2021 Şubat Anneleri

ben kendi şifonyerimi tamamen oğlum için kullanmıştım şimdiye kadar yetti de ama 2.olunca mecbur büyük bişey almak lazım
Aslında oda mantikli. Peki besikler ortalama kac yasa kadar kullanılıyor? Sepet beşik küçük o kullanılmaz da park yatak yada diğerleri

benm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum
Montessoriler güzel duruyo evet
Benimde ağrılarım oluyo biraz ev isi yapinca ev isi dediğim de yemek sofra toplamak falan temizlik yapsam ölürüm heralde kesinlikle öyle 7. Aya girince herşeyi hazır olmasi lazim diyo benim etrafındaki kişiler de.
Bende de temizlik yok yemeği zor hazırlıyom oda bi çeşit hemencik :) sağolsn eşim evi süpürüyo camlarda kalsın artık millet laf dicek diye bu halimle onlarla uğraşamıcam :) :)

Sorma bende öğrendiğimden beri camlar cam balkonum berbat halde balkonlarima da cok cikmadigimiz icin eşim erteliyor sürekli yikamayi. Cok şükür benim esim de yapıyo temizlik

Aslında oda mantikli. Peki besikler ortalama kac yasa kadar kullanılıyor? Sepet beşik küçük o kullanılmaz da park yatak yada diğerleri
Benim 12 yaşında kaynım var sağolsun kayınvalidem onun sepet beşiğini saklamış onu 4-5 ay civarı kullandık ondan sonra da çilekten karyola aldık oğluma şimdi de onu kullanıyoruz.
bu serinin karyolasını aldık 70x140 olarak ilerleyen yaşlarda da kullanması için.

Cok güzelmiş cnm güle gule kullansin pasa kac yasa kadar kullanılıyor mesela bu karyola

Beş yıl önce e bebekten kızıma almıştık chıcco kırmızı bebek arabası şimdi yine onu kullanacagım inşşalah o kadar memnundum ki pratik , tek elle arabaya koyup cıkarıp kurabilirsin , beş yasında kızım halen biniyor avm de pandemi öncesi tabi. Süt sağ a aletine de gerek vaemı bilmiyorum kızımda emzirmiştim direkt

Sizin bebek arabasının modeli neydi

Kızlar cinsiyette son zamanlarda cok yanıldıgını duyuyorum arkadaşlardan doktorların. Bizim cinsiyet öncesi almamız gereken nelerdir siZce, benim parkbeşik bebek arabası kızımdan kaldı zaten kırmızı almıştım erkekte olsa bebiş kullanırız, ama bence ilk alışveriş için en uygun yer e bebek aklıma gelmeyeni bile orda görünce almıştım. Şimdi avm e girmiyorum internet üzerinden yapayım diyorum alışverişleri.

beni n'olur kimse yanlış anlamasın heveslerinizi bir anne olarak gayet iyi anlıyorum, evlerden ırak olsun; ablamın gelini ikizlerini hiçbir problem yokken 5.5 aylık hamileyken kaybetti. bu gibi erken alışverişler sonrasında psikolojik olarak yıpratabilir,üzebilir. 30. haftaları beklemek lazım sabırla. ben kızımda her şeyi çalıştığım ve tek olduğum için internetten aldım. aldığım hiçbir şeyde de problem yaşamadım. ama bazı şeyler cidden çöp oldu, çabuk büyüyorlar; çok ufak kıyafetlerden fazla almamak lazımmış mesela emzikler, süt sağma makinası, diş kaşıyıcılar, ezirme yastığı hepsi çöp oldu hanfendi istemediği için ... bebek arabası baston, eğer arabanız küçükse kabin tipi bebek arabaları diyebilirim... zaten pandemide de kışın araba da lazım olmaz gibi geliyor. benim gibi özgür ruhlu bi velediniz olursa bebek arabasını önden ittirir onu da kucağınızda taşırsınız

Canım hislerime tercüman oluyorsun valla bende yazmak istedim ama sonra hep olumsuz konuşuyo gibi oluyorum diye yazmadım.Benimde ilk hamileliğimde 6.ayda erken doğum riskim vardı bende hevesle 4.-5.aylarda arabasına kadar almıştım .6.aydan sonra riskim olduğu için hep evdeydim o zaman o kadar pişman olmuştum ki aldığıma allah korusun yavruma bişey olsa o kadar şeyi napardım sürekli günleri sayardım ki 30.hafta olsun 32.olsun da kendini kurtarsın diye o psikoloji gerçekten çok zor. O yüzden bence bebek kendini kurtardıktan sonra alışveriş yapmak daha mantıklı ne kadar ağır olursanız olun kızlar hepsini 1 günde yapmanıza gerek yok o kadar çok zamanınız oluyo ki herşey de yetişiyor.

siz deneyimli anneler haklı uyarılarda bulunuyosunuz onda hiç sıkıntı yok ama muhakkak sizi de uyaran olmuştur bizim gibi dinlememişsinizdir :) o yuzden bu sirkülasyon böyle devam edecek ilk heves başka şey .

sürekli korkup bişi olacak demek de anlamsız kalıyo bana göre zaten o acıdan eşya parasını kimsenn düşüneceğini sanmıyorum. almak isteyen alsın istemeyen beklesin en iyisi bu bence. mesela ben de şu ana kadar bi çöp bile almadım kendi tercihim 8.aya kadar beklemek

İnan beni uyaran kimse olmadı olsa biraz olsa dinlerdim.Ben yapı gereği de garantici bi insanımdır. İlk hamileliğimde bana kalsa yine alışverişi sona bırakırdım ama kayınvalidem benim almak istediklerimm var diyince onlarla birlikte 5.ayda alışverişe çıktık öylelikle bir çok şeyi aldık. Bilmiyorum biliyo musun kitikate diye organik bi mağaza var ordan hevesle o kadar çok şey aldım ki ama sor hangisini giydirebildim daha etiketi sökülmemiş kıyafetler duruyor. Aynı zamanda baby nest aldım o da öyle 2 kere anca kullandım öyle duruyor. Demem o ki tabiki almak istediklerinizi alın hoşunuza giden şeyler olucaktır ama büyük şeyleri bence sona bırakın bunlar para olunca hemen alınıcak şeyler zaten. Sadece olumsuzluk düşüncesi de değil canım aldıklarımın çoğunu kullanamadım israf oldu.Mesela ben emziren bir anneyim ama şe gidene kadar hiç süt sağma makinesine ihtiyacım olmadı.Herkesin durumu farklı olabiliyor o yüzden onu da doğumdan sonra alın diye fikir verdim mesela sütüm gelmese süt sağma makinesini almış olsam nolcak verdiğim paraya yazık olucak.İhtiyaç halinde zaten alınır . Tabiki bunlar benim düşüncem benim yaşadıklarım herkes kendine ne uygun görüyorsa onu yapar yapsın da içinizde bişey de kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…