Birşey sorucam Kızlar.Benim dr un ultrason aleti iyi mi değil acaba hiç net değil. Bazı arkadaşlar resim koyuyor herşey çok güzel net görünüyor. Sırf bu yüzden dr u değiştiresim var.
Lite way 3ü doğumdan itibaren kullandı arkadaşım, düz yatışı var. Ben de joie brisk lx kullandım muadil ürünler. travelim vardı hantallığı görünce 4. Ayda sattım. Bastona geçtim hemen. İki baston da düz yatışlı... Chicco Lite way 3ün extra kış için ayak korucusu da var ve mantıklı. Bastonlar normalde 15 kiloya kadar taşıyor ama bu iki ürün de rahat 20 kiloya kadar olan çocugu taşır.
Yani doğru düzgün görüyor mu diye düşünüyorum. Ben bakınca bişey anlamıyorum Herhalde o anlıyordurbazı doktorlarn hakkaten kalitesz benm doktorumunda öyle.
Benimki momfortbaby ama üstüne daha iyi olduğu söylenen Solomom, mamadus felan çıktı. Slinglerin İse çok kullanışlı olduğunu söyleyenlerde var onları hiç denemedim.Kızlar kanguru onerınız var mı neko switch var bıldıgım bir de bobo kullanan memnun kalan var mı
Bende merak ediyorum benim hala risk devam ettiği icin sormadim henüz doktoruma bide ağrılarım oluyo biraz is yapınca. Biraz geçsin zaman sorucam benden once soran olursa yazsinben de bunu takip edeym hamile kalmadan önce yapıyodm ne güzel
Oturma odası için ikinci bir beşik yerine ev tipi ana kucağı dusunebilirsin. İlk altı aylık dönemde mutfağa oturma odasına sen neredeysen oraya rahatlıkla tasiyabilirsin. Sallanabiliyor da. Üzerinde uyurkenken de etrafı izlerken de rahat ediyor bebek. Besik formuna donusebilenleri de var.Kızlar benim yatak odam çok küçük
Nasıl yapsam bilemedim
Evimde 2+1 oturma odamın bir kısmına güzel bir beşik alıp yatak odasına da küçük bi beşik mi alsam acaba
Kullanışlı ama küçük beşik tavsiyesi olan varmıı
Bi ay once falan ağrım var diye en yakın ozel hastaneye gitmiştim doktor nasıl gördü bebeği anlayamadım bi ultrason resmi verdi hoc anlaşılmıyor.. Kalp atisini göstermişti o zaman içim rahat etmişti. Gerçekten cok kotu bazilari.Birşey sorucam Kızlar.Benim dr un ultrason aleti iyi mi değil acaba hiç net değil. Bazı arkadaşlar resim koyuyor herşey çok güzel net görünüyor. Sırf bu yüzden dr u değiştiresim var.
ben dört aylıkken kullandım sorun yaşamadım ama kızım tombikti belki doldurdu içini bilemedim şimdi. Ama Chicco Lite way3 aynısı onu arkadaşım doğumdan itibaren kullandı. Ele avuca gelene kadar puset kanguru daha kullanışlıjoie sanırım iyi ben de joie düşünüyorum walla gayet kullanışlı diyolar kullanıcılar.
ama bebk doğar doğmaz joie brisk kullanabilirmiyiz
ben dört aylıkken kullandım sorun yaşamadım ama kızım tombikti belki doldurdu içini bilemedim şimdi. Ama Chicco Lite way3 aynısı onu arkadaşım doğumdan itibaren kullandı. Ele avuca gelene kadar puset kanguru daha kullanışlı
Yaa inşallah hayırlısıyla, sabırsızlıkla bekliyorum. beni bu defa korku aldı ya plasenta yukarı çıkmaz da erken doğum olursa diye. 24. Haftaya geldiğimizde netleşicek, resmen gün sayıyorum o yüzden. ağrımdan hala çıkmadığının farkındayım şu ananladım çook tişkür ederim bu arada sizinle 15. haftamız bitmek üzere zaman ilerliyor inşallah bir an önce 30ları görürüz :)
Gebeliği stresli gecen annelerin bebekleri doğduktan sonra cok ağlarmıs diye bi yazı okumuştum gecenlerde,Kızlar çok üzüldüğümüz ağladığımız zaman bebeğe bişey olur mu?
Kesinlikle doğru. Kızıma hamile kaldıgımda henüz yeni evliydim,daha eşime alışamamışken bebek fikri beni çok korkuttu stres kavga gürültü ağlamalarla geçti. Normalde de stresli bir tipimdir.Kolik bir kızım oldu 2 yaşına kadar ne ağlaması bitti, ne siniri. Şimdi bunda daha rahat olmaya çalışıyorum . Gerçekten annenim rahatlığı ve sakinliği yada gerginliği ve stresi bebeğe yansıyor. Pandemi dönemine denk gelsekte Bol sakinlik huzur ile geçsin günlerimiz inşşalah.Gebeliği stresli gecen annelerin bebekleri doğduktan sonra cok ağlarmıs diye bi yazı okumuştum gecenlerde,
Bence güzel düşünün güzel olsun streste korkuda ağrı yapar. Hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde alalım kucaklarımıza minik mucizelerimiizi inşallahYaa inşallah hayırlısıyla, sabırsızlıkla bekliyorum. beni bu defa korku aldı ya plasenta yukarı çıkmaz da erken doğum olursa diye. 24. Haftaya geldiğimizde netleşicek, resmen gün sayıyorum o yüzden. ağrımdan hala çıkmadığının farkındayım şu an
Devlet hastanellerindekiler genelde çok eski oluyo bende bir kere özele gittim kanama olduktan sonra içim rahat etsin diye ciddi bi fark var makinedeYani doğru düzgün görüyor mu diye düşünüyorum. Ben bakınca bişey anlamıyorum Herhalde o anlıyordurNe bileyim saçma mı düşünüyorum. Birisi koymuştu 4 boyutlu mu öyle ten renginde bebek netti hem de 13 haftalıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?