Ya özele gidiyorum ben ama niye böyle dandik makine anlamadım.Devlet hastanellerindekiler genelde çok eski oluyo bende bir kere özele gittim kanama olduktan sonra içim rahat etsin diye ciddi bi fark var makinede
Özel oluncada insan verdiği paraya daha iyi makine bekliyo ciddenYa özele gidiyorum ben ama niye böyle dandik makine anlamadım.
Aynen öyle.Özel oluncada insan verdiği paraya daha iyi makine bekliyo cidden
Kesin olarak 15 16 lari görmek lazim cnmArkadaşlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acaba . Ben bir sonraki kontrolde 13+6 oluyorum . Belli olur mu acaba .sanırım erkek olunca daha çabuk anlaşılıyor . Kıza da emin olmak için bekliyorlar galiba . Yanlışmı düşünüyorum tecrübeleri arkadaşlar yardım
Ben de sınır 3 diye biliyorum. 2.7 olması 3e yakın diye doktor öyle bir öneride bulunmuş. Siz kendinizi strese sokmayın rahatlatmaya çalışın imkanınız varsa yaptırın testiKizlar merhaba ben ikiz hamileyim son adet gunume gore 12+0 olmasi lazim ama ultrasonda 12+4 ve 12+5 cikti. Doktor ense kalınlıklarına bakti kiz 1.4 erkek 2.7 cıktı. Doktor sınırda falan dedi yurtdisina kan testi gondermenizi oneririm dedi iyide bi doktor prof ayrica ama nette de bir sürü ayri siteden okudum sınır 3 yaziyo. Yani kafam karisti simdi sınır kac acaba biraz moralim bozuldu. Yurtdisina gondermekte sıkıntı yok ama 10 15 gune gelirmis sonuc keyfim kacti
Burun kemikleri oluşmuş mu? Testleri araştırın bir sürü marka var. Fiyatlar da değişiyor. İkiz lerde nasıl oluyor Bilmiyorum.Kizlar merhaba ben ikiz hamileyim son adet gunume gore 12+0 olmasi lazim ama ultrasonda 12+4 ve 12+5 cikti. Doktor ense kalınlıklarına bakti kiz 1.4 erkek 2.7 cıktı. Doktor sınırda falan dedi yurtdisina kan testi gondermenizi oneririm dedi iyide bi doktor prof ayrica ama nette de bir sürü ayri siteden okudum sınır 3 yaziyo. Yani kafam karisti simdi sınır kac acaba biraz moralim bozuldu. Yurtdisina gondermekte sıkıntı yok ama 10 15 gune gelirmis sonuc keyfim kacti
Bu sebepten kanamam oldu benim.Kızlar çok üzüldüğümüz ağladığımız zaman bebeğe bişey olur mu?
Doktorunuz risk ihtimaline karşılık sizi bu şekilde yönlendirmiş olmalı inşallah sağlıkla alırsınız ikisinide kucağınızaKizlar merhaba ben ikiz hamileyim son adet gunume gore 12+0 olmasi lazim ama ultrasonda 12+4 ve 12+5 cikti. Doktor ense kalınlıklarına bakti kiz 1.4 erkek 2.7 cıktı. Doktor sınırda falan dedi yurtdisina kan testi gondermenizi oneririm dedi iyide bi doktor prof ayrica ama nette de bir sürü ayri siteden okudum sınır 3 yaziyo. Yani kafam karisti simdi sınır kac acaba biraz moralim bozuldu. Yurtdisina gondermekte sıkıntı yok ama 10 15 gune gelirmis sonuc keyfim kacti
İkisine de baktım joie i daha çok beğendim ama satışı yok sanırımLite way 3ü doğumdan itibaren kullandı arkadaşım, düz yatışı var. Ben de joie brisk lx kullandım muadil ürünler. travelim vardı hantallığı görünce 4. Ayda sattım. Bastona geçtim hemen. İki baston da düz yatışlı... Chicco Lite way 3ün extra kış için ayak korucusu da var ve mantıklı. Bastonlar normalde 15 kiloya kadar taşıyor ama bu iki ürün de rahat 20 kiloya kadar olan çocugu taşır.
Evet ikisininde burun kemikleri normal dedi doktor. Feast diye bi test varmis guney kore seule kan alip yolluyolarmis pazartesi kan verecegim zaten ama 2 hafta gecmicek banaBurun kemikleri oluşmuş mu? Testleri araştırın bir sürü marka var. Fiyatlar da değişiyor. İkiz lerde nasıl oluyor Bilmiyorum.
Tesekkur ederim amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziDoktorunuz risk ihtimaline karşılık sizi bu şekilde yönlendirmiş olmalı inşallah sağlıkla alırsınız ikisinide kucağınıza
Be kadarmış ücreti? 2 bebek için değişiyor mu?Evet ikisininde burun kemikleri normal dedi doktor. Feast diye bi test varmis guney kore seule kan alip yolluyolarmis pazartesi kan verecegim zaten ama 2 hafta gecmicek bana
Yaaa anladım canım saol.Bu sebepten kanamam oldu benim.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Ben ilk hamileligimde de hiç bir testi yaptirmamistim. Sizin fikrinizi merak ettim.Çok sık gitmeyi doğru bulmuyorum hele ki bu dönemde acil bi durum olmadığı müddetçe gitmek riskli
İkili test yaptırmadım
Ben 13+4 te gittim 14+1 görünüyor ve kesin erkek dedi o an ki bebeğin açısında önemli ben burdayım diyorsa görüyor doktorArkadaşlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acaba . Ben bir sonraki kontrolde 13+6 oluyorum . Belli olur mu acaba .sanırım erkek olunca daha çabuk anlaşılıyor . Kıza da emin olmak için bekliyorlar galiba . Yanlışmı düşünüyorum tecrübeleri arkadaşlar yardım
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Aslında genelde yanılmıyolar sanırım kemik ölçümüyle falanda bakıp söylüyolar ama tabi bi yanılma payı bırakmazsa sa doktorun başı ağrıcak sorumluluk almıyolar hayırlısı inşallah güzel bi hamilelik olsun inşallah
Sizinde 2 galiba suan ki diğerinden farklı mı bu hamileliğiniz bulantı yada yemek konusunda ?
Evet kemik yapısından anlıyorlar bir önceki gidişimde dahi erkek olduğunu ima etti ama bir şey söylemedi ben anlamıştım
Evet kızımda hiçbir şey hissetmiyordum bulantı vs yoktu bu hamileligimde herşeyden neredeyse midem bulanıyor yarım saat önce severek yediğim şey yarım saat sonra görmek istemiyorum o kadar rahatsız ediyor çok farklı hamilelik yaşıyorum kısacası
Evet Allah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinKızımda hic rüya gördügümü hatırlamam ama bunda bende rüyalar görüyorum bakalım neye çıkcak
Bebek hareketlerini hissediyorum gibi 12+2 yim bugün arada ama kasılma tarzı şeyler hiç hissetmedim bu arada karnım hayli büyük bence ilkinden daha önce çıktı 52 kiloyumBi sorum olacak size bu 2. Gebeliğim de rahim yukarı çıktı ve ilk gebelikte 5. 6. Ayda hissettiğim sertleşmeler bebek hareketlerini şimdiden hissediyorum çok erken gibi ya 13+6 dayım şuan sizde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?