2021 Şubat Anneleri

Arkadaşlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acaba . Ben bir sonraki kontrolde 13+6 oluyorum . Belli olur mu acaba .sanırım erkek olunca daha çabuk anlaşılıyor . Kıza da emin olmak için bekliyorlar galiba . Yanlışmı düşünüyorum tecrübeleri arkadaşlar yardım

Kesin olarak 15 16 lari görmek lazim cnm

Kizlar merhaba ben ikiz hamileyim son adet gunume gore 12+0 olmasi lazim ama ultrasonda 12+4 ve 12+5 cikti. Doktor ense kalınlıklarına bakti kiz 1.4 erkek 2.7 cıktı. Doktor sınırda falan dedi yurtdisina kan testi gondermenizi oneririm dedi iyide bi doktor prof ayrica ama nette de bir sürü ayri siteden okudum sınır 3 yaziyo. Yani kafam karisti simdi sınır kac acaba biraz moralim bozuldu. Yurtdisina gondermekte sıkıntı yok ama 10 15 gune gelirmis sonuc keyfim kacti

Ben de sınır 3 diye biliyorum. 2.7 olması 3e yakın diye doktor öyle bir öneride bulunmuş. Siz kendinizi strese sokmayın rahatlatmaya çalışın imkanınız varsa yaptırın testi

Burun kemikleri oluşmuş mu? Testleri araştırın bir sürü marka var. Fiyatlar da değişiyor. İkiz lerde nasıl oluyor Bilmiyorum.

Doktorunuz risk ihtimaline karşılık sizi bu şekilde yönlendirmiş olmalı inşallah sağlıkla alırsınız ikisinide kucağınıza

İkisine de baktım joie i daha çok beğendim ama satışı yok sanırım

Burun kemikleri oluşmuş mu? Testleri araştırın bir sürü marka var. Fiyatlar da değişiyor. İkiz lerde nasıl oluyor Bilmiyorum.
Evet ikisininde burun kemikleri normal dedi doktor. Feast diye bi test varmis guney kore seule kan alip yolluyolarmis pazartesi kan verecegim zaten ama 2 hafta gecmicek bana

Ben 13+4 te gittim 14+1 görünüyor ve kesin erkek dedi o an ki bebeğin açısında önemli ben burdayım diyorsa görüyor doktor

Bi sorum olacak size bu 2. Gebeliğim de rahim yukarı çıktı ve ilk gebelikte 5. 6. Ayda hissettiğim sertleşmeler bebek hareketlerini şimdiden hissediyorum çok erken gibi ya 13+6 dayım şuan sizde durum nedir

Bi sorum olacak size bu 2. Gebeliğim de rahim yukarı çıktı ve ilk gebelikte 5. 6. Ayda hissettiğim sertleşmeler bebek hareketlerini şimdiden hissediyorum çok erken gibi ya 13+6 dayım şuan sizde durum nedir
Bebek hareketlerini hissediyorum gibi 12+2 yim bugün arada ama kasılma tarzı şeyler hiç hissetmedim bu arada karnım hayli büyük bence ilkinden daha önce çıktı 52 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…