Benim 5 aylık gibi duran Bi göbeğim var çok çabuk çıktıBebek hareketlerini hissediyorum gibi 12+2 yim bugün arada ama kasılma tarzı şeyler hiç hissetmedim bu arada karnım hayli büyük bence ilkinden daha önce çıktı 52 kiloyumEki Görüntüle 2675926
Evet benim de ikinci hatta bulursam kızımda 12 haftalık göbeğimi atarım onda her hafta çekiyodum bunda unutuyorumBenim 5 aylık gibi duran Bi göbeğim var çok çabuk çıktısizin 2. Mi sizde erken hissetmişsiniz
Canım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi mi doktorun ?Selamlar herkese.kasik agrisiyla doktora gittim.zaten sik sik idrara cikiyordum.idrar yolu enfeksiyonu olmusum.ozel birr hastaneye gittim 14+6 da doktor erkek dedi.11+2 De aksaray daki doktor kiza benziyor demisti.tabii esimle sok olduk.kiza kendimizi cok ayarlamistik.erken tahminler hic iyi degilsuan 15+2 yiz.biz kocaman olduk pasamla.tabii cinsiyet tekrar degismezse
Maşallah canım benim bu kadar çıkmadı ama herkes farklı tabi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.Buldum kolajladımEki Görüntüle 2675935
Ucreti 3000 lira 300 lira indirimli fiyati bu. 2 bebekte degismiyo sanirim bisey demediler zaten sadece erkek olan 2.7 cikti ona bakilacak ama 2 bebegide kapsiyo olabilirBe kadarmış ücreti? 2 bebek için değişiyor mu?
Aminnn hepimizi inşallahMaşallah canım benim bu kadar çıkmadı ama herkes farklı tabi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Aminnn hepimizi inşallahSon ay yuvarlanıcam galiba
Ben 11 haftalik oldum benjmde çıktı göbeğim ama benim ikizBuldum kolajladımEki Görüntüle 2675935
Ayy ilk hamileliğimde ki fotoda 47 kiloyum serumla besliyolardı o dönem beniyok canım. Kiloyla da ilgili olabilir. Sen zayıfsın belki ondan çıkıyor, ben 62 kiloyum.
Ben ve eşim de çok istedik ikiz ailelerimiz de var ikimizin de ama sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi insanoğlunun egosu işteBen 11 haftalik oldum benjmde çıktı göbeğim ama benim ikiz
Bende göbeğim ne çok çıktı diyordum ki sizi görene kadarBuldum kolajladımEki Görüntüle 2675935
Benim tüp bebek o yuzden ikizBen ve eşim de çok istedik ikiz ailelerimiz de var ikimizin de ama sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi insanoğlunun egosu işte
Sizin bebeğinizin cinsiyeti belli mi? Benim karnimda bi degisiklik yok halaBebek hareketlerini hissediyorum gibi 12+2 yim bugün arada ama kasılma tarzı şeyler hiç hissetmedim bu arada karnım hayli büyük bence ilkinden daha önce çıktı 52 kiloyumEki Görüntüle 2675926
Cnm seni aradım buldum yaaa maşallahhh haftan bile ne çabuk ilerlemiş gözün aydın kuzum nasıl gidiyo hamişlik varmı sıkıntın cinsiyet bellimiKızlar bide egzersiz olarak leslie yapsam sorun olur mu acaba yapan varmı aranızda
Sağlıkla hayırla gelsinler inşallahBenim tüp bebek o yuzden ikiz
Doktorum kız gibi ama bir ay sonra kesinleşir dedi. BekliyoruzSizin bebeğinizin cinsiyeti belli mi? Benim karnimda bi degisiklik yok halamasallah bebisiniz hemen burdayim diyor.
Benimde ilki kızEvet benim de ikinci hatta bulursam kızımda 12 haftalık göbeğimi atarım onda her hafta çekiyodum bunda unutuyorum
İlk fotoğraf erkek bebek sanki karın sivri olunca erkek diyorlar cinsiyet belli miBuldum kolajladımEki Görüntüle 2675935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?