Çalışan kadın için olmazsa olmaz bence. Sut sağma makinesini ben aktif olarak kullandım. Hatta dışarı gezmek için çıkarken dışarıda emzirmekle uğraşmamak için evde sagiyordum, dışarıda biberonla veriyordum.
Biberon ve emzik konusunda farklı görüşler var ama ben bebeğimi alıştırmak istiyorum. İlk bebegimi emzige alistirmadim çok zorlandım. Biberonla bir sıkıntısı yoktu.
Açıkçası bende ayrıntılı ultrason sonrası almaya başlamayı düşünüyorum.Günaydın kızlarherkes neredeyse cinsiyeti öğrendi tahmin bile olsa bizimde öğleden sonra kontrolümüz var ben onun sağlıklı olduğunu görünce herşeyi unutuyorum inşallah yine sağlıklı olduğunu göreyim cinsiyetin acelesi yok benim bir arkadaşa 14. Haftada kız dediler arkadaşım herşeyi almaya başlamış %100 deyince sonra 20. Haftada hooop oğluşunuzda çok sağlıklı demez mi ben bile el emeği kız için birşeyler yapmıştım arkadaşıma tam ona gönderdiğim gün öğrendim hepimiz şok olduk maşallah şuan oğluşu 6 aylık oldu bile o yüzden bende diyorum emin olmadan çok öyle önemli alınacak şeyleri almayacağım
7.aydan sonra cok agirlasmaz miyiz? Hani beşik oda falan normal de kıyafetler icin bence 5. 6. Aydan sonra alinmaliArkadaşlar hepinizi anlıyorum heyecanlı ve meraklısınız cinsiyetler için ama şu içinde bulunduğumuz dönemde normal muayenelerinizin dışında sadece cinsiyet öğrenmek için bence hastanelere gitmeyin sonuçta kimde ne var bilmediğimiz bir dönem. Bizlerde risk alabilcek kişiler değiliz şuanda bağışıklığımız ne kadar güçlü bilmiyoruz allah korusun hasta olsak o ateş çocuğu nasıl etkiler bilmiyoruz şimdi bi parol içerken 10 kere düşünüyoruz o zaman o ilaçları nasıl içeriz bilmiyoruz o yüzden bence sabırlı olalım bebeklerimiz için. Alışveriş için de acele etmeyin naçizane 7.aydan sonra bence yapmaya başlayın.
Ben ilk çocuğumda 7.aydan sonra yaptım zaten çok fazla alıncak bişey olmuyor hastane çıkışlarının içinde battaniyeye kadar oluyor. Bizim bide anane babaanne de çok şey almıştı hızlı büyüdükleri için ilk dönem fazla kıyafet almamıştık . Sonra da ihtiyaç oldukça gidip alındı.7.aydan sonra cok agirlasmaz miyiz? Hani beşik oda falan normal de kıyafetler icin bence 5. 6. Aydan sonra alinmali
Tam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırımBen ilk çocuğumda 7.aydan sonra yaptım zaten çok fazla alıncak bişey olmuyor hastane çıkışlarının içinde battaniyeye kadar oluyor. Bizim bide anane babaanne de çok şey almıştı hızlı büyüdükleri için ilk dönem fazla kıyafet almamıştık . Sonra da ihtiyaç oldukça gidip alındı.
Sizin gibi düşünüyorum Ben şmdiden ağırım 7den sonra ne olurum kim bilir 2 aydır halsizlikten hiç çarşıya gitmedim ihtiyac olan şeylerimi bile erteliyorum bide etrafımdakiler 7 den sonra ne zaman doğcağı belli olmaz hazır olmak lazım diyo7.aydan sonra cok agirlasmaz miyiz? Hani beşik oda falan normal de kıyafetler icin bence 5. 6. Aydan sonra alinmali
Maalesef kötü bi zamana denk geldik o yüzden bende işim dışında dışarı çok fazla çıkma taraftarı değilim her alışverişimi internetten üzerinden yapıyorum.Allahtan oğlumdan kalan kıyafetler tertemiz büyük çoğunluk onları kullanırım özel 1 takım hastane çıkışı alırım onun haricinde çok beğendiğim bişey olursa alırım toplu alışveriş işim olmaz.Tam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırım
Bende canım sadece kendim evde amugurimi felan yapıyorum sıkıldığımda onla ilgili birşeyler yapmak istiyorum bir tane yaptım sarı yaptım ikisinide olur diye,Açıkçası bende ayrıntılı ultrason sonrası almaya başlamayı düşünüyorum.
