Benim ense kalınlığı normal dedi ama yine istedi nipt testini bu hafta yaptıracağım benim yaşımdan dolayı istedi sanırım 38 yaşım. Ama genelde garantici davranıyor titiz doktorlar sanmıyorum bir şey çıkacağını yaptırın rahatlayın bence...burada neler okudum riskli diyenlerin sapasağlam çocukları olmuş Alllah saglikla kucağımıza almayı nasip etsinKizlar merhaba ben ikiz hamileyim son adet gunume gore 12+0 olmasi lazim ama ultrasonda 12+4 ve 12+5 cikti. Doktor ense kalınlıklarına bakti kiz 1.4 erkek 2.7 cıktı. Doktor sınırda falan dedi yurtdisina kan testi gondermenizi oneririm dedi iyide bi doktor prof ayrica ama nette de bir sürü ayri siteden okudum sınır 3 yaziyo. Yani kafam karisti simdi sınır kac acaba biraz moralim bozuldu. Yurtdisina gondermekte sıkıntı yok ama 10 15 gune gelirmis sonuc keyfim kacti
Kızımın 2.8di, şimdiki bebişimizin de 2.3 en dar alandan ölçüm. Kızımda boşyere canım sıkıldı diye bunda hiç test yaptırmayı düşünmedim. Dr da genetik yapımızla alakalı olabilir dedi. Zaten kızımda çok bakmıştım. ikili testin Türk genetik yapısına uygun olmadığı söyleniyor çoğu kaynakta... Hayırlısı Rabbim den, fazla endişe duymayın diye yazdım. Hayırlı haberler alın inşallah...Ucreti 3000 lira 300 lira indirimli fiyati bu. 2 bebekte degismiyo sanirim bisey demediler zaten sadece erkek olan 2.7 cikti ona bakilacak ama 2 bebegide kapsiyo olabilir
Stokta yoktur, takipte kal beğendiysen, tutulan Bi modeli, gelir büyük ihtimalle.. Chicco dan daha rahattı tekerlek manevrası ben o yüzden tercih etmiştim. Bebiş ağır olunca ittirmek zor olmasın demiştim.İkisine de baktım joie i daha çok beğendim ama satışı yok sanırım
Benimde karnım ilk haftalar akşamları sadece böyle oluyordu gaz yemek sudan oluyor diyordum şimdi sabah akşam bu halde yediğim şeyler gaz mi yapıyor ki diyordum meğer normalmiş yaBuldum kolajladımEki Görüntüle 2675935
Decavit ve kan ilacına başlattı Dr geçen hafta. Tatilden yeni geldim diye d vitamini vermedi güneşlenmeye devam et sonra yazarız onu dedi.Merhaba sevgili anne adayları.
15.haftadayım ama folik asit disinda bisey kullanmadim..dr a 1 ay once gitmistim onumuzdeki ay demir hapina baslayacagiz demisti.sizlerin kullandigi bir sey varmi?
Zaten yaptiracagim ama simdiden icim icimi yemeye basladi benimde ikiz oldugu icin titiz davraniyo sanirim normal ikili test yapilmiyo cunku ikizlere tek ulstrason ölçümü yapiliyoBenim ense kalınlığı normal dedi ama yine istedi nipt testini bu hafta yaptıracağım benim yaşımdan dolayı istedi sanırım 38 yaşım. Ama genelde garantici davranıyor titiz doktorlar sanmıyorum bir şey çıkacağını yaptırın rahatlayın bence...burada neler okudum riskli diyenlerin sapasağlam çocukları olmuş Alllah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
Cevabiniz icin tesekkur ederim biraz icimi rahatlattiniz benim ilk hamileliligim ve ikiz ondan biraz telas yapiyorum ister istemez burayada bu tarz yasayanlar yaziyo rahatlıyorum diye yazmak istedim tekrar teşekkürlerKızımın 2.8di, şimdiki bebişimizin de 2.3 en dar alandan ölçüm. Kızımda boşyere canım sıkıldı diye bunda hiç test yaptırmayı düşünmedim. Dr da genetik yapımızla alakalı olabilir dedi. Zaten kızımda çok bakmıştım. ikili testin Türk genetik yapısına uygun olmadığı söyleniyor çoğu kaynakta... Hayırlısı Rabbim den, fazla endişe duymayın diye yazdım. Hayırlı haberler alın inşallah...
