirmısınız

Bence bu saydığın çoğu şey benim için gereksiz tabi kişiden kişiye değişir, süt sağma makinası belkide çocuğun biberondan içmicek... Benimki içmedi mesela... Az da değil ücreti... Sterilazatör hiç ihtiyaç duymadım kaynattım anam babam usulü kameraya yanımızdan ayırmadık hala da beraber uyuyoruz

Ben de duo love up bakıyorum kac yasa kadar kullanılır sizce fiyatları ne durumda bilgi verirmısınız
20 kg ya kadar taşıma kapasitesi var ben 2019 şubat mart gibi 2100 tl ye almıştım ama şimdi baktım da 3.500 tl olmuş . Çok pratik bi bebek arabası değil biraz ağır tek başına zor olabilir ama konfor ve kalite açısından çok memnunum

Kızlar merhaba ben bu pazartesi Dr a gittim. 14+1 de. 1 ay sonra gel dedi ilk defa yoksa hep 3 haftaya bir gidiyordum. Sizin muayene periyotlarınız nedir?
Bir de artık sonunda değiştireceğim yeni bir doktora gideceğim sizce 3 mü 4 hafta sonrası için mi randevu alim?
15-19 haftaları arası yapılan bir test yok diye biliyorum?

Bence bunları almak da acele etme canım çoğu şey gereksiz olabiliyor.Bende ne biberonlar ne emzikler aldım oğlum hiç birini kullanmadı hep emdi.Sütü biberonda kabul etmedi her çocuk biberon sevmiyor almak istiyosan da uygun fiyatlı al . Süt sağma maknesi de bence doğumdan sonra bak sütün gelir gelmez gelip süt sağma makinesine hiç ihtiyacın olmayabilir.İhtiyaç olursa bunlar hep her an bulabilceğin şeyler doğumdan sonra alırsın.

doğrudur kişiden kişiye değişir ama ben en azından şimdi bunları olmazsa olmaz düşünüyorm

ama 2 ay sonra işe gidicem her türlü lazım olmycak mı sonuçta bizim işyernde bile sağan ablalar var

ama 2 ay sonra işe gidicem her türlü lazım olmycak mı sonuçta bizim işyernde bile sağan ablalar var
Demek istediğim sütümüz gelir mi gelmez mi bilmiyoruz ya canım inşallah hepimizinki şelaleler gibi aksın. Doğum yaptın baktın ihtiyacın var 2 ay içinde alırsın zaten o 2 ay da bebeğin emicek her an seni.

Benim beğendiğim Chicco ohlala 2 modeli. Ben travel sistem istemiyorum. Önemli olan hafif olması, kolay kapanması ve açılması ve küçük araba bagajına sigmasi. Ben tek başıma da bebeği dışarı cikarabilmeliyim esim her zaman yanımda olmuyor. İsteklerimi karşılayan bebek arabası bu :)
Bebek çok küçükken kanguru kullanırım heralde. İlk bebeğimde de öyle yapmistim

Çalışan kadın için olmazsa olmaz bence. Sut sağma makinesini ben aktif olarak kullandım. Hatta dışarı gezmek için çıkarken dışarıda emzirmekle uğraşmamak için evde sagiyordum, dışarıda biberonla veriyordum.
Biberon ve emzik konusunda farklı görüşler var ama ben bebeğimi alıştırmak istiyorum. İlk bebegimi emzige alistirmadim çok zorlandım. Biberonla bir sıkıntısı yoktu.

bilmiyorum olabilir belki de haklısınız bilemedim.
yinede sen bilirsin canım alıcağın şey ucuz şeyler değil heves de ediyosundur anlıyorum ama alıp da evde işe yaramadan durması da can sıkıyor. Evde en pahalı biberonlar ama ama oğlum hiç birini kullanmadı öyle duruyolar bende bi heves doğmadan almıştım hatta senin gibi özel sterilizasyon falan alıcaktım iyiki almamışım ne kullandıysam hepsini kaynattım çok şükür de bişey olmadı
O modeli b.lmiyorum canım haklısın tek başınayken de rahat kullanmak önemli duo love up o konuda biraz teferruatlı bi araba tek başına katlayabilirsin ama bebekle birlikte ağır oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…