Merak etmiyorum dedim dra, cunku cok gergin ve stresliyim tek duam saglikli olmasi kiz erkek hic onemli degil, belkide ilk bebek oldugu icin, pipisiymis gosterdi burdan anladim dedi ama ben benzetemedim, bi de oraya yatinca kalbim gup gup, gozlerim dolu, dokturun soyledigini bile anlamiyorum, onceden kotu bi tecrube yasadigim icin belkide stresim, artik asmam gerekir ama nasil basaricam bilmiyorum,Hayırlı olsunBen dün 2li test için gittim. 12+1deyim ama söylemedi doktor. İzine çıkacakmış üstelik Teee eylülde gidebileceğim doktora o yüzden öğrenemeyeceğim. Ay ben çatlıcam ya
7.aydan sonra cok agirlasmaz miyiz? Hani beşik oda falan normal de kıyafetler icin bence 5. 6. Aydan sonra alinmali
Anne yannda mı kullanıcaksınız ben bi tanıdğmın beşiğini kullanıcam odada zaten dolap var dolabada gerek duymuyorum ama yatak odasına 1 sene yanmda olsun istediğim için bişi almak istiyorum park yatak mı sepet beşik mi diğer seçenekler ne yapsam bilemedimben oda yapmıycam walla sadece bi park yatak alıcam
Anne yannda mı kullanıcaksınız ben bi tanıdğmın beşiğini kullanıcam odada zaten dolap var dolabada gerek duymuyorum ama yatak odasına 1 sene yanmda olsun istediğim için bişi almak istiyorum park yatak mı sepet beşik mi diğer seçenekler ne yapsam bilemedim
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. İlk bebek için cinsiyet secilmesi bana da hiç doğru gelmiyor. Herkes için hayırlısı olsunMerak etmiyorum dedim dra, cunku cok gergin ve stresliyim tek duam saglikli olmasi kiz erkek hic onemli degil, belkide ilk bebek oldugu icin, pipisiymis gosterdi burdan anladim dedi ama ben benzetemedim, bi de oraya yatinca kalbim gup gup, gozlerim dolu, dokturun soyledigini bile anlamiyorum, onceden kotu bi tecrube yasadigim icin belkide stresim, artik asmam gerekir ama nasil basaricam bilmiyorum,
Ben de park yatak istiyorum. Bazısı anne yanına göre ayarlanabiliyor. Yoyko diye bı model beğenmiştim ama şuan stokta yok. Anne yani ayarlanabilir güzel bir model bulursanız yazar mısınız :)benm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum
Ben de park yatak istiyorum. Bazısı anne yanına göre ayarlanabiliyor. Yoyko diye bı model beğenmiştim ama şuan stokta yok. Anne yani ayarlanabilir güzel bir model bulursanız yazar mısınız :)
Süt sağma makinesini al canım ben ilk doğumumda sağ göğsümden sadece süt geliyordu hemşire soldanda vermelisin yoksa biriken süt acayip can yakıyor göğüste ben sağarak getirebildim sol göğsümden sütübilmiyorum olabilir belki de haklısınız bilemedim.
Benimde ağrılarım oluyo biraz ev isi yapinca ev isi dediğim de yemek sofra toplamak falan temizlik yapsam ölürüm heraldeSizin gibi düşünüyorum Ben şmdiden ağırım 7den sonra ne olurum kim bilir 2 aydır halsizlikten hiç çarşıya gitmedim ihtiyac olan şeylerimi bile erteliyorum bide etrafımdakiler 7 den sonra ne zaman doğcağı belli olmaz hazır olmak lazım diyo
3 ay geçsin rahatlarsın biraz dedi doktorum bana. Benim kötü tecrübem olmamasina ragmen bende senin gibiyim cnm kötü bisey duycam diye cok korkuyorum..Merak etmiyorum dedim dra, cunku cok gergin ve stresliyim tek duam saglikli olmasi kiz erkek hic onemli degil, belkide ilk bebek oldugu icin, pipisiymis gosterdi burdan anladim dedi ama ben benzetemedim, bi de oraya yatinca kalbim gup gup, gozlerim dolu, dokturun soyledigini bile anlamiyorum, onceden kotu bi tecrube yasadigim icin belkide stresim, artik asmam gerekir ama nasil basaricam bilmiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?