Cnm seni aradım buldum yaaa maşallahhh haftan bile ne çabuk ilerlemiş gözün aydın kuzum nasıl gidiyo hamişlik varmı sıkıntın cinsiyet bellimi
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Ben ilk hamileligimde de hiç bir testi yaptirmamistim. Sizin fikrinizi merak ettim.
Oturma odası için ikinci bir beşik yerine ev tipi ana kucağı dusunebilirsin. İlk altı aylık dönemde mutfağa oturma odasına sen neredeysen oraya rahatlıkla tasiyabilirsin. Sallanabiliyor da. Üzerinde uyurkenken de etrafı izlerken de rahat ediyor bebek. Besik formuna donusebilenleri de var.
Çok sağol canımChicco next2me küçük odalarda 6. Aya kadar ideal. Benzer ürün pregoda da var.
ben de bunu takip edeym hamile kalmadan önce yapıyodm ne güzel
Canım benim maşallah nede güzel ilerlemiş sinYaa canımm seni gördüğüme çok sevindim evet zaman çok çabuk geçiyoriyi gidiyo şükür şimdilik bir sıkıntı yok sadece ara ara bulantı ve baş ağrısı çekiyorum
Cinsiyet daha belli olmadı canım eylülde randevum bakalım inşallah belli olur o zaman 4. Ayımın dolmasına 1 hafta kalmış oluyo doktora gittiğimde doktor görür mü bilmem
Sen naıslsın doğum yaptın mı çok az kalmışş
Size katiliyorum. Rutin kontroller yeterli görüyorum bende. Amin rabbim sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayi nasip etsin.Gerekli kontrolleri yaptırmak yeterli bence Allahım hepimize ve evlatlarımıza sağlık afiyet versin hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah ❤
Hayirlisiyla insallah. Merakla bekliyoruz bebisleriGünaydın Hanımlar
Sağlıkla hayırla gelsinler inşallah
Doktorum kız gibi ama bir ay sonra kesinleşir dedi. Bekliyoruz ☺
Bence leslie nin yarım saatlik videoları yapılabilir, zaten yürüyüş tarzı vücudu çok zorlayacağını sanmıyorum. Ben hamile olduğumu bilmeden önce şınav mı çekmedim ip mi atlamadım planklar vs neler neler halbuki hamileymişim inanamıyorum yaptıklarımaBende yapıyodum sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama çok kilo almak istemiyorum potansiyelimde var çok hızlı kilo alıyorum gibi ondan şimdi artık korumak istiyorum
Yapilidir senin çocuklar belkiKizlar merhaba ben ikiz hamileyim son adet gunume gore 12+0 olmasi lazim ama ultrasonda 12+4 ve 12+5 cikti. Doktor ense kalınlıklarına bakti kiz 1.4 erkek 2.7 cıktı. Doktor sınırda falan dedi yurtdisina kan testi gondermenizi oneririm dedi iyide bi doktor prof ayrica ama nette de bir sürü ayri siteden okudum sınır 3 yaziyo. Yani kafam karisti simdi sınır kac acaba biraz moralim bozuldu. Yurtdisina gondermekte sıkıntı yok ama 10 15 gune gelirmis sonuc keyfim kacti
Canım benim maşallah nede güzel ilerlemiş sinçok sevindim yaa
Bende bekliyorum kuzum dikişlerim alındı bebek hala gelmedi erken doğacak derken 9u fa tamamladık elhamdülillah
Bence leslie nin yarım saatlik videoları yapılabilir, zaten yürüyüş tarzı vücudu çok zorlayacağını sanmıyorum. Ben hamile olduğumu bilmeden önce şınav mı çekmedim ip mi atlamadım planklar vs neler neler halbuki hamileymişim inanamıyorum yaptıklarımahem de haftada 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?