Benim canım doktorum küçük bi parti yapiyo 14.haftada balonlaKızlar cinsiyet partisi yapmayı planlayan veya yapan yok mu aranızda ??
Cinsiyetleri öğrenmeye başladı çoğunuz
Kesinlikle tahminde bulunuyorlar ama emin olmadıkları için söylemiyorlar, dilini tutamayan söyluyor sanırım ☺
Aynıyızzzzzz
gündüz bırakali 1 hafta oldu şimdilik sıkıntı yaşamadım. Ağzını boş bırakmamak kar nini doyurmak şartı ile sıkıntı çıkarmadı:) gece belki sıkıntı olir bilmiyorum ama onu bırakmaya benim gönlüm razı değil 1 2 ay daha emsin gece14 ay az değilki ben de 18 ay emzirmiştim kızımı hiç vicdan yapmayın ama bıraktırmak sizi biraz yoracaktır.
aynen öyle: ) bende diyorum ya 2. Çocuğum böyle güzel olurmu bunun kadar severmiyim imkansız geliyor bazen . Ama herkes kucağına alınca ikiside eşit olur merak etme diyorAnnelik hep bir delilik hali zaten, o vicdan hiç bitmiyor. Dün mesela sitede kızım bir çocukla oynadı anneside yanındaydı kucağına aldı dans ettiler zıpladılar filan ben tabi artık yapamıyorum bizimkide gitti kadınla oynamak istedi içim ezildi böyle gece uyuyunca yatağına yatırmadım aldım koynuma öyle öpe koklaya uyudum sabaha kadar hatta sabah uyanınca annee beni koynunda yatırmışsın tüm gece diye sevindi. Sonra bazen acaba karnımdaki bebeğimi onun kadar sevebilecek miyim diye korkuya kapılıp üzülüyorum. Sanki kızım da daha hevesliydim gibi geliyor. Bunda da heyecanlıyım ama ya onun kadar değilse diye kendimi yokluyorum işte hep bir delilik hali.
Canım acıma olmuyor normal emzirirken, kızım hiç ısırmadı dişi çıkınca da ama ilk günler bebek emmeyi öğrenene kadar yara olma ihtimali var. Sana şöyle söyleyeyim ben normal şartlarda memelerime dokunulmasından nefret ederim acayip öfkeleniyorum ve tamamen iç güdüsel ( eşim dokunamaz) hani kediler öyle göbeğinin sevilmesinden hoşlanmaz ya geçirirler tırnakları refleks olarak aynını yapabilirimama kızımı 2 yıl emzirdim hiç sıkıntısız bir kere bile daral gelmedi, ama 2 yıldır ara ara gelip öpmek koklamak ellemek istiyor sinir geliyor çok ürkütmekte istemiyorum çocuğu dişlerimi sıkıyorum resmen tik gibi bişi anlayacağım. Kafana takma emzirmek çok keyifli
Ben bir önceki gebeliğim de ve emzirme döneminde kullandım kalsiyum magnezyum d vit karışımı bir takviye osteocare adı vitabiotics markası. Benim kızımın süt süt ürünlerine alerjisi var ben 2 yıl emzirirken kalsiyum alamadım ve bu takviyeyi kullanmaya devam ettim.
Hatta küçük daha çok sevilir diyorlar :)gündüz bırakali 1 hafta oldu şimdilik sıkıntı yaşamadım. Ağzını boş bırakmamak kar nini doyurmak şartı ile sıkıntı çıkarmadı:) gece belki sıkıntı olir bilmiyorum ama onu bırakmaya benim gönlüm razı değil 1 2 ay daha emsin gece
aynen öyle: ) bende diyorum ya 2. Çocuğum böyle güzel olurmu bunun kadar severmiyim imkansız geliyor bazen . Ama herkes kucağına alınca ikiside eşit olur merak etme diyor
Ben yapmayı çok istiyodum ama cinsiyeti öğrenir öğrenmez herkese dakikasında haber verdimKızlar cinsiyet partisi yapmayı planlayan veya yapan yok mu aranızda ??
Cinsiyetleri öğrenmeye başladı çoğunuz
Evet uzun uğraşlar ve kayıptan sonra rabbim nasip ederse ilk olacakAynen bebişlere de belli olmaz benim arkadaşımın oğlu 19 a kadar göstermemişti kendini
Evet sizin ilk bebiş mi
Yaa ne tatlıBenim canım doktorum küçük bi parti yapiyo 14.haftada balonla
Ben yapmayı çok istiyodum ama cinsiyeti öğrenir öğrenmez herkese dakikasında haber verdim
Degisirmi bilmiyom benimki kesin konuştu bide bı yerde okumuştum kese yuvarlaksa kız uzunsa erkek oluyomus benimki ikiz (tüp bebek )gerçekten biri yusyuvarlak biride uzun anlam veremiyodum şekline doktorda biri kız biri erkek dediYaa ne tatlınette görmüştüm öyle doktor videoları. Ne güzel bir incelik. Çok zor bir şey de değil halbuki .
