2021 Şubat Anneleri

benim de annemn sütü acıymış ben de ablam da içmemişiz hiç. ama annem çok zorlamamaış pişman şimdi ben herşeyden hasta olan bir insanım o yuzden annem zorla ne olursa olsun diyo da bilmiyorum ilk başta denemeden alıştırmadan sonra olursa daha çok pişman olurum gibime geliyo

Kızlar aranızda kalsiyum takviyesi kullanan var mı? Benim laktoz intoleransım var. Süt ve süt ürünleri tüketemiyorum. Zaten ne yersem gaz yapıyor. Artık bebeğime yetemediğimi düşünüyorum. 10 günde sadece 2 gün ilerlemiş. Dün regenezis ve gyno ferro başladı doktor. İçinde laktoz var diyorum olsun bir deneyelim dio. Yarım kase yoğurtta bile karın ağrısından ishalden ölüyorum. Bebekte strese giriyor. Ferro sanol duedonalle değiştirdim ben de. Kalsiyum için 1 avuç badem ye dedi. Hiç takviye yazmadı. 1 avuç bademle kalsiyum ihtiyacımı nasıl karşılayacağım şaka gibi. Çevrenizde veya sizde kullanan var mı ne yapabilirim

Açıkçası bende ayrıntılı ultrason sonrası almaya başlamayı düşünüyorum.

7.aydan sonra cok agirlasmaz miyiz? Hani beşik oda falan normal de kıyafetler icin bence 5. 6. Aydan sonra alinmali

7.aydan sonra cok agirlasmaz miyiz? Hani beşik oda falan normal de kıyafetler icin bence 5. 6. Aydan sonra alinmali
Ben ilk çocuğumda 7.aydan sonra yaptım zaten çok fazla alıncak bişey olmuyor hastane çıkışlarının içinde battaniyeye kadar oluyor. Bizim bide anane babaanne de çok şey almıştı hızlı büyüdükleri için ilk dönem fazla kıyafet almamıştık . Sonra da ihtiyaç oldukça gidip alındı.

Tam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırım

Sizin gibi düşünüyorum Ben şmdiden ağırım 7den sonra ne olurum kim bilir 2 aydır halsizlikten hiç çarşıya gitmedim ihtiyac olan şeylerimi bile erteliyorum bide etrafımdakiler 7 den sonra ne zaman doğcağı belli olmaz hazır olmak lazım diyo

Tam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırım
Maalesef kötü bi zamana denk geldik o yüzden bende işim dışında dışarı çok fazla çıkma taraftarı değilim her alışverişimi internetten üzerinden yapıyorum.Allahtan oğlumdan kalan kıyafetler tertemiz büyük çoğunluk onları kullanırım özel 1 takım hastane çıkışı alırım onun haricinde çok beğendiğim bişey olursa alırım toplu alışveriş işim olmaz.

Açıkçası bende ayrıntılı ultrason sonrası almaya başlamayı düşünüyorum.
Bende canım sadece kendim evde amugurimi felan yapıyorum sıkıldığımda onla ilgili birşeyler yapmak istiyorum bir tane yaptım sarı yaptım ikisinide olur diye,

Hayırlı olsun Ben dün 2li test için gittim. 12+1deyim ama söylemedi doktor. İzine çıkacakmış üstelik Teee eylülde gidebileceğim doktora o yüzden öğrenemeyeceğim. Ay ben çatlıcam ya
Merak etmiyorum dedim dra, cunku cok gergin ve stresliyim tek duam saglikli olmasi kiz erkek hic onemli degil, belkide ilk bebek oldugu icin, pipisiymis gosterdi burdan anladim dedi ama ben benzetemedim, bi de oraya yatinca kalbim gup gup, gozlerim dolu, dokturun soyledigini bile anlamiyorum, onceden kotu bi tecrube yasadigim icin belkide stresim, artik asmam gerekir ama nasil basaricam bilmiyorum,

ben oda yapmıycam walla sadece bi park yatak alıcam
Anne yannda mı kullanıcaksınız ben bi tanıdğmın beşiğini kullanıcam odada zaten dolap var dolabada gerek duymuyorum ama yatak odasına 1 sene yanmda olsun istediğim için bişi almak istiyorum park yatak mı sepet beşik mi diğer seçenekler ne yapsam bilemedim

benm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. İlk bebek için cinsiyet secilmesi bana da hiç doğru gelmiyor. Herkes için hayırlısı olsun

benm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum
Ben de park yatak istiyorum. Bazısı anne yanına göre ayarlanabiliyor. Yoyko diye bı model beğenmiştim ama şuan stokta yok. Anne yani ayarlanabilir güzel bir model bulursanız yazar mısınız :)

Eklentiler

• yoyko-exclusive-comfort-8-in-1-oyun-park-1cd9.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben de park yatak istiyorum. Bazısı anne yanına göre ayarlanabiliyor. Yoyko diye bı model beğenmiştim ama şuan stokta yok. Anne yani ayarlanabilir güzel bir model bulursanız yazar mısınız :)

şimdi siz diyince baktım burada var sanırm

Benimde ağrılarım oluyo biraz ev isi yapinca ev isi dediğim de yemek sofra toplamak falan temizlik yapsam ölürüm heralde kesinlikle öyle 7. Aya girince herşeyi hazır olmasi lazim diyo benim etrafındaki kişiler de.

3 ay geçsin rahatlarsın biraz dedi doktorum bana. Benim kötü tecrübem olmamasina ragmen bende senin gibiyim cnm kötü bisey duycam diye cok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…