2021 Şubat Anneleri

Benimki tahmin bile yapmadı kücük daha dedi bu 2. Hamileliğim kızımda ikili testinde doktorumuz büyük ihtimalle kız demisti simdiki biraz garantici söylemiyo
Evet bana da 12. Haftada kızımı söylemişti net bir şekilde hatta aynı doktor erkek dedi ama yanılma payı bıraktı bir dahaki gelişinde ne t konuşuruz dedi

Tam pandemi dönemine denk gelcez sanirim biraz sansisiz o konuda. Suan bile vakalar binlerde kışın daha da artar. Rahat rahat alisveris yapamayiz snaırım
Bence zaten turizm sezonu bitmesini bekliyorlar ekimde en fazla kasımda yine sokağa çıkma yasağı olur yasak olduğu dönemden daha kötü durumdayız ama normalleşme oldu nedense

Meme reddinde ne yaptınız acaba bende dde olmuştu neden olduğunu düşünüyorsunuz

Yaa ne güzel Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
Ben keseye bakınca anlayamadım valla çektiği açıya göre değişir gibi geliyor

Niye o kadar geç gidiyorsunuz 2li test yaptırmadınız mı 17 ağustosta benimde kontrolüm 13+6 da gitmiş olacağım cinsiyet acaba belli olur mu sağlık tabiki öncelik ama merak ediyor insan
Çok sık gitmeyi doğru bulmuyorum hele ki bu dönemde acil bi durum olmadığı müddetçe gitmek riskli
İkili test yaptırmadım

Ben 12. Haftada gidince 3 hafta sonra dedi bende giderken 15 haftalık olucam inşallah gösterir minnak sağlıklı olsun tabi ama her dönemin heyecanı farklı oluyo :)
Aynen öyle bugün rüyamda gördüm ultrasonda aynnı babası erkek mi dşyorun evet diyor doktor hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi önemli drğil bizimki tatlı bir heyecan

Canım bana da doktorum 1 ay aralıklarla randevu veriyor bence normal

Evet uzun uğraşlar ve kayıptan sonra rabbim nasip ederse ilk olacak ☺

Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah

Evet bana da 12. Haftada kızımı söylemişti net bir şekilde hatta aynı doktor erkek dedi ama yanılma payı bıraktı bir dahaki gelişinde ne t konuşuruz dedi

Aslında genelde yanılmıyolar sanırım kemik ölçümüyle falanda bakıp söylüyolar ama tabi bi yanılma payı bırakmazsa sa doktorun başı ağrıcak sorumluluk almıyolar hayırlısı inşallah güzel bi hamilelik olsun inşallah
Sizinde 2 galiba suan ki diğerinden farklı mı bu hamileliğiniz bulantı yada yemek konusunda ?

Aynen öyle bugün rüyamda gördüm ultrasonda aynnı babası erkek mi dşyorun evet diyor doktor hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi önemli drğil bizimki tatlı bir heyecan

Evet Allah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin Kızımda hic rüya gördügümü hatırlamam ama bunda bende rüyalar görüyorum bakalım neye çıkcak

benm işyermdekilern tavsiyesi üzerine park yatak alıcam 3 4 yaşa kadar kullanmışlar dolapta almycam şuan ilerde nasip olursa montessori seviyorum
Benim de etrafımdakiler özellikle kardeşim park yatak al diyor. Ama 3-4 yaşa kadar kullanılır mı tam bilemedim 2 yaşından sonra artık daha aktif öğrenmeye başlıyorlar. Montessoriyi ben de çok seviyorum. O yüzden 2 yaşında kadar park yatağı kullanıp dolap olarak da bizim kendi dolabımızın baya boş kısmını kullandıktan sonra güzel bir alan yapmak hem o dönemlerde artık kendi isteklerini beğenilerini de belirtebilir diye düşünüyorum

Sepet beşikler için de kullanım süresi bence çok kısa bebekler zaten 3-4 aydan itibaren dönemeye başlıyor düşme tehlikesi açısından ben tercih etmem ama dışarıdan bakınca tatlı gözüküyor tabi.

Ben biraz daha mühendis kafasıyla az yer çok işlev olarak bakıyorum eşyaların hepsine bebek arabası olarak da o yüzden Doona marka çok hoşuma gidiyor ekte resmi var puseti ile oto koltuğu aynı ama o da kaç kg kadar kullanılıyor henüz araştırmadım. Fiyatı pahalı uzun süre kullanabileceksem belki alırım diye düşündüm

Eklentiler

• BA094799-F6CF-488B-8F32-EE6E44667CB7.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar benim yatak odam çok küçük
Nasıl yapsam bilemedim
Evimde 2+1 oturma odamın bir kısmına güzel bir beşik alıp yatak odasına da küçük bi beşik mi alsam acaba
Kullanışlı ama küçük beşik tavsiyesi olan varmıı

Allahım hayırlara çıkarsın

Peki kac aylıkken binebilir canim ona gore kanguru alsam sonrasında baston alsam lite way o kadar methını duydum ki artık almak istiyorum travel sistem de cok buyuk goruntusu bile yoruyor beni hıc Bı yere de sıgmıyo chicco duo yu bu yuzden elemek ıstıyorum ohlala ya da lıteway alacagım sanırım

Son düzenleme:
Meme reddinde ne yaptınız acaba bende dde olmuştu neden olduğunu düşünüyorsunuz
Birnici ve geç fark edilen etken süt alerjisi, 2. Aventin akışı hızlı dr browns alınca aradaki farkı gördüm ikisine su doldurup ters çevirince fark ortaya çıkmıştı biberon değiştirince sıkıntımız geçmişti tabi birde uç problemim dlmuştu, spinal anestezinin baş ağrısı yaptığını biliyordum ama benim 4 gün migrenim tuttu kuzum o günlerde mama içti

Lite way 3ü doğumdan itibaren kullandı arkadaşım, düz yatışı var. Ben de joie brisk lx kullandım muadil ürünler. travelim vardı hantallığı görünce 4. Ayda sattım. Bastona geçtim hemen. İki baston da düz yatışlı... Chicco Lite way 3ün extra kış için ayak korucusu da var ve mantıklı. Bastonlar normalde 15 kiloya kadar taşıyor ama bu iki ürün de rahat 20 kiloya kadar olan çocugu taşır.

Chicco next2me küçük odalarda 6. Aya kadar ideal. Benzer ürün pregoda da var.

Kızlar kanguru onerınız var mı neko switch var bıldıgım bir de bobo kullanan memnun kalan var mı

ilk 3-4 ay boba sling kullandım sonrasında momfort almıştım 2.5 yaşa kadar kullandım momfort u sırtıma bağlayıp dağ tepe geziyordum valla bunda da neko bakıcam

S SkyAsteR ‘nın dediği gibi yenidoğan ben de bindirdim yatay pozisyonda ama koruması yok. Kemerleri yenidoğanı sıkı tutmaya yetmiyor. Yolda giderken bebek kayıp düşecek mi diye tedirgindim hep :) o yüzden bir kaza yaşanması sözkonusu olabilir. Yenidoğan puseti arabada da kullanmak için alacaksanız zaten ilk ayLar o yeterli oluyor taşımak için. Şöyle ele ayağa gelip toparladiğında zaten kıştan çıkmış olacağız. Dediğin gibi kanguruda sıcacık taşırsın bebeğini. Kanguruyu çıkartman gereken mekanlarda Bastona yatırıp uyutabilirsin çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…