Evet bana da 12. Haftada kızımı söylemişti net bir şekilde hatta aynı doktor erkek dedi ama yanılma payı bıraktı bir dahaki gelişinde ne t konuşuruz dediBenimki tahmin bile yapmadı kücük daha dedi bu 2. Hamileliğim kızımda ikili testinde doktorumuz büyük ihtimalle kız demisti simdiki biraz garantici söylemiyo
Bence zaten turizm sezonu bitmesini bekliyorlar ekimde en fazla kasımda yine sokağa çıkma yasağı olur yasak olduğu dönemden daha kötü durumdayız ama normalleşme oldu nedenseTam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırım
Meme reddinde ne yaptınız acaba bende dde olmuştu neden olduğunu düşünüyorsunuzBenim ilk hamileliğimden tecrübem kısaca okumak isteyen olursa:) bence kesinlikle travellardan uzak durun, reflü yatağı tam bir kurtarıcı sepet Beşik rahat 4 ay kullanırsınız ama 6 ay çok zor, anne yanı beşik yahut park yatak seçin ben bu bebeğime park yatak alacağım inşallah, ateş ölçeri çok iyi araştırıp alın derim alından ölçerdense kulaktan ölçer daha sağlıklı geliyor braun fiyatlar yüksek ancak yanılma payı yok gibi yazılım hatası yok ise, kıyafet az az alın kimi bebek çok hızlı büyüyor kimi bebek benim oğlum gibi 40 ğünlükken yenidoğan kıyafeti aldırtıyor:) süt sağma makinası süt artıkma amaçlıda çok kullanılıyor iyi bir marka almanızı öneririm bükçeniz el verirse medela, biberon avenk almıştım meme reddi oldu dr brownsdan aşırı memnun kaldım herşeyden öte sağlıkla kucaklarımıza alalım
Yaa ne güzel Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaDegisirmi bilmiyom benimki kesin konuştu bide bı yerde okumuştum kese yuvarlaksa kız uzunsa erkek oluyomus benimki ikiz (tüp bebek )gerçekten biri yusyuvarlak biride uzun anlam veremiyodum şekline doktorda biri kız biri erkek dedibide bı tanıdığım iki embriyo koydularsa birini kız birini erkek koymuşlardır dedi hiç şaşırmış gibi olmadım oyuzden doktor cinsiyeti soyleyince
Çok sık gitmeyi doğru bulmuyorum hele ki bu dönemde acil bi durum olmadığı müddetçe gitmek riskliNiye o kadar geç gidiyorsunuz 2li test yaptırmadınız mı 17 ağustosta benimde kontrolüm 13+6 da gitmiş olacağım cinsiyet acaba belli olur mu sağlık tabiki öncelik ama merak ediyor insan
Aynen öyle bugün rüyamda gördüm ultrasonda aynnı babası erkek mi dşyorun evet diyor doktor hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi önemli drğilBen 12. Haftada gidince 3 hafta sonra dedi bende giderken 15 haftalık olucam inşallah gösterir minnak sağlıklı olsun tabi ama her dönemin heyecanı farklı oluyo :)
Kızlar merhaba ben bu pazartesi Dr a gittim. 14+1 de. 1 ay sonra gel dedi ilk defa yoksa hep 3 haftaya bir gidiyordum. Sizin muayene periyotlarınız nedir?
Bir de artık sonunda değiştireceğim yeni bir doktora gideceğim sizce 3 mü 4 hafta sonrası için mi randevu alim?
15-19 haftaları arası yapılan bir test yok diye biliyorum?
Evet uzun uğraşlar ve kayıptan sonra rabbim nasip ederse ilk olacak ☺
Evet bana da 12. Haftada kızımı söylemişti net bir şekilde hatta aynı doktor erkek dedi ama yanılma payı bıraktı bir dahaki gelişinde ne t konuşuruz dedi
Aynen öyle bugün rüyamda gördüm ultrasonda aynnı babası erkek mi dşyorun evet diyor doktor hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi önemli drğilbizimki tatlı bir heyecan
Benim de etrafımdakiler özellikle kardeşim park yatak al diyor. Ama 3-4 yaşa kadar kullanılır mı tam bilemedim 2 yaşından sonra artık daha aktif öğrenmeye başlıyorlar. Montessoriyi ben de çok seviyorum. O yüzden 2 yaşında kadar park yatağı kullanıp dolap olarak da bizim kendi dolabımızın baya boş kısmını kullandıktan sonra güzel bir alan yapmak hem o dönemlerde artık kendi isteklerini beğenilerini de belirtebilir diye düşünüyorumbenm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Aslında genelde yanılmıyolar sanırım kemik ölçümüyle falanda bakıp söylüyolar ama tabi bi yanılma payı bırakmazsa sa doktorun başı ağrıcak sorumluluk almıyolar hayırlısı inşallah güzel bi hamilelik olsun inşallah
Sizinde 2 galiba suan ki diğerinden farklı mı bu hamileliğiniz bulantı yada yemek konusunda ?
