2021 Şubat Anneleri

14 ay az değilki ben de 18 ay emzirmiştim kızımı hiç vicdan yapmayın ama bıraktırmak sizi biraz yoracaktır.
gündüz bırakali 1 hafta oldu şimdilik sıkıntı yaşamadım. Ağzını boş bırakmamak kar nini doyurmak şartı ile sıkıntı çıkarmadı:) gece belki sıkıntı olir bilmiyorum ama onu bırakmaya benim gönlüm razı değil 1 2 ay daha emsin gece
aynen öyle: ) bende diyorum ya 2. Çocuğum böyle güzel olurmu bunun kadar severmiyim imkansız geliyor bazen . Ama herkes kucağına alınca ikiside eşit olur merak etme diyor

Hatta küçük daha çok sevilir diyorlar :)

Benim canım doktorum küçük bi parti yapiyo 14.haftada balonla
Yaa ne tatlı nette görmüştüm öyle doktor videoları. Ne güzel bir incelik. Çok zor bir şey de değil halbuki .

Ben yapmayı çok istiyodum ama cinsiyeti öğrenir öğrenmez herkese dakikasında haber verdim
Ama sizde öğrenmeyecektiniz ki. Benim doktorumda pat diye söyledi bi sor öğrenmek istiyor musun diye. Sonra %90 erkek dedi sonra yok kızda olanlar dedi. Bir hafta sonra gittik erkek demiştiniz diyorum yanılmışım dedi. En son 3. Hafta sonra netleşir dedi. Aşırı sinir olsam da en azından hala muallakta olduğu için parti yapabileceğim için sevindm.

Degisirmi bilmiyom benimki kesin konuştu bide bı yerde okumuştum kese yuvarlaksa kız uzunsa erkek oluyomus benimki ikiz (tüp bebek )gerçekten biri yusyuvarlak biride uzun anlam veremiyodum şekline doktorda biri kız biri erkek dedi bide bı tanıdığım iki embriyo koydularsa birini kız birini erkek koymuşlardır dedi hiç şaşırmış gibi olmadım oyuzden doktor cinsiyeti soyleyince

Kesinlikle tahminde bulunuyorlar ama emin olmadıkları için söylemiyorlar, dilini tutamayan söyluyor sanırım
Bizimki de bugün dilini tutamadı ve benim hiç aklımda yokken 2 li testi yaptırıp çıkarken tahminimiz de erkek dedi emin misiniz dedim erkek dedi valla yüzde felan da vermedi emin gibiydi

2014te oğluma chicco lite way almıştım. 2016ta ufaklığa kullandım hiç ara vermeden. Sonrasında ikisini birden bindirdik hep ama hep... her hafta pazara gidip çocuklarla bir de pazar eşyalarını taşıdık :) şuan halen 4,5 yaşındaki oğlumu taşıyorum gitmem gereken yerlere. Hiç bir deformasyon olmadı sadece arkaya çok yük asınca ağdırıyor. Yani o da olağn dışı bir kullanım olduğu için. 3.bebişe de bunu kullanacaktık ama bu son sıcaklarda balkonda bıraktığım için rengi çok solmuş. Katlanması açması kolay baston olduğu için yer kaplama sorunu da yaşamıyoruz. Yenidoğanla ben sık gezerim derseniz de tavsiye etmem. Bastonlara yenidoğan bindirilemiyor.

Tam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırım
Nokta atışı tercihleri yaparsanız internetten hepsini alırsınız hiç endişe etmeyin canım. Burda hepimiz ayrı ayrı araştırıp ortak kararlar vereceğiz büyük ihtimal :)

benm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum
Ben de park yatak kullandım çocuklara. Kullanışlı gerçekten. Tek sıkıntısı yükselticiye rağmen derin kalıyordu bizim park yatak. her emzirmede alıp koyarken bel ağrısı nüksediyordu.

Bebek arabası konusunda travel sistem de kullandım ama çok hantaldı baby2go nun iki parça olması arabaya sığmaması filan zordu. Ama yolda sürüş konforu güzeldi sonra chicco ohlala aldım hala kullanıyoruz yani pandemiden dolayı evdeyiz de normal şartlarda kullandığım ürün sürüş travella karşılaşınca zor ama alışılıyo.

Ben de park yatak istiyorum. Bazısı anne yanına göre ayarlanabiliyor. Yoyko diye bı model beğenmiştim ama şuan stokta yok. Anne yani ayarlanabilir güzel bir model bulursanız yazar mısınız :)
Buna bayıldım. Anne yanı olan park yatak yok biliyordum. Doğduktan sonra annenin de rahatlığı için bebeği alıp koyması açısından çok iyi. ilk bebeğim olsa Kesin bunu alırdım.

Yatak için kesinlikle park yatak tepe tepe 3-4 yıl kullanırsınız. Reflü yastığı çok işimi görmüştü. Bebek yıkama küveti filesi bence boş yer kaplıyo sinir oluyorum ben ben duşa kabine birlikte girip tabureye oturup dizime müslin örtüp kendi başıma yıkadım bazen lavaboda yıkadım. Poposunu evdeysek %90 lavaboda yıkadım.

Park yatağı ben de 1 yaş sonrasına kadar kullandım. Bazen bizim yatakta bazen kendi yatağında devam ettik. Biz de bu modelden Dolap şifonyer ve iki yatağı alıp birleştirdim Yan korumalarıyla birlikte geniş geniş yatıyorlar :) çok seviyorum bu seriyi.

işte demek istediğim tam da buydu :) ben de 7,5 aylk doğmşm mesela ben de o yuzden 8i beklycem maksat kafam rahat etsin
Canım alır koynuna yatarsın Hiç bir şeyi olmasa bile :) Ben ilk bebeğime kıyafet konusunda tecrübesiz olduğumdan alakasız şeyler almışım. Baktım sürekli çiş kaka kaçırıyor kıyafet yetişmiyor. Hemen eşimi gönderdim bolca zıbın aldırdım koşa programda yıkayıp kuruttum Müslin örtü felanbilmiyorum yaz sıcağı diye tülbent örtüyordum uyurken annelerde çareler tükenmez emin ol

Bende çok sevdim canım benim yatak odama da çok güzel uydu rengi falan çok hoş duruyo dediğin gibi rahat da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…