Ama sizde öğrenmeyecektiniz ki. Benim doktorumda pat diye söyledi bi sor öğrenmek istiyor musun diye. Sonra %90 erkek dedi sonra yok kızda olanlar dedi. Bir hafta sonra gittik erkek demiştiniz diyorum yanılmışım dedi. En son 3. Hafta sonra netleşir dedi. Aşırı sinir olsam da en azından hala muallakta olduğu için parti yapabileceğim için sevindm.
Bizimki de bugün dilini tutamadı ve benim hiç aklımda yokken 2 li testi yaptırıp çıkarken tahminimiz de erkek dedi emin misiniz dedim erkek dedi valla yüzde felan da vermedi emin gibiydiKesinlikle tahminde bulunuyorlar ama emin olmadıkları için söylemiyorlar, dilini tutamayan söyluyor sanırım
2014te oğluma chicco lite way almıştım. 2016ta ufaklığa kullandım hiç ara vermeden. Sonrasında ikisini birden bindirdik hep ama hep... her hafta pazara gidip çocuklarla bir de pazar eşyalarını taşıdık :) şuan halen 4,5 yaşındaki oğlumu taşıyorum gitmem gereken yerlere. Hiç bir deformasyon olmadı sadece arkaya çok yük asınca ağdırıyor. Yani o da olağn dışı bir kullanım olduğu için. 3.bebişe de bunu kullanacaktık ama bu son sıcaklarda balkonda bıraktığım için rengi çok solmuş. Katlanması açması kolay baston olduğu için yer kaplama sorunu da yaşamıyoruz. Yenidoğanla ben sık gezerim derseniz de tavsiye etmem. Bastonlara yenidoğan bindirilemiyor.Benim beğendiğim Chicco ohlala 2 modeli. Ben travel sistem istemiyorum. Önemli olan hafif olması, kolay kapanması ve açılması ve küçük araba bagajına sigmasi. Ben tek başıma da bebeği dışarı cikarabilmeliyim esim her zaman yanımda olmuyor. İsteklerimi karşılayan bebek arabası bu :)
Bebek çok küçükken kanguru kullanırım heralde. İlk bebeğimde de öyle yapmistim
Nokta atışı tercihleri yaparsanız internetten hepsini alırsınız hiç endişe etmeyin canım. Burda hepimiz ayrı ayrı araştırıp ortak kararlar vereceğiz büyük ihtimal :)Tam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırım
Ben de park yatak kullandım çocuklara. Kullanışlı gerçekten. Tek sıkıntısı yükselticiye rağmen derin kalıyordu bizim park yatak. her emzirmede alıp koyarken bel ağrısı nüksediyordu.benm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum
Buna bayıldım. Anne yanı olan park yatak yok biliyordum. Doğduktan sonra annenin de rahatlığı için bebeği alıp koyması açısından çok iyi. ilk bebeğim olsa Kesin bunu alırdım.Ben de park yatak istiyorum. Bazısı anne yanına göre ayarlanabiliyor. Yoyko diye bı model beğenmiştim ama şuan stokta yok. Anne yani ayarlanabilir güzel bir model bulursanız yazar mısınız :)
Park yatağı ben de 1 yaş sonrasına kadar kullandım. Bazen bizim yatakta bazen kendi yatağında devam ettik. Biz de bu modelden Dolap şifonyer ve iki yatağı alıp birleştirdim Yan korumalarıyla birlikte geniş geniş yatıyorlar :) çok seviyorum bu seriyi.Benim 12 yaşında kaynım var sağolsun kayınvalidem onun sepet beşiğini saklamış onu 4-5 ay civarı kullandık ondan sonra da çilekten karyola aldık oğluma şimdi de onu kullanıyoruz.
bu serinin karyolasını aldık 70x140 olarak ilerleyen yaşlarda da kullanması için.Mocha Baby Serisi Ürünleri
Sallanan - Büyüyen seçenekleri ile bebeğiniz büyüdüğünde de rahaklıkla kullanabileceğiniz Mocha Baby Serisi.www.cilek.com
Canım alır koynuna yatarsın Hiç bir şeyi olmasa bile :) Ben ilk bebeğime kıyafet konusunda tecrübesiz olduğumdan alakasız şeyler almışım. Baktım sürekli çiş kaka kaçırıyor kıyafet yetişmiyor. Hemen eşimi gönderdim bolca zıbın aldırdım koşa programda yıkayıp kuruttumişte demek istediğim tam da buydu :) ben de 7,5 aylk doğmşm mesela ben de o yuzden 8i beklycem maksat kafam rahat etsin
Bende çok sevdim canım benim yatak odama da çok güzel uydu rengi falan çok hoş duruyo dediğin gibi rahat da :)Park yatağı ben de 1 yaş sonrasına kadar kullandım. Bazen bizim yatakta bazen kendi yatağında devam ettik. Biz de bu modelden Dolap şifonyer ve iki yatağı alıp birleştirdim Yan korumalarıyla birlikte geniş geniş yatıyorlar :) çok seviyorum bu seriyi.
Erkek dedi ama yanılma payı bıraktıSelam cinsiyet öğrenen var mı aranızda benim tahmini 12 şubat bi 10 gün sonra gidicem nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?