Evet Allah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinKızımda hic rüya gördügümü hatırlamam ama bunda bende rüyalar görüyorum bakalım neye çıkcak
Peki kac aylıkken binebilir canim ona gore kanguru alsam sonrasında baston alsam lite way o kadar methını duydum ki artık almak istiyorum travel sistem de cok buyuk goruntusu bile yoruyor beni hıc Bı yere de sıgmıyo chicco duo yu bu yuzden elemek ıstıyorum ohlala ya da lıteway alacagım sanırım2014te oğluma chicco lite way almıştım. 2016ta ufaklığa kullandım hiç ara vermeden. Sonrasında ikisini birden bindirdik hep ama hep... her hafta pazara gidip çocuklarla bir de pazar eşyalarını taşıdık :) şuan halen 4,5 yaşındaki oğlumu taşıyorum gitmem gereken yerlere. Hiç bir deformasyon olmadı sadece arkaya çok yük asınca ağdırıyor. Yani o da olağn dışı bir kullanım olduğu için. 3.bebişe de bunu kullanacaktık ama bu son sıcaklarda balkonda bıraktığım için rengi çok solmuş. Katlanması açması kolay baston olduğu için yer kaplama sorunu da yaşamıyoruz. Yenidoğanla ben sık gezerim derseniz de tavsiye etmem. Bastonlara yenidoğan bindirilemiyor.
Kızlar bide egzersiz olarak leslie yapsam sorun olur mu acaba yapan varmı aranızda
Birnici ve geç fark edilen etken süt alerjisi, 2. Aventin akışı hızlı dr browns alınca aradaki farkı gördüm ikisine su doldurup ters çevirince fark ortaya çıkmıştı biberon değiştirince sıkıntımız geçmişti tabi birde uç problemim dlmuştu, spinal anestezinin baş ağrısı yaptığını biliyordum ama benim 4 gün migrenim tuttu kuzum o günlerde mama içtiMeme reddinde ne yaptınız acaba bende dde olmuştu neden olduğunu düşünüyorsunuz
Lite way 3ü doğumdan itibaren kullandı arkadaşım, düz yatışı var. Ben de joie brisk lx kullandım muadil ürünler. travelim vardı hantallığı görünce 4. Ayda sattım. Bastona geçtim hemen. İki baston da düz yatışlı... Chicco Lite way 3ün extra kış için ayak korucusu da var ve mantıklı. Bastonlar normalde 15 kiloya kadar taşıyor ama bu iki ürün de rahat 20 kiloya kadar olan çocugu taşır.Peki kac aylıkken binebilir canim ona gore kanguru alsam sonrasında baston alsam lite way o kadar methını duydum ki artık almak istiyorum travel sistem de cok buyuk goruntusu bile yoruyor beni hıc Bı yere de sıgmıyo chicco duo yu bu yuzden elemek ıstıyorum ohlala ya da lıteway alacagım sanırım
Chicco next2me küçük odalarda 6. Aya kadar ideal. Benzer ürün pregoda da var.Kızlar benim yatak odam çok küçük
Nasıl yapsam bilemedim
Evimde 2+1 oturma odamın bir kısmına güzel bir beşik alıp yatak odasına da küçük bi beşik mi alsam acaba
Kullanışlı ama küçük beşik tavsiyesi olan varmıı
Kızlar kanguru onerınız var mı neko switch var bıldıgım bir de bobo kullanan memnun kalan var mı
S SkyAsteR ‘nın dediği gibi yenidoğan ben de bindirdim yatay pozisyonda ama koruması yok. Kemerleri yenidoğanı sıkı tutmaya yetmiyor. Yolda giderken bebek kayıp düşecek mi diye tedirgindim hep :) o yüzden bir kaza yaşanması sözkonusu olabilir. Yenidoğan puseti arabada da kullanmak için alacaksanız zaten ilk ayLar o yeterli oluyor taşımak için. Şöyle ele ayağa gelip toparladiğında zaten kıştan çıkmış olacağız. Dediğin gibi kanguruda sıcacık taşırsın bebeğini. Kanguruyu çıkartman gereken mekanlarda Bastona yatırıp uyutabilirsin çok rahat.Peki kac aylıkken binebilir canim ona gore kanguru alsam sonrasında baston alsam lite way o kadar methını duydum ki artık almak istiyorum travel sistem de cok buyuk goruntusu bile yoruyor beni hıc Bı yere de sıgmıyo chicco duo yu bu yuzden elemek ıstıyorum ohlala ya da lıteway alacagım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?