2021 Şubat Anneleri

Benim ense kalınlığı normal dedi ama yine istedi nipt testini bu hafta yaptıracağım benim yaşımdan dolayı istedi sanırım 38 yaşım. Ama genelde garantici davranıyor titiz doktorlar sanmıyorum bir şey çıkacağını yaptırın rahatlayın bence...burada neler okudum riskli diyenlerin sapasağlam çocukları olmuş Alllah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin

Ucreti 3000 lira 300 lira indirimli fiyati bu. 2 bebekte degismiyo sanirim bisey demediler zaten sadece erkek olan 2.7 cikti ona bakilacak ama 2 bebegide kapsiyo olabilir
Kızımın 2.8di, şimdiki bebişimizin de 2.3 en dar alandan ölçüm. Kızımda boşyere canım sıkıldı diye bunda hiç test yaptırmayı düşünmedim. Dr da genetik yapımızla alakalı olabilir dedi. Zaten kızımda çok bakmıştım. ikili testin Türk genetik yapısına uygun olmadığı söyleniyor çoğu kaynakta... Hayırlısı Rabbim den, fazla endişe duymayın diye yazdım. Hayırlı haberler alın inşallah...

İkisine de baktım joie i daha çok beğendim ama satışı yok sanırım
Stokta yoktur, takipte kal beğendiysen, tutulan Bi modeli, gelir büyük ihtimalle.. Chicco dan daha rahattı tekerlek manevrası ben o yüzden tercih etmiştim. Bebiş ağır olunca ittirmek zor olmasın demiştim.

Merhaba sevgili anne adayları.
15.haftadayım ama folik asit disinda bisey kullanmadim..dr a 1 ay once gitmistim onumuzdeki ay demir hapina baslayacagiz demisti.sizlerin kullandigi bir sey varmi?

Merhaba sevgili anne adayları.
15.haftadayım ama folik asit disinda bisey kullanmadim..dr a 1 ay once gitmistim onumuzdeki ay demir hapina baslayacagiz demisti.sizlerin kullandigi bir sey varmi?
Decavit ve kan ilacına başlattı Dr geçen hafta. Tatilden yeni geldim diye d vitamini vermedi güneşlenmeye devam et sonra yazarız onu dedi.

Zaten yaptiracagim ama simdiden icim icimi yemeye basladi benimde ikiz oldugu icin titiz davraniyo sanirim normal ikili test yapilmiyo cunku ikizlere tek ulstrason ölçümü yapiliyo

Cevabiniz icin tesekkur ederim biraz icimi rahatlattiniz benim ilk hamileliligim ve ikiz ondan biraz telas yapiyorum ister istemez burayada bu tarz yasayanlar yaziyo rahatlıyorum diye yazmak istedim tekrar teşekkürler

Cnm seni aradım buldum yaaa maşallahhh haftan bile ne çabuk ilerlemiş gözün aydın kuzum nasıl gidiyo hamişlik varmı sıkıntın cinsiyet bellimi

Yaa canımm seni gördüğüme çok sevindim evet zaman çok çabuk geçiyor iyi gidiyo şükür şimdilik bir sıkıntı yok sadece ara ara bulantı ve baş ağrısı çekiyorum
Cinsiyet daha belli olmadı canım eylülde randevum bakalım inşallah belli olur o zaman 4. Ayımın dolmasına 1 hafta kalmış oluyo doktora gittiğimde doktor görür mü bilmem

Sen naıslsın doğum yaptın mı çok az kalmışş

Sağol canım bu dediğini yatak odasına mı alsam acaba dediğin gibi ev içinde gezmesi de çok güzel

Oturma odasına almak istediğim hani 2 yaşına kadar falan yatabilsin diye ama tecrübesizlik işte

Canım benim maşallah nede güzel ilerlemiş sin çok sevindim yaa
Bende bekliyorum kuzum dikişlerim alındı bebek hala gelmedi erken doğacak derken 9u fa tamamladık elhamdülillah

Bende yapıyodum sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama çok kilo almak istemiyorum potansiyelimde var çok hızlı kilo alıyorum gibi ondan şimdi artık korumak istiyorum
Bence leslie nin yarım saatlik videoları yapılabilir, zaten yürüyüş tarzı vücudu çok zorlayacağını sanmıyorum. Ben hamile olduğumu bilmeden önce şınav mı çekmedim ip mi atlamadım planklar vs neler neler halbuki hamileymişim inanamıyorum yaptıklarıma hem de haftada 5 gün

Yapilidir senin çocuklar belki

Canım benim maşallah nede güzel ilerlemiş sin çok sevindim yaa
Bende bekliyorum kuzum dikişlerim alındı bebek hala gelmedi erken doğacak derken 9u fa tamamladık elhamdülillah

Maşallah canım dikişlerim alındı derken anlamadım ama

İnşallah hayırla sağlınla kucağına alırsın canımm

Bende az da olsa yapıcam dediğin gibi zaten yürüyüş gibi hoplama zıplama yerlerini yapmam
Ooo neler yapmışsın yaa maşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuş
Bende hamile kaldığım ay leslie çok yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…